![]() |
ben mikropçuk_11 yasesinde tanıştım güzel bir site gezdim |
güzel sitede biraz karışık ya |
sanalda dolaşırken ayağıma takıldı yakamı bırakmadı msx kolik olduk bağımlıyız yani:D |
ben eftalya foruma yeni üye oldum iyi vakit ve bilgi ala bilecegim bir forum kurucularina tessekürler :) |
valla ole bura olı yalnızlık fotografı bakarken tanıstım tarzı farklı geldı bılmıyorm sonra uye oldum ıste bakalım bıraz zaman gecıreyım hele |
ooo ben burda daha oncede uyeydim sonra bazi seyler oldu(siteyle degil benim özel hayatımla ilgili ] hem okulda vardı bende üyeliğimi sildirdim. sonra canım kardeşim aiko beni geri çağırdı bende kırmadım onu geldim |
öylesine geziyordum nette :) tamamen tesadüf... ama pişman değilim.... saygılarımla.... |
arkadaşım daha önce bana burdan çoklu msn yaması göndermişti ve bugün windows live ı değiştirdim resim galerisi için ve yamada silindi.Bende tekrar çoklu msn yaması yapmak için buraya girdim.ve siteniz gerçekten ilgimi çekti.Ellerinize sağlık bence çok güzelolmuş |
selam nette gezınırken sıtenız ılgımı cektı aranıza katılmak ıstedıgıme karar verdım saygılar |
BEN BİLGİ ARARKEN KENDİMİ BU SİTEDE BULDUM DEVAMLIDA BİLGİLERİNİZİ KOPYALADIM ÇÜNKÜ ÖĞRENCİLERE ÖDEV ÇIKARTIYORUM VE SİZE ÇOK TŞK EDRM BANAA BAZEN NASIL YARDIMCI OLDUĞUNUZU TAHMİN EDEMEZSİZ SİZLER ÇALIŞKAAN İNSANLARSINIZ BU BELLİSAOLUN VAAR OLUN BİRİCİKSİZ BİTANESİZ |
bursa da ikamet etmekteyim...kendime ait plastik dalında şirketim var... sitenizi msn yazdığımda buldum....çok beğndim üye olmayı seçtim.... başarılar dilerim.....sevgilerimle.... |
ben öncelikle program arıyordum amr yi gif e çeviren program ve boyle karşıma çıktı biraz siteyi gezince üye olmak istedim ve hemen üye oldum böyle bir siteyi keşf ettiğim için kendimi mutlu hissediyerum çok teşekkürler saygılarımla... |
merhaba arkadaşlar ! siteyi bayadır biliyorum fakat üye olmak bugüneymiş:D Google size çalışıyo diyebilirim aradığım kaliteli resimleri genelde msxlabs ta buldum... Sadece faydalanan biri değil artık aranızda olmam gerektiğini düşündüm.. Hoşgeldim (: |
SLM İYİ AKŞAMLAR NASILSINIZ BEN ASLINDA SİZİN SİTENİZE YABANCI BİRİ DEİLİM DAHA ÖNCEDEN KAYIT OLMUŞTUM. AMA BİLGİSAYARA FORMAT ÇEKTİRİNCE BÜTÜN BİLGİLER SİLİNDİ!!!!!:*( YENİ BİR ÜYELİK İSMİ ALARAK YENİDEN GELDİM!!!!SİZDEN VAZGEÇMEM VAZ GEÇEMEM!!!!!!!! BEN MSN DİSCOVERY SAYESİNDE SİZİNLE TANIŞTIM.BANA Bİ ARKADAŞIM SÖLEDİ BU PROGRAMI İNDİR DİYE BENDE ARAŞTIRIRKEN SİZİN SİTENİZ KARŞIMA ÇIKTI!!! ŞİMDİ SİZDEN MEMNUN OLDUĞUM İÇİN TEKRAR GELİR GELMEZ YENİ BİR ÜYELİK ALARAK ÜYE OLDUM!!!!! BENİM BİLMEDİĞİM DAHA BİRSÜRÜ PROGRAM VAR BANA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM,BEN SİZE NASIL ULAŞA BİLİRİM MSN ADRESİNİZ VARMI VARSA BANA VEREBİLİRMİSİNİZ????? BİDE BENİM (SKYPE) ÜYELİĞİM VAR BURDANDA GÖRÜŞE BİLİRİZ BENİM NİKİM YİNE AYNI(karizma38040) BEKLİYORUM CEVABINIZI YARDIM EDERSENİZ BENİ MEMNUN EDERSİNİZ. Allah'a EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN İYİ GECELER!!!!!!BY!!:$*-):*( |
selam ben bır konu ararken googleye yazdım sızın forum cıktı gezındım bıraz mısafır olarak uye olsam dıye dusundum işte burdayım hepınıse ii paylasımlar =) |
|-|£r|{£s£ |\/|£r|-|aßa ;)herkese selam bn yeni üyeym adım beril daha kimsei tanımıyorm ama lafın gelişi herkeslerle tanışacağıma memnun oldum aranısda ROCKER var mı acaba yada RAPER da olabilir;)şimdiden memnun oldum |
a.s hg =) |
ben buraya üye olalı cok kısa bır an oldu ama gördümki gercekten burda süperrr bir ortam var herkese şimdiden slmlr en baştada mavi karanlik ekibine :P:P:P |
siteye yeni üyelik gerçekleştirdim. bu sitede aradığım her şey fazlasıyla mevcut teşekkürler site yöneticileri... |
mıknatıs özelliği var bu sitenin.... Arama motorundan buldum bu siteyi... Ekranı dolduran bir güzelliğe sahip olduğu için kayıt oldum... İsmim erdem Kayseriden selam herkeze... İnşaat teknikeri olarak çalışıyorum... daha geniş bilgi için ö.m. atınız dermişim....:D |
:)merhaba msn için farklılıklar ararken tesadüfen tanıştım ilgimi çekti,bende şimdi burdayı |
Başka bi sitede dolaşırken sitenizin ismini gördüm öylelikle gelmiş oldum :) |
Ben bir konuyu araştırırken girdim bu siteye. araştırdığım konuya bakarken ilk defa kendi kendime güldüğümü fark ettim,sanırım içimden şöyle geçirmiş olmalıyım "hayatımda rastladığım en ilginç site".Gerçekten de insanda farklı etkiler bırakıyor.Çok hoş.Benim gibi değişiklikleri seven bir insan için,efecktleriyle olsun,sitenin adı ile ilgili olsun(hele o sesler:)) oldukça değişik bir site.Sıradışı olmak güzel. Ben ,büyük çabalardan sonra NİHAYET atanan Ben bir konuyu araştırırken girdim bu siteye. araştırdığım konuya bakarken ilk defa kendi kendime güldüğümü fark ettim,sanırım içimden şöyle geçirmiş olmalıyım "hayatımda rastladığım en ilginç site".Gerçekten de insanda farklı etkiler bırakıyor.Çok hoş.Benim gibi değişiklikleri seven bir insan için,efecktleriyle olsun,sitenin adı ile ilgili olsun(hele o sesler:)) oldukça değişik bir site.Sıradışı olmak güzel. Ben ,büyük çabalardan sonra NİHAYET atanan bir öğretmenim.O yüzden sitelerde arayacağım çok şey oluyor.Aradığım bir çok şeyi de burda buldum. Gerçekten teş ederim.Emeğinize sağlık... |
MRB msn için değişiklikler bakıyordum;sitenize rastladım güzel şeyler vardı hoşuma gitti üye olayım dedim daha girer girmez sıcak bir karşılama ile karşılaştım.bundan çok memnun oldum ve tşk ediyorum.bir sitede insanlara bu kadar ilgi olur gerçekten samimiyetinizden dolayı tşk ediyorum.sayılarımı sunuyorum.CESUR |
slm siteyle cok karsılastım ama kısmet bu guneymiş.... adım ceren site hoşuma gitti ... ve üye oldum.. deişik bir havası var.. |
hoşbulduk.MsXLabs Hi-Tech i google de birşeyler ararken bulmuştum üyeydim fakat eski üye adımı kabul etmedi tekrar üye oldum.görüşmek dileği ile iyi akşamlar. |
bu siteyle bugün tanıştım gercekten cok güzel bi site tebrik ederim bi arkadasımın tavsiyesiyle girdim iiki girmişim |
mikropçuk_11 sayesinde tanıştım |
Merhaba ben Selena; Siteye giriş nedenim live messenger ile ilgili teknik destek kısmında da göreceğiniz üzere çözüm arayışı içindeyken oldu.burada bu konuda teknik destek vermeye çalıştığınızı gördüm ve üye oldum.henüz bir cevap gelmedi ama bekliyorum. Bilgisayarla ilgili herkesin bilmesi gereken konularda bildirim yollarsanız sitenize daha sık girerim.ama siteniz epey hoş görünüme sahip beğendim.yeni olduğumdan bazı konulara yabancı kaldım burada. Kendimi tanıtmak gerekirse doğal davranan biriyim.efendi diyebileceğiniz türden.aslen çizimciyim autocad ve unigrafics kullanıyorum.bilgisayarla ilgili konulara ilgi duyuyorum. Size çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla |
Google sağolsun :D ben program hastasyımdır arayayım derken karşıma bu site çıktı çokta beğendiğimi söyleyebilirim :) verdiğiniz emeklerden dolayı herkeze teşekür ediyorum saygılarımla....! MIRROR666 |
Biraz Geç Oldu Ama Neyse.Bu Siteyi Google Msn ile Alakalı Bilgi Ararken Buldum İyide Yapmışım Çok Şirin vede Matrax Bir Site Üyeleride Espirili vede Cana Yakın Geldi Bana.Bu Site İçin Emeği Geçenlere Tşk Ederim.Saygılarımla... |
MRB BEN AZRA KARDEŞİMİN ÖDEVİNİ ARAŞTIRIRKEN MsXLaBs KARŞIMA ÇIKTI BENDE DEĞİŞİK BULDUĞUM İÇİN HEMEN ÜYE OLMAK İSTEDİM |
ben internet arama motoru google de cecen marsının videosunu arattım sizin siteniz cıktı girdim oncelikle bana yardımcı olursanız sevinirim yotube dan indirme yapamıyorum ? teşekkürler:) |
Alıntı:
Bu Link De Sorularınızın Cvb Bulacaksınız :) https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/8857-youtube-grabber-videolari-indirmek.html |
bana da bir arkadaşım tavsiye etti.iyiki de tavsiye etmiş.çok güzel bir site emeği geçen herkese teşekkürler |
şirketlerle ilgili bir konuya bakmak için girdim tesadüfen ve hoşuma gitti güzel bilgiler var tam olarak daha incelemedim ama bi konuya bakıyım dedim üye oldum gerisini düşünün artık::) |
merhabalar steden zaten şarkılar indiriyordum :D artık üye olmanın zamanı geldi dedim ve geldin :D |
merhabalar sitenizi bir arkadaşımdan duydum. onun tavsiyesiyle burdayım. umarım güzel paylaşımlar içinde bulunabiliriz. herkese iyi çalışmalar |
ihtiyacım olan yazılım proğramlarını ararken. |
msnle ilgili bi konu hakkında araştırma yaparken msklabs.org'u buldumm iyikide bulmuşum site çok güzell..:inlove::inlove: ...ѕєηιη кαℓвιη вσş мυ∂υя؟ çαℓѕαм єν∂є кιмѕє уσк мυ∂υя؟ мσ∂єяη zαмαηℓαя∂α αşк ;;∂ιв∂ι∂ιяıяυм вυ∂υя.....?? http://www.resimland.com/data/media/810/102tj1.gif |
TESADÜFEN MERHABA SİTENİZİ DOLAŞIRKEN TESADÜFEN KEŞFETTİM SİTE RENGİNİ ÇOK BEĞENDİM MAVİYİ ÇOK SEVERİM HENÜZ GEZEMEDİM :$ AMA İYİ HAZIRLANMIŞ ELECTRONİC VE ROCK DİNLİYORUM . TEŞEKKÜRLER ........ https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/yahoo.gif |
herkese slmmm ben mervece bu siteyi ölesine rastladım aslında ne yapıcagımı bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuzzzzzzzzzz thanxxx... |
mikropuçk_11 sayesinde tanıştım güzel bir site |
herkese merhabalar beni buralara bu guzel forum sitesine google da bir arama yaparken gelmeme neden oldu ve iyiki gelmisim dedim buradaki her prgm ve yararli anlatimlari yapan arkadaslara cok tesekkurler |
evde s1k1l1yordum o yuzden s1k1ntim gecsin diye yegenim Aiko davet etti. |
slm ben ylcn52 bende bu siteye tesadüfen girdim ama daha yeniyim yavas yavas bakacagız |
BENDE İNTERNETTE DOLAŞIRKEN ŞANS ESERİ GİRDİM İLK OLARAK GÖRÜNTÜSÜ MERAKTA BIRAKTI ŞÖYLE BİR GÖZ GEZDİRDİM HOŞUMA GİTTİ VE ÜYE OLDUM BENCE BURASI ÇOK GÜZEL BİR YUVA GİBİ HEP BÖYLE KALSIN HERŞEY İSTENDİĞİNDE OLUR AMA İSTEMKTE BİLE FARK VARDIR UMARIM ANLAYANA ANLAR SEVGİYLE KALIN HAKAN |
MsXlabs'ı internette sörf yaparken tesadüfen gördüm forumların düzeyine baktım ilgimi çekti tam bana göre dedim. Ben sosyoloji lisans mezunuyum. Halihazırda bir siyaset insanına danışmanlık yapıyorum |
selam adım fatih ataş büyüme engelliyim boyum kısa 1981 istanbul doğumluyum. burayı yalnızkurt adında bir yakınımızdan öğrendim. bana yalnızkurt tavsiye etti. nette djlik yapıyorum bir arkadaşın radyosunda bilgisayarla ilgilenmeye ve sohbet etmeyi severim. siteniz çok güzel başarılarınızın devamını dilerim bu sitede emeği geçenlerin ellerine sağlık. kendinize iyi bakın ALLAH'a emanet olun. gene görüşürüz inşaallah. |
ben bu siteyi "Tiglon"yani en ban olan kişiden amcamdan öğrendim işime de yarıor odevler falan yanı tşkler |
| Saat: 06:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık