![]() |
Alıntı:
|
msn mi kapatmak istiyom |
Alıntı:
Burdaki konunun başında tam da istediğiniz şey anlatılmaktadır. Alttaki linke tıklayınız; MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme |
ben bu msnyi istemiyorum nedeni çok küfür ediyolar. |
selam gençlik ben msn mi kapatmak istiyorum çünkü şifremi doğru girdiğim halde açılmıyor ve buda beni deli ediyor yardımcı ederseniz sevinirim.......:!:!:!:!:!:!:!lütfen yardım edinnnnnn....:?:?:?:? |
selam ben hesabımı verdiğiniz sitelerden kapatmaya çalışıyorum yanlız hesabımı kapatamıyorum yardım edermisiniz lütfen |
selam ya ben burda gösterilen herşeyi yaptım ama hesabım kapanmıyor microsoft e-posta adresini önce kapatman gerek diye bişey yazıyor bunun sebebini öğrenebilirmiyim |
ÖNEMLİ!!! yardım lütfen : ARKADAŞLAR BEN MSN ADRESİMİ KAPATTIM AMA TEKRAR AYNI ADRESİMİ GERİ ALMAK İSTİYORUM, YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. LÜTFEN ACİL CEVAP YAZIN. |
Merhaba, Çok eskiden kullanmış oldugum msn hesabıma tekrar ulaşmak istiyorum. ancak bilgilerini girdiğimde bu ıd yanlış yada kullanılmıyor şeklindebir hata alıyorum. Tekrar bu msn edresinialabilirmiyim. Yardımcı olursanız sevinirim . Teşekkürler,İyi çalışmalar |
ben msn mi kapatmak istiyorum |
slm benim msn çalındı ve kapatmak istiyom yada şifremi yeniden değişmek istiyom lutfen yardım edin çok ama çok acil |
ya msne kaptılmıomuş allahm deli olcm bn kaptmaq istiorm |
ilk önce e-posta hesabı kapatılıyor 270 gün boyunca girmez iseniz msn de otomatik olarak siliniyor |
YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIM EDİİİİİİİN HESABINIZ KAPATILAMIYOR DİYOR NE YAPMALIYIM? |
msn ben de kapatmak isdiyorum napdim ise olmadi 1 sene önceki sildigim msn mi acinca kullana biliyorum yokmu silmenin bir yolu, msn ip atresin den ev atresleri kolaylikla buluna bilirmi ?? |
:Dbşi dicem ama kayıt oldum açılmıyo neden ????? |
offff ben de yapamıyorum....hesap özeti sayfasında ayarlara tıklayım diyor ama öyle bişe yok ki yardım ediiin |
ne yalanı ben kapattım simdi kapata bastım oturumdan çıktı ama normal msn acık kaldı herkesi sildim oturum kapattım şimdi bu 120 gün sonra acılmıcak demi_? |
merhaba arkadaslar ben sılkroad dıye bı oyun oynuyorum da msn koruma yapılmısta nasıl kaldırabılırız eposta ile doprulama hizmetti nsl kaldırabılırız |
evet hesap kapatılabilir fakat bu e posta ile üye olduğumuz tüm sitelere erişemeyiz :) yani bilgi değiştirmek kapatmaktan daha zor .. |
Hesabınızla ilişkilendirilen bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın. |
yardım bekliyorum merhaba benim bisüredir kullanmadığım msn adresim var.hotmail sayfasından hesapı kapatın bölümünden kapatmıştım bisüre önce.ama sürekli msn min açıldığı bilgisi gelmeye başladı şifrem kırılarak bilgilerime ulaşılmış.ben her geri açtıgımda geçmişe dönüldüğünü görüyorum.mesela silmiş olmama rağmen 1 yıl yada 6 ay öncesinin mailleri e-postaları tekrar yüklenmiş olarak buluyorum bu nasıl olabiliyor geri döndürülme engellenemezmi ve bu adresi nasıl kapatabilirim şifresinin kırılmasını nasıl engelleyebilirim. |
270 gün sonra kapanıyor |
lütfen yardımcı olur musunuz? burada yazılanlarla işlem yapamıyorum. |
Arkadaşlar, msn hesabımı kapatmak istiyorum fakat burada yazılanlar ile olmuyor.Gelen mail sayfasındaki .seçenekleri tıklayıp. hesabı kapat yaparsak olur mu? Bu konuda bilgiye ihtiyacım var.Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi? |
Alıntı:
Alıntı:
|
msn kapatmak istiyorum |
mamohasan99 sılın lutfen |
...... 270 GUNLUK SURESI VAR BU SÜRE İÇERİNDE AÇILMAZSA KAPANIR AMA HER DEFASINDA ACIP KAPATIRSANIZ ETKIN OLUR KAPANMAZ... |
msnyi sildikmi mesela o msn üstüne facemiz yada baska üyeliklerimiz var onlar ne olcak |
msne adresimi silmek istiyorum ama silemiyorum |
beyler benim windowslive hesabım var bunu hotmaile nasıl çevirebilirim ama hiç birşey değişmeden |
merabalar..dün msn adresimi kapatmaya çalıştım ve kapandı dedi. bugünde msn adresime geri girmem lazım ama giremiom. adres yanlış dio.nasıl girebilirim.yardımcı olun lütfeen |
acele cvp ben dn msn adresimi kapattım bugünde tekrar açmam lazım ama açamiom.adres tanşı dio.adresim @mynet.com du.ne yapmalıyım lütfeeen yardımcı olun |
msn kapatma evet kapanmıyorrr...söylenenleri yaptım.. hala açık |
kira mı ödemedim sorun olur mu? |
arkadaşlar hata veriyo |
acil..:/ Hesabınızla ilişkilendirilmiş bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın Merhabalar hesap kapanması için bunu yapmm gerek m kapatamdım yardımcı olursanız üstteki yazı için sevnirm.. |
msn kapatılması msn kapatılmasını rıcaedıyorm baskalrı tarfındn sohbet sıtelrıne grlıyor ve msn msj gelıyor kapatırsanız sevnrm saygılrmla |
selamün aleyk benimtam3 tanee postam vbar ama hiç birini kapatamıyorum bana yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ama tekrar aynı msn adresine gene aynı şifre ile girdiğinde açılıyor bunu kesin kapatma yöntemi yokmudur |
Msn adresimi kapattım ama ben sistemden de silmek istiyorum yani böyle bi hotmail adresi varolmasın yeniden aynı msnyi almak isteyen alabılsn !!!? |
benim 2 hesabım var birini silmek istiyorum ama kalıcı olarak 270 gün içinde silinecek diyor bu doğru mu yani 9 ay sonra mı ancak kapanıyor? |
msnyi bilen varmı? ya arkadaşlar msnye nasıl giriliyor bilen varmı? |
slm ben internetteki bütün hesaplarımı kapatmak istiyorum msnyi kapatamıyorum microsoftu kapatın diyor oda olmuyor neolursunuzz yardım edin |
Diyer hotmail hesabını kulandığımdan bu hesabı kapatmak istiyorum gereyinin yapılmasını arzederim |
Alıntı:
Siteme istemediğim mesajlar geliyor.Bunları nasıl engelliyebilirim |
msn msnmi en kolay yoldan nasıl kapatabilirim |
Bende msn hesabını kapatıcam ama hep şu uyarı çıkıyo, nedir çözümü? Alıntı... Geçici bir sorun var Hizmette geçici bir sorun var. Lütfen yeniden deneyin. Bu iletiyi almaya devam ederseniz, daha sonra yeniden deneyin. |
aynen bende de öyle.kapatilmiyor :( |
| Saat: 21:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık