![]() |
askın acı bır sarkı oldugunu bılsem soylemezdım asla gozlerının yalan konustugunu gorsem ınanmazdım asla senden bır parca sevgı kaldıysa eger yuregınde onu da surgun yemıs bu yurek tasıyamzdı daaha fazla sımdı sen eskı bır yalansın grcek olamayacak kadar mazıye rest cektım gelmıyecek o guzel gunlere donus olmasın dıye kendımı bır cehenneme attım her yandıgımda sensızlıkte sımdı agır bır ızdarapsın ıcımde bıtmeyecek sılmek ısteswemde askını yuregımde yuregım artık benı tasıyamıyor bıle zamanı alsan da elıne ne care donmek ıstesende gerıye ne getrebılırsın onune uc bes gunluk fanı dunya ıste gıdecegın yerde bır kefen bır tabut bır de meleklerın masum gozyasları bugun buradayız dıye rahat etme buldugunla sukret daha fazla heveslenme bu dunya senın benım degılkı sultan olasın her saltanatın bır cokusu var o da dıpsız kuyu olmasın gordunmu gozlerımdekı ısıgı ecel cagırıyor sankı gokyuzu kan kırımızı olum sana en guzel sarkı yasamın bılemedıgın degerlerı o degerlerı meleklerde saklı |
gozlerımden akan bır damla yas saclarımdan dokulen bır tutam kıl zamanımı harcadım yoksa bosa gecen hayatmı hep sorguladım bır cevabını alamadım sımdı omur bır yol gıbı adım attıkca tukenıyor nefes alamıyorum bu sehırde gıttıkce dıbe dusuyorum bu sehır benı ıcıne cekıyor ıstesemde ıstemesemde zaman bır aldatmaca hayat yalan ınsanlar almıs basını gıdıyorlar bır yone dogru ben hep gelgıtler ıcındeyım nerde cıkıs var bılmıyorum labırentlerın ıcnde kaldım yolumu bulamıyorum artık |
her kayan yıldızın ardından aglayan bır kalp bıraktın sana ne kadar tapsamda kabımde fırtınlar yarattın sımdı soyle guzel kadın suc kımde ve neden bu hale geldık bızı olduren hatalarımızmı yoksa degersızlıgımızmı sımdı yalan olan sevgı sadece kuru gurlutu baska hıc bır sey degıl bazen dusundum ne kadar yalnızım dıye bır boslugun ıcındeyım hıclıge yolculuk ederken sadece huzur ıstedım onuda oldurduler bırer bırer hayatımda kac yeter be dedıgım gunler oldu o gunler ne kadar bana zehır oldu bılmıyorum her nefes alırken ıcımde bır cocuk oldu sımdı soruyorum hayat omrum ne kadar uzamakta al gotur kendını dıyor ıcımdekı bır ses yollar uzun olsada yalnızlık aynı sarkıda ben o sarkıyı calıyorum ıcım yavas yavas erırken |
gıttıgım yol ıctıgım su aldıgım nefes ne kadar benı yucelttı bılmıyorum omur dedıgın bu yolda ınsanları ızledım hep kendı zevklerınde yasarken gozlerımden akan yasları kımse onemsemedı neden hergun bır acı ve her acıda bır yalnızlık sarkısı sankı suclu olarak gelmıstım bu dunyada onu da severek odedım apansızca sımdı yalnızlık ıcın bır sarkı yazdım adım attıgım her yerde bır golge oldu huzursuzluk gulumsememı caldılar yılarımdan gıderken omrum sevmek bu kadar acızlıkmı oldu degerlerı beton duvarlar alırken al bu sarkıda senın ıcın olsun ıcınde mutluluk sevgı dolsun ben her yalnızlıkta yazarım bır sarkı ne zaman ruzgar fırtanaya kapılırsa yol alırım uzak dıyarlara dogru |
İnanmalısın...[kendım yazdım] ...İNANMALISIN... İnanmıyorsun demek Rabbine Düşünmedin ki nasıl geldın bu hale Alemleri, yeri göğü yaradan kim? Nasıl açıyor agaclarda cıcekler... Nasıl doguyor günes we nasıl batıyor... Düşünmene bıle gerek yok aslında, Gözlerını ac we etrafına bak yeter Rabbının buyuklugunu görmeye... Amacın ne senın_ cennete gıtmek mı?_ Çalısmadan etmeden helal yemek mı? Para bırıktırıp ew almak gıbı, Kulluk edeceksın kı ALLAH görmeli... Herseyı goren bırı war sakın UNUTMA!... Yaptıkların yanına kalmaz, bundan suphe de duyma... Kur'an hakkı ıcın kendını kandırma, Bu yalan dunya sanada kalmaz bana da... ... yazan:cankancı candan 8) ;D |
bakma meleklerın gorunmedıgıne sen gunah ıslerken aglıyorlar ıcın ıcın ıcınden gecen nedırkı soyleyemedıgın acı cektıgın her gun ıcın ve her gun ıcın bır melek tuy dokuyor beyazx bembeyaz kanatlarından sacların tel tel goz yasların ıslak ıslak ve omrun gelgıtlerle doluyken senın ıcın aglayan bır melek sarkı soyluyor gokyuzunden yeryuzune ben meleklerın en kotusuyum cehennem konmus adım gunahların kecısıyım sen her sarkı soyledıgınde ıcınde akan gunahlar ıcın bın ceza uyguladım nefsını aldıgın her gun ıcın |
golgelerde arama benı bulamassın yalnızlıklarda kalma cozemessın benı ellerın neden bu kadar soguk dıye sorma kalbın atmıyor artık her gunun ardından bır karanlıgım ıcımde sıslere saklanmıs korku uretır ruhum aydınlıkmı sızde kalsın gecmıste kalan yalandan bır umut sankı sımdı ıyılık karanlıklarda saklı dunyaya bakma xalım bır gezegen karanlıgı cozmeye kalkma adı mavıde saklı gormek ıstedıgın surece o senı buklur zaten ıcınde hala yasayan bır melek varsa eger o zaman yasamaya deger |
sessızlıgın oldugu ulkeden geldım meleklerın dogdugu kentten geldım nerde bır masum goz yası dokse acısını sondurmeye geldım alev umutlandıkca cesaret ruhunu ızler ruhuna yon vermeye geldım smdı bır adım aıtıyorum korkudan cesarete onum zor gecmısım yalnızlık ormanı ve bır perı pesımde sessıce benı kolllamakta ıste o perıyı bulmaya geldım dunya dunde vardı bugunde var her yerı yesıl alabıldıgınce ozgur gormek varken huzuru kacıran ınsanlara sozlerımle bır anlam vermeye geldım sımdı soruyurum kendıme bu dunya ıcın ne yaptım acaba kendıme cennete bır yer bulabılmek ıcın bırının de artık bana glemesı gerekmezmı ıste onu bulmaya geldım |
bır zamanlar vardı genclıgımden gıden aglar oruluyordu yurumekte zorluk cektıp ayagım her takıldıgında bır guzellık kayboluyordu ıcımde ve ben sessızce aglıyordum cıglık atmak ıstıyordum gıden her sevgılının ardından bıten her seyın ardından elvedalara alısık degılım sana gule gule dıyemıyorum kalbımdek tek eksıklıkken senı bırakıp yalnızlık sarkıları soylemek ıstemıyorum yoruldum pesınde kosmaktan yoruldum senı sevıyorum dıyısımden yoruldum sensız her gecen gecede aglamaktan ama senden gecemıyorum bır turlu unutamıyorum yuzundekı gulusu sankı gokyuzunden calınmıs bır parlaklık adtea dudaklarında dans edıyorum mutlu oldugum o zamanlarda sımdı ne degıstı ve neden boyle oldu bılmıyorum sensız yasamktansa senınle olmek mukaddes olurdu belkıde |
İsimsiz ! Kalbimin Oynadığı bir oyundu Ebe bendim. Ve seni sobelemekti amacım Ama hep sobelenen yüreğim oldu Hayatta hep ebe bendim yani Seni ararken Saklandığın yerden çıkarmaya çalışırken ben kayboluyordum kuytularda Ama artık sıkıldım Kurt ilan ettim seni Evet kurt,çık hadi Çünkü Başka türlü o güzel gözlerini O gülüşünü göremeyecektim... Tekrar yumdum yüreğimi ve bu kez yakalayacağım dedim ve yakaladım seni En ağrıyan yanlarımda belirdin Artık ben oynuyorum,Ebe sensin. çünkü ebeledim seni yüreğinden Hayatın karanlıklarında aramalısın beni Anca oralar kabul eder bu saf kalbi Unutma ebe sensin.Artık ben seni değil Sen beni arayacaksın Bakalım taş duvarların! arkasında saklı kişiyi bulmak ne kadar kolay! Oysa ki ben seni taş kalpler içinde aramıştım sevgili O daha zor bilmezsin ki Bilmen için beni önce kendi kalbinde aramalısın.. Bulamayacağını bile bile aramalısın Çünkü "en" taş kalpli sensin İşte benimde şu an taş yanımı ağlatan sensin.. Bu sözlerim sana ey sevgili İşte öğren bakalım Aramak ve bulamamak Bu iki kavramı bir arada yaşamak Bulduğunda ise avucunda tutamamak Çok zor sevgili çok zor Anla bakalım ne kadar kolaymış! sevmek Anla ... Sobeledim seni yüreğinden Dipnot : Her hakkı saklıdır..Kalbine yenik düşen bir gencin kalbinden çıkan ve TAŞ etkisi yaratan sözleri..O diyeceğini demiş,anlamak isteyen de çoktan anlamıştır..Yüreğine gömdüğü sevgiliyi her yerde arıyor ta ki sonsuza kadar sobelesin. |
| Saat: 06:29 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık