![]() |
slm ben kamuda çalışan bir memurum siteniz çok güzel gezebildiğim kadarıyla sayfanızda ABBYY fine reader 8.0 varmı varsa nasıl ala indire bilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum. başarılarınızın devamı dileğiyle hoşçakalın |
slm merhabalar ben aleyna siteyi bir arkadaşım tavsiye etti. Kolay kolay bir siteyi beğenmem ama buraya bayıldım insan burada zamanın nasıl geçtiğini farketmiyor... bu site mükemmel :) |
selam arkadaşlar foruma katkıda bulunmaya çalışacam... |
merhaba ben bi arkadaşdan buydum sizi ve çok beyendim herkesle tanışmak isterim |
selamlar site, ben burayı rast gele sörf yaparken buldum, iyikide bulmuşum çünkü burda herşey süper, site dediğin böyle olur tşkler yapımcılara rast gele sörf yaparken birde baktım karşıma masmavi bir site çıktı ve msn için eklentilerle dolu süperrr dedim :) eklentileri alırken ben bu siteye üye olmalıyim dedim ve işte karşınızda ben :) herkese selamlar |
google da bir yaparken tesadüfi olarak rastladım,çok hoşuma gitti. |
Ablacıım goggle da arama yaparken rastlamış ve üye olmuş,,çok güsel bi site olduğundan bahsetti,,ben de merak edip inceledim,,çok hoşuma gitti ve üye oldum :) |
s.a sitenizi googleda arama yaparken buldum. bilgi paylaşımına açık olması ilgimi çekti ve üye oldum. emeği geçenlerden Allah razı olsun |
GOOGLEDA KNİGHTONLİNEYİ ARAKEN SİZİN SİTENİZİ GÖRDÜM VE ÇOK BEĞENDİM TTEBRİK EDERİM ÇOK GÜSEL YAPMIŞSINIZZZ;) :D |
bu siteye emek ve mesayi harcayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum,daha yeniyim ama eğlenceli olacağını düşünüyorum,sevgilerle |
| Saat: 10:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık