MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

HaTiCe58 12 Kasım 2007 11:04

sizinle resim ararken tanıştım
ilgi alanım doğa ve resim.yağlıboya resim yaptyorum.siteyi çok beğendim.kaynakları çok güzel.arkadaşlarıma da tavsiye edeceğim.

manyak kiz 12 Kasım 2007 11:52

tesadufen tanistyim valla arkadas video atti cok guzeldi ordan takip ettim iste ve cok sevdim burayi

Demir YumruK 12 Kasım 2007 12:49

Google 'daki bulduğum en güzel site :rose:

Relin 12 Kasım 2007 16:21

Erika nın beni davet etmesiyle tanıstım.daha oncede gormustum ama hic uye olma fırsatım olmamisti. Erika beni davet etti bende bos zamanım varken uye oluyim dedim.

westender 12 Kasım 2007 18:26

selam benim burda fazla mazim yok ama bundan sonra ulur insallah ben bu siteyi yapim asamasindaemegi gecen her keze tesekkur ederim ben bu siteyi msn eklentisi ararken karsima cikti goze hos gelen bir siteydi ustune birde istedigim hersey zaten burda mevcuttu kalici olarak araniza katildim benden msn neyle ilgili eklentiler isteyenlere tek tavsiye ettigim yer www.msxlabs.org sevgi ve saygiyla kalin

papirus3 13 Kasım 2007 02:09

ben kendim gezinirekn buldum korku resimlerine bakarken bence muhteşem bi site herşey var.

tusaya 13 Kasım 2007 10:08

sitenizin web sayfasını çok beğendim beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim
:D

sanalmavi 13 Kasım 2007 11:56

Merhaba...Sitenize Arshill in tavsiyesi üzerine geldim içeriği hoşuma gitti üye olmaya karar verdim..Hoş vakit geçirmek dileğiyle...

emrah28 13 Kasım 2007 13:39

nasıl tanıstımm:) nette program ararken tabiki:P

CandyfreAk 13 Kasım 2007 21:59

Selam ben CandyfreAk :$
Yeni katildim bu siteye google dan buldum burayi (A)
Insallah guzel vakit gecirmek dileyile..(yn)

dusunur82 14 Kasım 2007 01:17

sıte mukkemmel daha yenıyım arkadaslar bole bır sıte hazırlamıslar ben sans eserı buldum aslında o benı buldu daha yenıyım ınsallah gusel seyler olur su an cok begenıyrum ellerınıze emegınıze saglık

leylek423 14 Kasım 2007 01:45

Gayet güzel bi site ve forum elinize sağlık. Google aracılığıyla buldum.

uKaLa 14 Kasım 2007 15:01

1 Arkadasımın TAvSiyeSi üSerine qeLdim Siteye qüSeLde 1 Siteye ßenSio...qüSeL vakit qeçirmeniz diLeqiyLe....... :D

asteriks55 14 Kasım 2007 22:49

selamun aleykum ,siteyi messenger plus yardım sayfasından buldum iyiki de buldum güzel bir yere benziyor düzenleyen kardeşlere teşekkür ediyorum,hayırlı paylaşımlar dileklerimle

yalnizkurt1966 15 Kasım 2007 11:57

selamin aleyküm ilk önce,ben aslinda pek olmuyor msylabs´aüye olali,ilk baslarda google´de
bir sey ariyordum,ne oldugunu hatirlamiyorum yalniz,mutlaka programdir aradigim ama önemli degil ne aradigim.ilk baslardaki gibi daha halen harika bir site,baslangiv flash animasyonlu ve arasira bi bayan güler,cok güzel ya burasi,cok seviyorum yani,böyle devam edin insallah.islerinizde basarilar dilerim...

sarı_civciv 15 Kasım 2007 14:37

Siteniz şans eseri internette karşıma çıktı.Çok canlı ve güzel bir site :)Ama daha pek bir bilgim yok onuda zamanla öğrenecem :şu an için hoş bir ortam.

Teşekkürler

stranger22 15 Kasım 2007 15:48

sitenizi msn programları araken buldum güzel bir yere benziyor diye üye oldum
emeği geçenlere teşekkürler

curcu 15 Kasım 2007 16:01

herkese merhaba ben burcu bu siteyi bana kimse önermedi kardeşimle araştırma yapıoken karşımıza çıktı başta üye olalım dedik snradan vazgeçtik şimdi araştırma yaparken karşıma çıktı dedim bu sefer üye olcam ve oldum site hakkında fasla bilgim yok girip örenicem ......

CASO 15 Kasım 2007 23:59

SINAVLARIM İÇİN ÇALIŞIRKEN ARADA BİR SİZİN SİTEDEN FAYDALANIYORDUM AMA İLK KEZ BU KADAR ÇOK FAYDALI OLDUNUZ ÖYLECE ARANIZA KATILMAK İSTEDİM.TEŞEKKÜRLER...:)

sahra61 16 Kasım 2007 02:03

bi konu hakkında araştırma yaparken google den burası çıktı ben de üye oldum aradığım herşeyin mevcut olduğunu bu sitede gördüm iyi ki de üye olmuşum burayı çok seviyorum herzaman başarılar diliorum sağol msxlabs:)

Bluesorrow 16 Kasım 2007 02:38

Tesadüfen diycem ama, hayatta tesadüf diye bişey yoktur ki... =)

ali1501 16 Kasım 2007 13:45

sitenizi msn google'de buldum.Tşk ederim

busebenim 16 Kasım 2007 18:27

bn msxlabsla cakabeyi arastirirkn taniştim odevdide:))))))))sonra cook svip üye oldum işteee....

ERASMUSANK 17 Kasım 2007 14:01

Merhabalar öncelikle nasıl tanıştım ödev araştırması yaparken googldan yaptığım aramalar sonucu gördüm ve kısa bi incelemeden sonra üye oldum. :))

Doğrusu forumu inceleme konusunda pek fırsatım olmadı bi de pek pc ve güzelliklerini kullanma bilgim olmadığı için böyle forumlardan bilgi almaya çalışarak vakit geçiriyorum. Sizlere ve sizin gibi diğer forumlarda görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bizler teknolojiyle geç tanıştığımız için korkuyoruz yada eskisi gibi araştırma yapma heyecanımız kalmadı. Bizede artık bu vakitten sonra olumlu olduğu yönde desteklemek düşer. Tebrik ederim hepinizi.

Beni ve benim gibileri şöyle değerlendirin bizler kullanıcıyız ama bi arıza olsa bunu yapamayız :))

İsmim Hayrullah devlet memuruyum dürüstlükten yanayım daha sonra yeniden yazmak dileğiyle teşekkür ederim.

Saygılar

dizaynermetin 17 Kasım 2007 15:20

kardeşim sizler birer harika insanlarsınız hepine cok teşekkür ederim her şey cok güzel olmuş ve eminimki dahada güzel olacak şimdiden herşey için TEŞEKKÜR EDERİM kendinize iyi bakın.

ASİİ 17 Kasım 2007 16:21

slm ben mürsel buraya teyzemin sayezinde üye oldum herkeze başarılar

Mikropçuk_11 17 Kasım 2007 16:34

ben bu sitede çalışan ve vip üye olan sedef 21 den aldım gayet bu siteden memnunum

kardelen0692 17 Kasım 2007 17:04

merhaba ben kardelen aslında sitenizi ups lerle ilgili bilgi araken buldum çok dikkatimi çekti çok güzel bi siteye benziyo henüz siteyi tam gezme fırsatı bulamadım ama şu ups leri hallediyim hemen gezicem....:)

ASİİ 17 Kasım 2007 18:33

ben teşekkür tuşuna basıyorum puanım çoğalmıyo neden acaba çoğalması için ne yapmalıyım

Misafir 17 Kasım 2007 18:49

Teşekkür botu, diğer üyelerin mesajlarına teşekkür etmek içindir. Ettiğiniz teşekkürlerin sizin itibar ve puanınıza etkisi yoktur.

ozzan 18 Kasım 2007 08:58

bu siteyi bana kimse sölemedi ben kendim nette dolaşırken gördüm sadece
adım ozan
ankara

CeZaYirMeNeKŞeSi 18 Kasım 2007 09:21

merhaba ;
Google da ehliyet sınav sonuçlanırını araştırırken çıktı karşıma :D
gzl bir site çekti beni kendine umarım daim olurum....

Sefa81 18 Kasım 2007 15:52

Merhaba ben Sefa, tesadifen rasladim bu sayfaya google`de bisey ararken burayi tikladim ve AY YILDIZIMIZ gözüme carpinca derken kendimi burada buldum. (Tr.) 2-1 (N) :D:D:D

darkgitar 18 Kasım 2007 19:05

merhaba sanırım burayı şans eseri buldum ama ne zaman birşey arasam bu forumfda bula biliyorum google beni sürekli buraya yönlendirince üye olmaya karar verdim çok hoş düzenli bir yer.
gerçektende büyük emeklerle hazırlanmış ve üyeleriniz çok çalışmış ..
herkese kolay gelsin

ruilover 18 Kasım 2007 22:19

mrb burayı japon türkçe sözlük ararken buldum ve forumunuz cok hoşuma gitti
hemen üye oldum özellikle japonlarla ilgi olan yer cok hoşuma gitti
umarım cok eğlenirim :D:D

PUNİSHERAltay 19 Kasım 2007 01:15

benim resimlere karşı çok ilgim var,özellikle karakalem ve fantastik resimler.bi akşam internette dolaşırken denk geldi,resimler çok hoşuma gitti ve bende aranıza katılmak istedim.şunu da eklemek isterim;müthiş kaliteli bir site bu:bütün arkadaşlarıma tavsiye edicem.

alp_235 19 Kasım 2007 09:22

Merhaba

Merhaba
Ben alp_235
Bu siteye üye olmaktan mutuluk duymaktayım
Ben emekli bankacıyım
Hobilerim arasında bilgisayar ve uydu alıcıları bulunmaktadır
Bu hususta az da olsa bilgi dağarcığım mevcuttur
Bunları sizlerle paylaşmak beni mutlu edecektir
Saygılar

realityboy_efe 19 Kasım 2007 12:10

SLM BEN EFE İzmir de yaşıyorum sitenize daha önce ziyaret etmiştim resimler ve messenger programları için adeta büyülendim çok harika bir siteniz var bugüne kadar gördüklerimin en iyisii harika bir iş cıkartmışınız sitenizde üye olmaktan gercekten çok menmunum

cash_kujum 19 Kasım 2007 12:26

bi konuyu araştırırken buldm bu sitei hoşuma gitti üye olmk istedm...:)

umut41 19 Kasım 2007 13:10

slm alkm ben Umut gebze den 19 yasındayım unıversıte devam edıyom. MsXLabs la turbo msn arıyodum bu sayede tanıstım
sıteyı hazırlayan arkadaslara tesekkur den baska yardımım dokuncaksa ona da evet derım.eywallah ellerınıze saglık

qwerty83 19 Kasım 2007 14:42

Merhaba kısaca q diyebilirsiniz.MsX i çoğu arkadaşımız gibi bende msne yardımcı programların gelişiminde öğrendim.Ama forum kısmını daha bugün üye olabildim.Zamanım iyi geçeceğinden eminim.Herkese merhaba tekrar.

alicandan 19 Kasım 2007 19:38

ben ali can ben nette dolaşırken sitenize rasladım içerigi hoşuma gitti üye olup paylaşımlarınıza ben de bi nebze olsun katkım olsun istedim .siteniz mükemel buldun güzel başırılar diliyorum daha güzel yarın lara

spk_ghost 19 Kasım 2007 21:19

ben A.Şamil
sanirim msn skinlerini ararken google dan buldm siteyi
içeriğini farkettim
MSN hakkında Herşeyden fazlası wardi
birde gerçekten zararli içerik olmadığını anlayinca artık unutmuyacağım bir site oldu
ay da en az bir kez girip yeniliklere bakmaya çalışırım mümkün olduğu kadarini da uygularim işte
yapanlara hayran oldm:)

yabancıı 20 Kasım 2007 00:47

bu siteyi tamamiyle tesadüfen buldum ama gercekten süper bir site paylaşım 10 numara...http://img257.imageshack.us/img257/5260/sevgixw8.jpg

huseyin78 21 Kasım 2007 01:26

şöyleki ben sürekli netten bişeyler araştırırım
her siteyede üye olmam seçiciyimdir
formlardan çok faydalanıyorum daha önce aynı sorunları yaşan insanların
bu formda derdine derman olduğu aşıkar aynı benim gibi
ben ilk başta üye olmak istemedim ama baktımki nette aradığım hemen her konuda arama motorlarında çıkıyor
dedim üye ol bu hizmetten sende yararlan
çok da iyi yapmışım:) daha sonra benim çevremdeki bir kaç arkadaşıma daha tavsiye ettim zaten üyeyim cvb aldım. kızdım mağdem böğle bi site var neden bana söğlemiyorsunuz:) (ama iyi yaptım demi neyse)
ben daha çok porgramlar ile alakalı siteyi kullanıyorum
ama donanım hataları ve nasıl düzeleceği hatanın nerden kaynaklanacağı
konusunda formdan yararlanmadım şimdiye kadar

ramazan yeşilbaş 21 Kasım 2007 08:52

merhabalar ben ramço .siteyi bulmam tamamen tesadüf oldu aslında böyle işlere pek vaktim olmuyor ama.memnun olacagımı tahmin ediyorum.tüm üyelere merhabalar diliyorum.herkes kendine iyi baksın.

nefes97 21 Kasım 2007 12:25

google amcamızdan swishmax derslerini ararken girdim siteye ve cok güzel bi site derslerden sonra paylaşılacak cok şeyi olan bi site böle bi site yaptığınızdan dolayı teşekkur ederim ayretende tebrikler...

serus44 21 Kasım 2007 23:01

Arkadaşlar bende artık foruma katıldım. Benim asıl uzmanlık alanım programlar. Elimden gelenleri yapmaya çalışacağız artık. Emeği geçenlere tşk...

LainuS 22 Kasım 2007 03:23

Google da dolaşırken linkiniz denk geldi forumu biraz dolaştım cok hosuma gitti birkac gundur misafir olarak dolaşıp resimlere bakıyordum sonunda en iyisi uye olmak dedim :)

ali1501 22 Kasım 2007 08:54

Merhabalar aranıza yeni katıldım.MSN adresinden buldum ve üye oldum.Çok eğlenceli ve çok yönlü bir site emeği geçen arkadaşlara teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.

Saat: 09:00

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık