MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

seebırd 2 Ekim 2007 15:47

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA. ARANIZA KATILDIM. AMA ÇOK İLGİNÇ OLDU, ŞÖYLEKİ; BEN MSN PROGRAMLARINI KARIŞTIRIP ARARKEN, MAVİ KARANLIKLA KARŞILAŞTIM. VE İNCELEDİĞİMDE İLGİMİ ÇEKTİ DOĞRUSU. KAYIT OLMAYA KARA VERDİM. UMARIM PAYLAŞIMLARIMIZ SAĞ DUYULU, SADIK OLUR. TEKRARDAN MERHABA VE HOŞBULDUK.:wave:

PEKİ MAVİNİN KARANLIĞI İSMİ GAYET MÜTHİŞ. ÖZELLİKLE MAVİ RENGE HAYRANIM. AYRICA SİTE GAYET DÜZENLİ İNCELİKLER DÜŞÜNÜLEREK HAZIRLANMIŞ GERÇEKTEN ELLERİNİZE SAĞLIK. ÇALIŞMALARINIZIN DEVAMINI DİLEYEREK İYİ ÇALIŞMALAR. AYRICA DEDİĞİM GİBİ MSN KARIŞTIRARAK BULDUM BU SİTEYİ. DOĞRUYA DOĞRU.

dizaynermetin 2 Ekim 2007 19:32

Selam nette avere avere dolaşırken birden karşıma çıktı işte o an ve şimdi burdayım umarım iyi anlaşırız ve uzun yıllar burda kalırız.Ayrıca herkeze tavsiye ederim sizlerde geç kalmayın

tiger88mm 2 Ekim 2007 21:08

hayatımda böyle etkileyici bir forum daha görmemiştim.içerikleri inceliyorum hala.hepinize teşekkür ederim bundan sonra bende aranızdayım

selva 2 Ekim 2007 21:53

bende bu siteyi rastgele buldum.. ve iyikide bulmuşum.. çok güvenilir çok sıcak bi yer burasıı..;) iyi ki varrrrr..;)

yusufbugra7676 2 Ekim 2007 23:07

ben japonca öğrenmeye çalışıyordum googlede şans eseri buldum güzel bir site

qöLqeLer 3 Ekim 2007 03:10

uzatmanın aLemi yoK ßence kısacası yeni bi şopar eKLendii benim eKlenmemLE biLikte.....!!!

MetallicSluq 3 Ekim 2007 11:48

Merhaba ben Recep İstanbul'luyum tek kelimeyle süper bir site

serturk 3 Ekim 2007 16:40

Ben de harita teknisyeniyim.
Teknisyenlikle ilgili takılırken karşıma çıktı
Google gezerken dikkatimi çekti.Merak ettim.Üye oldum.

:D
Bu site beni açtı (konu genişliği olarak)

:D

eren_gulcin_irem 3 Ekim 2007 20:39

Mrb 12 yaşındayım bu siteyi çok beğendim ve üye olmak istedim her keze selamlar:)

mavi68 3 Ekim 2007 22:50

Merhaba tesadüfen siteyi gördüm önce biraz inceledim beğendim
üye oldum herkese selamlar

maralli 4 Ekim 2007 01:49

valla güzel ama çok karmaşık istediğini bulmak konusunda karmaşa almış başını yürümüşş

opthasan 4 Ekim 2007 03:12

İlk önce herkese slm:)
Ben sitenizi tesadüf eseri buldum gecenin bi vakti saat 03.00 da ama çook
keyf aldım gezerken incelerken bu siteyi yapan ve yönetenlerden Allah rağzı
olsun ellerine sağlık İnşallah bundan sonra gergün uğrayıp
hem sorunlarımı çözücem(çünkü nette acemiyim) hemde sizleri ziyaret edicem.
Şimdilik hoşça ve dostça kalın gürüşmek dileği ile saygılar Hasan KÖKSAL

blacklion60 5 Ekim 2007 00:18

merhaba ben blacklion60 bu siteyi bir program ararken buldum inşallah bu sitenin güzelliklerinden faydalanırım herkese sevgi ve saygılarımla.

Misafir 5 Ekim 2007 00:47

siteniz çok değişik geldi bana,gayet net ve anlaşılır buldum sevdim burayı iç açıcı.

delidolu 5 Ekim 2007 08:39

çalıştığım birimde msn yasaklanınca başka yollardan msn neaçma yollarını ararken buldum bakalım seversem yeni bir delidolu arkadaşınız oldu belki bu sitede yaşlanırımmm

emine_kktc 5 Ekim 2007 10:10

:turkiyem:merhbalar benim sizlerle ilk bulusmam 5 ekim cuma gununde oldu .Okudugum bolumle alakali bir konu hakkinda bilgi ararken karsima siz ciktiniz nasil oldu bilemiyorum ama tesadufen karsima geldiniz ve incelemeye basladim sayfanizi derken form a kayit olmaya karar verdim her konudan bilgilenmek ve bilgi vermek yani bilgi alis verisi yapmak amaciyla karsinizdayim siteyi hazirlayanlara tsk lerimi sunmak istiyorum. Veri alisverisi dilegi ile ....

bynnet 5 Ekim 2007 12:44

ben msx le tesadüfen tanıştım bu mesaji ne yazacagımı ble bilmiyordum ben bilgisayarıda çok güzel kullanamam ama bu kısa zaman içinde şunu anladım artık bende güzel kullana bileceğim anladım onun için bu sitede emeği geçen herkese çok teşekur ederim ama çok deyişik bir site hoşuma gidiyor el becerim hiç yok onun için bana kızmayın ve kötü davranmayın bir anımı paylaşayım mynetde okey oynayım dedim bir masa seçiyorum masa sahibibeni beni oyundan atıyor bir iki üç dörtderken neden atıyor diye düşündün meersem sıra bana geliyor muş bende taş çekmeyi unutuyorum taşı atamıyorum ve beni haliyle oyundan atıyorlar ben de onlara kızı yordum beni neden atıyorsunuz inşallah sizde oyle yapmazsınız mesaş gelmiş ama okuyamadım haliyle cevap veremedim

Yoanna 5 Ekim 2007 13:56

arkadaşım Erika davet etti.

countess 5 Ekim 2007 19:35

bilgisayar hocamla msn yenılıklerınden bahsedıyoduk bıze burayı soyledı.gırdım baktım intro falan da hostu.sonra kaydoldum.aranıza hosgeldım.:)

sakin_ruh 6 Ekim 2007 06:29

selamunaleykum

siteyi google sayesinde buldum ve google aram motorunun yüzünden üye olmak mecburiyetinde kaldım :D

ne zaman googledan birşey aratsam aramaların içinde mutlaka bu site çıkıyor en son aramamda da görünce dedim üye olmak şart oldu artık

kısacası bu işin sorumlusu googledir :D

MissRaiNingBlooD 6 Ekim 2007 11:24

Alıntı:

sakin_ruh adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 750242)
selamunaleykum

siteyi google sayesinde buldum ve google aram motorunun yüzünden üye olmak mecburiyetinde kaldım :D

ne zaman googledan birşey aratsam aramaların içinde mutlaka bu site çıkıyor en son aramamda da görünce dedim üye olmak şart oldu artık

kısacası bu işin sorumlusu googledir :D

HERKESE SELAMLAR,
Valla bende arkadasima katiliyorum.(H)ADI GOOGLE SEBEBIMIN(H)Henuz pek tanisma ve siteyi gezinme firsatim olmadi (1 dk once kaydoldum;)) ama indexteki cekicilik yetti beni etkilemeye:Dnese zamanla goruces yanilip yanilmadigimizi.Iyi vakit gecirecegimi ve siteye az da olsa faydali olabilecegimi umuyorum.SITEDE EMEGI GECEN HERKESE TESEKKURLER...

tugyanedo 6 Ekim 2007 11:29

tesadüf

siteniz güzel özelik lede ren tonu cok hoş huzurlu oluyo insan yalnız ben 40 bilgsayarla tanıştım acemiyim yani paylaşım yapamam hem dilde bilmiyom ama yorum larım la sizlere destek olabilirim anca .live msn nin coklu oturum yamasını bulmaya ve kurmaya calışcm bakim becereblcem mi hic bilmiyorum ama neyse hepinize paylaşımlarınızdan dolayı tşk ler

liveoralive19 6 Ekim 2007 16:04

Valla birtakım proıgram ve yazılımlara ulaşabileceğim bir forum olarak gördüm ve üye oldum ...
Teşekkürler...

btan68 6 Ekim 2007 20:40

slm bana bir arkadsım tavsiye etti bu siteyi aradım ve buldum üye oldum çok güzel bir siteye benziyor ama msj okuma yönünden sıkıntı çekiyorum msj larımı okuyamıyorum okunmadan siliniyor sadace benimmi öle yoksa bütün üyelerinmi öle yada ben okumasını beceremedim sanırım neyse herkese sewgiler ve bu siteyi yapan kişilerin ellerine saglık güzel bir site olmuş ii çalısmalar

snejannaa 7 Ekim 2007 07:42

ya gunaydın önce nasıl tanıstım sabah sabah ruyamda gördüm desek olmaz :) uyuyamadım öyle kurcalıyodum bilg. kalbini kırarım sarkısını biliyodum zaten de ELNİNO soyledigini bilmiyodum :) tanıyorum cunku onu şşookk oldum :O olay bu yaniii:P

umay 7 Ekim 2007 14:24

Slm
Ben msn eklentisi araken buldum siteyi ve bana farklı geldi.e hadi üye ol ne duruyorsun dedim (:

blackfukkametal 7 Ekim 2007 19:53

Selam ben kısaca black ,

MsX ile şöyle tanıştım , internette takılıyordum yapacak bişey yoktu birşeyler araştırıyordum ki MsX le tanıştım gerçektende çok güzel bir site her bakımdan şimdi can sıkıntısı diye bişey kalmadı gerçekten site çok güzel dekor edilmiş. Tüm herkeze burdan selam ...

by_hüseyin 7 Ekim 2007 21:23

merhaba:)jöly'nin tavsiyesiyle geldim...pc kullanmayı yeni öğreniyorum..umarım burada tecrübe kazanırım...

pavurya5 7 Ekim 2007 21:28

arkadaşlar ben dolaşırken buldum burayı.zaman buldukça da uğruyorum daha doğrusu derdim olduk ça.ve derdim var yinede ben power poin slayt yapmayı öğrenmem şart
yazdığım şiirleri slayt ve müzikle süslemeli ve ( değerli me) yollayabilmeliyim .yardım edin noluuurrrrrr

safak dağdelen 8 Ekim 2007 01:42

sesizliğin alaça karanlığında sanal alemde dolaşırken karşıma çıktınız.
bakışlarımı madalyonun arkasına cevirme isteği beni sizinle tanıştırdı

OREDA 8 Ekim 2007 14:48

SELAM BEN OREDA,
SITENIZI KENDI ARAMALARIM SONUCUNDA BULDUM IYIKIDE BULMUSUM
TESEKKÜR EDERIM SIZLERE, BÖYLE GÜZEL BIR YER HAZIRLADIGINIZ ICIN.
SAYGILARIMLA.

browni24 8 Ekim 2007 16:12

slm

mrb ben daha yeni, çok yeni şimdi üye oldum. tesadüfen buldum bu siteyi.şimdilik nasıl olduğunu bilmiyorum çünkü içeriğe hiç göz atmadım.ilk kendimi tanıtmak istedim.23 yaşındayım, ankaradan.hepimize ii paylaşımlar.

mesut82xx 8 Ekim 2007 21:29

öncelikle selamlar burda olmaktan dolayı mutluyum siteye messenger dıscovery lıve sitesi aracılığıyla buldum bu siteyi katkıda bulunanlara tesekkur ederım :D:D:D

kolejli 8 Ekim 2007 22:30

ya gercekten cok guzel bı sıte tam bı bılgı sıtesı bılgı kupu ne ıstesen buluorsun walla tesadufen grdım ama cok super bı tesaduf olmus cok sewnclıım walla bu sıteyı hazrlayanlara cok teskkr ederım

sebil53 8 Ekim 2007 22:57

merhaba ben istanbul ümraniyeden kadir bu siteyle arkadaşalrım ve yakınlarım sayasında danıştım ve kullanıcı ismimde esimimn ismi oldugun begendgimden bu ismi sectim degişik bir site ama güzel stilistlikle ilgili resmiler arakende işime yaradı tesekkürler ...............:D:D

moon_walker 9 Ekim 2007 14:31

slmlar ben ugur ıstanbuldan 19 yasındayım bu yıl ossye hazırlandım ıcın pek fazla bılg basında olamıyorum fakat normalde kendıme aıt 4 sıte ve uyesı bulundum 80 aıt fan clublerde mod ve admınım.burayı tesaduf eserı buldum canım cok sıkılmıstı aslının sarkısını dınlıyordum acayıp bunaldım bır kac harf yazdım burası cıktı ıcerıgıne fılan baktım ve uye oldum ben kendımı pek fazla anlatamıyorum cunku kendımı 3.dereceden 2 bılınmeyenlı bır denklem gıbı goruyorum benı anca karsımdakıler cozuyor ben bıle anlamıyorum nasıl cozduklerını her neyse ıstanbulda oturuyorum tanıstıkca dahada sohbet ederız herkese sevgımı ve saygımı gonderıyorum

wurm 9 Ekim 2007 16:03

Aradığım ama bulamadığım biir şeyi burda bulablilirim diye üye oldum zamanımı harcadım ama yanılmıştım bu da diğer siteler gibi acaip kötü bi siteydi, akşamdı , felendı , filandı

Aradığım ama bulamadığım biir şeyi burda bulablilirim diye üye oldum zamanımı harcadım ama yanılmıştım bu da diğer siteler gibi acaip kötü bi siteydi, akşamdı , felendı , filandın https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/rolleyes.gif

mavi değil boğucu karanlık olmalı pop müzük sanatçılarının fan siteleri gibi
insan bi siteyle ne diye ve nasıl tanışır hadi onu yaptık
başkalarına niye anlatır

iklimler 9 Ekim 2007 16:34

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

selam ben ilkimler,malatyada oturuyorum,kitap okumasını ve müzik dinlemesini çok severim.boş vakit bende çok bu yüzden internette dolaşır farklı yerler ararım,ben ayrıca yürüme engelliyim ve herşeyi öğrenmek için çok çabalarım sitenizde güzel umarım sizlerel çok şey paylaşırım.teşekkürler

markusantonyus 9 Ekim 2007 20:48

MsXLaBs keylogger ararken karşıma çıktı kardeşimle aramda PC yüzünden husumet var..bende şifrelerini gizli belgelerini çalayım koz olarak kullanırım diye gezinirken gördüm..şimdi burda olmaktan mutluyum..karıştırdıkça kaynaştıkça daha mutlu olurum zannediyorummm

Ece Tavaslı 9 Ekim 2007 23:08

:)ben msxlabs sitesini msn hareketli resimlerini ararken buldum.ücretsiz olduğunuda öğrenince üye oldum .kurallar gayet uygun.ben daha 11 yaşındayım amahep birforumaüye olmakistemişimdir.türkiye çapında şiirbirinciliğim var.en yakın zamanda sizlerle paylaşacağım...:D http://img170.imageshack.us/img170/1903/av1852790excm3.gif

nijntje 10 Ekim 2007 11:00

merhaba:) arkadasim tavsiyesiyle kayit oldum, kutlarim sizi siteniz harika elinize emeginize saglik...........

ergun 10 Ekim 2007 20:32

merhaba ben ergun sıtenezı ınternette masa ustu resımlerı ararken tesadufen buldum gercekten cok guzel resımlerınızvar sıte kurucusuna ve arkadaslara cok tesekkur ederım

merhaba ben ergun sıtenezı ınternette masa ustu resımlerı ararken tesadufen buldum gercekten cok guzel resımlerınızvar sıte kurucusuna ve arkadaslara cok tesekkur ederım

RomeQ 10 Ekim 2007 23:03

Arkadaşlar Duygu Ve Düşüncelerime Genel oLarak Pek İfade Edemediğimden Kısa Kısa Cevaplarla Geçiştiriyorum. Tek Kelime iLe Mükemmel. HA TAnışma Fazlına Gelince İnanın Bilmiyorum Uzun Süredir Üyeyim Ama Anca Bugüne Denk Geldi Yorum Yapmak. Bence Çok GüzeL Ve Aslında Yorumsuz. Saygılarımla...

ebed 10 Ekim 2007 23:56

merhaba ben de msn ile ilgili bir sorunumu araştırırken buldum siteyi.fazla inceleyemedim ama faydalanacagıma inanıyorum güzel bilgiler mevcut sitede.bu arada ben sorunumu bir bölüme yazdm ama nasıl oldu bilmiyorum farklı bir başlıkta çıktı mesajım.beni mazur görün henüz sitede yeniyim:S

msjımı buraya kopyalamamın sakıncası yoktur inşallah sorunuma cvp alabilirsem çok sevineceğim gerçekten de...

............

merhaba msnim ile ilgili bir sorunu araştırırken buraya ulaştım.henüz incelediğim kadarıyla faydalı bir siteye benziyor.ben benimkiyle benzer bir soruna ulaştım ama tam olarak çözüme ulaşamadım varsa da ben bulamadım:S.ben msn 8.0 kullanıyordum daha yeni bir sürümü yüklemem gerektiği yazı msn 8.1 yükledim.msnim açılıyor herşey normal kişileri görüyorum ama kimseye anlık ileti gönderemiyorum.konuşma başlatılamadı tekrar deneyin yazıyor defalarca denedim ama olmuyorrr:(:(aynı şekilde bana ileti gönderildiğinde de göremiyorum sadece ileti gönderildi diye bir pencere açılıyor ama okuyamıyorum.benim derdime derman olacak olan var mı acaba? şimdiden teşekkürler...

ydceyhan 11 Ekim 2007 14:33

gercekten harika saygılar

sevtug34 11 Ekim 2007 15:11

slm adım canturk meslegım yonetmenlık fılım yonetmenıyım arama motorunda bır sıteyı ararken sıtenızı gordum merak ettım ınceledım ve cok guzel buldum bende uye oldum ınsallah sızlere lkayık olurum ve bır bırımızı severız saygılarımla canturk

Brn_desing 11 Ekim 2007 21:33

Selam ben baran photoshop işinde iy olduğumu solerler arkadaş vasıtasıyla buldm bu siteyi ama gerçekten güzel baya emek harçamışler helalller olsun beaa :D neyse çok iş az laf dimi

white06rabbit 11 Ekim 2007 23:14

ben buraya abim sayesinde kayıt oldum o bu siteyi ban anlatti ve gösterdi bende hayran kaldim hemde yakında rap bölümüde açılcak bu açıdanda kayıt oldum

manyak19 12 Ekim 2007 14:05

merhaba ben manyak adanalı yım ve ilginç buldugum için buraya girdim ama fazla bişe anlamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

:Dbenimde pek fazla bılgım yok yenıyım tanışmak isterdim ama salık olsun ögrenince tanışırız

DerinizM 12 Ekim 2007 14:17

SLmSLar.... Ben Geldim Miyaff:) Kendimi Böyle Deli Gibi Tanıtmayı Sevmem ama Adım Derin.. İnş.. iyi kaynaşırız. herkese iyi bayramlar (:

Saat: 20:23

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık