![]() |
http://img516.imageshack.us/img516/5421/nervous2bn3.gif http://img118.imageshack.us/img118/4466/untitled1ni8.gif https://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic95555_2.gif HİÇÇ OYUN OYNAMIYORUM BÖYLE DAHA MUTLUYUM |
oyun oynamıyorum ttgfhg |
Şuan sadece online oyun olarak; Private Knight Online oynuyorum.. |
Command & Conquer 3 Kane's Wrath vazgeçilmez strateji oyunumdur genelliklle ağ üzerinden oynuyorum sitemizin kurucusu NeutralizeR'e karşı yada skirmish'den brutal modunda bilgisayarla oynuyorum... NeutralizeR'i yaklaşık 2-3 hafta önce akıbetin kara sularıyla tanıştırdıktan sonra şu günlerde genellikle brutal'le takılıyorum... :bilmem: Oyun hakkında bilgi: Command & Conquer 3: Kane's Wrath Bir başka oynadığım oyunda DevilMayCry 4... Dün gece saatlerinde bakmak için pc'ye aldığım ve baka baka 10. bölümüne geldiğim bir oyun yakın zamanda mutlu sona erişeceğim oyunda... (A) Oyun hakkında bilgi: Devil May Cry 4 |
Private Knight Online oynuyorum.. |
o game |
BEN METİN2 OYNUYORUM VE DE ÇOK SEVİYORUM BU ARADA TRAMOLA MAVİ KRALLIKTA OLAN VARSA BENİ KASABİLİR 40LWLİM |
Deadliest Catch: Alaskan Storm bu oyunda çok güsel |
crysis muhtesem crysis |
busha ayakkabı atmak istermisiniz? |
Gta IV herkeze tavsiye ederim... |
Max Payne Supliedd Far Cry 2.. |
0key ve knight online |
şu sıralar oyun oynamıyorum böyle daha mutluyum:) |
Bilgisayarda: Rise of Nations Deer Hunter 2008 Tournament Tomb Raider Anniversary X-Men Legends Rise of Apocalypse. İnternette World War II Pet Society |
Heavy Weapon kucuk oyun ama, guzel... |
Crashday... |
Yeni yukledim...: 1)Call Of Duty (4) 2)Hellgate ( London) 3)Pathologic 4)Ufo (AfterShock) |
Oldum olası Call of Duty serisini tek geçerim. Gerçi COD5 ile Pc kullanıcıları için biraz burukluk yaşattılar ama olsun COD4 yeterli ve yakında Modern Warfare 2 gelecek bekliyoruz. :) Bu arada Assasin's Creed 'de Müthiştir...:) |
yaklaşık 4 ay öncesine kadar farcry 2 oynuyordum bitirdim süper oyun tavsiyemdir gta4 bitti hemen zate o fazla bekledim gibi bi oyun çıkmadı gta san andreas dahada bi kapsamlıydı sanki ama grafikler süper tabi şuanda oynadığım oyun ise burnout paradise city oda bitio sayılır oynamak istedim oyunda manhunt2 ve midnigh clup 3 |
Wheelman |
METİN2 KNIGHT WARROCK FİFA 08 FİFA 2002 |
-total over dose -fifa09 -metin2 -hero online |
Alıntı:
|
assains creed pes 9 |
CS 1.6 Ogame The Battle Of Mıddle Earth Football Manager 09 Ogame i 4 seneye yakındır oynuyorum internet üzerinden oyun zaten :) CS yıde uzun zamandır oynuyorum digerlerıne bu ara basladım :D |
1) Commandos 2) Desperado 3) Sanitarium |
Red Alert 2 & Manhunt |
RESİDENT EVİL SEAFİGHT FİFA 08 |
Ben bu aralar Dead Space`yi oynuyorum |
Crysis Wars (hemen hergün her dk :) ) GRID X-Men Origins - Wolverine |
Sadece DotA. :) |
WaRRoCK Delisiyim D: |
Metin 2 (Çoğunlukla) Fifa 2008 MotoGP 2008 Demo WWE RAW Total Edition (Amerikan Güreşi) |
ArchLord (onLine) ßLood Rayne 2 (Daha bitmedi,ama baya güzeL oyun ) Urban Terror ( Çok oynamıyorum bunu arada sıkıLınca..) |
GTA 4 PES 2009 |
Street Fighter IV (: |
|
Ne yazık ki.. sadece e Warcraft 3. :/ |
Tomb Raider UnderWorld ( Oynamaktayım En kısa sürede bitiricem) Max Payne 2 ( Tamtamtamına 10 saatte bitirdim ) |
|
Rise of Nations - Gold Red Alert 2 İkiside vazgeçilmez klasikler... |
GTA IV |
Medieval II: Total War ve Silkroad Online. |
the sims 3 :) |
Star Wars Empire at War Battlefront II |
Final Fantasy (Tavsiyemdir) Still life knight online |
NFS Shift Fifa 2010 PES 2009 Metin 2 SİMS 3 Call of Juarez |
FarmVille .)) ekiyorum biçiyorum.. |
farmville,fish work ve umaykut oyunu |
| Saat: 20:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık