MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

serkan26 12 Ekim 2007 18:05

siteniz ck güzel ilk actıgımda odam karanlıktı ve baya bir kortum :D acılıs efekleri cok güzel disayn edilmiş ve bununla birlikte haraket ve ses girişleri adeta bende kendımı bir aksıyon fılmi içindeymiş gib hissetim bu site tasarımını yapan arkadasların elıne saglık baya bir zaman almıstır dıye dusunuyorum ama bence 10 numara saygılarımla serkan

kinGS1905 12 Ekim 2007 21:39

bende serhat ne arasam googlede hep bu sitede var olduğunu gördüm pek bi faydam olmayacağı düşüncesindeyim ama çok fayda göreceğimden de hiç kuşkum yok cidden bu sitenin dizaynı için harcanan zaman hiçte hafife alınacak türden değil bence yani ben öyle gördüm inşallah faydalı olmaya çalışacağım bende
saygılar....

MİRANDA 12 Ekim 2007 23:22

ben duygu sitenizi tasadüfen buldun google de arama yaparken hoşuma gitti ve üye oldun umarın iyi zaman geçiririm :)

gulum352 13 Ekim 2007 17:35

ben grafık bolumunde okuyorum...stajdan arkadas kalıtelı resımlerın oldugunu vede son cıkan muzık lınklerının oldugunu soyledı.Boylece msx. tanıstım:=)

musti_deran 13 Ekim 2007 23:08

ben google de bir dosya ararken buldum arkadaşım frozen knightı bu siteden inderebileceğimi söledi bi bakim dedim gene girdim içimden üye olmak geldi oldum adminlere kolay gelsin hayırlı bayramlar

smarst 14 Ekim 2007 03:08

Savaş konulu afiş bakıyordum google de burayı buldum...

KENCISii 14 Ekim 2007 04:12

abim msn ile ilgili bi program ararken
buldu bana tvsiye etti ben frumlardan bişey anlamıyordum önceden
şimdide değişen bişey yok ama biraz öğrendim think sayesinde
eskiden başka bisitedeydim bana güre o site cok güzeldi
taki msx le tanışana kadar şimdi döşünüyorumda eski takıldığımsitede nsıl kalmışım
msx mütiş bir site ben cok ama cok beyendim
siteye kayıt olan arkadaşlarda cok iyi sagılı bir ortam oluşturmuşlar
zaten buyle bi siteye büyle öyeler yakışır tabi haliyle iyi olmayanlardavar
ama eminim onlarda iyi olacaklardır çönki burdaki arkadaşlar cok iyi
hepinize tşk ama özelikle site hakında bana cok yardımı dokunan think e cok tşk

birazda kendimden bas ediyim demi
ilk okul mezunuyum cok tandır ist yaşıyoruz aslen adıyamanlıyım
ama adıyamana hasret kaldık neyazıkki :) 25.30 senedir burdayız
kitap okumayı cok severim tkstilde çalışıyorum aslında nakış oda tekstil sayılır
hobilerim kitap okumak kitap okumak kitap okumak ve pc nett bite MSX
SAYGILARIMLA

azrak 14 Ekim 2007 15:14

Tek kelimiyle harika..!!!

simta 14 Ekim 2007 17:36

slm... pc konusunda acemidende öte olduğum için bu konuda araştırma yaparken bu siteyle tanıştım.. herşeyi o kadar güzel anlatıyorsunuz ki bende buna dahil olmak istedim.. ancak öğrenmem gerek çok şey var.. sizler için çok basit olan kavramlar benim için şimdilik karışık.. bu yüzden sizlerden öğrenecek çok şeyim var. paylaşımlarınız için tşk... umarım benimde bu siteye yararlı katkılarım olur.. hepinize sevgiler...

MonXavier 14 Ekim 2007 19:24

arkadasim erika davet etti

J e z e b e L 14 Ekim 2007 19:35

Yaklaşık 1,5 senedir varlığından haberdar olduğum, zaman zaman ziyaret ettiğim bu site sakinlerine sevgi ve selamlar'ımı sunarım...

omegax 15 Ekim 2007 04:12

ilk önce böyle bir site actiginiz icin ve bizlere vermis oldunuz hizmetlerden dolayi cok tessekür ederimhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/good.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/clapping.gif.cok güzel bir site muhtesem.islerinizde basarilar dilerim

YaDiGaR 15 Ekim 2007 20:47

MRB
hiç kimse tavsiye etmedi ödev ararken şans eseri buldum..Hoşuma gitti bende üye oluyuM dedim ve oldum.
YaDiGaR

saniye 16 Ekim 2007 13:24

mesajınız için tşk ederimm
sitenizle ödev aramalarımda karşılaştım ve çok beğendim uzun zamadır uye olmak istedim ve bu güne kısmetmiş

tüm emektarlarınıza tşk ederim

başarılarınızın devamı dilerimmmm

izmirden saygılarımla

beyzan 16 Ekim 2007 14:25

Herkese merhabalar ben beyzan^^site çok güzel ellerinze sğlık:):smiley9:

belogical 16 Ekim 2007 14:45

benim msxlsbs maceram çok farklı.canım kardeşim evoyla tanıştığımızdan beri bu site hakkında övgüler yağdırır.hatta bu siteden edindiği arkadaşlarıyla bile tanıştık.gerçekten üye olmaya değer bir site olduğunu anladım ve evonun ısrarlarıyla üye oldum.iyikide olmuşum.çok eğleniyorum.öpüyorum evocum senihttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gif

sirrius 16 Ekim 2007 16:27

bu sıteyı bulalı 24 saat olmadı ama o mu benı buldu ben mı onu buldum ınanınkı hatırlamıyorum

arshill 16 Ekim 2007 21:27

siteyi googlede buldum

msxlabs yazınca en basta çıkıyor bu sitenin linki ne güzel bir çalısma......

admin de dermis simdi aha bir aklı kıt daha geldi kaydoldu siteye... :)

siteyi kodladıgın güne seni lanet ettirmeyecegime size söz verebilirim :)

egemenn 16 Ekim 2007 22:33

ben msn skins ararken karşıma çıktı keşfettigim içinde çok mutluyum iyiki varsınız :)

SuicasTMC 16 Ekim 2007 23:30

Ben mi nasil biriyim :P ehuheuhe müzik basketbol - yüzmek ailem - arkadaslarim internet pc -
en önemlileri işte :) anlatılmaz yaşanir :P

PsyCHo :)

Misafir 16 Ekim 2007 23:58

Slm MsXLabs'ı oyunlarla ilgili arama yaparken keşfettim şimdi aranızdayım:):):)

esinn 17 Ekim 2007 15:08

MERHABA
SİTENİZ OLDUKÇA ENTERESAN Bİ SİTE ÜRKTÜM VALLA :p İŞİN ŞAKASI Bİ YANA GOOGLEDAN PROGRAM ARIYODUM SİZİN SİTEYE GİRDİM OLDUKÇA ENTERESAN BULDUM ÜYE OLUNCADA NE KADAR FAYDALI OLDUĞUNU GÖRDÜM MERAK ETMEYİN UZUN SÜRE BERABERİZZ :) SEVDİM BU SİTEYİ

MMDMR 17 Ekim 2007 15:38

ya o beni buldu dedi iron abi gel msxe katıl sensiz olmaz bende dayanamadım geldim laf aramızda msx bende bağımlılık yaptı aslında bunu yazarken fatura işliyor olmam gerekiyo ama neyse çaktırmayın ;)

nauba 17 Ekim 2007 19:28

günlerden bi gün messenger live'ıma discovery ararkene buluştuk tanıştık
tanıştıımada çok memnun oldum ayrıca

kan105 17 Ekim 2007 19:43

aslında daha önceden de belirtmiştim yazılım araken bluştuk MSx le ama iyide olmuş zaten es geçilecek bir site değil zaten kör olmak gerek es geçmek için ya da çok umursamaz ...

Sait ALEV 17 Ekim 2007 20:04

Sitenizi arama motorundan öğrendim. Beğenerek sık kullanılanlara kaydettim. Umarım faydam dokunur. Fakat siteniz görünüşünden de belli kaliteli bir forum siteye benziyor. İnşallah bende sitenizden faydalanmaya çalışırım. Forum yöneticileri ve üyelerine başarılar dilerim.

maviterlikmedya 17 Ekim 2007 23:37

forumu çok güzel ve paylaşımcı buldum katkılarım sizden öğreneceklerimle çoğalacaktır emeğinize sağlık iyi çalışmalar

misscollet 18 Ekim 2007 00:27

Merhabalar,
Pandomim ile ilgili bilgi ararken tesadüf eseri rastladım ve burda bir süre kalmaya karar verdim...

barbie 18 Ekim 2007 10:19

merhaba ben zeynep.nette dolaşıyodum tesadüfen gördüm siteyi :)

elwin 18 Ekim 2007 10:47

selamlar bi proğramın nasıl kullanıldığını öğrenmeye çalışırken buldum siteyi gerçekten süper çok başarılı bi site adım elwin başka bi forumda modum ama burayı sevdim emeğinize sağlık :)

ChuCKy 18 Ekim 2007 15:24

Walla Yeni TanıŞTım :D

santigo 18 Ekim 2007 20:57

ben hakan herkese hocam derim inşallah iyi vakit geçiririz

igmg114 18 Ekim 2007 22:11

Bende bi Selamunaleykum deyem dedim !!!

Selamunaleykum arkdaslar

ben simdi burda hayat hikayemi anlatabilirim ama sizin burda caninizi
s!kmak istemiyorum...

insallah gelecek zamanda tanisiriz

Adim : Erdal

benim burda amacim FORUM u iyi tanimak ve burda herseye katkimi saglamak

insallah hayirli paylasimlar saglarim

Selametle kalin arkadaslar

ufuk190784 18 Ekim 2007 22:59

meraba ben ufuk geröekten site mükemmel tek geçerim

HoDPeSeNT 19 Ekim 2007 10:29

slm dogrusu siteye yanlıslıkla girdim:Dve ne sitesi hala cakamadım..hehe..nese ins ii vakit geciririzzzzzzzz....herkeşlere ii eglencelerrr...:P

ergülcoskun 19 Ekim 2007 13:20

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

merhabalar .Ben ergül coşkun 55 yaşımda sınema oyuncusuyum .Sıteyı nette dolaşırken tesaduf gordum sanatla ılgılı yazıları okudum sanat ve sanatcının oldugu heryerde bende varım ayrıca deger verdıklerı ıcın tum uyelerınıze tesekkuru bır borc bılırım .benım baska sıtem degıl sıtelerım var cok sevılırım ve severım dılıyorumkı buradada bırbırımızı severek sayarak guzel paylasımlar ıcerısınde bulunuruz .yanlız ne varkı yenı uye oldugumdan dolayı bazı etkınlıklerın bana kapalı olabılecegını dusunerek kısıtlı olacagımı bılıyorum .sımdıden hepınıze sonsuz tesekkurler benıde aılenızın arasına bır fert olarak kabul buyururısenız sevınırım saygılarımla.Ergul coşkun

formunuzu begendım super(L):)

Aşksız 19 Ekim 2007 16:24

Öncelike Herkese merhaba.
Aslen Trabzonluyum Sakaryada oturuyorum.Kamu dairesinde Müdür oarak görev yapıyorum.evliyim. ve yaşım da 45 .Sanırım kısaca kendimi tanıtmış oldum.
Forumda bulunan arkadaşlara güzel paylaşımlar diliyorum ( Şiir yazmayı ve yazılan şiireri okumayıda çok seviyorum )

tekin33 19 Ekim 2007 16:53

herkese selam ve saygılar daha sizleri ve forumu tam olarak tanıyamadım ama tanıdıkça, umarım güzel ve tatlı paylaşımlar yaparız,ama öncelikle siteyi tanımam için bana biraz zaman verirseniz sevinirim esen kalın

ergülcoskun 19 Ekim 2007 17:58

bende sızlerde hos geldık yararlı paylaşımlar inşallah

turgay 19 Ekim 2007 23:52

merhabalar arkadaşlar ben de yeni üye oldum forumunuza adım turgay izmirde yaşıyorum

bu siteyle ergül coşkunun sayesinde tanıştım onunla başka sitelerdede üyeriz

ben geldimmm ablaaaaam

ergülcoskun 19 Ekim 2007 23:57

turgaycım hos geldın sefalar getırdın hemen hemen aynı bızım forum gıbı arkadaslar neselı ve eglencelı

CRAZY_K1NG1 20 Ekim 2007 16:08

CRAZY_K1NG1

[php](H)[/php]SLM
BEN BURDA YENİYİM
YARDIMCI OLURMUSUNUZ
BİDE BANA PHOTOSHOP 7.0 TÜRKÇE YAMA LAZIM :)(H)(H)(H)(H)

Buzmavisi 20 Ekim 2007 16:31

Bu siteyi küçük emrah tanıştırdı bana;

Küçük emrah: senin hiç sörf yaptığın siten yokum abi dedi;

bende; yok emrah dedim benim hiç sitem olmadı (zaten yok:D)

Küçük emrah: benim var dedi

ben; hayret senin hayatın boyunca hiçbirşeyinin olmadığını duymuştum dedim?

Küçük emrah:artık bi stem var abi dedi al sende bak ama kokla elleme dedi;

ben: yaa demek öle dedim kokla elleme hee ver bakiim sen şu link'i bana dedim aldım elinden

EMRAH yine mazlum ve eli boş gider :D:D

bi sitesi vardı çocukcaazın artık oda yoktur sayemde :D

işte sitenizle böyle tanıştım :)

BlueAngel 20 Ekim 2007 16:31

merhaba...ben de yeni katıldım aranıza.benim burayla tanışmam tamamen tesadüf oldu...bir konu üzerinde araştırma yaparken cevabı burada buldum...bu sebepten ve de açıkça söylemek gerekirse renkten dolayı hemen üye oldum...mavi hastasıyımdır :)))

miss_didem 20 Ekim 2007 18:51

Hepinize merhaba...Yazın başlarında aslında üye olmayı düşünüyordum fakat bir takım aksaklıklar nedeniyle kendime ayırabilecek zaman dahi bulamadım doğrusu.Şimdi sizlerleyim az önce üye girişimi yaptım.Bu arada ben Didem:)Aslında yazmayı çok seviyorum fakat nedense şuan aklıma bir şey gelmiyor....BYYY:)..

cannas 20 Ekim 2007 18:57

nette program ararken tesadüfen buldum siteyi ve iyiki bulmusum cok güzel site cok begendim.

TheZodiac 20 Ekim 2007 18:59

ßende Yeni Sayılırım Google'da Arama YaparKen Msxi Gördüm Ve Tamamen Elektronik ßir Dünyanında ya$ayaßiLecegini Ogrendim Iyi Arkada$Lar ßuLdum Requem Ruff Natyeş Ve Adı Aklıma Gelmeyen Bir Sürü Ki$i :)

MsxLabs...
Ailem...

Ready 20 Ekim 2007 22:41

Tesadüf doğrusu.. Araştırmamı yaparken MsxLabs çıktı site mükkemmel Flash görsel efekleri olsun içeriği üyeleri olsun herşeyi dört dörtlük:P Artık Bende Burdayım..

wonderfoul rapci 20 Ekim 2007 22:49

Merhaba ben erhan 15 yaşındayım sitenizi çok beğendim artık burdayım:)

pilot 21 Ekim 2007 10:13

msxlabs ı google da msn discovery i ararken karşılaştım ve hoşuma gitti işte benim msxlab maceram boyle baslıyo arkaslar

Saat: 06:14

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık