![]() |
wlm 9.0 için bir discovery yok mu? |
Alıntı:
Uyumlu yamalar; Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch Plus Live 4.50 MessPatch Light |
MessengerDiscovery Live bana oturumu acın diye her zaman sorun veri :( ne yapmam gerekioo bilionuzmu arkadaslar |
Beyler Ben SAdece 1 Gün Kullanabiliyorum 2. Gün Açtığımda Kullanamıyorum :S |
Alıntı:
Alıntı:
bide msn discovery'i tam olarak kaldırıp tekrar kurun belki sorununuz düzelebilir MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
arkadaslar vista kullanıyorum discovery live emssenger calışmıyor nasıl indirebilirim ya da halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim ya arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz? discovery messenger yükledim vista kullanıyorum ama bi türlü kullanamıyorum ne yapmam gerekir? |
ARKADAŞLARRR ALT TARAFTA SAGDA Bİ LİNK VAR ONA SAG TIKLAYIN MESSENGER DİSCOVERY KAPAT DİYO ONUN YANINDAKİ İŞARET X OLACAK ONDAN SONRA MSN DE OTURUM KAPATIN VE TEKRARR GİRİN İŞLEM TAMAMDIRRR |
merhaba programı yukledım ama bana oturumu acmadınız uyarısı gelıyor yardımcı olurmusunuz |
emeginize saglik tsk ederim paylasim icin arkadaslar kaydetmeden direk yukle derseniz sanirim sorunsuz yukleniyor ben hic sorun yasamadan yukledim (Y);) |
YAA BN İNDİRDİM HEMDE KAÇ KERE AMA BUNDA DOWLAND YAPILCAK Bİ YER YOK TEKRAR BAKARSANIZ SEVİNİRİM:sopa::hih2::hysteric::tender: |
| Saat: 23:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık