MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessengerDiscovery Live (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/22784-messengerdiscovery-live.html)

Terrible 1 Mart 2008 23:50

bende kullanıyorum gerçtekten çok iyi bir pro

ChaIrMaN 2 Mart 2008 17:15

kardeş emeğine sağlık...da...elinde wlm 9 uyumlu discdovery varmı.????

NeutralizeR 3 Mart 2008 17:41

Alıntı:

ChaIrMaN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 960465)
kardeş emeğine sağlık...da...elinde wlm 9 uyumlu discdovery varmı.????

Henüz WLM 9 uyumlu MessengerDiscovery 2 sürüm yayımlanmadı.

İlk mesajdaki MessengerDiscovery Live sürümü güncellenmiştir.

Sürüm Bilgisi
Derleme Tarihi: 3 Mart 2008
Derleme Sürümü: 1.3.0340

Yeni özellik bulunmamaktadır. Windows Live Messenger 8.5 FINAL ile tam uyumlu hale getirilmiştir. Ay sonunda yeni özellikler içeren son bir MDL 1.3 sürümü yayımlanacak, ardından WLM 9 uyumlu MD 2 sürümü yayımlanacaktır.

ahmetgns 3 Mart 2008 19:16

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 961669)
Henüz WLM 9 uyumlu MessengerDiscovery 2 sürüm yayımlanmadı.

İlk mesajdaki MessengerDiscovery Live sürümü güncellenmiştir.

Sürüm Bilgisi
Derleme Tarihi: 3 Mart 2008
Derleme Sürümü: 1.3.0340

Yeni özellik bulunmamaktadır. Windows Live Messenger 8.5 FINAL ile tam uyumlu hale getirilmiştir. Ay sonunda yeni özellikler içeren son bir MDL 1.3 sürümü yayımlanacak, ardından WLM 9 uyumlu MD 2 sürümü yayımlanacaktır.

Ben MessengerDiscovery seçeneklerinde "Yeni sürümleri kontrol etme" seçeneğini işaretlediğim halde bugün Messenger açılınca yeni sürümle ilgili uyardıııı :S Ben de ne diye o şekilde ayarlarsam :)

Bir de NeutralizeR, ardından msgd2 çıkacak demişsin de, bu "ardından"dan ne anlamamız gerekiyor, mesela bu ayın sonunda yeni 1.3 öbür ayın sonunda da 2 mi çıkacak? Biliyorsun bu msgdiscovery2'nin çıkma tarihi yılan hikayesine döndü de biraz :P

NeutralizeR 3 Mart 2008 19:34

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 961828)
Ben MessengerDiscovery seçeneklerinde "Yeni sürümleri kontrol etme" seçeneğini işaretlediğim halde bugün Messenger açılınca yeni sürümle ilgili uyardıııı :S Ben de ne diye o şekilde ayarlarsam :)

Bir de NeutralizeR, ardından msgd2 çıkacak demişsin de, bu "ardından"dan ne anlamamız gerekiyor, mesela bu ayın sonunda yeni 1.3 öbür ayın sonunda da 2 mi çıkacak? Biliyorsun bu msgdiscovery2'nin çıkma tarihi yılan hikayesine döndü de biraz :P

Gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz:
MessengerDiscovery Community Forums -> Development Blog

thoth 4 Mart 2008 06:22

messenger son sürümünü XP üzerinde kullanıyorum "8.5" ve birlikte discovery kullanıyordum fakat bir süre sonra discovery deaktif oldu messenger ile beraber açılıyor ama herhangibi işlev yapmıyor...

örnek:
kişi listesini göster butonu = oturuma açmadığınızdan bu işlemi gerçekleştiremiyoruz
konuşma penceresi uyarıları ... vese...

bu konu hakkında ne yapabilirim acaba herhangibi bir bilgisi olan varmı ... teşekkürler.

ahmeTTTTT 5 Mart 2008 11:44

Ben Nenden YuKLeYemiORum :hey::cry::dontknow::break:;):P

thoth 7 Mart 2008 07:40

yardım edicek kimse yokmu ?

ahmetgns 7 Mart 2008 09:53

Alıntı:

thoth adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 962434)
messenger son sürümünü XP üzerinde kullanıyorum "8.5" ve birlikte discovery kullanıyordum fakat bir süre sonra discovery deaktif oldu messenger ile beraber açılıyor ama herhangibi işlev yapmıyor...

örnek:
kişi listesini göster butonu = oturuma açmadığınızdan bu işlemi gerçekleştiremiyoruz
konuşma penceresi uyarıları ... vese...

bu konu hakkında ne yapabilirim acaba herhangibi bir bilgisi olan varmı ... teşekkürler.

yardım edicek kimse yokmu ?

Bu sorun bu forumda defalarca anlatıldığı için artık aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyoruz, bu forum altında ya da MessengerDiscovery Teknik Destek konusunda "oturum açmadığınızdan" diye arama yapsaydınız cevabınızı alırdınız:

MessengerDiscovery - Teknik Destek - Tekil Mesaj - MsXLabs

jackiefurkan 9 Mart 2008 21:47

abi ne harika bişiymiş bu ya
harbiden ben böle bii görmedim
arkadaş ban yaptığında msn'ye cinler, periler girdi zannettim ve boynumdaki muskayı öpüp bilgisayarı kapattım :D

Saat: 00:37

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık