MsXLabs
Sayfa 6 / 13

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessengerDiscovery Live (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/22784-messengerdiscovery-live.html)

bymumi10 9 Temmuz 2007 15:41

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 566997)
yaklaşık 1 yıldır mdl yi kullanmaktayım şuana kadar böyle birşeyle ne karşılaştım nede duydum...

bende kullanıyorum arkadaşım ama bi forum sitesi konuyu sabit olarak vermiş şaşırdım en iyi kaynakalra msxlabs ekibi sahip olduğunu düşünerek yazdım ;)

NeutralizeR 9 Temmuz 2007 16:45

Alıntı:

bymumi10 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 566995)
arkadaşlar bazı sitelerde discoverynin işlemciyi çok yorduğunu dosya alışverişini yavaşlattığını ve hatta ilerleyen zamanlarda çok ısınan işlemciyi yaktığını gördüm bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir ??

Yalnızca dosya transfer hızlarında yavaşlamaya neden olması kısmı doğru. Bu sorun da MessengerDiscovery 2 sürümünde ortadan kalkmıştır. İşlemciyi ısıtıp yakması doğru değildir :)

denizturel 12 Temmuz 2007 13:30

çevrim dışı gösterenleri yakalama

arkadaşlar dıscovery nin kendini çevrim dışı gösterenleri yakaladığı söylenior baktım ama bulamadım. yardım lutfen.

ahmed 12 Temmuz 2007 14:25

Alıntı:

denizturel adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 571041)
arkadaşlar dıscovery nin kendini çevrim dışı gösterenleri yakaladığı söylenior baktım ama bulamadım. yardım lutfen.

kim bana pencere açtı seçeneğini aktif yaparsanız bu özelliği kullanabilirsiniz.gizli kullanıcılar size konuşma penceri açtığı zaman yada avatar kimliğiniz gisli kullanıcıya ulaştığında size pop uyarısı gelir bu şekilde saptama yapabilirsiniz; çok sağlıklı tesbit değildir ama...

Misafir 12 Temmuz 2007 16:56

ben avatar için yeni resim koyucam ama yapamıyorum.yardım eder misiniz?

ahmed 12 Temmuz 2007 17:11

Alıntı:

na3o8ko2 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 571515)
ben avatar için yeni resim koyucam ama yapamıyorum.yardım eder misiniz?

http://img166.imageshack.us/img166/3858/adszsc1.png

seçeneğini pasif yapınız.

UuUr 15 Temmuz 2007 13:45

Ben mdl yükledim ama o açıkken bir türlü messengerda online olamıyorum. Firewall olarak zone alarm ve windows sp2'nin firewallarını kullanıyorum ama onlarında istisnalarına mdl ile wlm'ı eklememe rağmen hala mdl açıkken giremiyorum. Ayrıca bana wlm'yi bilgisayardan tam olarak nasıl silebileceğimi söylerseniz sevinirim, forumda aradım fakat bulamadım. Teşekkürler.

İsyanAteşİ 15 Temmuz 2007 15:45

türkçesi yokmu bunun :S

KisukE UraharA 15 Temmuz 2007 16:31

Alıntı:

İsyanAteşİ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 575822)
türkçesi yokmu bunun :S

DİSCOVERYDE SETTİNGS(AYARLAR)SEÇENEĞİNE TIKLAYIP ORDAN DİL SEÇENEĞİNİ TÜRKÇE YAPABİLİRSİNİZ......

UuUr 15 Temmuz 2007 18:46

Alıntı:

UuUr adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 575643)
Ben mdl yükledim ama o açıkken bir türlü messengerda online olamıyorum. Firewall olarak zone alarm ve windows sp2'nin firewallarını kullanıyorum ama onlarında istisnalarına mdl ile wlm'ı eklememe rağmen hala mdl açıkken giremiyorum. Ayrıca bana wlm'yi bilgisayardan tam olarak nasıl silebileceğimi söylerseniz sevinirim, forumda aradım fakat bulamadım. Teşekkürler.

Kusuruma bakmayın bir anda hırsla yazmışım, o yüzden hiç dikkat edemedim :)

Ben messenger discovery'i windows live messenger 8.1'in üzerine kurdum fakat discovery açıkken messenger'a bağlanamıyorum. Hata veriyor, gelin görünki discovery'i kapatınca gayette girebiliyorum messenger'a, ayrıca discovery'nin ayarlarında yaptığım işlemlerde messengerıma işlenmiş görünüyor (reklamları kaldır vb.). Bu bağlantı sorunumun sahip olduğum virüs programlarının firewall'larından olabileceğini düşündüm ki sahip olduğum tek virüs programım Zone Alarm, onun yanında da windows xp'nin kendi firewall'u var. Sorun bunlardan olamaz, zira ben onların izinli program listelerine messenger'ı ve discovery'i ekledim. Fakat hala girememekteyim. Umarım daha açıklayıcı olabilmişimdir ki bana yardımcı olabilesiniz. Herkese teşekkürler, sürçi lisan ettiysem affola.

ahmed 15 Temmuz 2007 21:43

Alıntı:

UuUr adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 576109)
Kusuruma bakmayın bir anda hırsla yazmışım, o yüzden hiç dikkat edemedim :)

Ben messenger discovery'i windows live messenger 8.1'in üzerine kurdum fakat discovery açıkken messenger'a bağlanamıyorum. Hata veriyor, gelin görünki discovery'i kapatınca gayette girebiliyorum messenger'a, ayrıca discovery'nin ayarlarında yaptığım işlemlerde messengerıma işlenmiş görünüyor (reklamları kaldır vb.). Bu bağlantı sorunumun sahip olduğum virüs programlarının firewall'larından olabileceğini düşündüm ki sahip olduğum tek virüs programım Zone Alarm, onun yanında da windows xp'nin kendi firewall'u var. Sorun bunlardan olamaz, zira ben onların izinli program listelerine messenger'ı ve discovery'i ekledim. Fakat hala girememekteyim. Umarım daha açıklayıcı olabilmişimdir ki bana yardımcı olabilesiniz. Herkese teşekkürler, sürçi lisan ettiysem affola.

Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.

UuUr 16 Temmuz 2007 03:55

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 576234)
Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.

Forumda windows live messenger'ının tamamen nasıl bilgisayardan silineceğini anlatan topici bulamadım. Zahmet olmazsa benim için bir kez daha buraya yazsanız ya da bana linki verirseniz çok minnettar kalırım. Teşekkürler.

NeutralizeR 16 Temmuz 2007 04:18

Alıntı:

UuUr adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 576468)
Forumda windows live messenger'ının tamamen nasıl bilgisayardan silineceğini anlatan topici bulamadım. Zahmet olmazsa benim için bir kez daha buraya yazsanız ya da bana linki verirseniz çok minnettar kalırım. Teşekkürler.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?

victory_1903 20 Temmuz 2007 00:52

güzel program fakat yardım lazım bi bakarsanız sevinirim oturum açtım fakat gene de böle bi hata var :S

http://img489.imageshack.us/img489/1681/zaferuv5.jpg

ahmed 20 Temmuz 2007 09:36

Alıntı:

victory_1903 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 583876)
güzel program fakat yardım lazım bi bakarsanız sevinirim oturum açtım fakat gene de böle bi hata var :S

http://img489.imageshack.us/img489/1681/zaferuv5.jpg

toroscanavarı 21 Temmuz 2007 14:52

usta slm
elinize sağlık
discovery ilk indirdiğimde çalşıyodu imitate falan sorun yoktu ama şimdi çalışmıyor dediğiniz yere baktım kutucuğun içi boş bağlantı bilgisinde sorun nerdedir sizce
teşk ederim
kolay gelsin

eCeL 21 Temmuz 2007 17:48

Bendeki sorun bi turlu kaybolmuyor.

Yukleme tamamlaniyor ayarlari bile gerceklestirebiliyorum fakat her hangi bi yere tikladigimda (Avatar Resimleri / Kisiler) bana bi uyari veriyor; Oturum açmis degilsiniz, once oturum acmalisiniz.

Halbuki hem oturum acik hemde online konumundayim.

Yardimci olurmusunuz?

Tesekkür ederim...

ahmed 21 Temmuz 2007 19:56

Alıntı:

toroscanavarı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 586968)
usta slm
elinize sağlık
discovery ilk indirdiğimde çalşıyodu imitate falan sorun yoktu ama şimdi çalışmıyor dediğiniz yere baktım kutucuğun içi boş bağlantı bilgisinde sorun nerdedir sizce
teşk ederim
kolay gelsin

Alıntı:

eCeL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 587512)
Bendeki sorun bi turlu kaybolmuyor.

Yukleme tamamlaniyor ayarlari bile gerceklestirebiliyorum fakat her hangi bi yere tikladigimda (Avatar Resimleri / Kisiler) bana bi uyari veriyor; Oturum açmis degilsiniz, once oturum acmalisiniz.

Halbuki hem oturum acik hemde online konumundayim.

Yardimci olurmusunuz?

Tesekkür ederim...

Şimdi size MDL yi tamamen nasıl kaldıracağınızı anlatacağım. Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)
veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın

* WLM yi kapatın
Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun.

MDL yi Kaldırmak

* Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın.
* Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın.
* Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın

MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek

* "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

* Başlat > Çalıştır > regedit yazın
* Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com
HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live
HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood

syko 26 Temmuz 2007 17:47

ya ben bunu indirdim ama bu messengerımı actım bunda hıcbıseye girmeiorum oturum acmanız gerek dıyıp duruyo bırı yardım ederse cok memnnun olurum

KisukE UraharA 26 Temmuz 2007 19:59

Alıntı:

syko adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 596314)
ya ben bunu indirdim ama bu messengerımı actım bunda hıcbıseye girmeiorum oturum acmanız gerek dıyıp duruyo bırı yardım ederse cok memnnun olurum

"C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.

BUNLARI YAPTIKTAN SONRA DİSCOVERYİ YENİDEN KURMAYI DENEYİNİZ....

Deryam81 27 Temmuz 2007 15:20

Arkadas bir sorunum var daha öncede belirtmistim sorunumu ama ne yaptimsa dzeltemedim anlik iletilerde konusma penceresinde parlama olmasini istemiyorum ama yinede oluyor, neden kaynaklaniyor olabilir acaba WLM 8.1.0178 kullaniyorum stturfplug kullaniyorum ve plus Live kullaniyorum bunlardan kaynaklaniyor olabilir mi? tek tek programlarida kaldirdim denedim ama yinede olmuyor sizin bildiginiz birsey varmi tesekkür ederim...

ahmed 27 Temmuz 2007 17:52

Alıntı:

Deryam81 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 597657)
Arkadas bir sorunum var daha öncede belirtmistim sorunumu ama ne yaptimsa dzeltemedim anlik iletilerde konusma penceresinde parlama olmasini istemiyorum ama yinede oluyor, neden kaynaklaniyor olabilir acaba WLM 8.1.0178 kullaniyorum stturfplug kullaniyorum ve plus Live kullaniyorum bunlardan kaynaklaniyor olabilir mi? tek tek programlarida kaldirdim denedim ama yinede olmuyor sizin bildiginiz birsey varmi tesekkür ederim...

belirttiğiniz sorun kullanıdığınız programlarla oluşabilecek bir sorun değil bu sadece discovery için geçerli bir özelliktir ama onu zaten kullanmıyormuşunuz.pc deki başka bir ayar işleminden oluşabilir.messenger yada eklentilerinizle bağlantılı bir sorun değil...

hysteria 29 Temmuz 2007 17:15

msn discovery x2 nin türkçesini nerden bulacağımı bilen varsa cvp atarmısınız hemen!!!

dene1sebebim 30 Temmuz 2007 15:00

bu çok güzel bir program ama birde yükleyebilsem
:S

çok güzel bir program ah birde yükleyebilsem:S

esmanur 31 Temmuz 2007 23:03

arkadaslar orda olan varmı:S
ben discovery indirdim ama bi ayar yapamıyom oturum ac diyo nerden oturum acılıyo:S
lütfen yardımcı olun:S

ahmed 1 Ağustos 2007 10:06

Alıntı:

hysteria adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 600106)
msn discovery x2 nin türkçesini nerden bulacağımı bilen varsa cvp atarmısınız hemen!!!

msn 7.5 için Messenger Discovery X2 + türkçe dil paketi

Alıntı:

esmanur adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 603467)
arkadaslar orda olan varmı:S
ben discovery indirdim ama bi ayar yapamıyom oturum ac diyo nerden oturum acılıyo:S
lütfen yardımcı olun:S

Şimdi size MDL yi tamamen nasıl kaldıracağınızı anlatacağım. Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)
veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın

* WLM yi kapatın
Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun.

MDL yi Kaldırmak

* Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın.
* Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın.
* Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın

MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek

* "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

* Başlat > Çalıştır > regedit yazın
* Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com
HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live
HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood

musty324 1 Ağustos 2007 14:23

yaa arkadaşlar discovery 1.3te çoklu oturum nasıl açacağız?daha önce bir iki arkadaş yazmış buraya ama cevap vermemişsiniz.lütfen yardım edermisiniz??

deli_dumrul_ankara 1 Ağustos 2007 14:30

slm ya bu !imitate yazıorum ama karsı tarafa yıne benım nıckımle gıdıo nerde hata yapıorum sızce acıl olarak yardımınız beklıyorum şimdiden teşekkürler

ahmed 1 Ağustos 2007 16:42

Alıntı:

musty324 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 604437)
yaa arkadaşlar discovery 1.3te çoklu oturum nasıl açacağız?daha önce bir iki arkadaş yazmış buraya ama cevap vermemişsiniz.lütfen yardım edermisiniz??

çoklu oturum için ayarlar kısmından çoklu oturum seçeneğini işaretlemeniz yeterlidir.

musty324 1 Ağustos 2007 22:23

onu biliyorum o özellik açık ama hala nereden yapacağımı bilmiyorum.nerden giricez diğer adrese?aradım taradım yok.özellik açık ayrıca

ahmed 2 Ağustos 2007 10:06

Alıntı:

musty324 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 605231)
onu biliyorum o özellik açık ama hala nereden yapacağımı bilmiyorum.nerden giricez diğer adrese?aradım taradım yok.özellik açık ayrıca

plus live eklentisini kullanınız o zaman %100 etkin bir çoklu açma sağlıyor.

Messenger Plus! Live 4.23.276

yelda_ka 4 Ağustos 2007 22:16

yardım eder misiniz? messanger discovery yi yükledkten sonra internet explorer söyle bir hata veriyor. "[IMG]res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/pagerror.gif[/IMG]Sayfa bulunamadı

Aradığınız sayfa kaldırılmış, adı değişmiş veya geçici bir süre için kullanılamıyor olabilir.Lütfen bunları deneyin:
HTTP 400 - Bozuk İstek
Internet Explorer "

msn sitesine de giremiyorum bu konuyu nereye yazacağımı da bilemedm bir an önce yardımlarınızı bekliorum. tesekkürler

sin_c05 5 Ağustos 2007 14:27

arkadaşlar discovery i kurdum fakat oturum açmadınız diye bi uyarı veriyo özelliklerini kullanamıyorum bi yardımcı olurmusunuz

karabatak4 5 Ağustos 2007 18:55

bilmem farkettinizmi mdl yüklüyken karşı taraf ip numaranızı almaya çalışsa bile farklı bi ip no gönderiyor karşıya. mdl i kaldırdığımda kendi ip numaramı görebiliyor karşı taraf ama tekrar yükleyince yine farklı bi ip görüyor.

KisukE UraharA 5 Ağustos 2007 20:05

Alıntı:

sin_c05 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 610477)
arkadaşlar discovery i kurdum fakat oturum açmadınız diye bi uyarı veriyo özelliklerini kullanamıyorum bi yardımcı olurmusunuz

DİĞER SAYFALARADA BAKALIM.......

hakankenan 5 Ağustos 2007 21:58

merhaba.

discovery nini türkçe anlatımlı tüm özelliklerinin anlatımı varmı resimlide olabilir teşekkürler

ahmed 5 Ağustos 2007 22:25

Alıntı:

hakankenan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 610961)
discovery nini türkçe anlatımlı tüm özelliklerinin anlatımı varmı resimlide olabilir teşekkürler

https://www.msxlabs.org/forum/

SeRsErİ_kİsS 6 Ağustos 2007 17:23

Teşekkürler bende bi arkadaşımdan gördüm çok hoşuma gitti bu akşam yüklücem
umarım yapabilirim

cikolata8859 7 Ağustos 2007 00:02

ben onu indirdim ancak bir süre kullandıktan sonra bir sorun oldu sanırım şuanda onu indirdiğim msn adresimi açamıorum başka adresle msn açılıo bunu nasıl düzeltebilirim

serkanuccetin 7 Ağustos 2007 01:07

ofis 2000 diyo bu nedir acaba?

ahmed 7 Ağustos 2007 09:15

Alıntı:

cikolata8859 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 612782)
ben onu indirdim ancak bir süre kullandıktan sonra bir sorun oldu sanırım şuanda onu indirdiğim msn adresimi açamıorum başka adresle msn açılıo bunu nasıl düzeltebilirim

c0lin 7 Ağustos 2007 14:04

türkçe si yokmu
bunun acaba

SeRsErİ_kİsS 7 Ağustos 2007 14:23

merhaba ben dün akşam discoveriyi kurdum başlat çubuğunda olan dicovery türkçe ama messenger penceresindeki ingilizce onu nasıl türkçe yapabilirim acaba yardımcı olurmusunuz rica etsem^o)

ahmed 7 Ağustos 2007 14:27

Alıntı:

SeRsErİ_kİsS adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 613334)
merhaba ben dün akşam discoveriyi kurdum başlat çubuğunda olan dicovery türkçe ama messenger penceresindeki ingilizce onu nasıl türkçe yapabilirim acaba yardımcı olurmusunuz rica etsem^o)

Alıntı:

c0lin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 613317)
türkçe si yokmu
bunun acaba

ayarlar kısmında türkçe dil seçimi mevcuttur.gerekli seçim işlemini yaparak türkçe olarak kullanabilirsiniz.

SeRsErİ_kİsS 7 Ağustos 2007 16:33

Değiştirdim tükçe yaptım saatin olduğu simgede türkçe ama msn penceresinde ingilizce:S

ahmetgns 7 Ağustos 2007 22:55

Alıntı:

SeRsErİ_kİsS adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 613464)
Değiştirdim tükçe yaptım saatin olduğu simgede türkçe ama msn penceresinde ingilizce:S

Bildiğim kadarıyla orada ingilizce olacak, türkçe yapılamıyor.

drakula_1445 8 Ağustos 2007 16:33

bende msn discovery çalışıyo ama hiç bir şeyi değiştiremiyorum

SeRsErİ_kİsS 9 Ağustos 2007 22:21

ya dün akşam olan şey bu akşam olmuyoo

!imitate mesaj yapıyorum ama olmuyoo

ahmed 9 Ağustos 2007 22:24

Alıntı:

SeRsErİ_kİsS adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 616690)
ya dün akşam olan şey bu akşam olmuyoo

!imitate mesaj yapıyorum ama olmuyoo

silip tekrar kurmayı deneyiniz.belirtilen silme yöntemi ile...

renata 10 Ağustos 2007 00:18

merhaba nickname karakter arttırma kısmı nerede acaba bulamadımda yardımcı olursanız sevinirim

Saat: 15:09
Sayfa 6 / 13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık