![]() |
değerli arkadaşlar peki bunu 9,0 dada kullanabilirmiyiz yada 9,0 için kullanılacak bir mdl varmı ? |
MessengerDiscovery yükleyemedişm yardımcı olurmusnuz |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Arkadaşlar sorununuz eğer download edememek ise buyrun linkiniz: Tıklayın |
helal olsun arkadaş indirdiğim gibi içinden virüs çıktı:@:@:@:@ arkadaşlar indirmeyin program virüslüü |
Alıntı:
"MessengerDiscovery kurulumu başlamadan önce 10 saniye boyunca ekranda sponsor reklamlar görüntüleniyor. Bazı güvenlik yazılımları bunun zararlı bir işlem olduğundan şüphelenip size uyarıda bulunabiliyorlar. Kesinlikle sisteminize herhangi bir zararlı kod (virus, trojan, spyware vb.) yüklenmemektedir. Anti-virüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakıp eklentiyi güvenle kurabilirsiniz." |
discovery nereden indirecegim yardımcı olurmusunuz?:( |
Alıntı:
Alıntı:
|
arkadaşlar banada bir yardim bende indiriyorum ama kurarken daha başta virus alrmı veriyo virus programını devere dişi birakiyorum ama gene kurmuyo live msn uyumlu indiriyorum o da error hatası veriyo ....:*( iki gündür uğraşiyorum ama olmuyo olmuyo:*( |
TEŞŞEKKÜRLER İYİ NUMARA :D YANLIZ MSN PLUS DA İİ DİOLAR HANGİSİ DAHA İİ DİSCOVERY Mİ PLUS MU(BENCE PLUS) |
ben messenger plus kullanıyorum yukledım fakat olmadı hata weriyor extradan bişey yapmam gerekıyomu yoksa messenger 8.5 ılemı çalısıyor sadece |
| Saat: 19:30 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık