![]() |
Alıntı:
Yukarıdaki Adresden Spaces Adresi Arayabilir, İnceliyebilirsiniz... Alıntı:
Yukarıdaki Kısımdan Görebilirsiniz. Alıntı:
Alıntı:
|
arakadaslar spacedekı sıteye üyelik sistemi eklenebilıyormu ve nasıl yapılıyor ayrıntılı bı yardım edecek arkadasım varmı |
Alıntı:
Kişisel Bir Web Sayfası Olarak Düşünün, Çok Büyük Bir İsteğiniz Oluyor..:) Space'ye Zaten Üye Oluyorsunuz, Üye Olunan Bir Siteye Malesef Bir Kez Daha Üyelik Konulmaz.. Üyelik Sistemine Olanak Vermiyor MSN Spaces. |
CrasHofCinneT kardes.. cevap icin tesekkurler ama bende oyle yapiyom ama goremiyom vbmenu_register("postmenu_99965", true); |
Arkadaşlar space arka plan eklemek istediğim zaman sizin verdiğiniz şifrelerden önce html bastığımızda iki adet şifre çıkıyor bunları siliyormuyuz yada verdiğiniz şifreleri tam olarak nereye yazıyoruz.Mesela http://img204.imageshack.us/img204/5325/misc22st0el.jpg buraya resim upload ettim ama bunu space me yapamıyorum..lütfen yardım çok acemiyim.. |
Msn Alanınızda Kişisel Arka Plan Görüntüleri Kullanma Msn Alanınızda Kişisel Arka Plan Görüntüleri Kullanma MSN Alanınızdaki yazılarınıza gireceğiniz HTML kodları ile istediğiniz resmi veya fotoğrafı arka plan görüntüsü olarak kullanabilirsiniz. Kullanmak istediğiniz bu resme ait linki www.imageshack.us sitesini kullanarak elde etmeniz gerekiyor (tabiki başka siteler kullanarak da resimlerinize ait linkler elde edebilirsiniz). Bundan sonraki aşamada yapmanız gerekenler ise şöyle; 1)Öncelikle sayfanıza yazı yazdığınız "Blog" bölümüne gelin. 2)Bu adımdan sonra "Edit Blog Entry" sekmesinde (yazı yazdığınız bölümde) bulunan <HTML> tuşuna basarak aşağıdaki kodları girin: <pre></table></table><table background="Arka Plan Görüntüsünün Linkini Buraya Yazın"><tr><td><div><table style="display:none"></pre> Bu noktada dikkat etmeniz nokta Arka Plan Görüntüsünün Linkini Buraya Yazın yazısının bulunduğu kısma, bu yazı yerine resminizin bulunduğu http:// le başlayan linki girmeniz. 3)Bu aşamadan sonra sol alt köşede bulunan "Publish Entry" seçeneğine basarak işleminizi tamamlamış oluyorsunuz. |
bende bisey sorucam baktim goremedim.. swf txt i upload ettim.. ve space e flash olarak koymaya calisiyorum ama sanirim html kodunda bi yalnis yapıyorum biLen var mı.? kodu.. |
MSN ALANINA SOHBET PLATFORMU , VİDEO VE ANİMASYON KOYMAK MSN Spaces'a eklenen HTML modülü yardımıyla artık başlıkta görülen tüm eylemleri gerçekleştirmek oldukça kolay. Aşağıda verilmiş olan IFRAME kodunun kullanımı sayesinde sitenizde görüntülemek istediğiniz animasyonları, oyunları ve videoları kullanıcılarınızla paylaşabilirsiniz. Öncelikle kodu nereye ve ne şekilde yerleştireceğimizden bahsedeyim. MSN Spaces'ta herhangi bir yazı yazarken kullandığınız "Edit Blog Entry" bölümüne geliyorsunuz, daha sonra yeni eklenmiş tuşlardan olan <HTML> tuşuna basarak aşağıda verilmiş olan kodları giriyorsunuz; <IFRAME style="WIDTH: 300px; HEIGHT: 250px"src="URL-Buraya" scrolling=no></IFRAME</IFRAME> Yukarıdaki kodlarda belirtilmiş olan 300px alanınızda görüntülemek istediğiniz görüntünün (video, animasyon vs..) çerceve genişliğini, 250px ise bu çerçevenin yüksekliğini belirtiyor. İsteğiniz doğrultusunda bu büyüklükler üzerinde oynama yaparak çerçeve büyüklüğünüzü değiştirebilirsiniz. URL-Buraya kısmına ise koymak istediğiniz animasyon veya videonun linkini koyuyorsunuz. Tüm bunları gerçekleştirtikten sonra "Publish Entry" tuşuna basarak görüntünüzü başarıyla diğer kullanıcılarla paylaşmış oluyorsunuz. Not: Sözkonusu kodlar artık blog bölümünde çalışmadığından üstte anlatılan html kodlarını aktif hale getirip bu aktif hale getirdiğiniz alanda kullanmalısınız. |
geniş hatta çok geniş çaplı msnspaces hakkında bilgi edinmek istiyorsanız mutlaka inceleyin. güncelleme yaptığı için direkt linkini veriyorum burdan aklınıza gelecek tüm sorulara çözüm bulabilirsiniz hepsi değil tabi .P http://spaces.msn.com/wolkanca/ Bu arkadaş bizi dünya spaces sıralamasındada hitlerde tutuyor. Son baktığımda dünya 4 ncüsü idi. Buda benim amatör çapta yaptığım spacesim http://spaces.msn.com/buzspaces/ |
Alıntı:
|
| Saat: 20:29 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık