![]() |
Sagopa Kajmer Türk rapini Ayakta tutan........ |
gerçekten ben 2003 leri özlüyorum..ozaman yeraltı havası vardı herkes dinlemiyordum belli bi kitle vardı ama şimdi malesef özenti kaynıyor ortalık |
2005 deki çıkış yokk |
Türkçe Rap'i gerçekten çok güzel icra edenler var. Fakat berbat edenler de var. Yani ortalık dj kaynıyor. Bir de güzel rap yapabilseler bişey demiycem. Sözün kısası Türkçe rapi yükseltenlerde var, düşürenlerde. |
underground türkçe rap yapan mc sayısı çok fazla bu genel kaliteyi düşürsede bu rekabet ortamı sayesinden iyi olan rapperlerin daha kaliteli albümler yapmasını sağlıyor. Türkçe Underground Rap dinlemek istiyorsunuz. (Ceza & Sagopa'yı zaten herkez biliniyor) Tavsiye edebilceğim rapperler: Patron, Pit10, Şanışer, Sansar, Mozole Mirach, Kurşun, Hayki, Sahtiyan, Cash Flow, Norm (Ender), Beta, Neşter Nino, Da Poet, Saian, MT, Meçhul Sanıklar |
Eypio , İndigo , Pit10 , Sansar Salvo , Hayki , Grogi şimdilik undergroundun en iyi temsilcileri. |
Şanışer, Canfeza , Sansar Salvo en iyi rap'çiler !.. Şimdilerde gereksiz rapçiler var daha doğrusu sesini güzel sanan gereksiz insanlar! Birinin onlara söylemesi gerek 'onlardan rapçi değil adam bile olmaz ' :D |
Türkçe Rap Nedir? Türkçe rap bir sanattır ve bizde bunun içindeyiz, türkçe rapte kendimi anlatıyorum rahatca türkçe rap bir duygudur...! Bi tane hediye track sizlere Download: http://rapidshare.com/files/83397958/44_Panik_-_Sahte_Sozler.rar.html |
42Papa G - Papa Montana (ONE-TAKE VIDEO) [KeslanRecordz] - YouTube bunu izlersiniz cok menmun olurum |
türk rapi SAGOPA KAJMER ile çağ atladı ve zenginleşti |
| Saat: 07:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık