MsXLabs
Sayfa 6 / 29

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

ramsstein 30 Temmuz 2006 00:07

sınırsız zamanlarda dalgalar
vazgecmek istermis gibi dalgalanmaktan
ağır ağır geliyor
damla taslar bozulmasin ister gibi
biraz durayim taş damlalar aksın demişçesine
rüzgara
tikiyor ciktigi yeri
açıyor
acıyor
gozlerini kapatinca
dusmeden kuruyan damlalar gibi

damla taslar o anlara kadar birikeni
kurtulmak istercesine
dalgalara karistiriyor
damlalar dalgalara fazla geliyor
yosuna kaciyor
saglamligin guveniyle
hem islak hem duragan
kipirtisiz gozler
taşa bağlanıyor.

ahhh günlük neler oldu bir bilsen çok kötü günler geçirdim şimdi burdayım:(

Misafir 3 Ağustos 2006 13:30

BEN KENDİMİ GARİP HİSSEDİYORUM BUGÜN HERŞEY KARMAŞA İÇİNDE BEN KENDİMİ SALIVERMİŞİM TEMBELLİĞİN KUCAĞINA BUNUN ÇİN VİCDANIM SIZLIYORDU Kİ ARKADAŞIMDAN GELEN HABERLERLE BÜTÜN ENERJİMİN TÜKENDİĞİNİ HİSSETTİM ŞU AN SADECE YAZMAK İSTİYORUM YAZMAK İÇİMDEKİLERİ ATMAK ... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:S

Misafir 3 Ağustos 2006 14:05

yine her zamanki gibi sıradan bi gün işte
yoksun yine yanımda
ağlıyorum içten içe
seni çokk özlüyorumm

MaRgHeRiTa 4 Ağustos 2006 23:15

hiç bişi bu kadar yakmamıştı canımı .... belki çok çok uzun bi süreden sonra ilk defa bu kadar ağladım ... hala dahada dindiremiyorum gözyaşımı biliyorum elbet geçicek ama şu anda değil ..... ne daha fazla yakıyo canımı onuda bilmiyorum ki ... sonuçta 2,5 senelik maraton burada sona erdi ..... sağlık olsun canımsağolsun ..... işimden ayrıldm çıkışımı yaptım ... helalleştim ııyykkk saçmaladımm
adioss

SailorGirl 4 Ağustos 2006 23:36

Sevgili Günlük;

Sana Yazmaa Da Yeni başladım :) Bayan Çok Çeneli İle Tanışma Vaktin Gelmişti Zaten(A) Yarın Denizdeyim.. Aslında Bi Gitmek Bide Gitmemek İstiorm.. :^) O Nası Oluosa :P Can Dostumu Bırakmak İstemiorm :-# Onun İçin..

1 Ağustos'da çk sevdiim cnm Sago'm Evlendi.. Kolo'ylan.. İnşallah Sago'mun İstedii Kız Çocukları Olur (H)

Misafir 7 Ağustos 2006 13:13

GÜNLÜK YAZMAK İNSANI GELİŞTİRİR.

Günlük...Senin hakkında bir kaç bilgi topladım :)

Günlük yazarken

Günlük yazmak kendini ifade etme,geliştirme ve keşfetme yolunda oldukça etkili ve güçlü bir yol. Bir günlük insanın en derin düşüncelerini, hislerini, fikirlerini, kuşkularını ve kaygılarını iletmek ve daha sonradan yeni baştan incelemek için bir yer sağlamakta. Başka koşullarda zor olabilecek bir yolla insanların konuşmak ve kendilerine karşı dürüst olma konusunda bir yer sağlıyor. Günlükler insanların görünen yüzlerinin arkasında parçalarıyla iletişime geçmesini sağlıyor.

Kendini ifade etme

Kendini dışa vurmak bilinmenin ve açılmanın bir yolu. Bir kere kafanızdan çıktı mı kelimeler hislerinize ve düşüncelerinize bir açıklık kazandırmakta ve bazen onların yarattığı sıkıntıdan kurtulmanızı sağlamakta. Peki hislerinizi açıklamak neden bu kadar önemli? Bizi etkileyen şeyler hakkında konuşmak etrafımızdaki dünyada pek birşey değiştirmiyor ve insanların "Eğer hiçbirşeyi değiştirmiyorsa o zaman bunun hakkında konuşmanın yararı ne?" diye konuştuklarını pek sık duymuşsunuzdur.

İşin aslı şu ki kendini ifade etme - olan şeyler hakkında konuşma - dünyayı değiştirmiyor. Ama kendini ifade etme kendinizi ve dünyayı görüp tecrübe etme yolunu değiştirme gücüne sahip. Hislerinizi kelimelere dökmek onlara bir şekil ve anlam kazandırmakta. Bu sizin hislerinizi ve düşünceleriniz çevrenizdeki dünyaya sokmanıza izin veriyor ve bu yolla çevrenizi ve etrafınızdaki insanları birbirine bağlama şansına sahip oluyorsunuz.
Kaynak:efeslight.com.tr
Ne şekilde ve nasıl günlük kullanmak gerekiyor

Eğer günlük yazma işini ciddiye alıyorsanız, yazmak gününüzün belli bir zamanını ayırmanız gerekiyor. Her gün yazmak sizin kendizi daha çok yansıtmanızı ve günün belli bir kısmını nasıl hissettiğinizi düşünmenize yol açacaktır.

Günlük yazma işi önemli bir görüşme veya olaydan önce işe yarar bir hale geliyor. Bunun sebebi konuşmak istediğini konular hakkında düşünmenize ve düşünceleriniz ve hisleriniz hakkında daha açık olamanıza yol açması. Kendinizin farkında olamnız ve açık olmanız gereken her durumda daha önceden günlüğünüze yazmanız bazı hislerin ve duygularınızın netleşmesine yardım ediyor.

Kendinizi rahatlatmak

Günlük tutmaya alışkın olmuyor olabilirsiniz ve belki de nasıl başlamanız gerektiğini bilmiyorsunuz. İlk önce hangi koşulların ve çevrenin sizin günlük tutmanıza en uygun olduğuna karar verin. İşte sizin için bu işi daha rahat ve kolay yapabilmenin bir kaç yolu;

Gün içinde düzenli bir yazma zamanı belirleyin, bu zamanın sizin en taze ve en çok enerjiye sahip olduğunuz bir zaman olmasına dikkat edin

Yazarken molalar vermeyi ihma etmeyin. Bacaklarınızı uzatmak, aklınızı dinlendirmek için bir fırsat olabilir

Duygusal olarak rahat olduğunuz bir çevre yaratın. Arka planda sizi rahatlatan bir müzik olmasına özen gösterin. Güneşli aydınlı bir odayı mı, yoksa mumlarla aydınlatılmış bir odayı mı tercih edersiniz?

Fiziksel olarak da rahat olmaya özen gösterin. Bir çokları için yazmak üstünüzde rahat bir giysi ve sevdiğiniz bir sandalyenin üzerinde daha fazla verim getiren bir iş haline gelir.

Yazmak ve okumanın sizin için ruhsal olarak da rahatlatıcı olduğu bir yer seçin. Sessiz özel bir yeri mi, insan içinde yazmayı mı seviyorsunuz?

Bir yazıyı tamamladığınızda onu tekrar okuyun. Yazdıklarınızı okumak size yeni fikirler kazandırabilir.

Kendiniz için yazın

Günlüğünüzün hep aynı şey, yani sadece bir günlük olduğu gerçeğini unutmayın. Günlüğünüzü sadece kendiniz için yazdığınızı aklınıdan çıkarmayın. Yazdıklarınızı daha sonradan başkalarının okuyabileceği gerçeğinden etkilenmeyin. Günlüğünüzü daha sonradan okuyacak olan biri için değil, sırf kendiniz için yazın.

Düzenli ve dürüst bir şekilde yazarsanız günlüğünüz yaşam içindeki yolculuğunuzun ayrılmaz bir parçası haline gelebilir.

"Düşüncelerimi yazdığımda onlar benden kaçmıyorlar. Bu da bana kendi güçümü hatırlatıyor." Isodore Ducasse

ReYYa 7 Ağustos 2006 15:35

Sevgili Günlük

Burda kendimi garip hissettim kimse yokmuş gibi :(

bilinmezden insan 7 Ağustos 2006 16:47

uzun zaman oldu buralara uğramayalı gelmişken yazmalı dedim günlüğe iki de cümle, çokk ama pek çok yoğun günler geçti ancak 1 ağustos itiberiyle tatile başlaya bildik buralar çok sıcak lakin gidecek başka da bir yer yok ki, gündüzleri pek sıkıcı akşamları da havanın serinliği yanında beni pek de mutlu eden bir şey yok şu aralar, aslında canım da hiç bir şey yapmak istemiyor zira öylece otursam ya da çıksam dışarıya gezsem yeni mekanlarda ama yoksa yanında arkadaşların ne anlamı var tüm bunların anlayacağın günlüğüm ben bu aralar pek karışığım

cansulum 10 Ağustos 2006 17:34

mrb günlük bugün seninle ilk defa tanışacaz.bu yüzden fazla yazacak bişey bulamıuom aslında.İlerki günlerde daha iiyi anlaşacağımıza eminim.Şimdilik bye

Misafir 10 Ağustos 2006 17:52

biliorum sıkıldın benden dertlerimden sözlerimden herşeyimden gene sana geldim beni dinleyen bi sen varsın şu erkekelrin hiç birini anlamıorum ya bi gün öleler bi gün böle bide o kadar sıcakki hava evde tıkılıp kaldım nese senburda kal ben yine gelcem yanına sıkılma olur mu :)

CanDy 20 Ağustos 2006 02:19

SevgiLi GünLük
Bugün SevgiLimLe AyrıLdım. Beni aLdattığını söLedi Ne iLginç Dimi... 1 Aydır Çıktığım Kişi 2 Gün önce Beni Sevdiğini söLeyen Kişi Şimdi Bir Başkasını Sevdiğini söLedi Ayrıca Beni de Seviyomuş ( : Onu nasıL unuturum biLmiyorum Ama Bidaha OnLa oLamayacağım Kesin .... Onu haLa Çok Seviyorum.

Misafir 20 Ağustos 2006 02:37

İş yaşamımdaki en kotu gunumu yaşadım bugun :( Bugun her iş ters gitti bendemı terslık anlamadım gıttı.. Gunluk k.ib. Üzgün ve süzgün olarak gıdıyorum ...

asparagas23 20 Ağustos 2006 03:04

mrb günlük
seninle yeni tanışıyoruz galiba ama kusura bakma sana anlatacagım bır sorunum yok sırf tanışmak maksatlı yazıyorum

Misafir 20 Ağustos 2006 16:02

Kilit vurdum kalbime, umutlarıma. Ne bundan böyle sevdaya dair bir şeyler beklenebilir yüreğimden ne de nefret edebilirim birinden. Ben hamal değilim ki; hep kahrını taşıyım ömrün; Alın atık üzerimden hayata dair ne varsa. Alın sevdaya dair acıları, paylaşın aranızda...
off off acım büyük
biliorum Her şeyin bir bedeli var biliyorum ve bende bu bedeli ödüyorum. Ödediğim bedel onsuzluk , yalnızlık
yardım et bana ne olur kurtar beni acımdan

asparagas23 21 Ağustos 2006 03:49

mrb günlük

seninle ilk tanıştıgımızda bişey anlatmamıştım ama bana hak ver hırlı günlüğü var hırsız günlüğü var bin türlü günlük karakteri var yani, hem sen sureklı birini dusunmek nasıl bişey bılır mısın?ve kopasıca dılınden kacan bir laf: sen benım kardesım gıbısın. yani duvarlarla örulu bir dusunce...

nünü 27 Ağustos 2006 17:02

mrb günlük,

o kadar tuaf şeyler oluo ki hayatta bazen bunlara anlam vermekte ve anlamakta zorlanıorum.
benim sewdiğim bana bakmaz
sewmediğim benim için deli diwane..

Misafir 27 Ağustos 2006 17:35

seLam günlüğüm benim :) halimi bi görsen bi görsen duygularım mantığım birbirleriyle şavaşıyo ben aşığım ona o da bana nie hep acı çekiyoruz biz yaaa

**dooygoo** 27 Ağustos 2006 17:52

Hayatı keşke sil baştan yapabilsek diyorum o zaman belki keşkeler olmazdı suan bile keşke kullanıyosam bişeylerin hep zorlayıcı etkisinden kaynaklanıyor.. ya günlükk kardeşş neden istediğimizin şeylerin tersleri oluyo birşeyin olmasını istiyosun gidiyo hiç olmadık bişey oluyo ben onu isterken başka biri beni buluyo.......

Misafir 27 Ağustos 2006 18:03

hani derLer ya en büyük aşklar imkansız gelir insana hani derler ya insanlar hep zor olanı tercih ederler işte bu işte bu onu bu kadar seviyorken nie bunlar oluyo nie kimse mutlu olmamızı istemiyo nie ya nieeeeeeeee

Misafir 30 Ağustos 2006 23:18

slm günlük bugünde gece oldu.Ne yazayım ki sana ismi lazım değil baş harfi ben:)

heaven_hell 31 Ağustos 2006 11:32

slm ben sitenize yeni kaydoldum umarım güzel vakit geçirirz hep brlkte :wave:

Misafir 31 Ağustos 2006 12:25

Günlük,
Ben iyiyim aslında. İyiyim derken kendimi aslında gerçekten iyi hissediyorum; huzurlu yani. Kafam rahat, gönlüm rahat.. Ve biliyorum ki, her şey eninde sonunda olacağına varıyor.
Ama kendimi iyi hissederken midem ağrımıyor diyebilmeyi de isterdim. Yine nüksetti.
Neyse Günlük, görüşürüz gene.
Bu arada her " gene " deyişimde beni " yine " diye düzelten arkadaşımı anımsadım. Ne yapar acaba şimdilerde ?!

nünü 31 Ağustos 2006 12:30

günlükcüm,
cumartesi - pazar aöf sınavlarım var.
onlara çalışmakla geçio günlerimm..

biz sonra görüşelim.

Bia 31 Ağustos 2006 15:33

(:
GünLük tutarim ben ama hic sevgili gunLuk diye giris yapmadim zira 5 senedir yazarim ..
ne kadar bos islerle ugrasıyomusum yarabbi, paranoyak oLmam takip ediLmedigim manasina geLmiyomus (;

see u

CanDy 1 Eylül 2006 17:26

sLm Günlükkk
Bugün Babamın İşyerindeyim Yarın Sınavım Var Ve Çok HeyecanLıyım Umarım Herşey GüzeL oLur Benim İçin Dua Et : )

Misafir 1 Eylül 2006 17:31

ayy gene ben geldim günlüğüm :))
yine sıkıcı bi gün oyun oynuyom hehehe :)

Misafir 1 Eylül 2006 18:30

slm günlük valla buraya yağmur yağdı şoktayım günlük eylül 1 dedi antalya ıslandı hade hayırlısı

nünü 8 Eylül 2006 01:36

slm günlükcüm,
çok sıkılıorum çok, anlamıo hiçkimseler..

yagmur520 12 Eylül 2006 22:29

slm günlük;
haftaya gidiorum çok canm sıkkın sanırım bidaha bayramda tatil için geldiğimde msxlaba uğricam ama öslicem bu siteyi veeee msn imi çoookkkkkk....ya ben sırf bilgisayarmdan ayrılmmk içn ünv.olmak istemiorum yaaa inş.orda bulurm bi net sık sık dalarım msxlaba nese böle işte...:(

Misafir 13 Eylül 2006 01:17

bir gün daha bitti ....

nünü 14 Eylül 2006 15:49

günlükcüm,
bi kaç gündür mide ağrısı çekiorum, öldürücek beni heralde:(((

alojuwon 14 Eylül 2006 18:26

günlükcüm bugün yine 1 milyon dolarlık iş baglayamdım,eskisi gibi degişen bir şey yok..

nünü 17 Eylül 2006 00:01

slm günlükcüm,
yarın kpss var:s

SEDEPH 28 Eylül 2006 22:07

of Günlük of

offf offf ne yapacağımı bilmiyorum canım çok sıkılıyor
Ne acayip geçiyor günlerim....
Bir gün telaş içinde, diğeri ne yapacağımı bilemeden boş boş geçiyor bugünse nedensiz bir sıkıntı ve üzüntü var(W)
Bi de hastayım offf daha ne olabilir ki biraz daha terslik olsa kendimi hint filminde başrol oynuyorum sanıcam ...:S

Misafir 5 Ekim 2006 01:39

günlükcümm slm 18 eylülde ameliyat oldum ...o günden beri yatıyorum anca kendime geldimm ve msxlabsı çokkkkkkkk özlemişim şükür kavuşturana

Bia 6 Ekim 2006 01:20

iki gundur nette aradigim bilgileri bulamamaktan ve aramaya devam etmekten beynim sulandi..
gunluk bi hokus pokus yapsanda :) bulsam sunlari..

Misafir 10 Ekim 2006 18:05

gözlerim çok acıdı günlükk biraz ara versem iyi olurr

arwen 20 Ekim 2006 02:47

selam günlük ... bayaa zaman oldu yazmayalı ve zaman zarfı içinde çok güzel günler geçirdim ve mutluyum tabi bazı olaylar karşısında hala zamana ihtiyacım var beklemedeyim yani anlayacağın... şimdilik bu kadar iyigeceler günlük bir dahaki sefere güzel şeyler yazarım inş.

VMLM 24 Ekim 2006 23:09

Selam Günlük Uzun bir Aradan Sonra Merhaba.İşin gerçeğini Söylemek Gerekirse Eskiden Üye Olduğum Siteye Yeniden Üye Olmak Çok Garibime Gitti.Sanki İlk Defa İnternetin Başına Oturuyor gibiyim şuan.umarım güzel günler geçiririm burda ne diyelim.

hilalee 2 Kasım 2006 11:26

slm yeni günlük.. bundan böyle sen benim günlerimi ve herşeyimi paylaşabilecegim talihli yersin.. aslında çok önceden burdaydım ama uzun zaman girmeince dün tekrar üye oldum.. tuhaftı dogrusu.. bugün şimdilik ii geçio. burda sıkılmak mümkün mü:) eglenceli keyifli bi yer.. ama birasdan çıkmak zorunda kalıcam:(:( nie mi? dershane hocam börek istedi:) onu yapıcam. 1 haftadır susmuo adam ya börek börek die tutturmuş gidio:) yapiim de sussun bi an önce, kurtiliim bende:):) yarın görüşmek üzere..

Canan swe 18 Kasım 2006 03:57

Gunluk
  1. Sevgili Gunluk !

Ya benim halla uykum gelmedi.neden acaba Bu gun de erken kalkmistim oysa,^o) Sevgili gunluk Bu gun yorucu bir gundu Aksama kadar 30 tane cocugu cektim gene .Yaramazlar ,neyse ki 2 gun evdeyim,Gunluk ben seni ararken internete ne tesaduf ki en sevdigim vazgecilmez ve uyesi oldugum bu sitemde karsima ciktin Bilsen ne kadar sevindim:) Benim sitemde seni bulmam beni sevindirdi gunlugum.
Bundan sonra gelirim yanina. Gunluk biliyorsun 2 pisim var hilal ve kiki Bu gun hilal uzun suredir yapmadigi seyi yapti kedi kucagima geldi ya :|
ya benim neden uykum gelmiyor Gunluk ? hay allahim .Neyse gunlugum bu gun senle tanistik daha cok yeni:$ Yarin görusuruz sana ilerde uzunnn uzun yazarim
Sevgilerle .canan...........

Bia 4 Aralık 2006 02:27

GunLugum sevgisiz kaLdi (:
AgLa agLa nereye kadar dedim..
PortLeme derecesine geLen gozLerLe aksami araLadim..
Hani Aksam aydin derLer oyLe bi durum.. Uyudum karanLik uyandim karanLik..

cheers..

arwen 4 Aralık 2006 02:40

bende bayadır yazmıyordum... uzun zaman olmuş..unutmuşum bile seni bir an çıktın karşıma yazıyım dedim gitmeden :)

aslında o kadarçok şey var ki içimde yazmak istediğim ama maalesef yazamıyorum.anladım ki mutluluk uzak gerçekten uzakmış..kaybet kaybet nereye kadar bilmiyorum ..gerçi alışkınım ama her defasında tamam diyorum bu sefer tamam oldu .sonra bir bakıyorum ki yine üzgün , yine ağlamış, ümidini yitirmiş bir arwen çıkıyor karşıma nereye kadar dayanacağımı bilmiyorum.Düşünüyorum değmiyor hiçbir şey için ama ben bunu kalbime diyemiyorum mantığımı kaybettim artık ..aptal aptal davranıyorum ...neyse yaa susam ben artık :) ..

iyi geceelr günlük beni özle olurmu gelirim gene

AY_ISIGI 4 Aralık 2006 02:49

SLM GUNLUK ...
BILIYOSUN BURADA YENIYIM VE SENINLE ILK KEZ KARSILASIYORUM
BENDE BIR IKI SATIR KARALAYIM DEDIM,
BUGUN YINE HERGUNKU GIBI COK HOS VE GUZEL GECTI VAKTIM
IYIKI GELMISIM, IYIKI KARSILASMISIM BURADAKI MELEK RUHLU INSANLARLA
KISA SUREDE BURAYA COK ALISTIM VE INSANLARINI COK SEVDIM
GUZEL DOSTLUKLAR EDINECEGIME INANIYORUM
CUNKU HEPSI TAM ANLAMIYLA MUKEMMEL INSANLAR
VE YINE HER ZAMAN OLDUGU GIBI YERI GELDI DUYGULANDIM,AGLADIM
YERI GELDI COK GULDUM:)
NEYSE BU GECELIK BUKADAR YETER
BIR DAHAKI SEFERE YINE YAZABILMEM DILEGI ILE IYI GECELER...
BYESS...!:tender: :tender:

arwen 25 Ocak 2007 03:35

ben geldim günlük özledinmi beni bakem :)..en son neler yazmışım öyle ...

zaman ilerliyo,günler geçiyor..iyisiyle kötüsüyle ..yaşam devam ediyor herşeye rağmen ..evimi özlüyorum odamı özlüyorum eskiyi özlüyorum çokkkk..

neyse günlük gelirim ben gene

Misafir 25 Ocak 2007 19:41

meraba

ben neden bu kadar kötüyüm ya :( bisiyi berbat etmekte üstüme yoq en güzel günümü berbat ettim bi hiç uğruna hemde seni üzdüm kırdım artık sıkıLdın benden biLiyorum benden ve bu çocuksudavranışLarımdan bi büyüyemedim gitti zamanı geri döndüremem keşke eLimde oLsaydı seni üsmemek için eLimden geLeni yapardım
affet beni noLur affetsin beni noLur biLiyo benim herSeyim oLdunu biLiyo benm hayatım oLdunu hayatımı eLimden aLmas dimi ? tek korkum onu kaybetmek hayatımdaki en güzeL şeyi herşey bu yüzden bu tavırLarım kıskançLıkLarım ama anLadım ki bunLar seni benden uzakLaştırdıLar
senden herşey için özür diLemek isterdim beni affedeceğini biLseydim eğer anLadım ki sonuna geLdik sözLerimiz yeminLerimiz buraya kadarmış demek ki sen benden vazgeçebiliyomuşsun demek ki herzaman sevgi kazanmıyomuş
nese ya yeter gaLiba ama günLüğüm bu zamana kadar herkesi üsmekten başka bisi yapmadım
bence o çok hakLı ben seviLmeye Layık değİlim

kendine ii baq yine geLirim ben çünKi içimi dökcem kimsem yok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :kiss2:

Misafir 26 Ocak 2007 21:22

şu kapkara bahtım andıran kalitesiz satırlarıma başlamadan önce ...
Sabahtan beri karnemı aldıktan sonra pc basına gectım msx te zaman nasıl gecıyor bılemıyorum hep msx teydım of lıne oldugum zaman larsa ıstısnalar sonucu hatan dusmuslugum oldu sevgılı gunluk gunlugumu gunlugume yamak tan sevk alıyorum burda msx te olmaktan gurur duyuyorum ben ılk defa rast lıyorum gunluge cunkusıte cok kapsamlı bır keresınde kaybolmustum saolsun buyuklerım yol gostermıstı bugun yenı bır ımza ekledım o ımzayı tasımaktan guru duyuyorum degerlı ThinkerBeLL le az yada cok sohbet ettık onala yazışmak gercekten gusel ve ılkdefa rastladım think ın profılınde resmı var sasırdım ılk başta ha bu arada kusra bakmyaın nokta vırgul işretlerı kulanmıyorum farkındaysanınz bugun ıtıbarım yukseldı msj sayım yukseldı ba tşk eden tum kardeslerı msaolsun yen ıarkadaslar edındım gunlugum bununla sınırlı deıl bır cok sey yasadık ha CADI nın kazanında kaynadık cadı bır uye msx te bır sasırtıcı ozellık se bır uyemız var onu oflıne gordum allam ya sasırdım daha cok yazmak ısterdım ama murekkebım bıtttıı SAYGILARIMLA bır gunun daha sonuna geldım dıyecem ama kopamyorum msx ten ondan dolayı cıkamıyorum :):)

arwen 15 Şubat 2007 02:58

ben geldim günlüğüm....

ve 14 şubat' ı yaşadım hayatımda ilk kes bidenemle ne güzelmiş ya insanın bir sevdiği olması, paylaşması ve bu sevgililer günü'nü yaşamak çok güzeldi.mutluyum ..gerçi şuan canım çok sıkkın ama neden bilmiyorum aslında biliyorum da kötü düşünmek istemiyorum umarım yarına aşarım ..neyse ben gider ..görüşürüz

Misafir 15 Şubat 2007 23:29

gunlugum ınankı senı kaybet miştim senı bulduguma sevındım bugun baya konu açtım ama bırı lerı sınır lendı konuları sıldı mevcut oladıgı halde neyse canlarının sağlıgı bugun moralım cok bozuk fazla bır sey yazamıcam kendı ne ıyı bak kendını ozletme sevgıolı gunlugum arada gel bem beyaz sayfalarına temız gunlerı yazma dılegı ıle :kiss2:

Misafir 15 Şubat 2007 23:40

Angel Peri (A)

herkes bazen bencil olabilir
kendni beğenmek suçmu ?
ya daha iyisini istemek
sadece kendim için istemiorum hem herkes için diliorumm bütün iyilik ve güzellikleri
ama gene egoist ben oluom
madem öyle sizde yalancısınız
beni kmse anlamıyor zaten keşke çirkin ve şanslı olsaydım:P
hem o zmn bencilde olmazdım dimi?
sizde laf etmezdnz
eet eet 2.kez gelseydim tek dileğm bu olurdu heralde
tmm tmm sustum
bgünlk yeter bu kdr
Not:Türkçeyi biraz özensiz kullandğm içn özr dlrm herkesten
El alışkanlğı naparsn :Pp

Saat: 20:16
Sayfa 6 / 29