![]() |
günlük bugün öyle bilgisayar başında geçti okula gitmeyince:) |
yorgunum.. at gibi gezmek deyimini bugün kendime alıyorum. keyfime gezmedim ama. mecburi gezinme ve tozunmalar bunlar ;) |
yeni iş zorlanıyorum biraz çok yoğun burası ama seviyorum bu işi darısı biricik dostum nününmün başına umarım iyi bir iş ve iyi bir yaşam kısa zamanda onunda olur. |
at gibi gezinmelerim devam ediyor. şimdi işyerindeyim. biraz sonra olmayabilirim :P bütün hepsi marcellin duaları kabul olsun diye. iyi gidiyor gibi.. bakalım.. |
çok yorgunum heryerim ağrıyo off :( |
ne kadar soğuk bir gün kar yağacak diyorlar ama bilmiyorum yağmur yağarda kara dönmez bence bugün yine bir sürü iş var resimlere bakmayı resim eklemeyi unuttum ve özledim |
Normal olmayan günler yaşıyorum yine. paronayak mı oluyorum acaba?çok kötü hep hayal kırıklığı MsxLabs sende olmasan..................................................... |
Yarın itibariye memlekete gidiyorum 15 gün yokum. Internete girmekte zor oralarda, ama msx sitesine artık rüyalarımda girerim. :( Sizi özleyeceğim sevgili msx ailesi.......................:*( |
bugün çok heyecanlı bir gün.. detayları sonra vercem günlük;) |
çok meşgulüm sizinle pek ilgilenemiyorum bazı zamanlar üyelere yanlış davranışlarını uyarıyordum ama şimdi yok kusura bakmayın giremiyom |
| Saat: 17:12 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık