MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessengerDiscovery Live (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/22784-messengerdiscovery-live.html)

byseus 10 Mart 2008 17:18

MessengerDiscovery Live 2.0

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 444944)
Dosya transferlerindeki yavaşlık problemi bu sürümde de giderilmedi fakat kısmen bir çözüm sağlandı.

MessengerDiscovery Live sembolü > MessengerDiscovery'i Kapat seçeneğini kullanarak, MessengerDiscovery Live aktif olmadan Windows Live Messenger oturumu açabilirsiniz. Böylece dosya transferlerinde bir yavaşlık söz konusu olmayacaktır. Aynı adımı izleyerek MessengerDiscovery Live'ı tekrar aktif edebilirsiniz.

Bu problem kesin olarak MessengerDiscovery Live 2.0 sürümünde giderilmiş olacaktır.

NeutralizeR

MessengerDiscovery live 2.0 sürümü yayınlandımı yada zamanı hakkında bir bilgin varmı.. Çünkü MDL 1.3 sürümünde aktarım hızı sorunu yaşanıyor bu yüzden kurmayıp yeni sürümü bekliyorum.Teşekkürler

NeutralizeR 10 Mart 2008 19:13

Alıntı:

scelimx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 969771)
NeutralizeR

MessengerDiscovery live 2.0 sürümü yayınlandımı yada zamanı hakkında bir bilgin varmı.. Çünkü MDL 1.3 sürümünde aktarım hızı sorunu yaşanıyor bu yüzden kurmayıp yeni sürümü bekliyorum.Teşekkürler

Bir süre MD2 kodlamasına ara verilmişti, şimdi devam ediyor. Bildiğim kadarıyla ay sonunda yeni özellikler içeren son bir 1.3 sürümü sonra da 2.0 sürümünün ilk beta'sı çıkacak.

DML 13 Mart 2008 15:04

arkadaşlar selam herkese bişi öğrenme istiorum bende messenger discover yükle ve bana şöle bi yazı geldi.şu isimli arkadaşınız dinliyor dedi olay günlüğünde çıktı o yazı ne demek bu bilen varsa yardımcı olur mu?

yok mu yardımcı olacak biri:( lütfen arkadaşlar ne demek o ifade şu isimli kişi ''dinliyor'' ne demek.acaba bilgisyarıma biri mi bağlanıo yani:)

grandlive 22 Mart 2008 17:59

imitate çalışmıyor messenger 8.5 kullanıom ondan olabilirmi

ahmetgns 22 Mart 2008 23:18

Alıntı:

grandlive adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 984557)
imitate çalışmıyor messenger 8.5 kullanıom ondan olabilirmi

!imitate komutunun çalışması için taklit etmek istediğiniz kişinin yazı tipi bilgisi alınmalı, yani size en az bir kez ileti göndermeli deniyor. Eğer bu şart tamamsa, Messenger sürümünüzün 8.5 olmasından kaynaklanmaz. MessengerDiscovery'yi bir kez kaldırın, tekrar kurun. (Tamamen kaldırma yönergelerini MsxLabs'ın MessengerDiscovery alt-forumundaki ilgili konuda bulabilirsiniz). Tamamen kaldırıldıktan sonra yazı tipinin alınma şartını tekrar sağlamanız gerekebilir.

t_duncan 24 Mart 2008 17:46

Arkadaşlar bende discover kullanıyorum ama ne oldu ie msni actıgımda calışmıyo.. oturumu acın diyor :( acaba neden olabilir sonrun ? yardımlarınızı bekliyorumm.

malibu1619 26 Mart 2008 08:48

mrb
ben windows live9 kullanıyorum onada uyumlumuprogramyardımedersenız cok sevıncem

ahmetgns 26 Mart 2008 10:38

Alıntı:

t_duncan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 986903)
Arkadaşlar bende discover kullanıyorum ama ne oldu ie msni actıgımda calışmıyo.. oturumu acın diyor :( acaba neden olabilir sonrun ? yardımlarınızı bekliyorumm.

Forumda arama yapın, cevabını bulursunuz. MessengerDiscovery'i tamamen kaldırıp yeniden kurmak sorunu düzeltiyor.

Alıntı:

malibu1619 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 989224)
mrb
ben windows live9 kullanıyorum onada uyumlumuprogramyardımedersenız cok sevıncem

Galiba uyumsuz...

senemsenem 28 Mart 2008 11:49

olmuyor ne kadar denediysem başaramadım neden ben kuramıyorum kaç kez indirdim sildim olmuyor msn de sildim tamamen

Nika 30 Mart 2008 10:12

ya ben anlamadim yukleniyor ama acmiyor nedenmish?? nedenini bilen varmi ben napmaliyimki acilsin hata yaziyo bende

Saat: 06:14

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık