![]() |
Arkadaşlar benim bilgisayarım vista. 2011 i kuramıyorum. Service pack istiyor. Oda bende yok. Arkadaşımdan windows 7 ultimateyi alıp kursam açılır mı ? |
Çok Saol kardeşim :) |
LÜTFEN YARDIM. msn 8.1 kullanıyorum webcam daveti yapıyorum, ama KARŞI TARAF BENİ GÖREMİYOR. ilk defa bir sitede yazı yazıyorum kim okursa kim ilgilenirse şimdiden teşekkür ederim. |
Win 7 x32 kullanıyorum, son iki gündür (dün ve bugün) sorun yaşıyordum, Local klasörünün içindekileri temizledim, tamamen kaldırmış ve tekrar kurmama rağmen sorun yaşanmıştı. Şimdi tekrardan tamamen kaldırdım, Local kasöründen sildim 8.5 versiyonunu tekrardan kurdum sorun kalmadı. 2008 yada 2009 yılında gelen güncelleme ile yine sorun yaşanmıştı ve NeutralizeR sorunun çözümlerini buraya yazmıştı. Paylaşımın için teşekkürler. |
Müzik eklentisi merhabalar. WLM2011/ win7 x64 de kullanıyorum. winamp yada wmp den müzik dinlerken msnde nasıl gösteriyorduk. unuttum gitti ya :) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. saygılarımla |
Çok iyi düşünülmüş |
Teşekkürler... |
ben messenger 2009 indirdirdim yükledi açtım şöyle bişi çıkıyor: D:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr .exe geçerli bir Win32 uygulaması değil |
Messenger Plus 2000 eski bir sürümdür. |
2 msn sürümünü birden yükleyip kullanabilirmiyiz?? |
| Saat: 03:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık