![]() |
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum |
merhaba arkadaşlar benim adım Fotosente benim maceram google adres çubuğuna ''MSN 8.5'' yazmamla başladı :) sonra bu sayfayı buldum ve ününü duydum sonra kayıt oldum ve mutlu oldum :) Paylaşımlarınız için teşekkür ederim saygılarımla |
tesadüfen buradayım yarım saattir buradayım çok beğendim ayrılamıyorum |
merhaba.kankamla birlikte görüntülü konuşurken wwebcam efekleri açtı o bende yoktu ve bulamadı bende ararken burayı buldum ve çok memmun oldum bundan sonra buraya gelmeye çalışacağım herkese selamlar.ç |
Ben burayı resmen iz sürerek buldum arkadaşlar ve sanırım iyikide buldum olay şöyle gelişti ;necooy adlı arkadaşın bir konusuna rastladım nette merak ettim bunun kaynağı neresidir diye.Aradım taradım derken vee işte siz :D herkese selamlar |
MsXLaBs ı bana kimse tavsiye etmedi msn messenger için farklılıklar ararken karşıma çıktı siteye ilk girdiğimde msn için acayip özellikler vardı.Sonra forum sayfasına girdim msn için eklentileri nasıl kullanacağımı falan anlatan yazılar site içi oyunlar site hoşuma gitti birde baktımda üye olmuşum..:tender::tender: |
Evet çok güzel bir dite ben kendim buldum araştırma yaparken ama çok hoşuma gitti yogun oldugum için uuzn zmandır gelemiyordum yapanların ellerine saglık:smiley32::smiley32::smiley32::smiley32::smiley32::smiley32: |
site bir hari iijkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
ya benim tanısmam 2004 de idi sanırım o zaman basladım MsXlabs a sonra da gerisi geldi yeni kayıt oldum ins güzel olur ben mc-faca arabeskrapciyim üni ögrencisi yim izmir de yasıyorum benden bu kadar |
Sizinle tanışmam tamamen tesadüf ama siteyi gezdikçe çok özenle ve güzel bir şekilde hazırlandığını gördüm. Keşke biraz daha genç olsaydım. :D Emeğinize sağlık. |
ben öyle google da takılırkenn... bi baktımm msxlabss .. bak süperr bir sitee hmen üye oliiim dedim ve oldum Mutluym:):):):) |
google de cep telefonuma msn yi yükleye bilmek için gezerken sizin sitenize gözüm takıldı ve ziyaret etmek istedim.dolaşırken daha bi keyif alıncada üye olmak istedim.şu bir gerçek bilgisayar karşısında fazla zaman geçiren bir insan değilim ama her açışımda muhakkak siteye giriş yaparım şuan sadece resimleri inceledim ama takılcak çok şey ler var.sizinde yakın ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.sizlere tüm içtenliğim le saygı ve sevgimi sunarım.daha ii şeylere imza atmanız dileği ile kolay gelsin. |
selam ben sezen istanbuldan siteyle msn hakkında bilgi ararken buldum ve baya etkilendim çok güzel paylaşımlar var emeği geçenlere teşekkürler |
tanismam gercekten bende anlamadim bir seyler ariyordum ve sizin sitenizi gördüm daha sonra konulari göz gezdirdim ve begendim ve dedim ki ben iyi göz gezdirmek istiyorsam üye olmam lazim ve simdi sizlerle beraberim sitenizi anlatmak ise siteniz harika bir anda bütün harikalarida insan yazamiyor dersem dogrudur okadar güzel konular varki sayisiz bundan dolayi sizlere tskrler ediyorum sizlerle beraber olmaktan da cok mutlu oldugumu belirtmek istiyorum sizlere SIK SIK siyaret edecegim simdikten tskrler simdilik hosca kalin |
çok aradım ben burayı... arayan belasını da bulurmuş;mevlasını da... bende belamı buldum galiba:P bağımlılık yapio burası!bence sitenin girişine bi uyarı asmak lasım! :D:D:D |
mrb,bende tesadüfen buldum nette sörf yaparken ,daha sonrada nemi oldu ilk defa sık kulanılanlara eldiğim bir yer olduy.ewet çok güzel bir yer.burada kendimi sanki ewimdeymiş gibi hissettim.bu hissi hiç kaybettirmeyin.tasarımda çok güzel olmuş.emeği geçenlere ayrıca teşekkür ederim.bağlantımız hiç kopmasın.daha iyiye ve daha güzele doğru olan yolculuğunuzda benimde bir katkım olursa ne mutlu bana iii günler.klavyeleriniz dert görmesin inşallah. |
Merhaba ben bu siteye yeni üye oldum daha siteyi yeni tanıyorum ancak görünüşü süper Trükiye'nin eni iyi sitesi aradığım programları burda buldum. Neyse bu kadar tanışmak yeter iyi paylaşımlar |
GERÇEKTEN MÜKEMMEL DAHA ÖNCEDE VARDI AMA ŞU AN ÇOK GÜZEL VE VAZGEÇİLMEZİM OLDU |
ÖNCELİKLE BÖYLE BİR FORUM HAZIRLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER GERÇEKTEN BEN TESADÜFEN TANIŞTIM MESN Mİ KAPATMAK İSTİYORDUM GOOGLE SAYESİNDE SİZİ BULDUM GERÇİ BEN HALA MSN Mİ KAPATAMADIM SİZİN FORUMDA ANLATTIĞINIZ ŞEKİLDE YAPTIM AMA OLMUYO "GENEL GÖREVLER"YAZAN YER DEVAMLI "YÜKLENİYOR " YAZIYOR VE HEP ÖYLE O YÜZDEN DEĞİŞTİREMEDİM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM GERÇEKTEN |
Alıntı:
|
slm mrb |
:Ptesadüüfennnn |
efem ben burayı biliyordum ama hatta uyede oldum sanırım nete baya bi ara verdim ondan unuttukkk neyin nerde oldugunu bakalım görelim ne olacakk 8-| site oluşumu güzelll |
ben onu bulmadımki o beni buldu uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum bugün üye oldum ve memnunum bundan dolayı nette gördüğüm en iyi forum diyebilirim:tender: |
mrb..ben çağlar aslen agrılıyım antalyada yasıyorum aılemle bırlıkteyım ''lee'' magazamız var ocak 2 de askerım sıtenızı bı arkdastan öğrendım cok beyendım emegı gecen herkese tsk ederım gercekten kalıtelı ama ben fazla bısey bılmıyoırum sıte hakkında öğrenmeye calısacam fırsat buldukca tşk... |
msn de sorunlar yaşıyordum. özellikle son sürümlerinde. bugün kur dosyasının içinde linki gördüm. tanımaya çalışırken siteyi msn yle ilgili hata kodlarını buldum. ve sorunumu çözdüm. çok teşekkür ediyorum. ve daima burda olucam ve kimseye de sölemeyi düşünmüyorum. kendim aradım buldum nihayetinde. biraz çabalamak gerek dimi.. bu arada mavi enn sevdim renk. mavi dünyamda bide mavi bi sitem oldu.... |
İnternette dolaşirkan uzun zamandir misafir olarak bakiyordum şimdi üye oldum.......... |
Açıkcası busiteye nasıl girdim geldim bi fikrim yok ama site çok hoşuma gitti burda Aradığım çoğu şeyi buluyorum herkese teşekkür edrim:smiley32: |
discovery indirmem için üye olmam gerkmiş öle bişiler :P |
daa önceden üyeydim bi süre girememiştim tekrar kayıt oldum. vasgeçilmesim burası:) |
bana kimse tavsiye etmedi msn messenger için farklılıklar ararken karşıma çıktı ve de çok hoşuma gitti sürekli sizlerleyim hizmetlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum |
Merhabalar,google da tanışmış olduğum MsXLabs benim için 20 günlük bir bebek ama çok sevimli ve işlevselliği aradığımı bulmuşum izlenimi veriyor bana.Site yöneticilerine teşekkür ediyorum.Paganizm ve anaerkil sistem arasındaki ilişkiyi araştırırken tesadüfen karşılaştım bu daha çok birlikte olacağız demek. |
slm güzel bir siteye benziyor ama çogu yerlere giremiyorum nedeninide bilmiyorum bana söylerseniz sevinirim günlük sitenizi ziyaret ederim |
:::::::::::::::::................; : : Tesadüfen goglede birsey ararken |
Ben 3 Sene önce tanıdım rap albümlerini burdan tanıyodum.Şimdi üye oldum ve prodiksyon şırketımden çıkan albümlerın hepsını buraya yönlendırcem.Sizlerle paylaşıcam.Çok ii bı sıte bence. |
aslında otomotiv sektöründeyim yeni m3 fotoğrafları ararken msxlabs karşıma çıktı kimsenin tawsiyesi yok sitede biraz turladıktan sonra üye olmaya karar werdim 2. üniw. okuyorum şimdiden siteye ısınmaya başladım :) |
:)bu siteyi araştırma yaparken buldum ve çok beğendim hemen üye oldum üyeliğimden de çok memnunum....:) |
teşekkürler |
o günü kara gün olarak ilan ettim...:P |
Slm S.a Öncelikle Kolay Gelsin Herkese Ben Tarık...Bu siteyi Tesadüfen Buldum Amma Biras gezince anladım ki gerçekten güsel 1 site Herkese Basarılar...Saygılarımla |
siteniz içerik bakımından oldukça zengin bu imkanı sağladığınız için teşekkür ederim. |
valla bende google dan birsey ararken buldum (dogru yeremi yazdım bilmiyorum ama bunu) ve bizi mutlu eder yazmıssınız diyede burya yazdım:) ins. mutlu olmanıza katkım olmustur..:) bu arada demin yazdıgım sey gittimi bilmiyorum ama yarıda durdurdum sanırım..siteniz ayriyetten guzel bence artı sıcak bir site sanki pozitifi gibi sacma birsey belki ama oyle hissediyorum ben niyeyse... |
kayıt olurken "acaba?" diye düşünmeme rağmen olduktan sonra pişman olmayacağıma emin oldum gerçekten güzel bir site bakalım daha yeniyim zaman ne gösterir bilinmez ama olabildiğince reklamınızı yapacağım ( msn adresimden )( bir sitem olsa yapardım ama maalesef ki bir site sahibi değilim ) velhasılkelam aslen ismim ali dir siteyen splashh diye de hitap edebilir önemli olan aile olabilmektir hitabet değil bence Saygılarımla |
ben bir anima ve manga severim araştırma yaparken busiteyi buldum umarım benim gibi arkadaşlarla tanışabilirim biraz acemiyimde |
slmm slm ben huseyın 17 yaşındayım samsunda oturuom atakum endüstiri meslek lisesinde elektirik elektıronık endüstiriyel bakım onarım ve bobinaj bölümünde okuyorum ayrıyetteb tesisatlada ilgilenıyorum |
üye olduğum siteden program arıyordum linkte buranın adresi varmış yeni üye oldum. bellik işime yarar birçok kaynak bulacağım. |
selam ben Kübra. bu siteye Hotarubi nin teklifi ile üye oldum. site çok güzel olmuş ellerinize sağlık |
merhaba msx,i bulmam tamamen tesadüf oldu.msn için başı boş aranırken konular ilgimi çekti ve burdayım işte |
Teşekkürler sayende güzel bir siteyle tanıştım hfd_1001 kardeşim. Fazla söze gerek yok istediğim bir çok şeyi buluyorum. Sitede emeği geçenlerede ayrıca teşekkür ederim. |
valla ne yalan söyleyim nette nibitor diye bi prog.arıyodum cıkanlara bakarken birden bu site acıldı.ses sistemimin sesi kısıktı bi tek kulaklıktan ses geliyordu içim bi tuhaf oldu yoksa odamda fare mi var diye düşünmeye basladım aradan zaman gecince kaynağı buldum tabi msx görüntü harika mavi en cok tuttuğum renktir ve tonları.pc donanım merakım var ama tek basına öğrenmek zor oluyor forumlardan okuyup kendi pcm de denemeler yapıyorum bazen ne yaptığımıda bilmiyorum ama bilgi edinmek istiyorum pc hakkında hersey donanım yazılım oyunlar prog.lar.birde sayfalardan birinde bir link gibi bişi gördüm arkadaslarıma dağıtıp onlarında siteye üye olmasını sağlarsam cok güzel olacak gerci arkadasım da yok ama bir tek bilgisayarım işte en iyi arkadasım .inş sizlere bi faydam dokunur pc hakkında pek bilgimde yok ama işte öyle ......... |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık