MsXLabs
Sayfa 6 / 108

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

rotschakal 19 Ağustos 2006 21:42

MsXLabs la aramıs olduğum bir program wardı indiremedim cunku uyelik gerekiodu bnde vazgeçtim ama son 1 haftada indirmek istediim programların hepsi burada cıkıyordu bnde careyi uye olmakta buldum......... :)

şeboist 20 Ağustos 2006 03:32

slm bn duygu kndm hakkmda bukdr yetr heralde;) nese kısa kesiiim sitenizi çook beendm herksn ellerne sağlık;)

Salihkul 20 Ağustos 2006 12:27

Merhabalar Adım Salih.Sitenizi internette sörf yaparken gördüm.ve dikkatimi çekti.Doğrusu bu sayfanın dizaynından etkilendim.Canlı bir atmosferde nice paylaşımlar vede güzellikler görmek umuduyla başta forum Yöneticileri vede tüm forum üyelerimizi selamlıyorum.(F) :turkiye:

bayrakdar 20 Ağustos 2006 13:12

msxlabs internette msgplus ve stuff u araken kendiliğinden karşıma çıktı. 2 defa üye oldum bu üçüncüsü ve bu üyeliğimde silinirse bu siteye birdaha asla girmeyeceğim. site zor durumdayken yayınyapamadığı zaman ne kadar üzülmüştüm ve yapabileceğimiz birşey var mı diye mesaj atmıştım ve elimden gelen bişe olmadığı için ama şimdi çok sinirliyim bu site yönetimine ve birdaha üyeliğim silinirse asla bu siteye girmeyeceğim

apo2222 20 Ağustos 2006 14:51

Ben buraya daha oncedende kayitli idim kayidim silinmis galiba banada msn den sizler yazi gondermisiniz bende tekrar denemek istedim

ultra_28 20 Ağustos 2006 16:13

bende birgün nette dolaşırken birden msxlabs'ı gördüm ve çok güzel şeylerin burda olduğunu farkettim ve üye oldum artık bende bu ailenin bir üyesiyim:D :D :D

tatlı_kız 20 Ağustos 2006 16:59

Googleden avatar arşivi yazdım sonra bu site hoşuma gitti ve kayıt oldum :)

asena 20 Ağustos 2006 18:00

Ya ben zaten msn forumu arıyodum google dan yazdım ve tesadüfen burayı buldum.Ve hemen üye oldum.Herkese teşekkürler.Bura süper bişeymiş.Artık hep burdayım

BeyTo 20 Ağustos 2006 19:40

S.a Ben BeyTo yoLdan Geçerken Yani GoogLe İle SokakLarda turLarken Gördüm

empati38 21 Ağustos 2006 10:00

MDX2TR yi kuramıyorum... Sitenizden indirdim ama kurulum exe dosyası açılmıyor..... Bir de MSN de Ne dinliyorum özelliğini bir türlü kullanamadım ne yaptıysam olmadı karşıdakiler ne dinlediğimi görmüyor...... bu konularda yardım ederseniz çok sevinirim tşk...
kendim arayıp buldum sitenizi çok harika olmuş emeği geçenlerin eline sağlık......

eyupuzmez 21 Ağustos 2006 11:40

ya herşey iyi hoşta biraz kasıntılı site donarak işliyo sanki

mehmetcitir 21 Ağustos 2006 13:42

BEN BU SİTEYİ ÇOK SEVDİM İŞİMİ KOLAYLAŞTİRACAĞINA İNANDIĞIM BİR SİTE BEN İSTERSENİZ KENDİMİ TANITAYIM BEN Bİ FİRMADA BİLGİ İŞLEM MÜDÜRÜYÜM YAŞIM 26 İLGİ ALANLANLARIM BİLGİSAYARLA İLGİLİ HERŞEY VE TEKNOLOJİ MEDENİ DURUMUM BEKARIM
SAYGILARIMLA BYE

HannibaL 21 Ağustos 2006 17:21

arkadaşlar mrb bende tesadufen googlda ağ bağlantısı yardımı araken larşıma cıktı hoşuma gitti biraz baktım aktif ve eğlenceliyo benziyo dedim üye oldum herkese slmmmm

zehrakirecci 22 Ağustos 2006 10:32

slm.tesadüfen google de bişiler araken irdim ve kayıt oldum .güzel bi site görüşmek üzereee :)))

ttuareg 22 Ağustos 2006 11:49

MSN discovery yönlendirdi sağolsun, iyi de oldu her halde :D

DoGu 22 Ağustos 2006 12:50

Hani komik bir şarkı vardır.."adını yazdım Google,tanımadı google lanet ettim" diye :)))
şaka bir yana,ben de adımı yazdım,bir yazım forumunzda yayınlanmış ..ben öyle buldum burasını..
herkese merhaba ..kalıcı bir beraberlik için..saygılarımla

deLimsi 22 Ağustos 2006 14:00

Selam arkadaşlar.. Ben Delimsi..

Siteyi google'dan buldum.. Türkçe rap sözleri arıyordum.. Buldum ve hoşuma gitti.. Benim tarzım gibi.. Hoş konular var.. Dün bayağı inceledim..

Vakit buldukça gireceğim siteye..

Neyse kolay gelsin bakalım..

tubi_ 22 Ağustos 2006 14:19

merhaba !!
sitenizi daha önce bi arkadaşım tavsiye etmişti üye olmamıştım bugünde karşıma tesadüfen googleda çıktı güzel bi siteye benziyor... görücez... :)

hery 22 Ağustos 2006 14:54

hoşbulduk arkadaşlar

SchizOo 22 Ağustos 2006 15:12

Ne Zaman basLadIgI Veya Ne Zaman Bitecegi onemLi deiL. onemLi oLan burayI buLmus oLmam. Sans Eseri cikti KarsIma ama Suanda BurDa oLmaktan memnunum cunku benim ihtiyacLaRImI KarsiLayabiLeCek ve PayLasim YapabiLicegim Cok muhtesem bir site. YaPan ArKadaSImIzIn eLLerin ve Emegine sagLik. MsxLabs ArtIk bir VazgeciLmez oLCak benim icin. Cok buyuLeyici Bir Site GeRek gorunum Gerek iSe icerik oLarak. BirKez Daha eLLerinize SagLik.

SaygiLaRImLa haLoCan...

GozDemNur 22 Ağustos 2006 15:51

Staj dosyamı hazırlıyodum ve bilgisayardan bölümümle ilgili konuları araştırıyodum.Format atma konusunun anlatımını google ararken bu site çıktı karşıma.Üye oldum. Çok güzel bi site gerçekten hazırlayanların hem ellerine hemde emeklerine sağlık....

mauncan 22 Ağustos 2006 17:28

ben bu siteyi daha önce göemüştüm google den ama üyü olmadım nasip depilmiş neyse .ben siirt mehmey bilgisayar teknisyeniyim kendime ait iş yerim var sitenizi beyendim ama ok işaretleri yukardayken oh oh oh sesleri çıkarıyor ya şahsım adına siteye yakıştıramıyorum ve hiç bir sitede yok böyle bir şey siz sorudunuz bende yazıyorum ben açık ve net konuşmayı seviyorum ona göre genede siz bilirsiniz.tüm dileklerim le sizlere başarılar dilerim .allaha emanet olunnnn.

manyaksmusty35 22 Ağustos 2006 20:03

mrhaba
bn şöle tanıstım:alternatifimcafeye üyeyim..orda ilginç linkler bölümüne etek sarı klibinin nicki wardı..ordan msX i cok begendimm..üye olmak istedm..:D:D

dogachan 22 Ağustos 2006 21:09

walla super bir site ilk once onu diim msn ile bişiler ararken google.com da aha bu site cıktı isim cok dei***** snra siteye girdim dizayn super walla bi anda siteye hayran olmsutum snra uy oldum o sıralar snra uyeliğimi unuttum simdi yeniden sizlerleyim ve cok mutluyummm:):):):p:p

alii_01 22 Ağustos 2006 22:39

öncelikle selamlar. ilk önce benim yama düşkünlüğümü söylemek istiyorum. çünkü bi programdan en iyi şekilde yararalanmak hakkım değil mi? işte birgün yama programları ararken burayı buldum. iyiliği hakkında bakıcaz artık çünkü daha yeniyim...

team1 23 Ağustos 2006 00:37

KArdeş saol valla siteniz süper bende rescue hacker dan baktım ve bi hareketli resmi çıkarttım programla içindekileri çıkarttım ce .mct diye bişey göründü biliyorumki o dosya dedim arayım google da bi kaç site geldi ve sizin siteyi girmeye karar verdim neyse işte burdayım saolasın

jeweler1 23 Ağustos 2006 01:49

https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/hi.gifsağolun tesekkurler aslın da internette gezerken tesaduf gibi oldu hersey gonlunuz ce olsun https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/buba.gif

ßurcu 23 Ağustos 2006 09:30

Bende sitenizi kazayla buldum msn live messenger yaması ararken ama çok takılabileceğim bir site olduğunu gördüm inş. böle devam eder benim için ....
Ha bu arada adım burcu unutmayın :D

sesilya 23 Ağustos 2006 10:12

google da msn ile ilgili birseyler araştırıken üye oldum bu sıteye ama dizaynı süper tebrikler , bu arada aradıgım herseyin burda oldugunu farkettim herkese teşekkurler arkadaslar ..

Harabe-Gönlüm 23 Ağustos 2006 10:47

ben msx i korkunç resim ararken buldum ondan sonra uye oluverdeim

basak.naz 23 Ağustos 2006 12:20

slm ben naz burayı çoklu msn açma programı ararken buldum çok hoşuma gitti sizleri tanıdıgıma çok sevindim hep birlikte olma dile ile benide aranıza aldıgınız için teşekkür ederim

kubuc 23 Ağustos 2006 13:19

Windows Live Messenger hakkında arama yaparken google dan buldum. Ana sayfaya gidince daha önce rastladığım ama mizacıma uygun gelmeyen karanlığın mavisi ve bana göre acaip gelen avatarlar yüzünden pek ilgilenmediğim bir site olduğunuzu gördüm. Karanlık olmanıza rağmen :) aydınlık çalışmalarınızı gözlemlediğim için sitenize üye oldum.
Ben eğitimciyim.
İyi çalışmalar diliyorum.

mehmett01 23 Ağustos 2006 14:04

mehmetelmas adlı üyenizin isteğği üzerine süper forum dedi girdim baktım gerçektende süpermiş ilk mesajımdır hayırı olsun ;)

AY_DOGDU 23 Ağustos 2006 21:49

Öncelikle şunu sölemek isterim şimdiye kadar gördüğüm en iyi forum burası ne ararsan var şimdi başlıyorum dolaşmaya Burayı gogle dan araştırdığım programlar sayesinde buldum aradığım bi çok programda buranın linki var bir oldu iki oldu bende karar verdim üye oldum bişey lazım olduğunda buraya bakıcam ;) ;)
Hadi size kolay gelsin

BlacKJaguaR 25 Ağustos 2006 11:07

Mrb Arkadaşlar ben BlacKJaguaR ;

Aranızda olmaktan mutluyum Umarım sizlerde mutlu olacaksınız.

Beni tanıyanlar bilirler Daha önce bir çok Forum sitesinde çeşitli görevler yaptım. Mesela en son milli-harekat da idim. Neyse artık bir hoş geldin BlacKJaguaR dersiniz dimi ?

bluesunset 25 Ağustos 2006 16:54

slm google da arama butonuyla buldum bu siteyi henüz bişe diyemiyecem çünkü daha çok yeniyim yaaaa:*( :*(

okan968 25 Ağustos 2006 22:39

SİTENİZİ BİRAZDA ŞANS ESERİ BULDUM BİRTAKIM YARDIMCI PROGRAMLAR ARARKEN SİTENİZ ULAŞTIRDI DAHA YENİ OLDUĞUM İÇİN NELER VAR BİLMİYORUM ZAMAN GEÇTİKÇE TANIYACAĞIM BU ZAMAN ZARFINDA SİZLERE BAŞARILARINIZIN DEVAMI DİLER SAYGILARIMI SUNARIM HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER.

samuray vega 25 Ağustos 2006 22:48

SELAM herkese,
ben bu siteyle çok romantik bi şekilde tanıştım:D ,şimdi ben hareketli gifler indirmek için googlela hareketli gif yazdım bu site sonuçlardan bi tanesiydi.Bu benim ilk mesajım olsada buranın güzel bir site olduğu inancındayım inşallah mennun kalırım ve benden sonra gelenler de beğenir

adess 26 Ağustos 2006 01:15

merhaba!ben 43 yasında bi anneyim,kızımın bilğisayarına virüs girince format atıldı ve bütün ifade+gözkırmaları gitti.kızım bihayli üzüldü bu duruma!bende windws live messengerin altındaki veb'de ara yı kullanarak bu siteye tesadüf eseri buldum,amacım ifade+gözkırması indirip kızımı sevindirmekti!evet aradığım herşeyi buldum ve yükledim,ben bu şekilde açıklamalı bi anlatım hiçbir sitede rastlamadım,emeğinize sağlık,çok tşk!sanırım ben msxlabs'da nine olana dek kalacagım!!!!

windows_exe 26 Ağustos 2006 01:46

Merhabalar İlk Öncelikle Burayı Tesadüf Olarak Googlede Arama Yaparak Buldum. Doğrusunu Sölemek Gerekirse Ben Webtasarıma 3 Ay'a Yakın Olarak Başladım Ve Tasarımı Çok Hoşuma Gitti.Daha Sonra Üye Sayısını Ve Birbirinizi Nasıl Desteklediğinizi Gördüm.Açılan Her Konuya Mutlaka Tüm Üyeler Cevap Yazıyor Hoşuma Gitti.Birde Aslında En Önemlisi Olan Çok Güzel Bir Paylaşım Platformu Diye Biliriz.Başarılarınızın Devamını Dilerim Ve Elimden Geldiği Kadar Bende Bu Platform da Yer Almak İstiyorum.Ve Devam Edelim Hadi Diyorum..!!!!

danger_18 26 Ağustos 2006 10:26

Selam bende bu siteyi tesadüf olarak bulanlardan biriyim ben bil. proğr. ile uğraşıyorum site gerçekten harika çok hoşuma gitti ve üye oldum umarım hep böyle iyi gider başarılarınızın devamını dilerim.

ufuktekir 26 Ağustos 2006 10:58

Ben hiç hatırlamıyorum oraya nası eklediğimi ama Firefox'un yerimlerine bir bakayım dediğim bir anda MsXLaBs diye bir ifade gördüm.Anında tıkladım ve beklemeye başladım.İlk başta geç yüklendiği için biraz şikayet ettim site hakkında ama...sonra siteyi gezdikçe "tamam" dedim.BUDUR ! Teşekkürler MsxLabs ... ;)(Y)

kilit67 26 Ağustos 2006 21:37

Merhaba bende bu siteyi Tesadüf üzerine buldum...
Gerçekten güzel bir site...
Başarılarınızın devamını dilerim....

Weastny 27 Ağustos 2006 15:28

ben gifmax adlı programda yardım ararken buldum bu siteyi gerçekten güzel bi site boş zamanım olduğunca burda takılıcam:D

elektrobuzz 27 Ağustos 2006 18:01

benim amacım sadece re hot chili peppers in tell me baby şarkı sözleri bulmaktı onu araken buldum bu siteyi :wave: ve siteniz harikaaa :smiley32:

meliz 27 Ağustos 2006 23:03

merhaba melis ben, hotmail hesamımı iptal ettirmek için googledan
arama yağmıştım.. daha üye olalı 5 dk oluyor ama beğendim siten,z gerçekten güzel arnılan herşey var benim aradığım hesap kapatma da var ama bir işe yaramıyor maalesef çünkü dediklerinizi yapınca windows live messenger web sayfası açılıyor:((

werewolf 28 Ağustos 2006 11:12

Benim msxlabs a başlayışım ve devam ettirişim baya bi oldu. ben hangi sene üye olduğumu hatırlamıyorum ama şunu iyi hatırlıyorumki ben sitenin ilk açıldığında, site üyesi 10.000 kişi filandı. arkasından ben üye oldum. Sonra başkaları geldi. Belki içinizde hatırlayan veya eskilerden olanlar vardır. msxlabs el değiştirdi diyebiliriz. eski site sahibi masrafları karşılıyamadığı için siteyi kapatmak zorunda kaldı. ama bizim şidi adminlerimiz yardımcı oldular ve hep beraber çözdüler bu işi. Çokda güzel yaptılar tebrik ediyorum herkezi. Çokda teşekkür ediyorum hizmetlerinden dolayı. Site yeniden açıldığı zaman bütün üyelerin üyelikleri silinmişdi. e-mail geldiğinde hemen üye oldum. yani ilk üyelerindenim :))))) Pek fazla ziyaret edemiyorum bu yüzden dolayıda özür diliyorum ve teşekkür ediyorum. Hepinize iyi çalışmalar...

NeutralizeR 28 Ağustos 2006 14:15

Alıntı:

werewolf adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 193845)
Benim msxlabs a başlayışım ve devam ettirişim baya bi oldu. ben hangi sene üye olduğumu hatırlamıyorum ama şunu iyi hatırlıyorumki ben sitenin ilk açıldığında, site üyesi 10.000 kişi filandı. arkasından ben üye oldum. Sonra başkaları geldi. Belki içinizde hatırlayan veya eskilerden olanlar vardır. msxlabs el değiştirdi diyebiliriz. eski site sahibi masrafları karşılıyamadığı için siteyi kapatmak zorunda kaldı. ama bizim şidi adminlerimiz yardımcı oldular ve hep beraber çözdüler bu işi. Çokda güzel yaptılar tebrik ediyorum herkezi. Çokda teşekkür ediyorum hizmetlerinden dolayı. Site yeniden açıldığı zaman bütün üyelerin üyelikleri silinmişdi. e-mail geldiğinde hemen üye oldum. yani ilk üyelerindenim :))))) Pek fazla ziyaret edemiyorum bu yüzden dolayıda özür diliyorum ve teşekkür ediyorum. Hepinize iyi çalışmalar...

Merhaba :)

Anlattıklarınız büyük ölçüde doğru. Yalnız, el değiştirme olayı olmadı, sitenin sahibi ve kurucusu yine benim. Siteyi yalnızca hobi olarak gördüğüm ve başka meşguliyetlerimin de olduğu bir dönemde sunucu problemleri çok bunaltıcı ve bu problemlerin çözümü de oldukça masraflı olmaya başlamıştı. Site yetkilileri ve bazı üyeler olarak bir yönetim ekibi kurup sorunların üstesinden gelmiştik.

Şimdi durum biraz daha farklı elbette.

Yeni gelen tüm üyeler, aramıza hoş geldiniz...

iNFiLaQ 28 Ağustos 2006 16:57

Süper bi site yapmışınız arkadaşlar özellikle grafikler çok etkileyici yapanların emeğine sağlık bana siteyi bi arkadaşım önerdi ve burdayım işte umarım kalıcı oluruz aslında kendi sitemde adminim ama bu siteyi çok beğendim herkese kolay gelsin:)

crazy leyla 28 Ağustos 2006 17:19

ben program indirmek için girdim okadar bence tutku yaratcak bir yanı yok ama korktum şimdi sizden siz satanistmisniz ne bu abi güzel site deyin tamam

Saat: 00:35
Sayfa 6 / 108

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık