MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessengerDiscovery Live (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/22784-messengerdiscovery-live.html)

yalnizkurt578 4 Şubat 2008 00:38

değerli arkadaşlar peki bunu 9,0 dada kullanabilirmiyiz yada 9,0 için kullanılacak bir mdl varmı ?

enginerkek 4 Şubat 2008 02:31

MessengerDiscovery yükleyemedişm yardımcı olurmusnuz

Fırtına 4 Şubat 2008 11:31

Alıntı:

yalnizkurt578 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 922484)
değerli arkadaşlar peki bunu 9,0 dada kullanabilirmiyiz yada 9,0 için kullanılacak bir mdl varmı ?

Hayır halen WLM 9.0 ile uyumlu bir M.D.L çıkmadı ama önümüzdeki ilk çıkacak olan sürümde WLM 9.0 uyumu sağlanacak, şuan beklemekteyiz. Eğer illa ki M.D.L kullanacağım diyorsanız size başka yöntemler bulabiliriz...

Alıntı:

arsucuk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 922046)
YAA BN İNDİRDİM HEMDE KAÇ KERE AMA BUNDA DOWLAND YAPILCAK Bİ YER YOK TEKRAR BAKARSANIZ SEVİNİRİM:sopa::hih2::hysteric::tender:

Alıntı:

enginerkek adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 922577)
MessengerDiscovery yükleyemedişm yardımcı olurmusnuz

Arkadaşlar sorununuz eğer download edememek ise buyrun linkiniz: Tıklayın

blackdevil 5 Şubat 2008 14:25

helal olsun arkadaş indirdiğim gibi içinden virüs çıktı:@:@:@:@

arkadaşlar indirmeyin program virüslüü

NeutralizeR 5 Şubat 2008 14:32

Alıntı:

blackdevil adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 924468)
helal olsun arkadaş indirdiğim gibi içinden virüs çıktı:@:@:@:@

arkadaşlar indirmeyin program virüslüü

Belki yüzlerce kez bu uyarıyı yaptık. Bir kez daha özet geçiyorum:

"MessengerDiscovery kurulumu başlamadan önce 10 saniye boyunca ekranda sponsor reklamlar görüntüleniyor. Bazı güvenlik yazılımları bunun zararlı bir işlem olduğundan şüphelenip size uyarıda bulunabiliyorlar. Kesinlikle sisteminize herhangi bir zararlı kod (virus, trojan, spyware vb.) yüklenmemektedir. Anti-virüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakıp eklentiyi güvenle kurabilirsiniz."

fatocan 5 Şubat 2008 20:54

discovery nereden indirecegim yardımcı olurmusunuz?:(

ahmetgns 5 Şubat 2008 21:35

Alıntı:

fatocan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 925076)
discovery nereden indirecegim yardımcı olurmusunuz?:(

Alıntı:

Çöl Fırtınası adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 922845)

Arkadaşlar sorununuz eğer download edememek ise buyrun linkiniz: Tıklayın

:D

fısıltı 6 Şubat 2008 13:33

arkadaşlar banada bir yardim bende indiriyorum ama kurarken daha başta virus alrmı veriyo virus programını devere dişi birakiyorum ama gene kurmuyo live msn uyumlu indiriyorum o da error hatası veriyo ....:*( iki gündür uğraşiyorum ama olmuyo olmuyo:*(

denetim_3167323 6 Şubat 2008 18:06

TEŞŞEKKÜRLER İYİ NUMARA :D YANLIZ MSN PLUS DA İİ DİOLAR HANGİSİ DAHA İİ DİSCOVERY Mİ PLUS MU(BENCE PLUS)

hassan 7 Şubat 2008 00:30

ben messenger plus kullanıyorum yukledım fakat olmadı hata weriyor extradan bişey yapmam gerekıyomu yoksa messenger 8.5 ılemı çalısıyor sadece

Saat: 19:30

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık