![]() |
internette aradığım birçok şeyi buradan buldum.çok faydalı bir site olduğunu düşünüyorum üye olmak bugüne kısmetmiş :D |
aslında siteyle geçen yıl(2006) tanıştım. harika bi site ama bi türlü üye olamamıştım zaman bulamamıştım ama bugün başardım forumun her linkini tıklamak için sabırsızlanıyorum... bu arada ellerinize sağlık muhteşem bi forum.... |
(sw)Sitenize ziyarete zaten son 2 senedir sıkca uğruyorum. Mango nickli arkadaşım tarafından fikir verilmişti. Üye olmadan beraber çok gezmişizdir sitenizi. Adım Sevgi ve gerçekten bilgi ve paylaşım süper!:smiley32: İnternette her ne kadar problemim varsa kesinlikle cevabını sizde bulabiliyorum.... Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim, ayrıca bu zamana kadar paylaşımlarından faydalanıp konuların altına teşekkür geçmediğim için özür diliyorum:$!! Emeğe saygının kıymetini bilirim, affola... :rose: Ayrıca beni deli eden bir konu var :D hadi onu da olsun diyorum, gülü seven dikenine katlanması lazım; sayfalar çok yüklü olduğu için yavaş açılıp zaman kaybına uğruyorum, hatta bazen pc kitleniyor... ;);) Bunu da artık çoktan kabul ettim... |
ben mikropçuk_11 den öğrendim işime yarıyor |
çizgi roman karakterileriyle ilgili bi arama yapıyordum googl dan..burası çıktı güzel bir yere benziyor..aradığım karakter ingilizce tanıtılmış ama oda yeter şimdilik..paylaşımlarınız için teşekkürler... |
merhaba bu siteyi bana arkadaşım tavsiye etti. |
ben çok sevdiğim bi üyeden aldım sedef 21 den bu site harika bu siteyi kuran neut ve burada görev yapan admin moderatör ve vip üyelere başarılar |
arkadasımın tavsıyesı uzerıne gırdım cok memnun kaldım emegınıze saglık |
ben anti 26 yaşındayım elektirikçiyim sözlüyüm:D tanışma vesilem tesadüfen iyi bir resim arşiviniz var zamanla daha iyi kaynaşmak umuduyla herkeze selam:) |
heRkese meRhaba. gooLe'dan Türk DestanLarı'nı arıyOrdum ve kaRşıma çıktınız :D sadece destanLarı değiL,daha birçOk şeyi buLdum sitenizde. çOk beğendim ve üye oLdum. aRtık ben de sizLerLeyim. güzeL payLaşımLarımızın oLması diLekLerimLe :) |
cooqq önceden qörmüsstüm ama üyee olmamıstım bugun canm sıkıldı qireym dedim bidaha snra bi baqtm üye oluvermısımm:) |
meebo sitesinden msn'ye giriyodum bi zamanlar sonra bana yamuk yaptılar sayfa açılmıyo sonra msn messenger programını indirmek için bi çok yer gezdim ama indiremedim şimdide yardımı burdan arıyorum kullandığım pc devlete ait oldugundan dolayı bazı verilere ulaşamıyorum komut onlarda kurup gidiyo vicdansızlar...amma uzattım be neyse yardım dilenirken tanıştım beni dışlamayın emi :$ |
hosbuldum merhaba .....bu siteyı tesadufen gordum hosuma gıttı epey dolastım.bır mavı asığı olarak.bende burada olmalıyım dedım |
ilk önce herkese iyi akşamlar diliyorum.izmitliyim uzun zamandır siteye giriş yapmıyordum.tekrar sizlerle olmak çok güzel mavi renginize ve o şuh gülme efektine bayılıyorum.yeni imajınızla süpersiniz...;)ellerim seni unutabilir gözlerim seni unutabilir bir gün seni herkes unutabilir AMA KALBİM ASLAAAAAAA....:*( |
öncelikle herkese selam biraz tesadüf diyebiliriz dolaşırken dek geldi sözleşmenizi okudum hoşuma gitti düsüstve seviyeli ve tabiki kuralcı kısacası merak ettim tanışmak istedim |
bu dost canlısı siteyi arkadaşımda gördüm ve hoşuma gitti aradığım cogu prg ları burda buldum ve sayfanızı cok beyeniyorum bende bilgisayar işiyle uğraşıyorum ama yazılım yok bende donanım var bilgisayarcının yanında saygılar :) :) |
ben bu siteyi gercektende seviyorum benim tanışmamda tamamen tesaduftu aradığım bir şeyi burdan buldum ve üye oldum şimdi hep beraberiz... Ben izmir çeşmede telefoncuyum saygılarımla bye |
SLASH grup üyelerinden gelen maille bu siteye girdim.ciddi ve paylasımcı olması beni bu siteye üye olmamı sagladı.umarım boyle güzellliklerle devam eder.vaktim oldukca müdavim olacagıma emin olabilirsiniz..sanatcıyım,dolayısıyle sanatı ,insanları ve güzel olan her şeyi sever veyapılan bunca güzel emekler icinde büyük saygı duyarım..saygı ve sevgilerimle...erdeminur...(N.erdem) |
bnm tanışmam yaklaşık bir sene öncesini buluyo ama o zaman öss yolcusuyduk ve aramız açıldı int le.eski kullanıcı adımı ve şifremi unuttum.:( başkentliyim.bende buranın rengini ve gülüşleri seviyorum.kısacası burda olmaktan mutluyum.tşkkrler MsXLabs |
Forum Sitelerine Bakarken karşıLaştım Ama İnanılMaz qüZel Bir Site Üye Olduktan Sonraa Bi Süre Girme Zorluqu Çektim Ama Artık Oda Mutlu Bende Sanırım gerçekten Çok Başarılı Bir Sitee ... Güzel Vakit Geçirmemiz Ve Geçirmem Dilegiylee . :naughty::tender: |
tesadüfen buldum burayı ama sanırım çekinmeden muhteşem diyebilirim. |
siteyi google dolaşırken buldum...program indirmek istiyorum ama olmuyor |
Kisaca bana Murki derler, ben Forumu tabiki Google sayesinde buldum. Siteniz cok güzel. Insanlarin burda hos vakit gecirip güzel seyler paylastiklarini inaniyorum. O yüzden imkanim oldukca ugrarim. |
ya aslında ben burayı bi desatuf buldum kusara bakamyın da bu sitenizi gezerken cıkan acayıpseler biraz örpeti yani ama iyi güzell inşalla aradıgım şeyleri bula bilirim ayrıça tşkler |
arkadasım elıne saglık siten cok gusel 8 senedır net alemının ıcerısındeyım ama bu sıte ıle ılk defa karsılastım sana basarılar ... |
ben buraya fazla gırmıyorumm bana mail gelrse ısde genelıkle webtasarım yaptım ıcın fazla bos waktım olmuyor ama bu sıteyı google gezerken tesaf üzerine buldumm ..... super dıcek bır sey yokk zatennn |
merhabalar :) siteyi bulduktan sonra kayıt olman epey zaman almıştı...kayıt olduktan sonra da tanışmak gene baya zaman aldı sanırım ama artık tanışma vakti :) ben darkness... siteyi bulma hikayesi herhalde en komik olan benimdir:) bundan bir yıl önce internette ödev araştırması yaparken msxlabs!a girmiştin şans eseri..site hoşuma gitmiş ve adresi bir köşeye yazmıştım...bu yıl gene internette bir program araken bir baktım gene msxlabs! "allah allah" dedim "bu benim ödev ararken bulduğum site değil mi?" ama gene kayıt olmadan o günden sonra ara sıra siteye girmeye başladım...üstünden gene bir zaman aktı geçti ve edebiyattan bir ödev araştırması yaparken gene MSXLABS ve üye olmam artık şarttı :) yani siteyi 2007 başında buldum ama üyeliğim sonunda oldu:) tanışmam da ondan 1-2 ay sonra... neyse biraz uzun bi hikaye oldu ama işte hepsi bu....:) |
bu siteye kısa bir zaman önce üye oldum istediğim bir çok şey sitenizde var tebrik ederim |
ben can internette birşeyler ararken tanıştım çok hoşuma gitti devam ettim sonra ünvde pek net imkanım olmadığı için uzak kaldım sonra o aralarda unutkanlığımdan nicki ve şifremi unuttum neredeyse dört beş defa başıma geldi ama akıllandım otamatik girşle artrtık giriyorum ama menunum çok hoşuma gidiyor burdan altığım bilgilerde hiç sorunla karşılaşmadım umarım başarıları devam eder ne mutlu bize |
sizi sans eseri buldum desem yeridir gayet güzel izlenimler aldım mavi karanlık ismi cok güzel basarılarınızın devamını dilerim |
Nette gezmeyi cok seven ve farklılıklardaki gizemi seven biriyim nette gezerken karsıma cıktı Farklıydı gizemliydi ve mavi dunyanın gizemiyle vazgecilmezim oldu diyebilirim |
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve burayı çok sevdim bikatanede arkadaşım var buada umarım eğlenirsin demeyin zaten eğleniorum :) çok sempatik bi site olmu hazırlayanların emeğine sağlık kendimi tanıtayım isim-geç yaş-18 boy-1.63 kilo-55 saç rengi-valla bende unuttum :D ten rengi-beyaz göz rengi-ela mesleği-moda tasarımcısı hobi-web siteleri tasarlamak ve açmak,photoshop,cilt bakımı,kıyafet tasarlamak,müzik dinlemek,resim,the gazette,miyavi,ve kaisiiiiiim ukem fobi-böcükler,sürüngenler sevdiği hayvan-tavşancık bukadarrrr....... |
bir arkadas'ımın önerisi üzerine MsXLabs'La tanıstım. |
Bu siteyi nette dolaşırken tesadüfen keşfettim ve tiryakisi oldum hazırlayanlara çok teşekkür ederim |
merhba tsk ederım msjınız ıcın MsXLabs'la anatomi ile ilgili arastırma yaparken tabıkı google sayesinde tanıstım siteyi bgne dek cok kullanmadım ama bundan sonra kullanmayı dusunuorum odevlerımle ılgılı arastırmaları bulabılecegım bır sıte |
slm benim siteyi tanımam google sayesinde oldu bugün üye oldum ve çok memnunum herksele güzley paylaşımlarım olması dileğiyle sevgiler.......... |
siteye girdiğin zaman sayfa cekio seniya huzur verdi ne alaka bilmiyorum ama seviyeli olduğu kesin |
aslında çoq fazla nete takılan birisi deilimdir ama biology ödewlerimi araştırmak için zaman ayırmam gerekiyor...bu siteyi bi tawsiye sonrasında bulmadım...nette dolaşırken gözüme çarptı we her aradığımı bulmak çoq hoşuma gitti bende ndn üye olup bunu sürekli kılmayım die düşündü....we işte o muhteşem an gerçekleşti we üye oldum bu beni çoq mutlu etti çünkü zamandan tasarruf yapjam.. bu bi sayısal öğrencisi için önemli bise..hernese siz kısaca yorum dediniz ben hikaye yazdım..=)nese şimdiden herşey için tşk edrm.. we böle bi site yaptığız içinde sizi tebrik edrm.. kendinize cici bakınnn.... |
daha kimseyi tanımıyorum ama sevmeye başladım.güzel şeyler varmış (nasıl tanıştığımı yazmıştım daha önce) |
çok sevdiğim bi arkadaşım var uzun zamandır msnde karşılaşmıyodum beni engelledimi acaba diye çok merak ediyodum (tabi biraz paranoya yapmışım) bunu anlamak için gogle dan beni engelleyenler yazıp tıkladım karşıma bir sürü adrs çıktı, ilk olarak bu adrsi tıkladım. engelleyenlerle ilgili merakımı giderdikten sonra,,, şöööööle bi gözattım sitenize gayet güzel göze hitap eden ve özellikle ahlaklı bisite oluşu çok hoşuma gitti ve işte görüldüğü gibi sık sık uğruyorum artık |
Nick=>küçük_RaPPer Ad=>Enes Soyad=>Ekinci Hobileriniz=>Rap-HipHop-Sagopa-Kolera-UnderGround Meslek=>Öqrenciyiq-Rapciyiq Yaş=>20 |
ben yunus bu siteyle google da format atmayı öğrenmek için geziyorum ve bu siteye girdim çok güzel anlatmışlar ama ama ben henüz denemedim neyse sitenizi çok beğendim siteye emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.İnş burada iyi vakit geçirirm. Ben öğrenmeyi çok seven biriyim buradada bir çok şey öğreneceğime inanıyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar :D |
vista ve xp ile ilgili haberleri okurken siteninizi gördüm inceledim ve kayıt olmaya karar verdim. bu tür yararlı çalışmalar yapan arkadaşlar çok teşekkür ederim. bizlere çok yardımcı oluyorsunuz. çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
S.A siteyi bi arkadaş önerdi ama sitedeki nickini sölemedi biraz oyun oynuyacak benimle :D ben bulacam onun kim olduğunu şöle bi siteye baktım güzel ve hoş emeği geçen herkese Tşklr bana genelde prenses derler ::) asıl adım Esra umarım ii vakit geçiririz saygılar ::) ii eğlenceler |
slm ben sitenizi tesadüfen buldum.çok liginç geldi bana halende öyle geliyor .resimler müzik falan ilgi çekici bana siteye gidiğimde yardım edebilecek bir arkadaş yok mu tanışmak istiyorum sizlerle :) |
selam ben de artık burdayım emınım burda ii vakıt gecırecegıme hey millet nbr???:D:D:D |
slm herkese ben bu isteyi ödev araştırırken buldum ...bu isteyi buldum ama halaa ödevi bulamdım...ama çok yaralı bilgiler var moda hakkında ben denizli de okuyorum tekstl blmnde...ben sizlerden bi şey istiyebilrmiyim..çok yüzsüz gbi oldum ama 1950 -1960 yılı moda akımları ve trendleri konusunda bi tez hazırlığndayımm bana yardımcı olablirmisnizz.....şimdiden hepinize teşekkürlerr...selmlarr...eğer bulabilirseniz |
Herkese sLm daha yeni üye oldum gerçekten sitenin tasarımı ve konuları hoşuma gitti.. siteye mısır piramitleri sayesinde ulaştım tarih dersine araştırma odevi:D |
ben enes 15 yasındayım güsel bi site işim vardı dolasıodum üye oldum gezindim bi güsel site |
Ben Yunus Herkese saygilar Sizlerle Tanismaktan cok mumnun olurum ayrica buraya üye oldugum icinde mutluyum. bende sizleri obamda misafir etmekten mutlu olurum. Saygilarimla Yunus DLS - İNT |
| Saat: 09:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık