![]() |
samsung 3410 telefonuma nasıl man yükleye bilirim samsung 3410 telefonuma nasıl msn yükleye bilirim |
5800 Express music için WLan'dan bağlanan MSN programı varmı? 5800 E.M kullanıyorum. birkaçtane msn programı indirdim. WLan dan bağlı oldugum halde msn e girdiğim zaman 3G den baglanıyor. Yardımcı Olursanız Sevinirim. İyi çalışmalar. |
ya beyler bende blzck brey 9700 var da buna nasıl msn yüklicemm ??? |
sorun iyi günler benim telim 1680c ama msn yazıp 7777 ye yolladım.sonra şifre geliyor ayarları kaydediyorum ama sonra olmuyor yada nerye kaydediliyor.yardımcı olursanıız sewinirim iyi günler... |
arkadaşlar cep telefnuna msn indirmek için müşteri hizmetleri arayın ve indirmek için ayarları indirin tmm:)) |
a Alıntı:
|
nokia 7230 telefon aldım vodafone hat kullanıyorum msn yükleyebilir miyim? yükleyebilirsem de nasıl yapmalıyım şimdiden teşekkürler cevabınızı bekliyorum iyi formlar*-) |
6700S TELEFONA MSN NASIL YÜKLERİM |
nokia n8 icin msn slm arkadaslar yeni nokia n8 aldim ve onun icin msn ariyorum yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkürler |
cep tlf larına msn nasıl indirilir? nokia cep tlflarına neden msn indirmek bu kadar zor yoksa bu benim bilgisizliğim mi anlamadım |
| Saat: 18:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık