![]() |
Acılarımın Zevkine varıyorum Acılarımın Zevkine Varıyorum Kelimelerimi mahkum ettim paylaşmıyorum kimseyle Yeni dostlar edindim kağıtla, kalem Özlemlerin nöbetini tutuyorum tek kişilik hücrem Yarı açık ceza evimde Astım tüm duygularımı müebbete inat Aşkların sevdaların, zevklerin kalemini kırdım Yeni dostlar edindim beni bırakmayan Acılar, yanlızlık bende zevkine varıyorum Hoyratça yok etmişiz yaşanacak tüm güzellikleri Çileleri ilmek ilmek işleyip ezber etmişim gecenin karanlığında Karabasanlar yok ediyor güzel düşlerimi perfasızca Uyutmuyor terör çığlıklarım, uyanırım hıçkıra hıçkıra Kirletmişler gökkuşağının renklerini bile, her yer kan kırmızı Yıldızları bir bir indirmişler, hapsetmişler gün ışığına Gebe bırakmışlar mutlulukları, acıları doğurtuyorlar Her biri düşen yıldız olmuş üzerime yağıyorlar yasemin35 |
Sen Yoktun Ya SEN YOKTUN YA Aradım sokak sokak ayak izlerini Sana benzettim yoldan geçenleri Kokun hala bu sokaklarda Bu sokaklarda ağladım bulutlarla. Sen yoktun ya, Yeni aşklar aradım bu sokaklarda Çivi çiviyi söker misali Her aşk yeni ıstırap gibiydi çıkmaz sokak Şahidimdi kaldırım taşları bu sokaklarda. Sen yoktun ya, Hep aşklarım yokuşa sürüldü Bu sokaklar gibi kirlendi Hayalin hala bu sokaklarda Artık tenimize başka eller değdi Bu sokaklarda. Sen yoktun ya, Bu sokak taşlarına anlattım seni En masum aşklarımı bilir bu sokaklar Bir daha dönmeyeceğim bu sokaklara seni bu sokaklara gömüpte gideceğim. Sen yoktun ya, Sana söyleyemediklerimi anlattım birer birer Hiç bir aşk yakmadı dedim onun kadar seni anlattım ağladı bulutlar Senden geriye ne kaldıysa O sensiz sokakları yıkadı bulutlar. Sen yoktun ya, Gençliğimi, seni bu sokaklar çaldı umutlarımı Yıkayacağım ayak izlerii gözyaşlarımla Aşkını süpüreceğim saçlarımla lağıma Seni bu sokaklara gömüp Dönüşü olmayan yollara düşeceğim. yasemin35 |
Başımı Alıp kaçmak İstiyorum Başımı Alıp Kaçmak İstiyorum Hüzünlerdeyim bu aralar, nedendir bilemiyorum Başımı alıp kaçmak geliyor içimden Dağlara çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum İçimde ne varsa boşaltmak istiyorum. Her yeni gün bir evvelsini aratıyor Ne öten kuştan ne açan çiçekten Yaşamak zevk vermiyor iken Başımı alıp kaçmak istiyorum. Hüzünlü şarkılar dinliyorum bu aralar Mutsuzluklardan mutlu oluyorum En ağdalı şarkılar icimi acıtsada İnadına dinliyorum İçimde neler saklı bilen yok, halin nedir diye soran yok Ver ver yeter artık, çüs ulan diyesim geliyor Ben verme ağacımıyım, ağlama duvarımıyım Hep anlatırlar, dertlerini boşaltırlar. Birde bana sorun ya diyesim geliyor Evlat oldum fedakarlık yaptım Kardeş oldum fedarlık yaptım Ana oldum fedakarlık yaptım Eş oldum fedakarlık yaptım Yeter artık deyip kaçasım geliyor Sessiz adalara kaçıp bağırmak istiyorum Akşamdan sabaha kadar ağlamak istiyorum Bu aralar başımı alıp kaçmak istiyorum Yasemin35 |
AKLINDAN ÇIKAR VAZGEÇTİM HERŞEYDEN SENDEN,SEVGİMDEN,KENDİMDEN ŞİMDİ DE HAYATIMDAN VAZGEÇİYORUM TAHAMMÜLÜM KALMADI ARTIK YAŞAMAYA BU LANET DÜNYADA HEŞEYİ BIRAKIP GİDİYORUM SADECE KALBİMDE SENİ GÖTÜRÜYORUM SAKIN AĞLAMA ARDIMDAN HELE ÖLMEYİ ÖLMEYİ HİÇ GEÇİRME AKLINDAN UNUT BENİDE HER UNUTULMUŞUN GİBİ ÇIKART AT AKLINDAN... BEYSO!!! |
NEFRET ETTİRDİN SONUNDA Seni sevdim mi?evet çok sevdim . Sen ne yaptın?arkana bile bakmadın. Akan gözyaşlarımda hep seni buldum Aşk dedin sana kalbimi verdim Senin gittiğin yollarda yürüdüm Ayaklarımdan nefret ettirdin Nefret ettirdin sesini duyan kulaklarımdan Bu muydu bana olan sevgin? Senin için bir oyun muydu? Helal olsun sana beni benden aldın gittin Seni tanıdığım o güne .....? Seni soluduğum her anına... Seni sevdiğim o güne.... .Diyebilsem keşke..... Sadece senden artık nefret bile edemiyorum Sadece sana acıyorum..... Miss_DİDEM 15.02.2008 13.39 |
Mumun nuru kadar loşdu seni tanımadan önce ruhum Engin bi karanlıktı kalbime hüküm süren Rüya değil de bi kabustu öncesi hayatımın Vakarlı duruşum kaybolmaya yüz tutmuştu yalnızlıktan Eşkalimi yitiriyordum aynalardan... Nur suratinde birisiydi ansızın karşıma çıkan Ufkumu aydınlatan beni bana kavuşturan Ruhumu nuruyla aydınlatan.. Çökmüş bedenim yeşeriyordu tekrardan Efkarımın yerini nahoş bir yalnızlık kaplamıştı Bitecekti elbet bir gün özlem İşte o an geldi yine karabasan... Erdem KARASU(The_DeViL) |
Söz de bitermis Her kelime dizilirmis Insanin bogazina da Yutkunamaz olurmus insan Severmis insan Bütün yüregiyle, benligiyle Alir koyarmis sevdigini Hayallerinin bas kö$esine Ölürmüs insan Bazen tek nefeste Bazen tek kelimeyle binlerce kez Gözler aglarmis Dakikalarca dalarmis uzaklara Hayaller kurarmis Günler gecermis Birbiri ardina Dönüp geriye bakarmis insan Bir ah cekermis tüm ömre bedel.... GizeM_MecHuL |
Siir yazalım mı arkdşlar????? Arkadaşlar herkes kendinbe ait şiirlerini yazsın ve onları değerlendirelim böylelikle kendimizi göstermiş oluruz :D:D:D;) açılışı da bn yapıyım :) VEDASIZ Beni karanlıklara sürme Beni kör kuyulara itme Yapma,yanıyor yüreğimin içi Nasıl terk ederim söyle o gözleri O sıcak bakışlarındır Beni soğukta ısıtan Dudaklarından çıkacak sözdür Beni senden ayıran Bir cehennem zebanisi Seni benden aldı gitti Yalnız kaldım bu koca dünyada Mezarda yatan ölü gibi odamda Yıllar sonra duydum gitmişsin Buz kesildi sanki kalbim Kahretsin bir veda etmemişsin Oysa ne güzeldi içindeki sendim Şimdi sokaklarda arıyorum aşkı Vurdu bana yıkıcı kırbacı Bir ses çağırdı seni benden Boş sokakların derinliğinden Ağladığım her gecedir Beni hiç mi düşünmedin? Bak hergün kan ağlıyor Bu garip yalnız şair yorumları bekliyorum.... |
Arka Bahçe Evin gölgesidir arka bahçe Bir yatak odasının Usulca taşan sıcağı Çocuğun dokunuşu Annenin durgunluğudur arka bahçe Dudakta öpücük izi Bir yaradır kuşun kanadında Elmaya düşen ala Çatlayan yüreği narın Seksek için yollara Çizilen şekillerdir arka bahçe Bir gelinin ilk gecede Yere düşen duvağı Dul bir kadının En tenha yeridir arka bahçe İşveli ve içli sözleri Ya da yanlış yorumlanan Pembe gülüşü Asker mektuplarının Okunduğu yerdir arka bahçe Ve üzgün bir sevdanın O solgun haresi Şairin haremidir arka bahçe Musa Öz |
Ela Çocuğun gelince süt dişleri Büyür annenin sevinci Su içlerinde çakıl tanesi Ve mayhoş bir ağartı uçlarında Eladır bu Çiy damlası tırnakları Diş goncasında acı bir kamaşma Gülerken ağlaması Deli kız kaptırır gönlünü Aydede uçurur geceler boyunca Ve durulur da pembeleri Avuçlanmış bir su yalnızca Yürüse sokaklarda denize baksa Sözler, kokular Boyuna ince bir düşünce Eladır bu Şair yüreği açar dikenleriyle Konmasa da yorgun kuşlar Bir kızdır koklayan Tırnakları kanar, incelir düşleri Eladır bu Ah şair çocuk Köpük toplar kızların koynundan Sürer gökyüzüne güz günleri Şu utangaç gökyüzü Uçsa bulutlarla, kuşlarla konsa Derelerin gümüş rengi Çoğalır bir damla gözyaşıyla Kadınlar ki solgun öykülerde Kol kanattır çocuklara Türküler, kederli aşk şiirleri Eladır bu Musa Öz |
| Saat: 08:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık