![]() |
Nereye gitsem sen varsın. geçtiğim sokaklar seni fısıldıyor kulağıma. Sensizlik ruhumu acıtıyor. Öyle yüzüme bakma!! Can çekişen bedenim değil, KALBİM. Beynim ise bozuk bir plak misali seni tekrarlamaktan bıkmıyor. Ne gariptir ki bana seninle sensizliği yaşatan bu hayat, şimdi sensizliğimde seni bıraktırmıyor. Ama artık istemiyorum. Canlı_cansız tüm bedenlerden nefret ediyorum. Sıkılıyorum artık, bunalıyorum!! Haykırışlarım sana değil sevgilim, sensizliğime.. Bu yalnızlık beni alıkoyuyor. İhtiyacım var sana, sevgine, sıcacık yüreğine .. |
|
************Yalnızlık Çöken karanlıklarda esirleşirdi hisler Beklerdi köşesinde korkusuzca Uzatmak isterdi ellerini yaşamın mutlu renklerine Çekiniyordu olacaklardan kararsızdı. Yalnızlığı, geceye bağlardı hep. Tutuk kalmıştı yüreğindeki sevda Arıyordu özgürlüğünü umarsızca. Yalnızlık arkadaş olmuştu geceye çizerdi geçmişin resmini Hesaplaşmak isterdi duygusuzca. |
YALNIZLIK Yalnızlık; Annesizlik babasızlık gibi. Açlık,parasızlık gibi, Koyar adama bazı bazı. Yarım sevdayla gelir, Ölümle gelir bilemezsin Kalırsın böyle bazı bazı. Ne evin huzur verir, Ne de çevren. Gözler alaycı gelir Yürekler sahte. Çırpındıkça batarsın, Elin göğsünde anlamaz kimse....! Cihat Aydın |
Yalnızlıkhttp://www.aruz.com/huya-siir/metin.gif Yalnızlığımı büyütür kalabalık Gökdelen'in gölgesine siner Karanfil Sokak kalınlaşır yoksul kadın çocuklarıyla çöplerin üzerine konar gözleri cam kırıkları sevgilim gelir yalnızlığım büyür çocukken gökkuşağına düştüğüm gökyüzü gelir kirli güvercinleriyle. Kimin öznesiydi mevsimler işkence öyküleri kimindi ayrılığın sesi miydi adımnlarım suyu bekleyen uçurum mu kanatlandım yalnızlığımla son mevsime içimde bir kedi yavrusu. http://www.aruz.com/grafs/resim/kare.gif |
Önce güzeldi yalnızlık Serbest olmak, birilerine bağımlı olmamak Sonra sessizliği çöktü yalnızlığın ve Bir şey olduğunda paylaşmak için birini bulamamak İşte bu zorladı beni burdayım diye bağırmaya Bir daha düşmemek için yalnızlığa |
YalnızımYagmurlu ve soguk bır gece yıne elerım ceplerımde sokaklarda basıbos kahretsın yıne yanlızım. yagmurdan sıcana donmus halınle , sokak lambaları altında ellerım ceplerım de aylak aylak! kahretsın yıne yanlızım oysa ne cok severım... sevdıgım,taptıgımkadınımla kolkola yagmuda ıslanmayı ıslak dudaklarından opmeyı. sokaklarda basıbos , sıcana donmus halımle yıne ellerım ceplerımde... kahretsın...! Cihat Aydın |
YAKILACAK ADAM "İlk ateşi sen yaktın Son yangın da senden olsun Senin canın sağolsun" Bilmeliydim Bir sabah çekip gideceğini Dünyayı başıma yıkıp gideceğini bilmeliydim Ve sen daha kırmadan bu aşkın kalemini Ben herşeye eyvallah deyip Çekip gitmeliydim bu şehirden Ben yakılacak adamım bu şehirde Sana böyle yandığım için Ben asılacak adamım bu şehirde Seni böyle sevdiğim için Oysa Neler öğretti hayat bana Gülerken ağlamayı Sırtımdan vurulmayı Aç susuz yaşamayı... Daha neleri öğretti hayat bana Bir sana yalvarmayı öğrenemedim Bir de seni unutmayı Ben yakılacak adamım bu şehirde Sana böyle yandığım için Ben asılacak adamım bu şehirde Seni böyle sevdiğim için Sen sahte mutlulukların süslü prensesi Sen sosyetik barların şımarık sokak kedisi Sen mutluluğun korkak faresi Sen hep aynı gecelerin Hep aynı şarkıların Hep aynı masaların vazgeçilmez mezesi Senin cirit attığın sokaklarda Ne gezer aşkın vefanın gölgesi Çek git artık! Yaşanmasın bir daha aşkın böylesi Çek git artık! Bitsin burada bu aşkın hikayesi Oysa Bir yudum mutluluğun için Yollarına bir ömür serdim Oysa Bir gelişin için Sokaklarına binlerce sabır ektim Hasretse hasret Acıysa acı Uğrunda en kralını çektim Üstelik yalnız ve tektim Senin bir taş olduğunu nereden bilecektim? Biliyorsun... Seni bebekler gibi sevdim Seni çiçekler gibi sevdim Seni melekler gibi sevdim Çünkü sen Tapılacak kadındın (!) bu devirde Oysa ben Sana böyle yandığım için Sana böyle kandığım için Seni böyle sevdiğim için Asılacak adamım bu şehirde Yakılacak adamım bu şehirde Git git artık... Güle güle! AHMET SELÇUK İLKAN |
Yalnıza Yalnız Unutuldum,paramparça halimle Aynı yaprakların üzerine parça parça sinmiş tozların Yaprakları kapatmışçasına... Yine o paslı demirin üstüne oturmuş mayiyle yeşilin Tamamlanmışlığını seyrediyorum.Yalnızım aslında kendimi Davetkar bir şekilde açık ve saçık hayallerimi Seyrediyorum. Buluyorum o dalgaların yeşillere Kendini göstermişçesine sığıya varmalarını Akşam olurdu yıldızlarıma bakar dinlenir Islatırdım ellerimi yağmurun pençesiyle Bulurdum kendimi toz pembe hayallerle anılarımı Yakardım onları.taki olgunlaşana dek!!! Emre Altınok |
ADIMI UNUT Nasılsa ayrılık bu aşkın sonu Sen de eller gibi adımı unut Kader ikimize çizmiş bu yolu Sen de eller gibi adımı unut Seninle bu aşkı yaşamadık say Birlikte gülüp te ağlamadık say Böylesi unutmak dahada kolay Sen de eller gibi adımı unut İstemem söyleme bir tek kelime Sen de eller gibi adımı unut Değmesin artık hiç elin elime Sar yeni aşkını benim yerime Sen de eller gibi adımı unut... AHMET SELÇUK İLKAN |
| Saat: 14:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık