![]() |
merhaba biraz geç oldu ama artık bende sizlerleyim.ben kumsalll.17 yaşındayım.daha fazlsı için burdayım. |
ben bu siteyi bi ark tan buldummm oncedende burayah üye olmuştum ama SONRA ŞİFRE YANLİŞ OLDUĞU İÇİN BİR SÜRE GİREMEDİM BENDE YENİ Bİ ÜYE OLMAK İSTEİM VE ŞİMDİDE BURDAYImMMMMMMMMMMMMMMMMMMM |
hoş bulduk ama gerçekten HOŞ BULDUK! Ellerinize sağlık ne zamandır böyle özenli çalışma ve ilgi gösterilmiş bi site arayışındaydım esasında gezinirken çok denk elmiştim ama bu sefer ki nedense kalıcı oldu çünkü göz ucuyla değil beyin kavramıyla bakınca sitesinize emek ve uğraşı görmek mümkün tanıştığıma memnun oldum ve bu tutumlu davranışın örneği sitemizin daha güzel yerlerde görmek dileğiyle hoşçakalın |
google da sürekli bişeyler ararken bu siteyi buluyordum ve üye olmak bu güne nasip oldu,başarılar...:) |
slm.lar ve iyi bayramlar!... sizleri tanımıyorum, ama herzaman iyilerle karşılaşmayı dileyen birisi olarak bana Bayram hediyesi gibi oldunuz, teşekkür ederim! henüz çok yeni üyeyim, birkaç dk. oldu diyebilirim, ama gönlüme yer ettiniz ve sizleri tanımaktan, sitenizi keşfetmekten dolayı son derece heyecanlıyım. sanırım sık sık duygu ve düşüncelerimi okuyacaksınız. saygılar... |
sitenizi bulmam arkadaşimin sayesinde oldu ve göz attığımda gerçekten her yönüyle farklı bi site olduğunu gördüm en azından bu sitede arkadaşlık ön plandaydı kendini bilmez abazalar deil;) ayrıca bu konuda dawrandiiniz duyarlılık içinde thanks! :smiley32: bence çok güzel bi çizgi yakalamışsınız :) |
http://3c.img.v4.skyrock.com/3ca/mahkumsun/pics/696205980.jpg SİTENİZ ÇOK GÜZEL BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM... UMARIM DAHA BAŞARILI OLURSUNUZ ... SAYGILARIMLA...!!! KaDiR |
www.msxlabs.com<<<<işte bu site bi şeyler araken karşıma çıktı ilk başlardan önemsemedim ama sonradan bi kere girince bu siteye buranın küçük bi dünya oldugunu anladım bu siteyi seviyorum(L)Ayrıva Bu siteyi yapan ve emegi geçen kişilere sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum:smiley32:Eger bi şey arıyorsanız onların hepsi burada mevecut:turkiye::turkiyem:(sw) Alıntı:
:turkiyem: |
bende siteye bişiler aramak için gelmiştim öle öle |
ÖNCELİKLE hepinize başarılar dierim nette gezerken wep sayfanızı gördüm hoşuma gitti ben 1975 dogumlu 14.. 08 ayında dogdum adım murat Demir turizimciyim sizinle tanıştıgıma memnunnum |
BENDE Bİ ARKADAŞIN SAYESİNDE ÖĞRENDİM BU SİTEYİ SÜREKLİ GİRMİORUM GİREMİORUM OYÜZDENDE TAM OLARAK NASIL HAREKETBEDİCEMİ BİLMİORUM AMA UMARIM ZAMANLA BENDE ÖĞRENİCEMMMMMMMMMMM |
saolun eywallah arkadaşlar beni kabul ettiğiniz için inanın benle tanış tığınıza hiç pişman olmayacaksınız |
herşey msn 'de başladı ... arkadaşımla konuşuyorduk ve bana msx'in linkini verdi ve bende üye oldum. |
merhabalar sizinle tanıştığıma çok memnun oldum yollarım sizinle bir halk türküsünü ararken karşılaştı meltem cumbul dan etek sarı sen etekten sarısın türküsünde ozaman karşılaştık işte ve iyikide böyle bir tesadüf oluştu siznle tanıştığıma çok memnunum |
Siteyi daha öncede biliyordum, ancak uzun süredir pek bilgisayarla ilgilenemedim, o nedenle üyeliğimi yenilemek zorunda kaldım,internette birşeyler ararken bulmuştum çok yararlandım, teşekkürler |
İnternette birşey ararken tesadüfen buldum ve üye oldum. Gerçekten güzel bir site, mavi karanlık çok etkileyici. Sitede emeği geçen bütün herkese teşekkür ederim. |
merhaba arkdaşlar ben luthien.siteyi fantastic resimler ararken gördüm..ve de sevgili Mikroplar''ın önerisi üzerine...siteyi çok ilginç ve güzel buldum umarım beni de aranıza kabul edersinizz..herkese iyi eğlenceler((ayrıca rresimler çok güzell)):wiggle:(sw)(sw)(sw)(sw) |
Selam Ben Erkan Bi Arkadasımın TAvsiyesi Uzerine Uye oldum Bu siteye Tasarım Olarak Cok Hos Buldum Ve Kaliteli Bi forum Oldugunu Anladım Yeni kayıt olsamda Sevdim Burayı. Beni Sık Sık Görebilmeniz Tek Hedefim. Butun Msxlabs Uyelerine Hayırlı Paylasımlar. |
heheh slm duydum ki bi ben eksikmişim hemencicik geliverdim :D bu siteyi bana VuSLaTT önerdi ve burdan da kendisine tşk ederim...bayıldım süper bir site yapanların eline yüreğine sağlık |
şimdiden kanım kaynadı bu sıteye bı arkadasın tavsıyesını dınleyıp kayıt oldum ıyıkıde olmusum şimdiden mutluyum :) gercekten guzel bir site |
Saniye Ar kardeşimin tavsiyesi üzerine üye oldum. Bakalım ne olucak? |
slm siteyle tanışmam bir arkadaşım sayesinde oldu bana güvenilir olduğundan bahsetmişti merak ederek girdim siteyi beğendiğim için üye olmak istedim |
arkadasim Emi davet ettii. |
merhaba sinan ben samsundan öncelikle böyle güsel bir site hazırladığınız için size teşekkür edrim siteniz gayet güsel bende memnun kaldım yani neyse ben çok unutkan biriyimdir ama aklıma geldikce siteyi ziyaret edeceğimden emin olabilirsiniz sevgiyle kalınn nice mutlu yıllara |
şimdi ben bigün böle aylak aylak gesiniodum.sora dedim kendi kendime ben napiorum böle. gidiim teknolojinin nimetlerinden yararlanasana dedim kendime. sora gittim eve.oturttum PC yi karşıma... sora daldım PC le uraşmaya... baya bi vakit geçmişti ben anlamadan... sora bi kendime geldim;bahktım her taraf ''KARANLIK'' olmuş. ama öle böle bi karanlık deil yane.felaket!!! ama garip bişi vardı; böle ''MAVİ'' bi ışık aydınlatiodu etrafı! bi bakındım etrafa meğerse ''MAVİ KARANLIK'' ın içine düşmüşüm!!! ondan sora da saten böle kalakaldım buralarda... ;););) |
program ariyodum buldu satapların ile iş yapiyonuz |
öncelikle bana attığınız bilgi msj ından dolayı teşekkür ederim.ben siteye bi kaç yıl önce üye olmuştum.fakat uzun bi süre giremedim ve üyelik ismimide unuttum.sonra tekrar bi üye olayım dedim.çünkü siteniz gerçekten çok hoşuma gidiyor..iyi günler |
merhabalar siteniz harika. pc sorunuma çözüm ararken sitenizde çözüme ulaştım.çok teşekkürler. |
selam bu siteyi tesadüfen buldum ve çok beğendim yaklaşık 1 yıldır giriyorum siteye ama üye olmak bu güne kısmetmiş:) |
Canımın içi bitanecik arkadaşım requiem aeternam sayesinde tanıştım..:) Gerçektende çok güzel bi siteye benziyo.. Requ nerede bizde ordayız daha gelen çok olcak diyebilirim..;) RequFAN dermişim reklam olsun:P |
mrb arkadaslar siteniz gerçekten güzel bende msn ile ilgili bi sorunuma çözüm ararken rastladım buraya..... |
kuzenlerim yılmaz ve emre sayesinde tanıdım burdan bize göz kırpma indirmişlerdi ben de geldim sonra peşlerinden kota derdi yüzünden de pek bir şey indiremiyorum ama güzel site başvuru kaynağım ;) |
merhaba bu güzel ve bir okadar sıcak karşılamalarınız için teşekkür ederim.msn için farklılar ararken tanıdım sitenizi ilgimi çekti.internet konusunda çok yeniyim ve bir o kadar da acemiyim.şimdilik herşey güzel umarım sayenizde ben de iyi bir pc kullanıcısı olma yolunda ilerlerim yardımlarınızı bekliyorum.herkese saygılar.... |
merhabalar, siteniz gerçekten çok sıcakkanlı ve bunu sağlayan herkese teşekkürler. Sitenizle tanışmam ise windows live için son sürüm programları bulunan bir siteye arıyordum ve sizi buldum. Gerçekten sloganınız hakkını veriyor. Herkese iyi seneler! |
google geziyordum bende msn eklentileri bulmak için bu siteye girdim ve bir daha çıkamadım |
RuffRyders nickli üyenin tavsiyesi üzerine üye oldum... herkese iyi forumlar gerçekten kaliteli bi forum...:bow: |
merhaba herkese :) siteyi bir yılı aşkındır biliyorum fakat işlerimin yoğun olmasından dolay sadece ziyaretçi olarak dolaşmaktaydım bugün üye olmaya karar verdim.. muhteşem bir site emeği geçen herkese tşkler :) |
bende bu siteyle arkadasım gulsah sayesinde tanıstım bana cok guzel bi site die onerdi ve ben de uye oldumm |
merhaba ben crazyflow ilgi alanım müzik rap seviyorum bunun yanı sıra kulağa hoş gelen tüm kleri dinlerim site fena değil takılıyorum tavsiyede ederim ... site çok amaçlı değerlendirme in bizim gibi üyelerin çabası gerekyor sağlıcakla...crazy flow..... |
süpper..: bir site gerçekten ..bana siteyi google söledi... |
merhabalaarr .öncelkle harka brsite w yasemn86 nın tawsiesi üzerne tanıstkk msx ilee. |
bence site muhteşem payLasım oLarak anLayıs oLarak uzun zamandır takıp edıyorm bı kac sıtede admınLık yaptım kendı sıtemde wardı kapatmak zorunda kaLdık ama bu sıte gercekten muhtesem emege gecen herkese TşkLer FazLa bişi yok Sadece Emeğe Saygı.. |
msn yi daha iyi kullanmak vesorunları çözmek için devamlı googleda arama yaparken karşıma hep bu site çıkıyordu. dikkatimi çekti msn ağırlıklı olduğu için kayt olmak istedim yani aylardır üye olmadan siteye hep giriyordum zaten.çok taraflıca araştırmadım üye olarak incelemek için kaydoldum.ilerisini zaman gösterir artık... |
hoşbuldukkk aslında burda uyeliğim var ama hepsini şifresini ve nicini unutum inşallah bunu unutmam :) |
selam ben geldim (sw) |
site 10 numara sitenin sahibini tebrik etmek istiyorum :) |
raslantı oldu walla:)ama daha kesfedemedım |
Mrß Msx' TutkunLarı .. ßen eski üyeyim ve Yeni Nick'mLe geLdim uzun zamandır Giremiyodumm Mahrumm kaLdıkk ßu güzeLLikLerden Çqq Sorry ßundan sonra Sık Görüşmek diLegiyLe h.ßLdumm =) |
side hakkinda fazla birsey bilmiyorum. ogreniyorum, |
girdiğim diğer siteler çok sıktı arkadaşlarım bu siteyi önerdi girdim baqtım tam benlik takılıyım dedim bir haftadır bakmakla yetiniyordum bugünde bu sitede bende olmalıyım deyip üye oldum :D |
| Saat: 04:57 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık