![]() |
çok güzel ama ben mesajlaşmaya yazı yazıyorum ama gitmiyor ana sayfadaki |
siteye dün gece bi şey ararken rastladım. sitenin dizaynı çok farklı gerçekten mükemmel. çok hoşuma gitti. sitedeki görevlileri tebrik ediyorum:smiley32: |
öncelikle herkeze selamlar :tender: bizim birbirimizi bulmamız tamamen tesadüf şuanda bu tesadüften memnunum umarım aynı duygularla devam eder kısmet........ bakalım zaman herşeye çare yaşayıp görücezzzzzz.hepinize iyi eğlenceler biz biraz siteyle birbirimize alışalım tekrar görüşmek üzere babayyyyyyyy.................................. (F) :baby: (F) |
Bikaç gün öncesi google da birşey ararken buldum ve gerçekten sitenin teması,moderasyonu,içeriği ve ses efektleri çok hoşuma gitti..bence birçok forum sitesinden çok çok farklı,ayrıcalıklı ve güzel...:) Emeği geçen bütün kuruculara ve yöneticilere sonsuz teşekkürler..:) |
herkese slm beyley veya bayanlar nasılısnız neyse ben deli__18 yani kadir bu siteye ben bi link le girdim ve sitenin sayfası çook hoşuma gitti ve dedimki ben buraya üye olmayacagımda nereye üye olucam neyse benden bu kadar tanışmak isteyen varsa buyrun tanışalım ok kendinize ii bakın bu site çook hoş ve öook güzel bi site her zaman bekleriz hadi öptüm by |
GOOGLE dan buraya uzun ince bir yoldan geldim. |
Aynen benide sagolsun Google kardesimiz sizlere ulastirdi... sonrada söyle bi bakindim sayfada...sonrada dahada bakindim...sonrada baktim ki üye olmusum (: Sagolun sizlerde beni araniza kabul ettiniz...hadi cümlemize hayirli ugurlu olayim :walk: |
eskiden pc alip toplayan biriydim bayagi bi sure verince ve teknolojiyi kacirinca artik yardim almam gerektigini dusundum.. goggle dan teknik yardim yazdim ahanda burdayim :)) cok sicak bi siteye benziyo... yakinda basinizin derdi olarak araniza tam anlamiyla katilicam simdi cok isim var onlari halletmem lazim :) beraber bana bi amd toplicaz :) athlon 3700 yada 3800 toplicaz ekran kartimda asus 7600 gt olcak.. sizden board ve ram hakkinda bana yardim etmenizi isticem :) Selamın Aleykum :) |
nette gezerken tesadüfen buldum inşallah bundan sonra sürekli burada olcam:D |
selam arkadaşlar ben sitenizi ve yönetici arkadaşları bu güzel site için tebrik ederim ve sizlerle olmaya devam edecegim sonsuz saygılarımı sunarım |
| Saat: 06:39 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık