![]() |
ben yükledim msn plus livem filan hep gitti yüklemeyin tavsiye etmem, |
Alıntı:
Buyrun: WLM 8.5 Türkçe Uyumlu yamalar: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Web tabanlı messpatch yaması Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch Alıntı:
Hayır kesinlikle size katılmıyorum A-patch çok kullanışlı vede zararsız bir yamadır eğer siz başka birşeyler yaptıysanız ve hatırlamıyorsanız kabahati A-patch'e bulmayın. İnanın ki MSN Messenger'la en iyi özdeşen yama budur diğerleri hiçte sağlıklı değil, Plus live ve A-patch bir birine uyuyor... |
kardeş saolda bu yazılar falan program yabancı yhaw |
Alıntı:
Seçenekleri tıklamadan evvel sağdaki önizleme resimine bakın ve tıkladıktan sonra yok olan özelliği bulun. böylece yabancılık çekmemiş olursunuz... |
A-Patch bende de sorun veriyor en son kısıma geliyorum yüklemiyor napmalıyım |
Alıntı:
|
a-patchı kurdum ve tümn söylenilenleri yaptım. fakat msn şu anda açılmıyor. hata kodu : 80048820 ve genişletilmiş hata kodu : 80048439 şeklinde bir yazı çıkıyor ve güvenlik duvarı ihtimalinden bahsediyor. bu yamayı kurana kadar msn açılıyordu. bana yardım eder misiniz? edit: son denememde şu hata kodunu verdi 81000306 |
Alıntı:
Yalnızda resimli anlatımda gösterilen seçenekleri aktif ederek yamayı uygulamayı deneyin. Sorun yaşamaya devam ederseniz değişiklikleri bir kez daha geri alın ve Mess Patch'i deneyin. |
arkadasım 8.5 kurulmuyor nasıl yapa bılırız |
bu a-patch zip dosyasını indiriyorum fakat içinden .exe çıkmıyor? |
| Saat: 12:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık