![]() |
Arkadaşlar benim saçım çok kısaydı 1 hafta içinde 2 cm uzadı haftada 2 kere ben çarşamba günü ve pazar günü yumurta kırap turpu rendeliyorum sonrada saçıma sürüyorum ve 1 saat bekletip ılık suyla yıkıyorum kesinliikle tavsiye ederim |
arkadaslar ben sınemakıyı kullanıyorum 2 ay oldu ıcıne ayrıca badem yagı bepanten bemıks ampul kıırıyorum sac dıplerımden saclar fıskırdı saclarım kısaydı sımdı ııyıce kabardılar kısa olanlar anten gıbı fırlıyo :D ama ben memnunum en azından oncekı gıbı seyrek deıller ave uzadılar :)))ınsallahta devam eder |
1 tane yumurta,4-5 kaşık zeytin yağı 3-4 kaşık sirkeyi karıştırın ve bone geçirip yrm saat bekletin ılık ya da soğuk suyla durulayn. |
Alıntı:
bit otu ismi ile de bilinir. tarlalara bit kovmak için uygularlar. saç sorunlarının gıda bozukluğu ile alâkası var. aşağıdaki konuyu inceleyiniz lütfen Doğal Şampuanlar ve Bitkisel Şampuanlar |
Arkadaşlar saçlarınızın çabuk uzamasını ve saçlarınızın güçlü olmasını istiyorsanız. 1- duş alın. 2-şampuanlarda kimysal madde bulunduğu için doğal şampuanlar var bitkilerden yapılmış onlardan kullanabilirsiniz. 3-saçlarınızı kesinlikle incelttirmeyin tamam incelttirilince düz duruyor ama bu saçımızın yani saç köklerimizin ölmesine neden oluyor. 4-saçımızla fazla uğraşmassak iyi olur çünki saç ile çok uğraşıldığı zaman saç kökleri zamanla güçsüzleniyormuş buda saçımızın uzamasına engel oluyor. arkadaşlar mükkemel saçlara sahip olmak istiyorsanız gerekmediği sürece kimyasallı şampuanlardan kullanmayalım. bitkisel olanları tercih edelim ve mutlaka herzamn değil haftada 1 defa sabun kullanalım sabun saçlarımızın güçlenmesine yardımcı oluyor.. düzleştirici - şekillendiricilerden uzak duralım.. |
teyzem sarımsak şampuanı kullandı saçları çok çabuk uzadı tavsiye ederim sakın saçlarım sarımsak kokacak diyede telaş etmeyin öle birşey yok |
Malzemeler: Sinemaki otu,badem yağı,bemiks ampül ve su ( sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz,bemiks ampül de eczanelerde satılıyor,b vitaminin ampül şeklinde olanı 3.5 tl fln ,ampülü ucundan kırıp dökersiniz karışıma). Hazırlanışı: 1 tutam sinemakiyi bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın ve sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra yıkanın,haftada 1 uygulanacak.. NOT:arkadaşlar bn şuan bu förmülü deniyorum gerçekten de çok işe yarıyor tavsiye ederim:D |
Arkadaşlar ben geçen yaz saçımı kestirdim köpekler gibi pişman oldum ve 1 yıl geçti saçlarım omuzlarımda ama ben bir yöntem buldum saçlarınınızı gün aşırı yıkayın düzenli yapın ama 2 kere şampuanlayın 1 kerede saç kremi ile yıkayın kuruduktan sonra saçlarınızı hep örün. Örgü saçları dinlendiriyor ve daha çobuk uzuyor. Faydasını gördüm deneyin |
|
hergun dus al sık sık yıka bıde dagınık bırakmadıgın zaman yanı sureklı toplu kullandıgın zaman cabuk uzuyo her yıkamada guzelce tara kuruyunca topla farkı goreceksın cok cabuk uzuyo bu yontemle saclar... |
| Saat: 07:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık