![]() |
bende kullanıyorum gerçtekten çok iyi bir pro |
kardeş emeğine sağlık...da...elinde wlm 9 uyumlu discdovery varmı.???? |
Alıntı:
İlk mesajdaki MessengerDiscovery Live sürümü güncellenmiştir. Sürüm Bilgisi Derleme Tarihi: 3 Mart 2008 Derleme Sürümü: 1.3.0340 Yeni özellik bulunmamaktadır. Windows Live Messenger 8.5 FINAL ile tam uyumlu hale getirilmiştir. Ay sonunda yeni özellikler içeren son bir MDL 1.3 sürümü yayımlanacak, ardından WLM 9 uyumlu MD 2 sürümü yayımlanacaktır. |
Alıntı:
Bir de NeutralizeR, ardından msgd2 çıkacak demişsin de, bu "ardından"dan ne anlamamız gerekiyor, mesela bu ayın sonunda yeni 1.3 öbür ayın sonunda da 2 mi çıkacak? Biliyorsun bu msgdiscovery2'nin çıkma tarihi yılan hikayesine döndü de biraz :P |
Alıntı:
MessengerDiscovery Community Forums -> Development Blog |
messenger son sürümünü XP üzerinde kullanıyorum "8.5" ve birlikte discovery kullanıyordum fakat bir süre sonra discovery deaktif oldu messenger ile beraber açılıyor ama herhangibi işlev yapmıyor... örnek: kişi listesini göster butonu = oturuma açmadığınızdan bu işlemi gerçekleştiremiyoruz konuşma penceresi uyarıları ... vese... bu konu hakkında ne yapabilirim acaba herhangibi bir bilgisi olan varmı ... teşekkürler. |
Ben Nenden YuKLeYemiORum :hey::cry::dontknow::break:;):P |
yardım edicek kimse yokmu ? |
Alıntı:
MessengerDiscovery - Teknik Destek - Tekil Mesaj - MsXLabs |
abi ne harika bişiymiş bu ya harbiden ben böle bii görmedim arkadaş ban yaptığında msn'ye cinler, periler girdi zannettim ve boynumdaki muskayı öpüp bilgisayarı kapattım :D |
| Saat: 00:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık