![]() |
BENDEN ASKERE Dün bir asker uğurladım Nemli Gözlerle Onu tek Kelimeyler uğurladım Güle Güle O güzel dudaklarından duydum Döneceğim Tüm kalbimle haykırdım SENİ BEKLEYECEĞİM.... "My Love For You" |
Tek Kalp Biz seninle ayri bedenlerde atan tek kalbiz, Sensiz ben, Bensiz sen, imkansiz Askim. Hayatta her zaman istedigmiz olamaz belki, Ama benim tek istedigim sensin, ve benimsinki. Senden daha degerli, Senden daha önemli, Hic kimse, Hic birsey yok bu dünyada. Sonsuza dek birakma ellerimi bu dipsiz dünyada, Mahserde bile elimden tutan sen ol Askim, Ben sensiz ne bu dünyada, Nede mahserde yapabilirim. Arzu Ünal 03.12.2007 |
Kaderin ciLvesi içinde yuvarLarınken Savunmasız yaprakLar gibi oraya buraya kosustururken hayat içinde Birde sen uzme oLur mu ¿ Gordu bu gozLer her acimasizLigi isyan feryad figan agLadi bu gozLer o kadar yaLnisin icinde seni dogru bu gozLer birde sen uzme oLur mu ¿ acirya insanin soL yani SizLar ya icinin ta derinLikLeri Vurur ya beynine beynine kafandaki cumleler bu kadar acimasizLigin icinde bir de sen uzme oLur mu ¿ Kader dedik isyan dedik ya hadi toparla bunlari bir kerede tek bir cumle tek bir bakista anlat cigLikLarini iste butun bunLar varken benLigimde bide sen uzme oLur mu ¿ 11.12.2007 AberYY |
Acısı Büyüktür Vuslatımın Rüzgar şimdi daha deli dolu esiyor başımda. Çiğ düşüncelerle boğuşmaktayım geceleri. Çözmek geliyor içimden; Bütün bilmeceleri... Söylemek, dilemek ve sevmek; Korkutur beni, yılgınımdır. Sevgiyi koymak kefeye, ...ve karşısına kalbimi, Sevgin midir ses veren? Kalbim mi ağır basar? Bilemem... Ben aşka tutkun, ben cılız korku. Devler ******* çağırıyorum ....................dalga dalga ses ile, Masallarda unutulmuş aşk, sevgi, sevda, Gerisi boş, gerisi nafile... Dilek taşı kör talihe çok uzak. Sesini dinek yeter vicdanımın. Bakmasın kadınlalemr, kızlar gözlerime; Acısı büyüktür vuslatımın. |
Oturup bakınca senle zaman ne çabuk geçti. Sayılı gündü işte hemencecik bitti. Geriye kalan güzel günlerden sadece anılar, Hasretler gene yeniden geldi beni sarar. Şimdi dahada alıştım ayrılık daha zor olacak, Uyanınca dudaklarım boş kalacak. Gözlerim Gözlerini, Kulaklarım "elma şekerim" deyişini, Ellerim ellerini arayacak... Ne geceleri kolların kadar rahat bu yastıklar, Nede dudakların kadar tatlı uyandırır alarmlar. Nerde o sevgi dolu, aşk dolu bakışlar? Bize düşman mesafeler hepsini çaldılar... Ayrılık olmasa olsam hep kollarında, Ama unutma ayrılsakta yüreğim yanında. Bize gene takvimler oldu düşman, Gülüşlerin yerinde özlem ve hüsran. Tekrar kavuşacağız biliyorum, Ama işte şu an ağlıyorum, Sana gene bekle beni diyorum, Kahretsin şimdiden özlüyorum. Şimdi öp beni son kez sevgini nakşet dudaklarıma, Dudaklarımda tadın kalsın senden bana tek hatıra... KRaLiçE telif hakkı saklıdır.. |
Gitme, Kalma, Gelme! Ben gittim, Gidisimle bir yalan bitti . Aslinda giden ben degildim, giden sendin. Gitme deseydin gidermiydim? Ben hep hayal ettim, Sen gidisinle beni hayallerime kurban ettin Daha yasanacak cok seyimiz vardi sevgilim Kal deseydin kalmazmiydim? Ben bütün cesaretimle bekledim, Sen gururundan gelmedin, Sanki bana kilitlenmisti dudaklarin Gel deseydin gelmezmiydim? Hayallerime inandim, yanildim Umutlarima güvendim, yalniz kaldim Gururumu harcadim, pismanim Gülümün son yapraginida sen kopardin! Hic acimadimi yoklugum? Demek 5 para etmezmis varligim. Ozaman Gitme, kalma, gelme! Sus, sorma! Yorgunum... |
http://www.gulsehri.com/siirli/askinibirturlu/summermemoriestopimage.jpg http://www.gulsehri.com/siirli/askinibirturlu/gulsehriyazamadim.jpg http://www.gulsehri.com/siirli/askinibirturlu/summermemoriesbar.jpg Sabah rüzgarına astım sevdanı Nettimse bir türlü kurumadı yar. Bu derdin bulunmaz derler dermanı Ay geçti,yıl geçti çürümedi yar. Düşümde her gece sensin gördüğüm Bir gül sanıp demet demet derdiğim Ne Ferhat,ne Kerem benim bildiğim, Böyle bir sevdayı sürümedi yar. http://www.gulsehri.com/siirli/askinibirturlu/nightfirediamondani.gif Güneşin kaybolup gittiği yere, Resmini koyarım uzun bir süre Ateşin içimi yakar bin kere Hasretin bir türlü erimedi yar. Kördüğüm şu aşkın çözülmüyor ki, Duygular ne yapsam yazılmıyor ki, Dağlar sa kazmayla kazılmıyor ki, Yol kesik,kervanım yürümedi yar. http://www.gulsehri.com/siirli/askinibirturlu/summermemoriesbar.jpg |
BİR AŞK Bir aşk doğdu kalbimde Yeniden sevebilmek Yeniden anlayabilmek tüm güzellikleri Herşeye yeniden başlamak Sevilmektir en güzeli hayatta Evet çok çoook sevdim Ama o kadar daaaa!!! Hayata bağlılığımıidirenme gücümü kaybettim İstedim ki hergün gileyim hiç ağlamayayım. Günlerimiz hep mutlulukla dolsun istedim. Ama bir türlü gerçekleştiremedim Boş bir dünyadayım sanki. Yalnız bir çocuğun şefkatle sevilmesi gibi Ben de sevilmek istedim. Biliyorum hayat çok acımasız İstedim ki hayatım ol Ama sen bunu başaramadın terk ettin Bugün ise yine yalnızım Bir gün evet bir gün belki de anlayacaksın Fakat işte orda ben olmayacağım.... .............09.01.2008 DİDEM |
Arkamdan Gelir Arkamdan Gelir Dert adına ne varsa yaşananlar. İstemem desemde arkamdan gelir. Ömür bahçesinde gülün solanlar Canıma ortaktır arkamdan gelir. Gecenin hüznü gider sabahtan Dertleri akıtırım gider savaktan Ben bu ömrü böyle yaşamaktan Bıktım derim amma arkamdan gelir Yüzüne bir baktım gül dedim sana Bunca art niyette, gül verdim sana Dertler içinden huzur derdim sana Çile bırakmaz beni arkamdan gelir Gözlerinde kendimi gördüm senin Yanında huzuru hissttim senin Seninle olmayan ben bu kaderin Çilesini çekmem amma, arkamdan gelir Celaleddin düşünür seni hep ayrı Sensiz geçen günleri istemez gayrı Ben senin çile kere tüm varlığını İstemem amma arkamdan delir. 03.09.06 Celaleddin ARSALAN |
yar gelincik tarlasi gibi yarin saclari konustumu kesilir kusların,böceklerin,huysuz ruzgarların sesi zaten bütün güzellikler onun eseri her şey,herkes bakar ona taparcasına bulut dediginiz bile katı kalır o nar ici dudaklarının yanında kirpikleri uzun bir yol ebedi rahatlığa dalıp gider kim olursa bir kez bakınca gözlerine tutamaz hiç kimse o pamuk ellerini korkar incitmekten taşlar bile gözyaşı döker olur da kırılırsa melekten ödünç yüregi z.baris beyoğlu 30.07.07 |
| Saat: 17:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık