![]() |
MessengerDiscovery Live 2.0 Alıntı:
NeutralizeR MessengerDiscovery live 2.0 sürümü yayınlandımı yada zamanı hakkında bir bilgin varmı.. Çünkü MDL 1.3 sürümünde aktarım hızı sorunu yaşanıyor bu yüzden kurmayıp yeni sürümü bekliyorum.Teşekkürler |
Alıntı:
|
arkadaşlar selam herkese bişi öğrenme istiorum bende messenger discover yükle ve bana şöle bi yazı geldi.şu isimli arkadaşınız dinliyor dedi olay günlüğünde çıktı o yazı ne demek bu bilen varsa yardımcı olur mu? yok mu yardımcı olacak biri:( lütfen arkadaşlar ne demek o ifade şu isimli kişi ''dinliyor'' ne demek.acaba bilgisyarıma biri mi bağlanıo yani:) |
imitate çalışmıyor messenger 8.5 kullanıom ondan olabilirmi |
Alıntı:
|
Arkadaşlar bende discover kullanıyorum ama ne oldu ie msni actıgımda calışmıyo.. oturumu acın diyor :( acaba neden olabilir sonrun ? yardımlarınızı bekliyorumm. |
mrb ben windows live9 kullanıyorum onada uyumlumuprogramyardımedersenız cok sevıncem |
Alıntı:
Alıntı:
|
olmuyor ne kadar denediysem başaramadım neden ben kuramıyorum kaç kez indirdim sildim olmuyor msn de sildim tamamen |
ya ben anlamadim yukleniyor ama acmiyor nedenmish?? nedenini bilen varmi ben napmaliyimki acilsin hata yaziyo bende |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık