| NeutralizeR | 22 Nisan 2007 15:43 | Alıntı: E_T_ adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 439033)
Yardımın için tesekkür ederim Devil. şimdi anladım...
peki discovery nin özelliklerinden yararlanmak için karşımızdakilerin de dis. eklentisi olması gerekir mi??
Saygılar.. | Hayır, karşı tarafta MessengerDiscovery kurulu olması gerekmez. Alıntı: umut2344 adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 440060)
Lütfen Yardım EDin pls. Ben Kurdum Ama "run-time error 339" COMCTL32.ocx Register Hatası Verdi.Ne Yapabilirim? kullandığım işlt.sis. Vista Ultimate | MessengerDiscovery Live 1.3.0310 kullandığınızdan emin olun. COMCTL32.ocx dosyasının yeni sürümünü Google'dan bulup yükleyin. Alıntı: DontpaniC adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 440944)
ßi kac Arkada$In Sorununu ßende Ya$adIm. yükLedigimde Sag aLt Tarafta ikon cIkmIyo meseLâ :S C Sürücüsünden ßuLup caLıstırdıgımda Oturum Acmadınız Diyo. Antivirüs yoqqi ßenim Pcde :S Services Pack 2 deniLdi Onu ßi Denicem Tekrar Dönerim :P | MessengerDiscovery Live'ı .exe dosyasına çift tıklayarak çalıştıramazsınız. Windows Live Messenger ile birlikte başlar, WLM ile birlikte kapanır. Birkaç kez kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Alıntı: wolf26 adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 442114)
arkadaşlar ben dosya aktarımıyla bir sorum olucak halen çözülmedi burda biliyorum ama hani burda alt sağdan gelip tıklayınca messenger discoveryi kapat deyince o şekilde yapabiliriz demişinzi ama bunun hangisi kapalı durumda iki türlü tıklayınca kapat diyor x şeklindeykenmi kapalı oluyor yoksa yanında click işareti olunca mı kapalı oluyor anlamadım iki türlü de kapat diyor çünkü... | Alıntı: byblood adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 443725)
ya arkadaşlar bunda konuşmaları sesli okuyo bu özellik kapalı ama halen okuyo buna nasıl engel olabilirim? | "Bir kişi yazarken seslendir" ve "iletiyi seslendir" seçeneklerinin işaretini kaldırın. Eğer zaten işaretli değillerse; önce işaretleyin, Uygula tuşuna tıklayın, sonra işaretlerini kaldırıp tekrar Uygula'ya tıklayın ve kaydederek çıkın. Resimli anlatımın 10. ve 11. resimlerinde ilgili menüleri bulabilirsiniz: https://www.msxlabs.org/forum/ |