![]() |
ben de SuqLaT_26 ile aynı sorunu yaşıyorum ama bende 8.5 yüklü zaten msn plus yükleyince aynı hatayı verio neden acaba??? |
Alıntı:
|
Çözümü yok mudur?formatın sorunu çözeceğini bilsem atacağım ama.. |
orjinal msn yüklü bende ondanda olabilirmi bilmiyorm bi deneyin arkadaslar.. |
bendede live messenger ve live plus ın son sürümleri var ve kapat hatası alıyorum.daha önceden almıyordum fakat format attıktan sonra boyle bır sorunla karsılastım.daha sonra 3 kez format atmama ragmen hep aynı sorunla karsılastım.bozulmadan oncekı tek fark onlıne bı oyun yukledım onunla bı ılgısı olabılırmı acaba??? yardım edermısınız? |
ben 9.0 sürümünü de yükledim aynı şekilde hata vermeye devam ediyo napmamız lazım kimse bilmio mu? |
Messenger Plus! Live'ı yüklemekte ya da yükledikten sonra Messenger'da oturum açmakta sorun yaşayan arkadaşlar, bir hafta kadar sonra MsgPlus!'ın yeni bir sürümü yayımlanacak. O yayımlanana kadar biraz Plus!'sız idare edivermenizi, o sürümde de sorun devam ederse tekrar buraya Messenger sürümleriniz, kullandığınız diğer eklentiler ve işletim sisteminizi yazmanızı rica ediyorum. |
ay cıldırıcam ... anijand?? nedr bu sorunn cozumu ?? bı haftadr kaldırıp yulkemedıım program kalmadı:(:( snırlerım gerıldı yha:( arkadaslar napıcam been:(:( arkadaslar bu sweetIM nedr ya? |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık