![]() |
arkadaşlar ben lise bir'e gidiyorum not ortalaması nasıl yapılıyo??? |
yazılldıa 40 aldım 4o notu 1 mi? 2mi? nolur cvp yazın '!!!! |
Alıntı:
her dersi tek tek haftalık ders saatiyle çarpın sonra oları toplayın,tüm dersleri(rehberlik filan hariç) haftalık ders satine bölün. |
LİSEDE ORTALAMA NOTUN KACSA MESALA 60 DERS SAYISIDA 3 MÜ ONU 60 3le carpcaz yani ders sayısıyla öle öle hep carpcaz haftada kac ders görüosan ona bölcen sonucu bulcan :) |
büyük ihtimalle lise 2 dede notlarım böle gelir arkadaşlar bi hesaplarmısınız yazıyorum notlarımı(lise1 düz lise öğrencisiyim) geometri 1 ingilizce 1 fizik 1 tarih 2 kimya 2 türk edebiyatı 2 sağlık 3 biyoloji 3 coğfarya 3 din 3 dil anlatım 3 matematik 4 beden 5 gsm(müzik) 5 |
offff hiç bir yerde not hesaplamamı yapamıyorum bir tane 2 birde 3 üm var teşekkür alırmıyım |
normal aritmetik ortalama hesaplamasına göre dönem sonu ortalamam 95. Gerçek ortalamamı merak ediyorum. Bu arada 6. sınıfım.... |
dort sıfırım dort bırım var dırekt gecmek ıstyorum dıl anlatımı ıkı yapabılıcegıme ınannıyorum kredı derslerım ıyı osa duz gecer mıyım |
benim bildiğim: ticaretler ve endüstiriler 2.50 düzler liseler 3.00 askeri liseler ve fen liseleri 3.50 |
ARKADAS LAR SİMDİ ANLATİM SİZE TÜM DERSLERİNİZİ ALDIGINIZ NOT LARI T TOPLAYIN SONRA DERS SAYISININA BÖLÜN DÜZ LİSE 2.5 ANADOLU 3.00 FEN LİSESİ 3.5 CIKARSA EYER KAÇ ZAYIFINIZ OLUP OLMADIGINA BAKILMADAN GEÇİYORSUN SENE SONU DA 3 ZAYIFIN WAR SA BORÇ LU GEÇİYOSUN |
| Saat: 07:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık