![]() |
yaf cvp gelmedi spacesden iyi anlayan arkadaşlar msn adresim fare1903@hotmail.com ekleyip yardım ederlerse sevinirim |
evet yha neden cvp gelmiyor :(:(:( |
bende fazla anlamıyorum anlasam söylerim excalibur :S üsgünüm |
Ya herşey ii hoştaa arkadaslar benim msnim live 8 ve onda spaces açmak istediğimde hiçte böle şeyler çıkmadı karşımaa şimdi spaces i açtım ama düzenleyemiyorumm bana yardım edebilirmisiniz??? şimdiden teşekkürler... |
Alıntı:
Alıntı:
Aşağıdaki kırmızı kare içindeki yazıyı görüceksin bu senin istediğin düzenlemeyi yapabileceğin anlamına gelir. Yalnız oraya tıklamayın onu gösterme sebebim sizin şuan edit yapabileceğiniz halde olduğunuzu göstermek. Oraya bastığınızda düzenleme yapamazsınız. Kafanız karışmasın. |
selam arkadaşlar,forumdaki arkadaşlar sayesinde spacesimi baya geliştirdim ancak anlayamadığım birkaç konu kaldı yardimcı olursanız sevinirim 1-bloga 20-30 civarında resim koydum bunlar altalta çıkıyor ve çok yer kaplıyor resimleri yanyana nasıl getirebilirim. 2-ortada blog ve photo larım var ancak kenarlar boş kaldı buralara yazı veya döküman nasıl eklerim(blog olarak değil)3-birde custom html de ziyaretçi sayacım var aynı modül içine farklı bi kod daha ekleyebiliyormuyum tekrar tşk...:D |
ARKADAŞLAR BU YENİ SPACEDE ASLINDA HERŞEY KOLAYLAŞTIRILDI GADGET DİYE BİR OLAY VAR GALİBA BU YAZILMADI YADA BEN GÖREMEDİM SPACENİZE GİRDİKTEN SONRA CUSTOMDA GADGETTE SEÇİP DİREK OLARAK SPACENİZE İNEN OYUNLAR MÜZİK PLAYERLER VİDEO PLAYERLER SAATLER YANİ BİRÇOK ŞEYİ BULABİLİRSİNİZ BUNLARIN BAZISI SADECE KENDİ BAŞLANGIÇ SAYFANIZ OLARAK KOYULUR BAZISI HEM SPACENİZE HEMDE BAŞLANGIÇ SAYFANIZA AYRICA BUNLARI DİREKT OLARAK BAŞKA SPACELERDENDE YÜKLEYEBİLİRSİNİZ MESELA BEN İLK OLARAK BAŞKA BİRİNDEN GÖRDÜM ÜST KÖŞEDE + İŞARETİ VAR ONU TIKLAYINCA YAZILAR ÇIKIYOR ADD YOUR SPACE OLMASI LAZIM TIKLAYINCA SİZİN SPACENİZE GELİYOR BENİM SPACEM (¯`•._(¯`•._(¯`•._( MORTAL OUTWORLD )_.•´¯)_.•´¯)_.•´¯) İSTERSENİZ 4-5 ADET VAR ALABİLİRSİNİZ YANLIZ UYARILARIMI YAPAYIM BİRAZ YAVAŞLATIR SPACENİZİ ARTI OLARAK BU ÇOK ÖNEMLİ FİREFOX VE BENZERİ PROGRAMLARDA AÇILMAZ BEKLETİR EN OLUMLU İNT.EXPLORERLA AÇILIYOR SAYGILAR |
Msn Space'inizde ''YouTube'' ve ''GoogleVideo'' videolarını İzletin ! MSN SPACE lere windows media player eklemek ve onda video seyrettirmek ne kadar bıktırıcı birşeydir bilirsiniz.Şarkı dinlettirmek için bile o şarkının URL unu haftalarca arayanlarınız olmuştur . Ama artık video seyrettirmenin çok daha kolay bir yolu var.Youtube ve GoogleVideo gibi sitelerden beğendiğiniz bir videoyu space inizde izlettirebilirsiniz.Bunun için youtube ve googlevideo modüllerine ihtiyacınız var.Bu modülleri space'inize eklemek çok çok basit.Yapacağınız tek şey o modüllerin olduğu bir space'e girmek . Sedat Sword-Linkin Park...<<<Kendime Bir Sebep Buldum !!!-I found a reason for me !!! >>> Bu adrese tıklayın.Space açıldıktan sonra en üstte youtube ve googlevideo modülleri görünecektir.Modüllerin üzerinde bulunan ''+'' işaretine tıklayın VE ''add to your space'' butonuna basın.Sizden sign in olmanız istenecektir.Sign In olduktan sonra modüllerden birinin space inize yüklendiğini göreceksiniz.Install yapın ve istediğiniz bir videonun ''embed'' kodunu alıp modüle yapıştırın.Sonra SAVE ! (dikkat edin youtube ve googlevideo ''embed'' kodları farklıdır.Hangi siteden aldıysanız embed kodlarını o sitenin modülüne yapıştırın.) Embed kodlarını örneğin youtube da bir video izlerken sağ tarafta görebilirsiniz.GoogleVideo da ise ''email-blog-post to my space'' e basın altta açılan ''embed html'' ye tıklayın.Ve bunları modüle yapıştırın. http://img276.imageshack.us/img276/5092/spacesfm0.png |
bi sorn war :| bnm space de tweak die bişi çıkmıo...(renk için) konunun ilk sayfalarındaki söylenenleri yaptım customize kısmında o seçenekler hala çıkmıo. herşei denedim ben nerde yannış yapıorm ::^) |
Alıntı:
|
SAOL |
mortal78 harikasın ya çoook saol sayende bende video izletebilecem bu arada bişi soracam video değiştirebilirmiyim??????????? |
istesek space i kaldırabilirmiyiz?? |
Alıntı:
Setting ---> Spaces settings ---> "Delete My Msn Space" e tıklarsanız space nizi silebilirsiniz. |
video url eklince Space Not Availablehttp://sc2.sclive.net/00.00.0000.0000/Web/images/c.gifThis space is temporarily unavailable. Please try again later.To find other spaces that interest you, go to Windows Live Spaces. bu hatayı verio yardımcı olurmusunuz url yerleştirmyi anlatırsanız sevinirim teşekkürler |
Alıntı:
İlk olarak video izlediğimiz ve biz link desteği sağlayabilecek bir siteye ihtiyacımız var. Youtube, googlevideo vs vs. gibi sitelerden tercihinizi yapın. Ben youtubeyi tercih ettim. İstesiğimiz videoyu bulup resimdeki (embed)kırmızı çerçeveli kodu kopyalıyoruz. Bu kod ilerleyen dakikalarda bize lazım olacak. Yputube ile işimiz buraya kadar. http://img291.imageshack.us/img291/5456/yakalama1xb4.gif Spacesimize login oluyoruz. Sağ üst köşede Özelleştir linkine tıklıyoruz. Açılan pencereden Modüller menüsü üzerindeki Araçlar linkine tıklıyoruz. Resimde çerçeveli olan Universal Videoya ekle diyerek bu nemüyü kapatıyoruz ve sağ üst köşedeki Kaydet linkine tıklayarak kaydediyoruz. http://img208.imageshack.us/img208/9074/yakalama2nt4.gif Şimdi videomuzu eklemek için yukarıda Youtubeden aldığımız embed kodlarına ihtiyacımız var. Bu kodları resimdeki gibi Universal Videonun içersine yapıştırıyor ve Save butonuna basıyoruz. http://img255.imageshack.us/img255/9080/yakalamaem1.gif Evet işlemimizin sonuna geldik. Şimdi çalışıp çalışmadığını kontrol edelim. Sağ üst köşedeki Düzenleme modundan çık linkine tıklayınca videomuzun çalıştığını göreceğiz. Herşey kusursuz .)) Yanlız spacesinizi videolarla doldurmanızı önermem bayağı kasıyor. Keyifli sörfler. |
okadar çok şey yazılmışki ben bu space yapamıcam sanırım:) |
MaXChatlaK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM UZUN ZAMANDIR YAPAMADIM ŞEYİ YAPMAK İÇİN BAN YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM |
Space'm de araçlar menüsü açılmıyor amaaa nedennn :*( |
eyw bunları bi ara tek tek bulmuştum ama sağol bilsem sen yazcan uğraşmazdım:):):):):):) |
merhaba arkadaşlar benim ufak bir sorunum war yardım edebilirseniz sevinirim... spaceime media playerı kaydettim ve tek bir müzik koydum ama ben kendime müzik listesi yapmak istiyorum... daha önce anlatılmış fakat ben dosyayı nereye kaydedeceğimi bulamadım... yardımlarınızı bekliyorum... teşekkürler... |
msn space hakkında herşeyi spacemden bakabilirsiniz Edit by KnucKLeS.. |
Arkadaşlar bugün arkadaşımın spasını gördüm arkadaşımın bilgisayarında tamamı türkçe benim ki ingilizce nasıl oluyor bilgisi olan varmı |
bu medıa player ekle dioz muzik dinlettirmek için de sonra mp3 un web adresini nerden buluoz_?... |
Alıntı:
ya ben bunları eklıom bişi olmuyor.kodlar karışmış sanırım ayrı ayrı eklermisiniz.yapamadım Teşekkürler |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
mause nın sağ tuşunu kilitlemek için başka html kodu yokmu ?? |
Windows live space media player koyamiyorum link dediginiz nerde daha acik sekilde anlatirmisiniz lutfen rica ederim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
biraz bekle türkçe olduğunu göreceksin. |
bişi sorıcam spaceme saat koymak için olan yerde ren kodu dio 1.ren kodu nedir? 2.ben bu kodu nerde bulabilirim? ayrıca 3.renk kodlarını naıl bulurum saatin rengi için? |
:*( arkadaşlar ban spaces ime madya playae koydum ama ona bir türlü uygun url adresi bulamadım hiç birşey çaldıramıyorum bu konuda biraz yeniyim bana örnek bi url adresi yazarsanız sevinirim bu iş beni deli edcek olmuyor beceremedim ben |
simdi müzik ekleme ile ikgili bişi anlatacağım arkadaşar www.musicwebtown.com adlı siteye girin ve yeni bir üyelik açın.üyelik işlemleri bittikten sonra siteye login olun.anasayfada "create playlist" adlı bir bölüm war oraya tıklayın ve kendinize ait bir list oluşturun.ilk kısımda müzik player için resim falan istiyor ekleyin. 2.adımda mp3 upload kısmı açılıyor oraya mp3 lerinizi upload edin. (size tavsiyem mp3 lerinizin boyutunu kısaltın yani demek istediğim bitleri azaltın. örnegin bitleri mp3toringtone adlı programla azaltırsınız.bitleri azaltmak ne işinize yarar hem az boyut hemde space de daha hızlı şarkı açılır.) neyse mp3 leri upload ettikten sonra sayfada eklediğiniz mp3 ler gözükecektir. oradan herhangi birine tıkladığınızda yeni bir pencere açılacaktır. açılan pencerede müzik player ve eklediğiniz mp3 lerin hepsi bulunmaktadır. mp3 playerin bulunduğu sayfanın alt kısmında "copy code" wardı sanırım . birine basın html kodları çıkacak.oradaki kodları kopyalayım msn space nizde blog olarak ekleyin. sitenin tek yararı siz mp3 ü siteye upload ediyorsunuz o sizae mp3player + list hazırlıyor. ayrıca siz blog sayfanıza 1 kere eklerseniz yeter.siz siteye her mp3 upload ettiğinizde otomatik olarak bolg sayfanızdaki mp3playerde eklediğiniz mp3 ler çıkıyor. üstelik site deki mp3 limiti 10gb yeminle söylüyorum tamamen kendi çalışmam alıntı falan değildir.;) ;) |
Alıntı:
Alıntı:
|
ben aslında space imi nasıl tr ye çevirebirim diye bir konu varmı diye bakıyorum.acaba yapabilirmiyim ? |
tşkür ederim ellerine sağlık |
MSN specese artık komle bı arka plan koyula bılınıyomu onceden sadece blogların arkasına konuluyodu artık oluyomu saygılarla |
Alıntı:
|
ARKADASLAR LUTVEN BANA YARDIMCI OLUN MSN SPACE MUZİK EKLEMEK İCİN LUTVEN BİLEN ARKADASLAR MSN ADRESİMİ EKLESİN MSN GULUM_SENSİN53@HOTMAİL.COM:) |
Takıldığın yeri söyle resimli anlatayım senin için. |
Arkadaşlar şimdi benim bi alanım var bayağı problemli bir alandı :D şimdi ben alanı silip yeni bir tane oluşturmak istiyodum. Alanı silipte yeni bir alan oluştura tıkladığımda otomatik oalrak eski sildğim alana gidiyo. Ama alan yok diğer kişilerde filan silinmiş ama hala yeni bir alan oluşturmak istiyorum seçeneğine tıkladığımda eski sildiğim alana gidiyo. Hiç bişey anlamadım. Yardım ederseniz teşekkür ederim... |
Alıntı:
|
http://files.poqbum.com/Files/FlashClock/myclockguts7na.swf bunu msn spaceime nasıl ekleyebilirim? yardımcı olursanız sevinirim. |
Alıntı:
|
spacede yazı içinde resim??? merhaba hocam.ben spacemde bir yazı yazdım ve yanına bir resim eklemek istiyorum.ancak resim ekleyince yazıyı ya ortadan bölüyor yada üste yada alta koyuyor.yani resmin yanına bişiy yazılamıyor.wordde bu işlemi resim biçimlendirmede SIKI ibaresini kullanarak yapabiliyoruz.bunu html olarak yapmanın bir yolu yok mu?teşekkürler. |
Alıntı:
Diğer bi seçenek ise resmin üzerine yardımcı programlar kullanarak yazı yazıp direkt resmi eklemeniz. (Photoshop, Fireworks, Paint) Yine bir çözüm eklemek istediğiniz resmin üzerinde scroolbar vb. kodlarını kullanarak yazmak istediğinizi yazabilirsiniz. |
yapmak istediğim şey tam olarak bu işte.bunu blog sayfamda yapmak istiyorum.bu şeklin html kodları nasıl olur onu anlatırsanız çok sevinirim... http://www.freewebtown.com/gezegen3429/dxgd.jpg |
yaa arkadaşlar sabahtan beri tırmalıyorum nette ama sorunuma çare bulamadım. Sorunum şudur. spaces alanımı oluşturdum fakat diğer kişiler kişi kartıma tıkladıklarında alanımın olduğunu görememektedirler. sarı yıldızda yok. diğer adresimdede spaces alanı yaptım ve hiçbir sorunum yok. acaba ayarlarındamı bi sorun var dedim teker teker tüm ayarlarını aynı yaptım fakat yine düzelmedi. ancak kişi kartıma sağ tıklayıp profil görüntüle derlerse bana ulaşabiliyorlar. Publish yada everyone denilen kısımların hepsi tamam. ülkeyi abd yaptım olmadı türkiye yaptım yine olmadı. yani kısacası kimsenin benim spaces alanımdan haberi yok çünkü görülmüyor. sadece ben ulaşabiliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. |
Alıntı:
Alıntı:
|
dediğiniz herkes kısmını zaten yapmıştım. Mesajımda demiştimya eski sürümde publish everyone yada herkes neyse artık o kısımlar zaten ayarlı biçimde. dediğim gibi diğer adresimdeki spaces ayarlarımın aynısını yaptım. diğer adresimde alanıma ulaşılıyo burda ise sorunvar kşiler ulaşamıyo. kişi kartına tıkladıklarında sanki hiç spaces alanı yokmuş gibi görüntü resmi görünüyor sadece. |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık