![]() |
boğazım çok kötü. sesim de gitti.. öğleden sonra eve gitmeyi düşünüyorum. dayanamıcam. enerjim bitio yavaş yavaş.. yine ben.. yine hastayım.. yeter yauu... |
Sanal günlük.. bu konunun ilk açıldığı günü bile anımsıyorum (: ne çok şey değişmişse bi o kadar şey değişememiş.. şimdi gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum beh.. |
çok kötü öksürüyorum birde dershane başlıyor |
sabah sabah yine buz gibi bir havaya daldık en uykulusundan . bizim sokakta kar yağmıyodu ama yayla felaketti zaten bi nünülerin sokağın yaylaya dönülen köşesi birde yayla marketin önü hep soğuktur kısacası ben hiç iyileşemiycem galiba .... |
yine acaip grip oldum. yeni çıkan grip çeşidi bu heralde hiç geçmiyo. paçavra gribi:| bu 3. grip oluşum:faint: evdeyim. iyileşmeye çalışıyorum. |
walla her yere kar yağıo bi izmire yağmıo :( :( Kar istiyorum ben :( :( |
bu insanlar hakikaten garip içlerindeki kötülüğü bir başkasına aşılamak istiyorlar yada bir arkadaşın hoşlanmıyor diye sende hoşlanmıyorsun birinden o düşmansa neden düşman diye düşünmeden düşman oluyorsun en önemliside ayna insan kalbindeki aynaya bakmalı. kendine bakmadan karşındakini yargılama ..... birde şu vardırki herhangi bir arkadaşımın düşmanı beni pek alakadar etmez dostumun düşmanı ise benim düşmanımdır dostumda bir tanedir (nünü :) ) |
bugün kendime yeni bi defter aldım. yeniden başlıyorum hayata o defterle beraber.. acı beni hiç bırakmıyor... defterimle paylaşacağım bi dolu acım var şimdiden.. |
Mrb günluk bugun 3 saat ugrastım sonunda ımzamı yapmayı basardım :uf: |
Okuldur, çekimdir, gezmek-tozmaktır derken artık bayılmak üzereyim günlükcüm..:D Birde buna geceleri 3'e 4'e kadar olan internet hayatımda eklenince günde 4 saatlik uykuyla hayatımı sürdürür oldum..:cry: Şikayetcimiyim aslında pek sayılmaz.. Zaten beni birazcık gıcık eden olayları asla ama asla yapmama gibi pis bir huyum vardır..:D Neyse yarında (bugün oldu artık) çekim için Antep'e gidiyoruz.. Koskoca Antep'te mankenlik ajansı kalmamış heralde tee bizi İstanbul'dan çağırdılar..:S:D Bizde ekmek parası işte mecburen yarın yollara düşücez gene..:D 3-4 gün sonra görüşmek ümidiyle artık..:D Buarada ben yokken "aşkom"a söyle fazla girmek yok foruma falan tamam mı?:sopa::D |
| Saat: 12:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık