MsXLabs
Sayfa 6 / 17

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/156349-crazy-text-script-msn-plus-live-scripts.html)

DeCoYs 5 Aralık 2008 22:55

msn plus yardım...

єqєя мSηηızdє γazıηızıη вσLє ćıкмaSıηı ıSтıγσяSaηız вuγяuη Lıηк

msnde plusta böyle bir yazı yazıyorum...bu eklentiyi nasıl kaldırabilirim...

ahmetgns 6 Aralık 2008 13:22

Alıntı:

DeCoYs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1248491)
єqєя мSηηızdє γazıηızıη вσLє ćıкмaSıηı ıSтıγσяSaηız вuγяuη Lıηк

msnde plusta böyle bir yazı yazıyorum...bu eklentiyi nasıl kaldırabilirim...

Messenger'da oturum açtıktan sonra kişi listesi penceresindeki Scriptler düğmesine basıp menüden "Script Tercihleri..."ni seçin. Açılan pencerede "Crazy Text" veya benzeri bir adda olan script adının üzerinde tıklayın, sağdaki düğmelerden "Kaldır"a tıklayın. Onaylayın, bitti.

__okan__ 16 Aralık 2008 16:12

yaaa ben yazı tipini indirdim konuşma penceresin ctstart! yaptım etkin olmadı bilen yazssın plss

h_asan 18 Aralık 2008 18:34

windows messenger 9.00 a da oluyomu?

B.L.A.C.K 23 Aralık 2008 23:37

MSN Plus Live'de Şekilli Yazı Scripti Nasıl Kaldırılır?

Msn'de Arkadaşımla Konuşurken Bir Şekilli Yazı Scripti Olduğunu Söyledi ve Gönderdi.Bende Scripti Aldım.fakat Şimdi Biriyle Konuşurken Yazı Tipimi Değiştirmemi , Hiç Okunaklı Olmadığını Söylüyorlar.Ben Normal Yazı Tipinden Değiştirmeyi Denedim Olmuyor , Sadece Rengi Değiştirilebiliyor.Script Ayarlarına Baktım Script Görükmüyor.
Nasıl Kaldırabilirim?

Yardım Ederseniz Sevinirim.

sahtemeray 24 Aralık 2008 17:06

arkadaslar yukledınız ctstart! yaptım olmadı sonra msnı kapayıp actım bıdaha ctstart! yaptım aktıf hale gectı

ahmetgns 25 Aralık 2008 00:58

Alıntı:

B.L.A.C.K adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1266565)
Msn'de Arkadaşımla Konuşurken Bir Şekilli Yazı Scripti Olduğunu Söyledi ve Gönderdi.Bende Scripti Aldım.fakat Şimdi Biriyle Konuşurken Yazı Tipimi Değiştirmemi , Hiç Okunaklı Olmadığını Söylüyorlar.Ben Normal Yazı Tipinden Değiştirmeyi Denedim Olmuyor , Sadece Rengi Değiştirilebiliyor.Script Ayarlarına Baktım Script Görükmüyor.
Nasıl Kaldırabilirim?

Yardım Ederseniz Sevinirim.

Yüklediğiniz şey bir script olmayıp bir Messenger Plus! tercih paketi olabilir. Bu paketin içinde her bir harfle değiştirilmek üzere hazırlanmış hazır metinler oluyor. Siz bu paketi aldığınızda Messenger Plus!'ın bir özelliği olan Hazır Metinler bölümüne bir sürü hazır metin ekleniyor. Tercihler penceresinden orayı kontrol edip varsa böyle harf değiştiren bütün hazır metinleri kaldırmalısınız.

Eğer durumunuz gerçekten dediğim gibiyse, arkadaşınızın size gönderdiği dosyanın adını hatırlıyor ya da biliyorsanız bir buraya yazabilir misiniz? Bir şey için merak ediyorum.

büşra nur aydın 25 Aralık 2008 12:26

ya ben onu yükledim ama neden etkin olmadı nasıl ayarlıcaz?

piskom 27 Aralık 2008 18:25

O arayüzü ne ki istemediqin kadar arayüzü var Pluse gir arayüzü al yaziO ona tikLadinmi sayisiz arayüzü cikiO hemde cOk Müthis seyler :) meseLa ben Karaip kOrsanLari oLan bir arayüzü kuLLaniOrum :) PAYLASIM ICIN TSK DOSTUM

CANDY GİRL 28 Aralık 2008 23:11

bn senin bu soruna cvp veremiycm ama bn indirdim ve kullanıorum çok güsel bi yazı tipi indir ve tekrar dene bnce

Saat: 07:26
Sayfa 6 / 17

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık