![]() |
bilgisayarmda ses gemiyor dizütü bilisyarıdan ses geliyor ne apabilrim denetim masasıdai ses yazn ısmnda hiç bir şey yazmıyor yarddddıııııııııımmmmmmmmmmmmm |
bilgisayarın klavyesinde ses düğmeleri vadı. Başka klavye alınca ses tuşları olmadığı için sesini açamıyorum.ne kadar uğraştıysam sesi geri gelmedi.Ne yapa bilirim? |
yaa benim bilgisayarda herşey normal ama ses çıkmıyor. |
bilgisayarımdan ses cok kısık cıkıyor denetım masasını falan kurcaladım bır turlu duzeltemıyorum acaba ses kartı yanmıs ise ses hıcmı cıkmaz yada kısıkta olsa cıkarmı? |
benim hoparlörün seside tmm ama ses yok sizin dediğiniz herşeyi yaptım yok |
kardesim en buyuk sorun bende benim bilgisayarin hiccc sesi cikmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
Bizim bilgisayar laptop ama ses çıkmıyor dans etmem gerekiyor.Lütfen yardım edin.(her taraftan denedim) |
arkadaşlar ne hoparlörden nede kulaklıktan ses geliyor ne yapa bilirim arkadaşlar yardım edin pc hakkında fazal bişi bilmiyorum yardım edin |
Sistem Çubundan nerde |
arkadslar bnm gıbı ses cubugundakı kariştiriciya basıp devre dısı bırakmıs olanlar ıcın konusuyorm:D cozum onerisi aynı sekılde karıstırıcı ya gır ordan mozilla firefox un sesini yada explorer ın sesini artır:D belkı yardımım olmustur:D |
| Saat: 10:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık