![]() |
İyiki varsınız MsXLabs sizler bir tanesiniz.İstediğimiz , istemediğimiz herşeyi çabuk ve kaliteli sunuyorsunuz. Yaptıklarınız,yaptıklarımız,yapacaklarınız,yapacaklarımız ve herşey için Teşekkürler. |
siteni dmoz.org'a eklersen önümüzdeki güncellemede pr 7 bile olabilirsin büyük fırsatı tepmemek lazım |
Msxlabs.org türkiye de geniş kapsamlı ve ziyaret bakımından çok üyesi bulunan bi site olduğuna eminim.. |
|
aynennn bende ironix ee katılıyormm:bow::hey: |
bende bir webmasterim ve abartısız belki 10 bin sitede üyeliğim vardır ama gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum msxlabs bambaşka buranın yeri havası üyeleri herşeyi farklı bence hiç bir site msxlabsla kıyaslanamaz , msxlabdan özenilerek yapılan bir kaç siteye rastladım biraz takılayım dedim sırf msxlabsı anımsattığı için takıldım fakat çok geçmeden ordaki adminlerin moderatörlerin ve görevlilerin msxlabstakilerin eline su dökemeyeceğini anladım ve bir dahada uğramadım. pek atikf olmasamda takılmasamda msxlabsın benim için çok özel bir yeri var emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler eminim çok daha iyi yerlere gelinecektir. |
millet alexayı boşverinde msxlabs dünyanın en büyük 7. forumu Forums Rankings - vBulletin forums, all languages language, website ranking by daily :moo: |
http://rankings.big-boards.com/?sort=traffic&filter=vBulletin,all&p=1 İnanılmaz.. Burda 7. gözüküyoruz.. :D:D |
Msx'in daha üst sıralara yerleşeceğini düşünüyorum.Çünkü gerçekten çok eğlenceli,sürekli aktif ve paylaşımları güncel olan bir site.Burayı seviyorum:):) |
Buraya girip de sevmeyen olacağını pek düşünemeyiz zaten... |
| Saat: 17:12 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık