![]() |
o gülünce, gözlerinin etrafında beliren , masum, çocuksu,kaygısız,huzur dolu,içimi eriten ince çizgiler ve o çizgiler çoğaldıkça hepsine tek tek tanık olacağımı bilmek... |
bence mutluluk karşımıza çıkmasını beklemekle değil karşısına çıkmayı bilmekle elde edilir:) |
Mutluluk;kurgusu beyinde başlayan ve ona sadık kalınan bir inancın ruhta yarattığı coşkudur bence... Kimi Hiltonun kral dairesinin penceresinden ruhunun kasvetiyle bakarken camdan dışarı karanlıkta bir kaç ışık görürken yanıp sönen,mutludur zannınca..Kimi aynı karanlık gecede sahilde bir bankta sevdiği kız yanında göğün yanıp sönen yıldızlarına bakarken mutluluğun resmi çizilmiştir çoktan.... http://www.karadenizhaber.com/UserFiles/sinan2%2813%29.jpg |
Mutluluk sevildigini bilmektir...:inlove: |
bir dakika bile olsa onu görebilmektir... |
kendi ayaklarının üzerinde durabilmektir |
Sadece yaşamak istediklerini yaşamaktır... |
Mutluluk o yaninda yokken bile onu yaninda hissedebilmektir... |
Benim için mutluluk RAP'tir;) |
acı çekmek mutluluktur. |
mutluluk nefes alabilmek aldığın her nefesin hakkını verebilmektir... |
elini uzattığında orda olan birileri... karşılıksız seven bir kalp... yeni bir iş.... |
Mutlukuk kimseye kötülügü dokunmayan biri olmaktir |
güzel yorumlar güzel cevaplar ama ben bu siteye ilk defa giryorum pek anlamıyom msnden görüşebiliriz msn adresinizi verirseniz |
mutluluk; onun için yorulmaktır.. |
mutluluk; sevebilme duygusunun içimi ısıtmasıdır... |
Mutlululuk kücük seylerle yetinmeyi bilmektedir... |
mutluluk;eve geldiğinde yemeğin hazır olması (ahh ne güzel olurdu ) |
Hep aynı şeylerle yetinmemektir, mutluluk farklılıktır.. |
mutluluk; beklediğin kişinin aniden kapıdan belirmesidir:D |
anlatırım.. başarıdan sonra gelen duygu. |
Mutluluk "keske'leri" Hayatindan cikarmaktir... |
mutluluk; sevildiğim yerde olmamdır... |
mutluluk;zoru başardıktan sonraki rahatlama duygusudur... |
mutluluk en ufak seylerde mutluolabılmektır. mutluluk rahatta oldugu kadar zorda sevdıklerın arkasında onlara sahıb cıkabılmek kol kanat gerebılmektır. mutluluk askın anahtarıdır kılıt vurdukca muhurlenır acıldıkca gunes dogar mutluluk odamda sarkı soylemek annemı opebılmek babama sarılmak kardesımle kavga etmek,sevdıgıme senı sevıyorum dıyebılmektır.mutluluk hayatın ta kendısıdır. yasadıkca umutlu ,dayandıkca guclu sevgı paylastıkca mutlu olunabılır bence |
Mutluluk kavusmaya inanmaktir... |
mutluluk; umut edebilmektir... |
mutluluk; onu gördüğü zaman deli gibi çarpan yürektir.. |
mutluluk; çölde susuz kalmış birinin, bir su damlası gördüğünü sandığı zaman hissettiği duygudur! |
mutluluk kırmızı boyalı bir dükkana boş boş bakıp hayal etmektir... |
Mutluluğun tek tarifi aynaya gülerek bakan iki çift gözdür.. |
MUTLULUK YASAMIN NERESINDE OLURSA OLSUN GULEBILMEK GULDUREBILMEK SEVEBILMEKTIR ASKIN KENDISI ZATEN MUTLULUKTUR. (MUTLULUGUN RESMINI GOZLERINDE CIZDIM KALBIMDE BIR RENK VERDIM SIMDI GOKKUSAGI KADAR PARLAK VE FARKLIYIM CUNKU BUTUN RENKLERI İCİMDE TASIRIM.) MUTLULUGUN RESMI BU OLSA GEREK ABİDİİN :D |
Tüm dünyanın gözünden düşsek bile bizi seven bir ailemiz varsa kazanan biziz demektir.. İşte bence mutluluk bu:) |
mutluluk=aşkım+ben |
Çok fazla düşünmemektir.. |
En büyük mutluluk; kankalarla beraber Şampiyonlar Ligi final maçı öncesi "her türlü alt yapı"yı hazırlayıp maç saatini beklemek ve sonrada büyüüük bir zevkle maçı izlemektir..:P:D |
Mutluluk değer verdiklerinin hep yanında olmasıdır..(canım abimmm:tender::inlove:) |
Mutluluk anı yaşamaktır.. |
Mutluluk çikolata yemektir:P Bide evanescence dinlemektir:P En ufak bir şeyden mutlu olan biriyim ki hayat beni sevsin die:) |
AHMET NURAY’IN SEVGİ ANLAYIŞI Sanat benim için var da Senin için yok mu sanırsın Sevgi sevilenin hakkıdır derken, Sevilemeyenler sevilmeyecek mi sanırsın Karşıt fikirler hep negatif derken, Hiç mi pozitif olmazlar sanırsın… Yeter ki sevilmeyeni sevmeyi öğren. Öğren ki herkes mutlu olsun. Mutsuzluk sevilmeyenin duygusu, Mutluluk sevilmeyeni sevmenin olgusu, Olsun olanlar, varsın kırılsın kırılanlar, Sen yine de beraberlikten vazgeçme Sevmeyeni de sev sevilmeyeni de… Sevmek de sevilmeyi bilmek de bir sanattır. AHMET NURAY AHMET NURAY |
Benim için mutluluk tek hece ama o tek hecenin içine okadar çok şey sığdırabiliyorsunuzki dünyaları bile dize getirebilirsiniz.O tek hece ise= RAP benim yaşama sebebim. |
kedi gibi... istediğini alıncaya kadar sırnaşır sana.. alınca da arkasına bakmadan gider... |
Mutluluk sağlık ve aile'dedir bence. Gerisi bunların teferruatı... |
PARA...= HER ŞEY |
:cry:mutluluk bence bu :( |
bu resim bana göre gerçekten mutluluğu mutlu olunabilecek şeyler olduğunu anlatıyor (çok uzun süredir de benim masaüstü resmim olarak duruyor ) |
bır cıcegı cıgnemden gecmek , aldıgın nefese sukredıp bosa harcamamak.sevıldıgını bılmen ve daha dogrusu hayatın kendısını yasadıgını bılmen mutlulugun rengıdır kendısıdır kesfetmek ıcın caba gerek sıkılmadan oflamdan puflamdan yıldızlarda kayar ama yerıne yenı bır yıldız parlar muhum olan o yıldızın orda kalabılmesını basarabılmektedır. ben oyle yapıyorum ve mutlulgu kendıme aıleme sevdıklerime nefesımle anlatıyor gıbıyım galıba hehe :D |
sevmek sadece karşılık beklemeden sevmek ama sevildiğinide bilmek çaktırmadan :P |
mutluluk insan olmak hayata gelebilmiş olmak ve hayatının değerini bilmektir |
mutluluk bence insanın beyninin ve duyguların rahat olması....:)ve içten gülümseyeiliyorsa mutluluk onunladır:) |
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık