MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

mechul_adam 8 Aralık 2007 22:12

GECERKEN Bİ UGRAYIP CAY İÇİM DEDİM HALA İÇİYOM EWDEN DE MERAK

ETMİŞLERDİR BİRİ EWİ ARASIN GELMİCEK YEMEGE DE KALACAK DESİN :P

tolgatonaroglu 9 Aralık 2007 01:35

msn için ek bişiler ararken..

çiçekçi46 9 Aralık 2007 11:33

ben çağlayan46 abiminv sayesinde tanışma fırsatı buldum çağlayan46 ya teşekür ediyorum beni sizinle tanıştırdığı için inşallah güzeldir

mykcordin55 9 Aralık 2007 12:32

ya ben gece cnm sıkıldı.yabancı lisansta bi program.bi baklim dedim ne işe yarıyo die.çok güzel bi program.öğrendikçe dahada güzel olduğunu anlıyorum

as

Selek 9 Aralık 2007 20:37

Ben Selek,
1 ödev araştırıodum. google da gördüm. güzel bi forum olduğu kanısına vardım. üye oldum :D

-MaSaL- 9 Aralık 2007 21:53

Karanlık mavi resimler arıyordum o zaman buldum ama üye olmam bir kaç ayı buldu yer imlerine ekledim sonra bakarım diye unutmuştum ve geçenlerde aklıma geldi, üye oldum :)

halepci 9 Aralık 2007 22:44

valla tesadüfen oldu google baba da bi driver arıyordum oraya gir buraya gir derken msx çıktı karşıma aslında site güzele benziyor daha ayağımın tozuyla yazıyorum bu yazıyı ama şunu itiraf edeyim beni buraya üye olmak için fişekleyen olay şu kadının sesi ııaahhh , ıhhaahha, falan yapıyor ya hep ona tıklamak için buradayım gitmem artık biryere o nereye ben de oraya :))

eLecTQuaL 10 Aralık 2007 13:06

Merhabalar MsxLabs , Üyeleri Öncelikle Üye Olduğum İçin Çok Mutluyum.Beğendiğim Bir Yer.Ben Kısaca eLecTQuaL.Sizlerle Tanışmak İsterim.

myfalcon 10 Aralık 2007 15:36

herkese slm bir ark in tavsiyesiyle tanistim sizinle ilk izlenimlerim gusel umarim bircok kisi ile tanisirim selamlar kolay gelsin iyi gunler herkese

HaYKoLiZmM 10 Aralık 2007 19:23

sLmmm..banada kimse tavsiye etmedi bu siteyi..bazen uğrardım resim ödev vb. dikkatimi çekiyodu site böle sesler fln..derken üye oldum gayet güsel bir site:wiggle:..bu arada ben belce.. :smiley9:

newspy_09 10 Aralık 2007 21:48

karspersky antivirüs programı indirmiştim key black list görünüyordu bunu çözebilmek amaçıyla siteleri ziyaret ederken karşılaştım bu siteyle.içeriği ve yapısı çok enteresan çok ilginç geldi ve aranızda yer almaya karar verdim.bu muazzam çalışma için önce tebrikler ve başarıların devamını dilerim...

deepMaN 11 Aralık 2007 00:14

uzun zmaandır takip ettiğim bi siteydi hatta üyeydim ama üye adımı falan unutttum 2005 yılında aldığım bi üyelikti :D şimdi tekrar burdayımm...

cagri1234 11 Aralık 2007 08:02

Kufuki Diye Rapci Arkadasım Var Tanırsınız Belkı O Bana Sarkılarını Bu Ssitede Bulabilecegimi Soyledi...:)

bluefairy 11 Aralık 2007 11:25

msn plus hakkında araştırma yapıyordum.birde baktım ki ne göreyim aaa msxlabs o an anladım güvenilir bir site olduğunu.o gün bu gündür bağımlılık yaptı bende. TEŞEKKÜRLER MSXLABS.yeni şeyler öğreniyorum belki acamiyim ama öğrenmemem için bir neden değil siz nedersiniz benim kadar keyif alıyormusunuz?:tender:

emir_1391 11 Aralık 2007 14:29

Aslında Ben Bu Sitede Üyedim Ama Sonradan Sifrem Ve Kulanıcı Adımı Unutunca Yeniden Üye Oldum Çünkü Bu Sitede O Kadar Kaynak Varki Onları Begendim...

aliriza90 11 Aralık 2007 16:50

Mrb, ben yeniyim burada siteniz güzel olmuş harika siteniz gerçekten harika, sitenizde cok icerik var ben sitenizde mutluyum :)

Swat_tr 12 Aralık 2007 00:13

Google bilgisayar ile ilgili dokumanlar ararken buldum. Gercekten cok kaliteli ve cok guzel. Basarilarini devamini dilerim

DURU18 12 Aralık 2007 09:39

HERKESE SLM BEN DURU 18 YAŞINDAYIM.LİSE SON SINFTAYM.UMARI BENİ YALNZ BIRAKMAZSINIZ.:):)

musti601 12 Aralık 2007 12:42

selam

Öncelikle sitede kayıtlı ve modeletör konumunda olan arkadaşlarımda dahil olmak üzere herkese merhaba:$

Nette dolanırken daha doğrusu resim araaken sitenize resmen daldım.
Çıkmam ise abartmayayım 2 saatimi aldı..
internette çok sık tur atan biri deilim genelde online oyun oynamak için giriyorum ama sitenizle tanıştıktan sonra bu şimdilik değişti :)

Zaman içerisinde herkesle tanışacağımızı umarak şimdilik herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim

musrafa MUTLU
izmir de ikamet ediyorum bir kamu kuruluşunda çalışıyorum. Genelde sakin ve düzenli biriyimdir. Evde kalmayı yercih ederim çok fazla gezmeyi sevmem hafta sonları fırsat buldukca ürkmezde evim var orda sahilde dolaşmayı ve balık tutmayı çok severim

sevgi58 12 Aralık 2007 16:48

slm ben sevği kısaca ödev arıyodum bu site çıktı bende girmişken kayıd oldum....
güzel siteyi benziyo...
daha ikinci gününm:-)

stukatr 13 Aralık 2007 01:44

bende ödevimi ararken girdim bence başarılı bir forum siteyi daha görmedim ama daha ilk dakikalardan bu siteye üye olayım dedim inşallah ilişkimiz uzun sürer :)

ahmeterten 13 Aralık 2007 03:01

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

emekli işçiyim.google de bir proğram ararken msxlabs'la karşılaştım. o günden bu yanada gerektikçe sizlerleyim ve de oldukca menmunum. emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimle.

TaTLı BeLa 13 Aralık 2007 22:46

tesadüfen qirdimm :) baktımkii bombaA bi site çok başarılıı üye oldum hemen siteyi keşfe çıktım şimdi...güsel wakit geçiriceğimden eminim...bütün ekibi kutlarım ilk defa böyle biyere üye oluorumm...yanlışlarım hatalarım olursa düzeltin ;)

SmYrNa 13 Aralık 2007 22:50

waLLa ben unuttum biLe nasıL buLup girdiğimi. bayağa oLuo :)
Ama bu sitede gerekLi biLgiLer konuLar vs. işime yarıo saoLsun arkadaşLar güzeL bi site yapmışLAr herşey var gerekLi gereksiz yok yok yani..

Blader 13 Aralık 2007 22:52

Ben bu siteyi avatar ararken buldum. Gerçekten güzel.

realistdincer 14 Aralık 2007 10:33

güzel bir site.. bu siteyi nette gezerken buldum live messenger ın 8.5 beta sürümü indireceğim zaman bu site geldi karşıma...

FIRTINA54 14 Aralık 2007 21:04

MsXLabs´la yani bu siteyi zaten daha önce ziyaret etmiştim ve çok hoşuma gitmişti ve bir türlü fırsat olupta tanışamadım yani üye olamadım şimdi üye oldum ve tüm arkadaşları selamlıyorum teşekkürler

batuhan0000 15 Aralık 2007 00:30

mrb

ben batuhan yurt disinda kaliyorum sitenize yeni uye oldum kuzenimin tavsiyeyiyle oldum guzel bir yere benziyor emeklerinizden dolayi tesekkur ederim;)

parkc 15 Aralık 2007 15:09

selam bende sitenize yeni üye oldum umarım iyi vakit geçiririz bu arada siteniz görsellik açısından harika görünüyor bir benzerini daha görmedim nette..herkese tekrar selamlar saygılar...

ChakAL 15 Aralık 2007 18:42

SELAMUNALEYKUM ARKADASLAR ARTIK ARANIZDA BENDE VARIM...AZ DAHA VAZGECECEKTIM NEYMIS YA BI UYE ISMI KABUL ETMEDI :) NEYSE BENDE ARTIK BURADAYIM ARKADASLAR...ADIM ATAKAN ANKARADAYIM HEM CALISIR HEM OKURUM...ISTEN GELIR GELMEZ NETE BASLARIM DINLENEMIYORUM :)

sanar 15 Aralık 2007 20:03

Ben bu siteye tesadüfen rastladım ve içeriğini çok beğendim.... Ayrıca bir çok arkadaşıma da tavsiye ettim........... :)

mikado0618 15 Aralık 2007 21:40

gerçekten harika bir site kurmuşsunuz tek kelimeyle hayran kaldım

efecanirim 15 Aralık 2007 21:58

ben bu siteye google den aradıgım bı reklam ile 2 ay once falan girmiştim.hosuma gitti ama uye olmadım.bugun ise tekrar bi reklam aracılıgı ile sitenize baglandım.özellikle M şeklindeki harflere tıklandıgında duyulan''give me your hand'' ve ''just ... back'' seslerine nerdeyse aşık oldum :D
ben 15 yasındayım ve izmirde oturuorum.pessimistim
karanlıgı cok sevmem
ama mavi karanlık favorimdir :)

ckrefe 16 Aralık 2007 02:31

Ben ömer çakırefe googlede gif resimler ararken tesadüf buldum resimlere bakarken başım döndü emeği olanlara teşekkür ederim.
sevgi ve saygılar.

morinci 16 Aralık 2007 11:25

merhaba ben tülay lacorna antlaşmasını araştırıyordum sizi buldum iyi de oldu antlaşmayla ilgili çok şey buldum ama bu antlaşmaya verilen toplu adı bulamadım...bi yarışma sorusu bulmam gerkiyo...neyse gevezelik yapıyorum iyi günler...

volture 16 Aralık 2007 11:39

''crazy'' bi '' eagle'' ım bende işte...:P
böle 2006 nın yazıydı...nette başıboş bi şekilde dolanırken yanlış bişiler yaptıımı hissettim bi an...
sora bi bahktım..
MAVİ KARANLIK ın içine düşmüşüm...
işte o zmandan sora da yolumu bulup bi türlü çıkamadım burdan...
:P:P:P

serseri_gm68 16 Aralık 2007 18:56

valla ben 1 gün 1 program araken bu sıte de yayınlasmıs olarak buldum ve dıger aradıgım programlarıda burda bulacagıma ınandım ve uyenız oldum

ve cok memnun'um sıtemızden :):)

Misafir 17 Aralık 2007 03:02

Valla benim tanışmam msn hata kodunu araştırırken oldu aslında güzelde oldu böyle bir siteyi yapanla tanışmak isterim flash menuler olsun dizayn olsun profesyonel çalışan biri olsa gerek sitenizi çok beğendim canlar başarılar size!!!

ha unutmadan şu hata koduna çözümü de söyleseniz tam süper olacak :] hata kodu bu : 8100030d hadi kolay gelsin size

rorpet 17 Aralık 2007 12:58

tamamen tesadü tanışmamız fakat gerçekten SÜPERRRRR 1 Site tşkler

asla_asla_deme 17 Aralık 2007 15:43

Alıntı:

expCodeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 865968)
Valla benim tanışmam msn hata kodunu araştırırken oldu aslında güzelde oldu böyle bir siteyi yapanla tanışmak isterim flash menuler olsun dizayn olsun profesyonel çalışan biri olsa gerek sitenizi çok beğendim canlar başarılar size!!!

ha unutmadan şu hata koduna çözümü de söyleseniz tam süper olacak :] hata kodu bu : 8100030d hadi kolay gelsin size

Çözümü Aşagıdakı Linkden Ulaşa Bılırsınız

8100030d

muti_1912 17 Aralık 2007 19:57

vallaha sans eseri karıslastık yagmurlu bir geceydi trende giderken laptopla internette sürf yapıyodum birden bire elektirkler kesildi işte ozman tanıstım bu siteyle:Dhem yazdım hem oynadım begendınmı:P merhaba arkadaslar benı aranıza aldıgınız için minlettarım hemen kalkmasın lütfen:D

safi20 17 Aralık 2007 20:16

merhaba ben safi
denizliden katılıyorum.
sağlık konuları ile ilgili araştırma yaparken sizi tanıdım. siteniz beni çok etkiledi. bir an önce bitmesini istediğim, hazırlamam gereken bazı projelerim vardı. ilk başta kayıt olmak gibi bir niyetim yoktu. sadece bir parça gezmek istedim. sonra dayanamdım ve kayıt olmaya karar verdim. sağlık ve yaşam konuları ile ciddi alakadarım. en kısa zamanda çok sık görüşmek üzere

mitokondri 18 Aralık 2007 19:43

yaklaşık bir senedir çeşitli sebeblerle google da arama yaptığımda karşıma çıkan bir siteydi özellikle şu fondaki kadının gülmesi çok hoşuma gidiyordu dedim kendi kendime kusur kalmamalıyım :D

işte böyle :rose:

zeynebim 18 Aralık 2007 20:39

merhaba

merhaba ben yeni üye bu siteye geldiğim için çok mutluyum teşekkürler

ruzgar_kaptan 18 Aralık 2007 23:28

tavsiye üzerine aranıza katıldım.

GoZdeE 19 Aralık 2007 13:36

bi arkadaşım bu siteyi önerdi çok güzel bir site harika ya tek kelimeyle:D

mihmandar_yolcu 19 Aralık 2007 15:16

selam ben mihmandar siteyi kızım buldu ama şimdiye kadar kayıt olmamış ben olayım dedim teşekkürler

be_your_seLf 19 Aralık 2007 20:35

sLmmmmmm bu siteden çok yararLandım...

örn..msn ve pc üzerine programLarından ...

neyse aranızda ii vakit geçireceğime inanıyorum ...

herkese merhaba......

alperozz 19 Aralık 2007 20:46

siteyi çok uzun zamandır biliyorum hatta daimi üye olabilmek için mesaj göndermeye bile başlamıştım üye resimleri bölümüne resmimi böndermiştim albümde yer alıyordum.. sonra üniversite kazanmak için birşeyleri feda ettim oda maalsef internet oldu.. şimdi geldim üyeliğim bitmiş tekrar üye oldum ve aranızdayım:) googla tanışmak istemezdim ama sanırım 1 sene önce msn de skin aramak için gelmiştim.. alper/antalya

alimbünyamin 20 Aralık 2007 03:02

msxlabs merhaba sizi şans eseri buldum ben resim tutkunu biriyim yağlı boya ve karakalem resim yapmaya çalışıyorum daha bebekken elime kalemi almışım bi dahada bırakmadım çok seviyorum resim yapmayı sitenizede yaptığım birkaç resim gönderdim yine vakit buldukça yazacam iyi çalışlmalar

Saat: 17:35

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık