![]() |
Alıntı:
|
bir iki sorum olacak. 64 bit windows 7 işletim sistemi var. Öncelikle Windows.Live.Messenger.15.4.3502.922.zip bunumu kuracağım yoksa wllogin_wlx-x64.zip bunumu? |
yardımlarınız için teşekkür ederim. sorun çözüldü. |
http://i.imgur.com/IasbE.jpg Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: APPCRASH Uygulama Adı: wlstartup.exe Uygulama Sürümü: 15.4.3508.1109 Uygulama Zaman Damgası: 4cda6de9 Hata Modülü Adı: StackHash_2264 Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0 Hata Modülü Zaman Damgası: 00000000 Özel Durum Kodu: c0000005 Özel Durum Uzaklığı: 0457b5ed OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Yerel Kimlik: 1055 Ek Bilgiler 1: 2264 Ek Bilgiler 2: 2264db07e74365624c50317d7b856ae9 Ek Bilgiler 3: 875f Ek Bilgiler 4: 875fa2ef9d2bdca96466e8af55d1ae6e Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun: Windows 7 Privacy Statement - Microsoft Windows Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun: C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt Messenger'i her başlatışımda, yukardaki sorun penceresiyle karşılaşıyorum.. sebebi ne olabilir? |
Alıntı:
|
Bu Sürümde birsey daha dikkatimi Cekti.. Kisi Listesinde Kisi Sayısı ve onLine Kisi Sayısı (Arkadaslar ( 15 / 50 ) ) Yazmıyor.. Yani Kimin onLine oLdugunu anLamak icin gruba tıkLamanız gerekiyor.. Bicok grup oLdugu düsünüLürse bu is bi HayLi zaman aLır. Ben biraz Arastırdım Fakat bi cözüme uLasamadım. Varsa bi yoLu AcıkLarsanız Sewinirim ! Ve Birden FazLa kisiyLe konusurken PencereLeri Sekme HaLinde SıraLıyor.. Bu Konuda da Yardımcı oLursanız Sevinirim . Ayrıca Ben Bu Sürümü pek begenmedim.. Bunu kaLdırıp bir önceki Sürümü kurdugumda SürekLi uyarı geLiyor " Yeni Sürüm Mevcut " - " GünceLLeme Mevcut " Vs . Simdi Benim Eski Sürümü kuLLanarak bu uyarıLarı engeLLeme Sansım Var mı ? |
ya deli olcam lütfen yardım sevice pack ne yha |
Alıntı:
|
2011 sürümünde listede arkadaşlarımın fotolarını göremiyorum neden acaba? |
messenger 2011 `de msn adresim offline gözüküyor ve bütün arkadaslarimi offline görüy Benim bilgisayarim windows 7 ve messenger 2011 kurdum gayette güzel calisiyor ancak en cok kullandigim msn adresim online oldugum halde herkez tarafindan offline görünüyor ve bende acik olan herkezi offline görüyorum ne ileti ala biliyorum ne de yaza biliyorum eliikez yyeniden yükledim sildim baska bilgisayarlarda ayni adresle normal bir sekilde girebiliyorum ve benim iki msn adresim disinda diger adreslerdedeki problemim ileti gönderiyor ama ben yazidigimi göremiyorum ileti yerinde devamli sayilar var off anlamadim gitti derdim 2011 degil ben bu bilgisayara baska msn in hangi sürümünü yükleyeblirim ? lütfen yardim edin. simdiden tesekkür ederim. |
Arkadaşım ben yeni sürümü yüklemedim ama oturum açtıktan sonra program yanıt vermiyor 3 günden beri uğraşıyorum ne yapmam lazım |
Windows Live Essentials 2011 Hatası Arkadaşlar bugünlerde herkes bu konuda mağdur Windows Live Essentials 2011 yüklüyorum ama oturum açıldıktan sonra program yanıt vermiyor ne yapmam lazım :) Windows 7 Home Basic kullanıcısıyım |
arkadaşlar ben sitesinde orjinal olan xp ye uyumlu olanı yüklenmiş gözüküyor ama program files ve masa üstünde bulamıyorum diğer bütün programları gözüküyor ama messenger yok.. http://img26.imageshack.us/img26/1214/livemessengerproblemi.jpg http://img856.imageshack.us/img856/197/livehatas.jpg |
Alıntı:
|
#Msn Konuşma Penceresi Acil Selamlar Arkadaşlar .. msn 2011 yükledim birden fazla mail adresim var ama sadece birini açabiliyorum diğerlerine bağlandığımda konuşmak için tıkladığım kişilerin konuşma pencereleri gözükmüyor fakat açılıyor.. sadece ilk açtığım msn adresinde konuşma pencereleri gözüküyor :/ bıktım msn değiştircem bu yüzden değiştiremedim msn'i sildim tekrar yükledim burda bu konu hakkında belirtilen şeylerede baktım işe yaramadı burası msn sorunları için bayağı bir sağlam site . o yüzden üye oldum yardım ederseniz sevincem :( :(: *( |
arkadaşlar bnm sorunuma hala çözüm bulamadım Msn Essentials açıldıktan sonra direk yanıt vermiyor moduna geçiyor sorun ne sizce? |
skinlere niye uymuyor bilmem |
Alıntı:
Alıntı:
|
Meraba arkadaşlar aynı sorun bendede var çıktıgından beri bir sorun yoktu fakat artık böyle açtıgım gibi msni yanıt vermiyor,donuyor. Bunun bir çözümü yokmudur malesef eskisini kurdum şuanda onu kullanmak mecburiyetinde kaldım yardımcı olabilirmisiniz.. |
eferemis haritamı öğrenmek istiyorum |
Yha KaRdes bunda dolu setup var hepsinide indirecezmii |
son sürümünde sadece video kamerali görüsme yapma olanagi yok.sadece kamera gönderdigim takdirde her iki tarafa hem sesli hem videolu gönderme oluyor..kameralar tek tek acilmiyor.bu bir hatami yoksa böyle bir olanak yokmu son sürümünde... |
Xp ye uyumlusu yokmu bunun? |
Alıntı:
|
sevgili kardşm güzel paylaşım ama ben yüklüyorum yükleme bitti diyor windows temel parçaları yüklmemek için kapata tıklayın diyor tıklıyorum ama hiçbişe açılmıyor C/PRG FİLES/WİNDOWS LİVE GİRİYORUM ama orda messenger dosyası yok işletim sistemi windows 7 ekran kartı G-force 9800GT 256bit |
gercekten eskisi daha iyi abi yha :D |
bende geçerli bi win32 uygulaması değildir yaziyo |
soru sorma ben windowslive açacam ama nasıl açacam bana söylermisiniz? :D |
Bağlantı kuruluyor bende ancak liste gelince çok aşırı kişi olduğundan dolayı herkes ç.dışı olarak görünüyor yazdıklarım gitmiyor bu konuda ne yapmam gerekiyor acaba ? |
Benim ufak bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Windows live messenger 2011 kullanıyorum ve Msn'den dosya aktarımı yaparken dosya boyutunun ne kadar ilerlediğini gösteren yeşil kutucuk çıkmıyor. Birkaç arkadaşım da bu gözüküyormuş fakat nasıl olduğunu onlarda bilmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkürler :) |
Benim ufak bir sorum olucaktı. Windows Live Messenger 2011 kullanıyorum ve Dosya aktarımı yaparken , Dosya boyutunun ne kadar ilerlediğini gösteren yeşil kutucuk gözükmüyor. Bunun Nedenini öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler. |
Birkaç gün içerisinde Windows Live Messenger 2011 Build 15.4.3538.513 sürümü ve MessengerDiscovery 3.1 sürümü ile ilgili konular açılacaktır. |
A-patch ınıda bekliyoruz 15.4.3538.513 sürümününe uygun. |
Konuşma penceresi açarken anormal kasma Merhaba, Msn 9 ve 11 sürümlerinde konuşma penceresi açmak için listeden kişinin üzerine gelip 2 kere tıkladığımda 20-40 saniye arası msn cevap vermiyor. Aynı zamanda birisi bana yazdığında konuşma penceresine baktığımda msn yine bir süre cevap vermiyor. Bilgisayarı yeni formatladım, windows 7 - 32 bit kullanıyorum aynı işletim sistemiyle daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Anti virüs programım Kaspersky PURE. Denediğim 2 sürümde de hiç bir eklenti kurulu değildi. Şimdi msn plus kurup denedim ancak yine aynı sorun devam ediyor. Bilgisayar özellikleriyle ilgili bir sorun değil çünkü yeterince yüksek özellikler.. Ayrıca format atmadan önce (aynı işletim sistemi) böyle bir sorun yoktu. |
Ayrıca windowsun tüm güncelleştirmeleri kurulu, .NET Framework 4 ve windows 7 service pack 1 de kurulu. |
bir aydır msnem açılmıyor hata kodu 80072f19 yardımcı olabilirmisiniz??? |
Alıntı:
İnternet explorer'ınızda şu yolu takip edin: Araçlar/İnternet Seçenekleri/Gelişmiş/Karşıdan Yüklenen Programların İmzasını Denetle yi kaldırın ve girmeyi deneyin sorununuz bu şekilde düzelecektir... |
yardım istiyorum mrb ben bilgisayarıma msn indiriyorum ama bi türlü kulanıma geçemedim sürekli indirsiğim msn uygun olmuyor ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum |
Bu en son sürüme uygun bir Messenger Plus yokmu? |
Merhaba Neutralizer, Messenger'ın daha da yeni sürümü hemde tam paket olarak mevcut : 15.4.3538.513 İndirme Bağlantısı : http://g.live.com/1rewlive4-all/tr/wlsetup-all.exe Kaynak : Windows Live Essentials 2011 Offline Installers for ALL languages | The Windows Club Saygılarımla. |
Uygun bir zamanda mevcut konu güncellenecektir. |
Sayın Neutralizer Bn Windows Live 2009 Kullanıyordum. Pcye Solucan Bulaştı. Tüm Exe Dosyalarında Virüs Gözüktü. Eset Nod 32 Çogunu Sildi. Sonra msn Açtım Açınca Explorer.exe Hatası Çıktı. Hata Raporu Gönderme Bastıgım An Kapanıyodu. Ne Varsa Silmeye Çalıştım. Sonra Tekrar Windos Live 09 Kuruluk Paketiin Açınca Bütün Dosyalar Sizde Mevcut Diyor. Yüklicek Bişi Yok . Bn Şu Diğer Konularınızdaki Bütün Kaldırma Yollarınızı Denedim Sizin msxlabs Exe Hazırlamışsınız Onunla Denedim. Sonra Bu 2011 Verdiğiniz İki linkide İndirdim Hepsini Kuruom Oluo Ama Messenger Ve Mesennger Lang Çalıştırınca Şu Hatayı Alıyorum : Yükseltilecek Olan Ürün Bulunmadığından Veya yükseltme ek programı , programın farklı bir sürümü için olduğundan yükseltme ek ürünü Windows İnstaller hizmeti tarafından yüklenmiyor. Yükseltilecek Olan Ürünün bilgisayarınızda bulundugundan ve doğru yükseltme ek ürünü kullandığınızdan emin olun . '' Bu Hata Lütfen Söyleyin Ne Yapmam Gerek... Ya Bi Çözüm Bulursanız Süper Olur... |
engelleme yok nasıl yapacagız bunu ? kişiye sağ tıklayınca kişiyi engelle secenegi yok |
bunun xp için olanı yok mu? |
Hocalarım nick dışında her ley kötü ben nicki şöyle yaptım eski msn'i geri kurdum ordan ne yapıosma yaptım renkliydi falan sonra sildim yeni kurdum millet nickli görüyor |
arkadaşlar bende 2011 güncellemesi yaptım ancak daha sonra aşağıdaki hatayı vermeye başladı... http://www.hizliupload.com/di-AW6IB2A2.png birde http://www.hizliupload.com/di-NIEV.png nedeni ne olabilir çözüm önerilerinizi bekliyorum. (win 7 kullanıyorum) |
INTEL GÜÇ TASARRUFLU GPU SİSTEMİ Bu uygulama devreye girdiğinde bazı uygulamaların görsel öğrelerini devre dışı bırakır ve bir çok uygulama bu zorunlu kısıtlamaya uygun yazılmamıştır. Messenger'da bunlardan birisi. Devre dışı bırakmanız Messenger'ın kilitlenme sorununu durdurabilir. Nasıl devre dışı bırakabilirim; 1-Masaüstünüze sağ tıklayın ve Değiştirilebilir grafikleri yapılandır seçeneğine girin 2-Pille çalıştığında otomatik olarak güç tasarruflu GPU seçeneğinin önündeki işareti kaldırın. Messenger kilitlenme durumu ya bu özellik devredeyken olur yada dizüstü bilgisayarınızın elektrik fişini çekip batarya ile kullanmaya başladığınızda olur. Bu seçeneği kapattığınızda bundan kurtulmuş olursunuz... Genelde HP marka laptoplarda rastlanan bu hatanın kesin çözümü budur. (alıntıdır) |
Açılmıyo Ben Dosyaları Açtım Ama Gerısı Yok Nasıl Yapcam |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Benim ufak bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Windows live messenger 2011 kullanıyorum ve Msn'den dosya aktarımı yaparken dosya boyutunun ne kadar ilerlediğini gösteren yeşil kutucuk çıkmıyor. Birkaç arkadaşım da bu gözüküyormuş fakat nasıl olduğunu onlarda bilmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkürler |
| Saat: 19:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık