![]() |
selam millet site cok hoş ve hosuma gitti arkadaslarımada söleyecegim busitenin güzel oldugunu. bende nasıl olduysa internetten dolasıyordum karsıma bu site çıktı açtım ve baktım cok hoş güzel bir site aslında ben her siteye girmem ama nasıl olduysa girdim girdiğimede memmunum belki hayatta iii bişi yaptım sonsuz teşekkürler. |
mrb ben de prgrm ararkn karşılştm:D hoşuma gitti üye oldm:smiley9: |
öncelikle herkese slm sitenize bir arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum walla kardeş ben böyle manyak bi form görmedim açanların ellerine sağlık bundansonra burdayım selametle..... |
Bir arkadaşım mesenger ile ilgili sorunlarıma cevap olarak önerdi bu siteyi... Siteye girmemle mesenger için gerekli bütün programları güvenli bir şekilde indirdim ve kullanmaya başladım...Sonra formlara ve gönderilen resimlere daldım....Galiba uzun bir süre buralarda olucam....Herkese iyi günler |
slm ben şafak çok çok özetle şöyle söyliyim uzun zamandır böyle derli toplu siteye rastlamamıştım emeği geçen herkeze teşekkür ederim iyi çalışmalar |
ben msn yi yeni kullanmaktayım.Ve adsl çekince msn siz olmaz dedik.Derken ifadedir,gözkırpmasıdır vb. derken google da aratma sonucu müthiş bir siteylşe karşılaştım.Virüs olmaması büyük bir nimet.Ayrıca benzeri sitelerden de indirme yaptım.Sonuç hüsranla bitmişti.MsXlabs'ı tanıdığım bütün arkadaşlara tavsiye ettim.MSN ile adresi gönderdim.Hemen üye oldum. MsXlabs'a sonsuz teşekkürler. |
gerçekten özenle hazırlanmış bir site siz işini ciddiye alıyorsunuz teşekküler guven_mert71 ms dos dan ghost nasıl alabilirim bana yardımcı olabilirseniz sevinirim |
hekese slm ve kısaca ben ilkay :D Hmm ben burayı bı arkadasıma odev ararken buldum ve o zamandan berı ayrılamadım ve dun uye oldum.Siteniz gercekten cok guzel :)bundan sonra hep buralardayım :D |
öncelikle İyi günler dilerim ben Ticaret Lisesi'nde öğretmenlik yapıyorum. Bu siteyi arkadaştan duydum ama arkadaşın site adını bilmediğim için kayıtta boş bıraktım. Henüz yeniyim sitede ama bundan sonra sitenizi eskiteceğimi düşünüyorum. Ses efektleri çok hoşuma gitti. Bol bol gezip güzel bir site yapmak için çabalayacam. Böyle bir yardım severlik düşündüğünüz için bizde mutlu oluyoruz. Tekrar görüşmek dileğiyle.:hey: |
WALLA YALAN YOK BEN DE GOOGLE AMCAMIZA BİŞİLER SORDUM BURAYI TARİF ETTİ :banana: BEN DE ARTIK BURALARDA OLACAĞIM , GOOGLE AMCA ÇOK MÜBAREK ADAM YAW BAŞKA SİTELERE DE TAKILIYORUM AMA BURANIN HAVASI FARKI GİBİ DUR BAKALIM ... |
| Saat: 10:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık