![]() |
Alıntı:
Konuyu inceleyin > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
arkadaşlar bu hata msn adresinizin yada şifrenizin yanlış oldunu belirtir |
buldum bendede vardı sorun düzeldii .... Windows Live Messenger oturum açma penceresinde, Windows Live ID (Messenger mail adresi) yazan yerin yanındaki Beni unut seçeneğini tıklayın. Şimdi e-mail adresinizi ve şifrenizi yazın. Beni hatırla ve Şifremi hatırla seçeneklerini işaretleyin. Giriş yap‘a tıklayın ve şimdi çalışıp çalışmadığını test edin. |
walla bn mesenenin şifre yi yazıyorum o açmıyo sinir kaptım bn şimdi halamdayım ama bnim msnyi kendi ewimde açıyo burda açmıyo arkadaşlar bna yardımcı olurmusunuz :d:D:Dd..D |
bana yardım msn açmıyor |
slm ya arkadaslar bende de aynı sorun var 1 haftadır aynı hatayı verıyor msn ye gıremıyorum problem ne olabılır yazdıklarınızın hepsını denedım ama cozum bulamadım |
arkadaşlar ben 80048821 kodunu msn de ikinci bir oturum açtıım zaman ikinci oturuma verior bu hatayı bilginiz olsun ilk hesp sorunsuz çalışıyor farklı ikinci bir hesap kullanamıorum |
ya bende msn 80048821 hata kodu ile ilgili ne araştırma yaptıysam başarısız oldum hiçbirşey bolmaı |
yeni msn adresi aldım parolamı yazıyorum ama hata veriyor msn adresini açınca hemen kullanıma geçemez mi acaba onu bilmiyorum. bana cevap verirmisiniz lütfen |
şfremi değiştim sonra tekrar girdim onaylandı daha sonra girmye çalşyrm olmuyor.. |
| Saat: 11:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık