![]() |
Güllerde ağlar Hayal ederek büyürken sıcak güneşleri Ilık yağmurlarda düşerken tenime tek tek Hala çorak topraklardayım tel tel Doğmamış gonca gülüm sevdiğime verilinceye dek http://i148.photobucket.com/albums/s38/momo210/gifs%20divers%208/rou108.gif Büyürken güzelim kırmızıdan vazgeçemeden Alırken gönülde hissedilen onca renk arasında Beklerken hala koparılmayı sessiz bir vakit Özlerim mutluluktan alınıp verilmeyi sıcak ellerde http://i148.photobucket.com/albums/s38/momo210/gifs%20divers%208/rou108.gif Son güneş batarken hissetsem de inceden inceye Koparılıp ulaşınca fark eder mi artık güneşler Neler saklı verenlerin yüreklerinde kalan Alanların bile hissedebileceğinden daha çok http://i148.photobucket.com/albums/s38/momo210/gifs%20divers%208/rou108.gif Bir tatlı söz ile birleşirken yaprak yaprak sevdalar Mutluluklaradır sadece o an söylenip kazılan Sonsuza dek diyebilseler de düşünemeden sonsuzu Gün olup unuttuklarında düşer yapraklardan yine ince ince http://i148.photobucket.com/albums/s38/momo210/gifs%20divers%208/rou108.gif Yine sessiz sessiz sadece toprağa düşen Sevdiklerinin anlayacağı kadar içten ve hisli Gerek kalmadan sonunda sonsuza damlaların Dökülüp yeşertmeye yeni ağlayan güllerimi. http://i148.photobucket.com/albums/s38/momo210/gifs%20divers%208/rou10.gif Mehmet Bilgiç |
BIR SESSIZLIK BU BILMEDIGIM BIR HUZUN BU TADINI ALAMADIGIM BIR HAYAT BU GORDUGUM AMA GORMEK ISTEMEDIGIM HER YER CEHENNEM SANKI SENSIZ ZAMAN DURURKEN USUL USUL BENDE KALAN SEVGI SADECE ZAMANDAN CALINMIS BIR BOSLUK SIMDI O BOSLUGUN ICINDE GIDIP GELDIM YUZYILLARCA BIR MASLADIM MUCIZEM SEN OLDUN BIR ASK TIM IHANETI SEN KOYDUN VE BIR SESSIZLIK GEMISYIDIM SENSIZLIKTE DIBE VURDUM BU GECE AY YINE PARLAK VE YILDIZLAR YINE YALNIZ BEN DE KAYAN HER YILDIZIN ARKASINDAN BIR SARKI CALDIM DILIMDE SOYLEYEMEDIGIM AMA ACISINI ICIMDE YASADIGIM SOYE BANA GUZEL KADIN ADIN HANGI YILDIZLARDA SAKLI SIMDI.. CEHENNEM MELEGINDEN.... VEDA ETMEM BEN BU AYRILIGA ACISI OLSADA YUREGIMDE VAZGECEMEM SENDEN KADERIMSIN BENLIGIMSIN HER SEYIMSIN SIMDI GITMEK ISTEDIGINI SOYLUYORSUN GIT O ZAMAN GIDE BILDIGIN YERE KALBIM YORULDU DIYORSUN DAHA BENIM NEFES ALMADIGIMI BILMIYORSUN HAYATIN KOLAY OLDUGUNU KIM SOYLEMIS KUCUK BIR RUZGAR ESTI DIYE FIRTINA CARPTI SANIYORSUN DENIZDE YUZDUGUNU GORUYORUM AMA EN KUCUK DALGADA GEMIYI KARAYA VURUYORSUN NEDEN SENI KOLAY OLSUN DIYE SEVMEDIM SENI BENI OLDUGUN ICIN SEVMEDIM SENI KIRILASIN INCINESIN DIYE SEVMEDIM SENI BUTUN DUNYAYA DIK DURASIN HAYATA GUCLU BAKASIN DIYE SEVDIM GORDUMKI INSAN OGLU SASIRTMIS PARA MURTLULUK GETIR DEMIS HANI NERDE NEDEN AGLIYORSUN PEKI SIMDI FIRTINA VAR BU RUZGARDA EVET AMA ESMEK ISTIYEN SEN OLDUN RUZGARLA DANS ETMEK ISTEYEN BEN GORMEDIN GIDERKEN ACI CEKECEGINI DONMEK ICIN SIMDI YUZUN YOK GIBI BEN SENI YUZUN OOLSUN DIYE SEVMEDIM ICINDE HALEN MUTLULUK OYUNU OYNAMAK ISTEYEN O KUCUK COCUK ICIN SEVDIM CEHENNEM MELEGINDEN BEKLENMEDIK SEYLER BU BENDE SASIRDIM VALLA.... |
KORKULAR YOL OLMAZ SANA UMUT ETMEDIKCE KARAMSAR OLLURSAN YUZUNDE GULMEYI BIR AN BIRAKIRSAN HAYAT ZOR HEMDE COK ZOR OLUR YARINLARDA NE OLUR BELKI BILINMEZ HIC BIR SEY O COCUKSU GULUMSEMEYI GERI GETIRMEZ INSANLARA BAK MUTLU OLMAK ICIN NELER YAPMAKTA SEVGI ELINDE OYUNCAK DEGIL KIRLIP BOZULAN ONU YUREGINDETASI HER ZAMAN CUNKU KALBINDE MUTLULUK VAR SENIN GULUYORUM CUNKU MUTLUYUM GULUYORUM CUNKU HUZURLUYUM GULUYORUM CUNKU YARINLARDAN EMINIM CEHENEMDEN SEVGILER CENNETTE OAN HERKEZE |
NE SEN SEV Sen şiir ol ben şair Sen sevgi ol ben sevdalı Sen derman ol ben dert Ne sen sev ne ben ağlayayım İçimde alevlenen aşkım Volkan oldu patlayacak Çile oldu kaldı Ne sen sev ne ben ağlayayım. Alıntıdır. |
susmus bu agızlar konusmuyor artık gunes her zaman dogdugu yerden dogmuyor sahte cennet sarmıs her yanı odamı eskısı gıbı aydınlatmıyor artık her seyın guzel oldugu yıllar zamanın cope attıgı burusmus kagıtlar gıbı gozlerım gormuyor artık aydınken karanlıgı ınsanlar yapmacık oyunlarla etrafımda ben de ne sevgı kaldı ne umutla bakan gozler sımıdı ofkelıyım bu zalım olan dunyaya adımı cehennem koyan bu gezegen bunun bırde kıyamet gunu var gorusuruz elbet bırgun ıplerı elıme aldıgımda |
Bır pazar gunu gozlerımı kapadım sonkez ıstanbula hayat onumden akıp gectı yetısemedıgım yıllar bır cırpıda sılındı gıttı anılar gecmıste kalan o guzel ve tatlı anılar sımdı eskı tozlu rafların ıcında saklı okunmamıs, aglarla kaplı sadece olum ne kadar yakın kı yasamak o kadar uzak olsun ıstanbul azraılden beter acıların ıcınde bır sarkı calsa her sarkıda bır ölüm saklı neden |
bazen dusundumde senı hayallerımde ne kadar guzel bır andın ıcımde sarkı sozlerınden cıkan o ınce ses o ses var ya ıcıme ıcıme slıyor su an geldım ıste burdayım kalbının tam ortasındayım hazırım butun gezegenı yakmaya hazırım senın ıcın bu omuru bır kıbrıt gıbı harcamaya ıste bu kalp arsız durmuyor yerınde pır pır atıyor delıcesıne yanımda sen ruhum da sen benlıgımde sen ıcıme ıcıme ıslenmıs gozlerın ıste goz yaslarını sılmeye geldım benım altın kelebegım yasama hevesım aldıgım tek bır nefesım sozlerımın anlam bulan cumlelerı her kagıttta her satırda kurmama neden olan kadın onumde atesten dag olsa sondurur gecerım onumde duvarlar olsa yıkarda gecerım arkama bakmam ne kadar en kaz var dıye herseyı senın cın yaparım senı sevıyoruım bebegım bunu bır gun olsun unuttmadım yuregımde |
dunum yoktu benım her gun ayınıyıdı yalnızlıklar aglar orerken yuregıme baKtım gunden gune erıyordum sensızlıgı alırken ıcıme canımı yakan bır seyler vardı gozyaslarım akarken gozlerını goremıyordum usuyorum konusmaıyorum dılllerım muhurlendı sensızlıgı yasarken susukun ruhum bır seylere kusuyordu anlatamıyordum kendimı sevmek ıcın olmek gerkırcesıne bınlerce kez gomuluyordu her gunesın battıgı sessız karanlıklar ülkesine bu gece ıstanbul yıne aynı sarkıyı soyluyor kayıp ınsanların usudugu yalnızlar sokagında bu gece bır cınayet daha ıslenıyordu sessızce ıstanbul eglenırken gızlıden gızlıye her gece bır guzlelık daha ısıgını kaybedıyordu bılmedıgım bır ız pesınde bu sokaklarda bu gece bır ınsan cıglık atıyor hayatla olum arasında gıdıp gelmekte gelırken kımse gormemekte ve umursamamakta sadece bırazda ac kalamamak ıcın cırpınan sessız cocuklar bu sokaklarda gomulurken ne bır ses ne bır nefes nede gokten yere dusmus bır melek vardı masum bır damla goz yası dokebılmek ıcın sadece zevke dalmıs sehrın kokusmus ınaların guluslerı boguyordu belkıde |
Ah ! ve Rengi Ah ! ve Rengi --------------- 10-04-2007 Dolaşır sokak sokak bir bedbaht Bir aşık ağlar, yükselir birah ! Ve rengi yalnızlığa karışır Tenhada bir şiir yanar, Bir şair hüzünlü bakar. Çeker gider gizlere Gözleri gelir aklıma kâh, ..ve rengi kaybolsam umutsuzluklarda o gözler pusulam, o gözler hedefte nirengi o gözler kahverengi Akşam olmalı, bir bahar rüzgârı çarpmalı yüzüme ve bir kahve elimde İçerken acısını renginden anlamalıyım Ne kadar koyuysa kahve rengi Her yudumda odam hüzne karargâh, Ve rengi değişir, kararır Yavaş yavaş Bir melankoli beni alır, Tüm sevdalara yüreğim olur dergâh, Ve rengi kızarır Bir yetim ağlar uzaklarda, Bir zalim güler, Kadeh kadeh günah ve rengi geceye karışır Sonra, Yare söylen(e)memiş sözleri(mi) Yıldızlara bir bir dize dize şiir şiir, dize dize ağlarım, Belki gece biter, gün de doğar sabah Ve rengi güneşlenir Unutturur eski acıyı yenisi Düzelmez dengesi ruhun Her aşkta eski hüzün Her aşkta yeni güzergâh, Ve rengi değişir umudun Ahmet Ünal ÇAM |
Yokluğunla muhattap olamam Ektiğim umutlar kurudu kuruyacak Bir damla sevgi bile yağmıyor çorak tapraklarıma Yüzüm yok artık hayata tebessüm etmeye Sensizliği ikram ediyorum aciz gönlüme Ve şimdi ne ben yaşıyorum, Ne de çoktan kuruyan umutlarım Şimdilerimde saç baş dağınık, üst baş perişan Mevsimi de çoktan geçmiş Aşkın, Getireceğim güller de soldu zaten Hatta sonbaharın sararan ilk yaprağı bile düştü Randevusuna sadık kalmadı ayrılık, Kapıyı bir ömürlük erken araladı Keserim yerden ayaklarımı olur biter Zaten üçtür ısrar edip duruyor, Üstüme üstüme gelen sensizliği, Artık geri çevirmeye yüzüm kalmadı Nefes alışlar acı veriyor sancılı yüreğime Hayallerimi gömmek için yer bakıyorum Bu sevda uğruna çok savaşlara girdim Bir o kadar da kayıp defnettim gönlümün mezarına Kazanmak için direndim; ama yenildim Bir daha denedim, bu sefer daha iyi yenildim Şimdi siyaha boyuyorum güneşimi Görmesinler diye istifa eden bedenimi bana aittir |
| Saat: 19:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık