![]() |
Ya arkadaşlar bnim msnmde şifremi unnttum + gizli ynıtıda unttum sonra msn şifre değiştirmede diğer e-postama gönder var o e-posta bana kayıtlı değil ne yapacağım lütfenn yardım edin........ |
Alıntı:
Dilekçe Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
gizli yanıtımı biliom parolamı hatırlamıom napabilirim ? :( |
şifremi bilmiyom açamıyom değiştirecegim şifremi degiştirecegim |
mrb , benimde msn ile ilgili bir sorunum var, bilgisayarda oneNote programında çıkan farklı yazım karakterlerini nasıl çözebilirim bilginiz var mı ? ya da bilgisayarımda başkası tarafından girilen msn adreselerini ya da yazışmalarını nasıl görebilirmiyim |
parola nasl değiştrcem? |
[QUOTE]msn sifre degistirme ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum[/QUOTla dflafd |
Alıntı:
parolayı nasıl sıfırlıcaz |
msn nemim şifrsini giriom ama acılmıo biri sanırım msn nemi batlatmış ? bunu nasıl yapabilirim ? cevap atarsanız sevinirim .S |
başkasının şifresini kırmadan (zaten kıramıyorum o ayrı) onun kullandığı şifreyi öğreneblir miyim? |
şifremi unutum faceye giremiyorum aziz_72_ziza@msn.com |
facemi kırmışlar :@yardımcı olun |
şifremi bulamıyorum heklemişler yardım istiyom |
MSN SİFREMİ DEĞİŞTİRMEK İŞTİYORU |
altarnetif msnden şifre değiştirme arkadaşlar ben x mailimin şifresini unuttum fakat altarnetif msnmin şifresini biliyorum. x mailimin şifresini altarnetif mail üzerinden değiştirebilirmiyim? |
altarnetif msnden şifre değiştirme Alıntı:
|
Alıntı:
|
[QUOTE]hotmail sifre degistirme ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum[/QUO hm ama nasıl değiştire biliririm bunu bana iyi bir şekile oolacak kaar anlatırmısını ama msn nime hiç kimse giremiyece |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
şifremi değiştirmek istiyorum |
Alıntı:
şifremi değiştirmek istiyorum |
hotmail geri alma msn şifremi değiştirmiştim bir iki defa yanlış girdiğim için iptal oldu galiba şimdi hiç giremiyorum tekrardan geri almak için ne yapmalıyım.dunya-alem-57@hotmail.com |
msn değiştir Alıntı:
|
| Saat: 07:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık