arkadaşlar benim yazıcım çalışmıyor kartuşu yeniledim pcye format attırdım ama yazdıra tıklıyorum ses yok lütfen yardım edin çok ödevim var. |
mürrekebi yeni doldrduysan eğer mürrekepler donabilyr sıcak bir suyun içine kartuşları koy bn bu kdr bilyrm |
googlede Samsung SCX-4216f driverleri diye arat, onlardan en güncel olanı yükle. varsa yazıcıyla birlikte verilen cd yi kur. |
format attıktan sonra çalışmadığına göre sorun yazılım sorunudur. yazıcının yazılım programını tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. denetim masası, yazıcı ayarlarından tercih edilen yazıcıyı seçin. çalışacağınız word, excel gibi programın yazdırma ayarlarında tercih edilen yazıcıyı kontrol edin. yazıcının programını güncelleyin ve ayarlardan yazıcı tercihlerini ayarlayın. |
of abi ya benimkinin de her şeyi tam bozulmuş gibi ışığı yanmıyo tamir ettirdik gene böle kaldı |
MRB YAZICIYI YENİLEYİN ÇÜNKÜ BİR SÜRE SONRA YANACAK HATTA KOKUSUDA GELECEK |
yazıcımda paper ışıgı yandı kağıt koydum ama hala yanıyor ve go ya bassamda yazıcı tınlamıyor what is the problem please help me |
Yazıcının içine su kaçmıştır. |
arkadaşlar benim yazıcım canon taktım kartuju doldurdum hiç bi eksiği yok önce çevrimdışı diyodu onu hazır da yaptım bişey yazdırınca arapça yazılar falan çıkıyo yeni almıştık çok güzel çalışıyodu birden böyle oldu |
benim yazıcımda ses var ama çalışmıyor |
Saat: 02:51 |
©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık