MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

kemal_11 21 Ekim 2007 10:38

ben mikropçuk_11 yasesinde tanıştım güzel bir site gezdim

elif53 21 Ekim 2007 12:13

güzel sitede biraz karışık ya

Misafir 21 Ekim 2007 12:29

sanalda dolaşırken ayağıma takıldı yakamı bırakmadı msx kolik olduk bağımlıyız yani:D

eftalya 21 Ekim 2007 21:01

ben eftalya foruma yeni üye oldum iyi vakit ve bilgi ala bilecegim bir forum kurucularina tessekürler :)

catlakmucver 21 Ekim 2007 21:43

valla ole bura olı yalnızlık fotografı bakarken tanıstım tarzı farklı geldı bılmıyorm sonra uye oldum ıste bakalım bıraz zaman gecıreyım hele

na3o8ko2 22 Ekim 2007 12:25

ooo ben burda daha oncede uyeydim sonra bazi seyler oldu(siteyle degil benim özel hayatımla ilgili ] hem okulda vardı bende üyeliğimi sildirdim. sonra canım kardeşim aiko beni geri çağırdı bende kırmadım onu geldim

inci00 22 Ekim 2007 16:59

öylesine geziyordum nette :) tamamen tesadüf... ama pişman değilim....
saygılarımla....

tüzin 23 Ekim 2007 10:12

arkadaşım daha önce bana burdan çoklu msn yaması göndermişti ve bugün windows live ı değiştirdim resim galerisi için ve yamada silindi.Bende tekrar çoklu msn yaması yapmak için buraya girdim.ve siteniz gerçekten ilgimi çekti.Ellerinize sağlık bence çok güzelolmuş

silemezsen_karala 23 Ekim 2007 11:32

selam nette gezınırken sıtenız ılgımı cektı aranıza katılmak ıstedıgıme karar verdım saygılar

dursun_zaman 23 Ekim 2007 14:06

BEN BİLGİ ARARKEN KENDİMİ BU SİTEDE BULDUM DEVAMLIDA BİLGİLERİNİZİ KOPYALADIM ÇÜNKÜ ÖĞRENCİLERE ÖDEV ÇIKARTIYORUM VE SİZE ÇOK TŞK EDRM BANAA BAZEN NASIL YARDIMCI OLDUĞUNUZU TAHMİN EDEMEZSİZ
SİZLER ÇALIŞKAAN İNSANLARSINIZ BU BELLİSAOLUN VAAR OLUN BİRİCİKSİZ BİTANESİZ

turhan 24 Ekim 2007 11:13

bursa da ikamet etmekteyim...kendime ait plastik dalında şirketim var...

sitenizi msn yazdığımda buldum....çok beğndim üye olmayı seçtim....

başarılar dilerim.....sevgilerimle....

babacan27 24 Ekim 2007 13:11

ben öncelikle program arıyordum amr yi gif e çeviren program ve boyle karşıma çıktı biraz siteyi gezince üye olmak istedim ve hemen üye oldum böyle bir siteyi keşf ettiğim için kendimi mutlu hissediyerum çok teşekkürler saygılarımla...

dnygns 24 Ekim 2007 22:10

merhaba arkadaşlar ! siteyi bayadır biliyorum fakat üye olmak bugüneymiş:D
Google size çalışıyo diyebilirim aradığım kaliteli resimleri genelde msxlabs ta buldum... Sadece faydalanan biri değil artık aranızda olmam gerektiğini düşündüm.. Hoşgeldim (:

karizma38040 24 Ekim 2007 23:27

SLM İYİ AKŞAMLAR NASILSINIZ BEN ASLINDA SİZİN SİTENİZE YABANCI BİRİ DEİLİM DAHA ÖNCEDEN KAYIT OLMUŞTUM.
AMA BİLGİSAYARA FORMAT ÇEKTİRİNCE BÜTÜN BİLGİLER SİLİNDİ!!!!!:*(
YENİ BİR ÜYELİK İSMİ ALARAK YENİDEN GELDİM!!!!SİZDEN VAZGEÇMEM VAZ GEÇEMEM!!!!!!!!
BEN MSN DİSCOVERY SAYESİNDE SİZİNLE TANIŞTIM.BANA Bİ ARKADAŞIM SÖLEDİ BU PROGRAMI İNDİR DİYE BENDE ARAŞTIRIRKEN SİZİN SİTENİZ KARŞIMA ÇIKTI!!!
ŞİMDİ SİZDEN MEMNUN OLDUĞUM İÇİN TEKRAR GELİR GELMEZ YENİ BİR ÜYELİK ALARAK ÜYE OLDUM!!!!!
BENİM BİLMEDİĞİM DAHA BİRSÜRÜ PROGRAM VAR BANA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM,BEN SİZE NASIL ULAŞA BİLİRİM MSN ADRESİNİZ VARMI VARSA BANA VEREBİLİRMİSİNİZ?????
BİDE BENİM (SKYPE) ÜYELİĞİM VAR BURDANDA GÖRÜŞE BİLİRİZ BENİM NİKİM YİNE AYNI(karizma38040) BEKLİYORUM CEVABINIZI YARDIM EDERSENİZ BENİ MEMNUN EDERSİNİZ.
Allah'a EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN İYİ GECELER!!!!!!BY!!:$*-):*(

Misafir 26 Ekim 2007 15:20

selam ben bır konu ararken googleye yazdım sızın forum cıktı gezındım bıraz mısafır olarak uye olsam dıye dusundum işte burdayım hepınıse ii paylasımlar =)

beril 26 Ekim 2007 21:37

|-|£r|{£s£ |\/|£r|-|aßa

;)herkese selam bn yeni üyeym adım beril daha kimsei tanımıyorm ama lafın gelişi herkeslerle tanışacağıma memnun oldum aranısda ROCKER var mı acaba yada RAPER da olabilir;)şimdiden memnun oldum

Misafir 27 Ekim 2007 01:59

a.s
hg =)

_cixx_21 27 Ekim 2007 12:23

ben buraya üye olalı cok kısa bır an oldu ama gördümki gercekten burda süperrr bir ortam var herkese şimdiden slmlr en baştada mavi karanlik ekibine :P:P:P

oyuncu55 27 Ekim 2007 17:56

siteye yeni üyelik gerçekleştirdim. bu sitede aradığım her şey fazlasıyla mevcut teşekkürler site yöneticileri...

erdemlink 27 Ekim 2007 23:18

mıknatıs özelliği var bu sitenin....
Arama motorundan buldum bu siteyi...
Ekranı dolduran bir güzelliğe sahip olduğu için kayıt oldum...

İsmim erdem
Kayseriden selam herkeze...
İnşaat teknikeri olarak çalışıyorum...
daha geniş bilgi için ö.m. atınız dermişim....:D

kırlangıç 28 Ekim 2007 02:18

:)merhaba msn için farklılıklar ararken
tesadüfen tanıştım ilgimi çekti,bende şimdi burdayı

_Turquaz_ 28 Ekim 2007 19:53

Başka bi sitede dolaşırken sitenizin ismini gördüm öylelikle gelmiş oldum :)

Ozlem__ 28 Ekim 2007 22:54

Ben bir konuyu araştırırken girdim bu siteye. araştırdığım konuya bakarken ilk defa kendi kendime güldüğümü fark ettim,sanırım içimden şöyle geçirmiş olmalıyım "hayatımda rastladığım en ilginç site".Gerçekten de insanda farklı etkiler bırakıyor.Çok hoş.Benim gibi değişiklikleri seven bir insan için,efecktleriyle olsun,sitenin adı ile ilgili olsun(hele o sesler:)) oldukça değişik bir site.Sıradışı olmak güzel.
Ben ,büyük çabalardan sonra NİHAYET atanan

Ben bir konuyu araştırırken girdim bu siteye. araştırdığım konuya bakarken ilk defa kendi kendime güldüğümü fark ettim,sanırım içimden şöyle geçirmiş olmalıyım "hayatımda rastladığım en ilginç site".Gerçekten de insanda farklı etkiler bırakıyor.Çok hoş.Benim gibi değişiklikleri seven bir insan için,efecktleriyle olsun,sitenin adı ile ilgili olsun(hele o sesler:)) oldukça değişik bir site.Sıradışı olmak güzel.
Ben ,büyük çabalardan sonra NİHAYET atanan bir öğretmenim.O yüzden sitelerde arayacağım çok şey oluyor.Aradığım bir çok şeyi de burda buldum.
Gerçekten teş ederim.Emeğinize sağlık...

CESUR 29 Ekim 2007 00:03

MRB
msn için değişiklikler bakıyordum;sitenize rastladım güzel şeyler vardı hoşuma gitti üye olayım dedim daha girer girmez sıcak bir karşılama ile karşılaştım.bundan çok memnun oldum ve tşk ediyorum.bir sitede insanlara bu kadar ilgi olur gerçekten samimiyetinizden dolayı tşk ediyorum.sayılarımı sunuyorum.CESUR

CHERNOBİİL 29 Ekim 2007 20:05

slm siteyle cok karsılastım ama kısmet bu guneymiş.... adım ceren

site hoşuma gitti ... ve üye oldum.. deişik bir havası var..

sandalcı 29 Ekim 2007 22:18

hoşbulduk.MsXLabs Hi-Tech i google de birşeyler ararken bulmuştum üyeydim fakat eski üye adımı kabul etmedi tekrar üye oldum.görüşmek dileği ile iyi akşamlar.

Lavie 30 Ekim 2007 12:20

bu siteyle bugün tanıştım gercekten cok güzel bi site tebrik ederim bi arkadasımın tavsiyesiyle girdim iiki girmişim

keramettin 30 Ekim 2007 12:46

mikropçuk_11 sayesinde tanıştım

selena79 30 Ekim 2007 13:05

Merhaba ben Selena;

Siteye giriş nedenim live messenger ile ilgili teknik destek kısmında da göreceğiniz üzere çözüm arayışı içindeyken oldu.burada bu konuda teknik destek vermeye çalıştığınızı gördüm ve üye oldum.henüz bir cevap gelmedi ama bekliyorum.

Bilgisayarla ilgili herkesin bilmesi gereken konularda bildirim yollarsanız sitenize daha sık girerim.ama siteniz epey hoş görünüme sahip beğendim.yeni olduğumdan bazı konulara yabancı kaldım burada.

Kendimi tanıtmak gerekirse doğal davranan biriyim.efendi diyebileceğiniz türden.aslen çizimciyim autocad ve unigrafics kullanıyorum.bilgisayarla ilgili konulara ilgi duyuyorum.

Size çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Saygılarımla

MIRROR666 30 Ekim 2007 14:55

Google sağolsun :D ben program hastasyımdır arayayım derken karşıma bu site çıktı çokta beğendiğimi söyleyebilirim :) verdiğiniz emeklerden dolayı herkeze teşekür ediyorum saygılarımla....! MIRROR666

Anatorya1979 30 Ekim 2007 17:38

Biraz Geç Oldu Ama Neyse.Bu Siteyi Google Msn ile Alakalı Bilgi Ararken Buldum İyide Yapmışım Çok Şirin vede Matrax Bir Site Üyeleride Espirili vede Cana Yakın Geldi Bana.Bu Site İçin Emeği Geçenlere Tşk Ederim.Saygılarımla...

azra34 30 Ekim 2007 19:00

MRB BEN AZRA
KARDEŞİMİN ÖDEVİNİ ARAŞTIRIRKEN MsXLaBs KARŞIMA ÇIKTI BENDE DEĞİŞİK BULDUĞUM İÇİN HEMEN ÜYE OLMAK İSTEDİM

fatihttn 30 Ekim 2007 22:33

ben internet arama motoru google de cecen marsının videosunu arattım sizin siteniz cıktı girdim oncelikle bana yardımcı olursanız sevinirim yotube dan indirme yapamıyorum ? teşekkürler:)

asla_asla_deme 30 Ekim 2007 22:49

Alıntı:

fatihttn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 792274)
ben internet arama motoru google de cecen marsının videosunu arattım sizin siteniz cıktı girdim oncelikle bana yardımcı olursanız sevinirim yotube dan indirme yapamıyorum ? teşekkürler:)

m2509 30 Ekim 2007 23:01

bana da bir arkadaşım tavsiye etti.iyiki de tavsiye etmiş.çok güzel bir site emeği geçen herkese teşekkürler

feyza 31 Ekim 2007 11:12

şirketlerle ilgili bir konuya bakmak için girdim tesadüfen ve hoşuma gitti güzel bilgiler var tam olarak daha incelemedim ama bi konuya bakıyım dedim üye oldum gerisini düşünün artık::)

cyber shoot 31 Ekim 2007 11:38

merhabalar steden zaten şarkılar indiriyordum :D artık üye olmanın zamanı geldi dedim ve geldin :D

sezgi 31 Ekim 2007 13:27

merhabalar
sitenizi bir arkadaşımdan duydum. onun tavsiyesiyle burdayım. umarım güzel paylaşımlar içinde bulunabiliriz. herkese iyi çalışmalar

erdoğan 31 Ekim 2007 16:33

ihtiyacım olan yazılım proğramlarını ararken.

elçin123 31 Ekim 2007 18:31

msnle ilgili bi konu hakkında araştırma yaparken msklabs.org'u buldumm iyikide bulmuşum site çok güzell..:inlove::inlove:

...ѕєηιη кαℓвιη вσş мυ∂υя؟ çαℓѕαм єν∂є кιмѕє уσк мυ∂υя؟ мσ∂єяη zαмαηℓαя∂α αşк ;;∂ιв∂ι∂ιяıяυм вυ∂υя.....??

http://www.resimland.com/data/media/810/102tj1.gif

blueposion 31 Ekim 2007 20:59

TESADÜFEN

MERHABA SİTENİZİ DOLAŞIRKEN TESADÜFEN KEŞFETTİM SİTE RENGİNİ ÇOK BEĞENDİM MAVİYİ ÇOK SEVERİM HENÜZ GEZEMEDİM :$ AMA İYİ HAZIRLANMIŞ ELECTRONİC VE ROCK DİNLİYORUM . TEŞEKKÜRLER ........ https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/yahoo.gif

mervece 31 Ekim 2007 21:50

herkese slmmm ben mervece bu siteyi ölesine rastladım aslında ne yapıcagımı bılmıyorum
bana yardımcı olurmusunuzzzzzzzzzz
thanxxx...

karemel_11 31 Ekim 2007 22:22

mikropuçk_11 sayesinde tanıştım güzel bir site

ilkwap 1 Kasım 2007 02:39

herkese merhabalar beni buralara bu guzel forum sitesine google da bir arama yaparken gelmeme neden oldu ve iyiki gelmisim dedim buradaki her prgm ve yararli anlatimlari yapan arkadaslara cok tesekkurler

Arya_la_maman 1 Kasım 2007 12:06

evde s1k1l1yordum o yuzden s1k1ntim gecsin diye yegenim Aiko davet etti.

ylcn52 1 Kasım 2007 12:52

slm ben ylcn52 bende bu siteye tesadüfen girdim ama daha yeniyim yavas yavas bakacagız

eczk42 1 Kasım 2007 21:23

BENDE İNTERNETTE DOLAŞIRKEN ŞANS ESERİ GİRDİM İLK OLARAK GÖRÜNTÜSÜ MERAKTA BIRAKTI ŞÖYLE BİR GÖZ GEZDİRDİM HOŞUMA GİTTİ VE ÜYE OLDUM BENCE BURASI ÇOK GÜZEL BİR YUVA GİBİ HEP BÖYLE KALSIN HERŞEY İSTENDİĞİNDE OLUR AMA İSTEMKTE BİLE FARK VARDIR UMARIM ANLAYANA ANLAR SEVGİYLE KALIN HAKAN

lapahov 2 Kasım 2007 13:09

MsXlabs'ı internette sörf yaparken tesadüfen gördüm forumların düzeyine baktım ilgimi çekti tam bana göre dedim.
Ben sosyoloji lisans mezunuyum. Halihazırda bir siyaset insanına danışmanlık yapıyorum

atas01 2 Kasım 2007 17:11

selam adım fatih ataş büyüme engelliyim boyum kısa
1981 istanbul doğumluyum.
burayı yalnızkurt adında bir yakınımızdan öğrendim.
bana yalnızkurt tavsiye etti.
nette djlik yapıyorum bir arkadaşın radyosunda
bilgisayarla ilgilenmeye ve sohbet etmeyi severim.

siteniz çok güzel başarılarınızın devamını dilerim bu sitede emeği geçenlerin ellerine sağlık.

kendinize iyi bakın ALLAH'a emanet olun.
gene görüşürüz inşaallah.

probLem girL 2 Kasım 2007 20:17

ben bu siteyi "Tiglon"yani en ban olan kişiden amcamdan öğrendim işime de yarıor odevler falan yanı tşkler

Saat: 06:13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık