![]() |
msn plus yardım... єqєя мSηηızdє γazıηızıη вσLє ćıкмaSıηı ıSтıγσяSaηız вuγяuη Lıηк msnde plusta böyle bir yazı yazıyorum...bu eklentiyi nasıl kaldırabilirim... |
Alıntı:
|
yaaa ben yazı tipini indirdim konuşma penceresin ctstart! yaptım etkin olmadı bilen yazssın plss |
windows messenger 9.00 a da oluyomu? |
MSN Plus Live'de Şekilli Yazı Scripti Nasıl Kaldırılır? Msn'de Arkadaşımla Konuşurken Bir Şekilli Yazı Scripti Olduğunu Söyledi ve Gönderdi.Bende Scripti Aldım.fakat Şimdi Biriyle Konuşurken Yazı Tipimi Değiştirmemi , Hiç Okunaklı Olmadığını Söylüyorlar.Ben Normal Yazı Tipinden Değiştirmeyi Denedim Olmuyor , Sadece Rengi Değiştirilebiliyor.Script Ayarlarına Baktım Script Görükmüyor. Nasıl Kaldırabilirim? Yardım Ederseniz Sevinirim. |
arkadaslar yukledınız ctstart! yaptım olmadı sonra msnı kapayıp actım bıdaha ctstart! yaptım aktıf hale gectı |
Alıntı:
Eğer durumunuz gerçekten dediğim gibiyse, arkadaşınızın size gönderdiği dosyanın adını hatırlıyor ya da biliyorsanız bir buraya yazabilir misiniz? Bir şey için merak ediyorum. |
ya ben onu yükledim ama neden etkin olmadı nasıl ayarlıcaz? |
O arayüzü ne ki istemediqin kadar arayüzü var Pluse gir arayüzü al yaziO ona tikLadinmi sayisiz arayüzü cikiO hemde cOk Müthis seyler :) meseLa ben Karaip kOrsanLari oLan bir arayüzü kuLLaniOrum :) PAYLASIM ICIN TSK DOSTUM |
bn senin bu soruna cvp veremiycm ama bn indirdim ve kullanıorum çok güsel bi yazı tipi indir ve tekrar dene bnce |
| Saat: 07:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık