![]() |
ÖNCELİKLE SİTE KURUCULARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM BİZLERE BÖYLE GÜZEL BİR SİTE HAZIRLADIKLARI İÇİN... BENİM BİR ARKADAŞIM BURAYA ÜYEYDİ ÇOK SÖYLEMİŞTİ ÜYE OL DİYE FAKAT OLMAMIŞTIM.. SONRA GEÇEN GÜN DOLAŞIRKEN ARADIĞIM ŞEYİ BURADA BULDUM VE ÜYE OLDUM.. SAĞOLUN :smiley32: |
ya bana biraz karışık bir site gibi geldi..gerek her tarafta ingilizce kelimeler olmasıyla,gerekse sitenin seçilen rengiyle olsun ilk görüşte çok hoşuma gitmedi..açık konuşmak lazım..böyle ingilizce kelimeler ağırlıklı bir site yapılmasının özel bir sebebi var mı acaba?ilk izlenimlerim böyle iki gündür inceliyorum bunlar dikkatimi çekti..yeni üye olduk..ama içeriği çok güzel..özellikle pc ve flaş video bölümleri birer harika |
merhabalar, ben de buraya tesadüf gelenlerdenim.Net te gezinirken kabir azabı ile ilgili bir konu arıyordum en alasını buldum.Bu siteyi yapanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Ben marmariste yaşıyorum.Memurdum istifa edip buraya yerleştik. selamlar |
valla ustadim nasil buldugum bir baglanti ile gerceklesti baya güzel birsite gibime geldi dedigim kadarda güzelmis basarilarinizin devamini temeni eder saygiar sunarim ilerki zamanlarda daha fazla tanisiriz umarim |
Selam msxlabs ı nasıl buldum valla ben bulmadım o beni buldu :) arayan buluor ya gezinirken msne ile ilgili değişiklerler arıyordum ve birden karşımda forumu bulu verdim. iyiki de bulmuşum süper burası ya saygılarımla emeği gecen herkese teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
ben bu sıteyı bı arkadasım vasıtasıyla tanıdım.ondan resım ıstemıstım oda bu sıteyı tavsıye ettı.bende sıteyı zıyarete basladım.umarım aradıklarımı bulurum |
BEn İlker. burayı arkadaşımdan öğrendim... Güzelmiş çok beğendim.arkadaşa beni buna yönlerndirdiği için teşekkürler |
BURAYA UYE OLDUM COK SEVIN CLIYIM HERKESSE BYYYY |
selamlar adım nihat siteyi msn le alakalı bir konuyu araştırırken tevafuk eseri buldum. şimdilik tam bir bilgim yok. güzel bir siteye benziyor emeği geçen arkadaşlara teşekkürler |
| Saat: 08:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık