MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

tolga1 10 Ocak 2008 16:24

slm kisaca kendimi tanitma firsati verdiyiniz icin tsk aslinda kimse ne önderdi ne de söyledi öyle internette dolasirken tesadüf oldu ben daha önce yurt disinda yasiyordum uzun yillar simdi ise 5 yildir TR de istanbulda yasiyorum umarim burda sicak dürüst ve saglam dostluklar yapma imkanim olur türkcem de okadar iyi sayilmaz :::)))) amma neyse bir by arkadas bulursam burda öyretir isde bana fenami ::))

sledge_35 10 Ocak 2008 17:52

farklı bşiler ararken karşıma çıktı. iyiki de çıkmış çok memnun oldum buradaki arkadaşlarla bilgi paylaşmak ve güzel zamanlar geçirmek dileğiyle herkese merhaba:DD

dungeonemre 10 Ocak 2008 21:03

erenı dınlemek bı zevkse:D bu sıteye böle uye oldum:P

_cesminaz_ 10 Ocak 2008 21:25

merhaba herkese benim öyle ahim sahim bi tanisma hikayem yok. halamin tavsiyesiyle girdim bu siteye asil hikaye girdikten sonra basladi:) iyikide üye olmusum diyorum simdi:) bir sürü yeni sey ogrendim sayenizde.iyiki varsin msx

Ege Adasi 10 Ocak 2008 23:45

*-)

iyi aksamlar herkeze oncelikle, ben tesadufen gordum ve mavi benim cok sevdigim bir renktir,boylece uye oldum ama:bazi bolumleri anlayamadim,nasil anlayabilirim,bana yardimci olursaniz sevinirim... Acemilik zor oluyor ilk basta...
Simdiden teskkurler... Ege Adasi:)

MorbidoS 11 Ocak 2008 08:17

Merhaba=)
ben msxi önceden bi kaç kez google sayesinde görmüştüm bugün daha dikkatli bakma fırsatını buldum ve gerçekten çok güzel bi ortam olmuş ben de üye oldum..her yönünü güzel geliştirmiş bi forum inş böyle devam eder=)

Hergele girl 11 Ocak 2008 12:45

walal tesadüfen geziyordum üye oldumm inş. güsel vakit geçirriz ;)

pc_qopat 11 Ocak 2008 12:53

bende arkadaşım gibi tesadüfen denk geldim üye olmak istedim umarım güsel vakit geçiririz;)

KoNt_SiVaSLi 11 Ocak 2008 14:57

ben cok sevdım sıtenızı valla googlede karakalem calısmaları ararken buldum sıtenız cok sanatsal ne arasan var valla bundan sonra basınıza belayım :Dsızı sevıyorummmmmm:D:DD:D:D

buddha 11 Ocak 2008 18:52

Herkese selamlar..Adım Okyanus.Felsefe ile ilgilenirim daha çok.Tesaadüf eseri site ile karşılaştım.Eğlenceli bir yere benziyor.(sw)

fatih gök 11 Ocak 2008 19:37

Bu siteyi bana kimse tavsiye etmedi.Çanakkale Zaferini incelerken karşıma çıktı.Ben de hemen üye oldum.Hoşca vakit geçirebileceğim,güzel bir site.

mustimix41 12 Ocak 2008 23:30

mmarhabayııııın milletttt:D:D:D:D ben simdi uye oldum yeniyim ok;) kocaelinden katılıorum dier yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim inş aranıza kabul edersiniz ?????

ASİ_ANGEL 12 Ocak 2008 23:58

..tesadüfen gördüm sitenizi,kimse tafsiye etmedi ...çk güzel bi site.
güzel vakit geçireceğime inanıyorum :)

A.Arda 13 Ocak 2008 00:21

Valla bende onu iyi tanırım o da beni iyi tanır=)
Sadece mecburi bir nick değişikliği yapmak zorunda kaldım:P:D

flz_kdm 13 Ocak 2008 00:34

uzun zamandır bu siteyi biliyorum hatta üye olmadan çok da yardım almıştım
bu kadar gelimiş değildi hatta tanıdığımda forum açılması iyi olmuş bende üye olup yararlanıyım dedim :)

er_tugrul 13 Ocak 2008 02:27

Merhaba, sizi nasıl buldugumu bende anlayamadım. Siteniz bir anda karşımdaydı. İceriğine girince ilgimi cekti. Üye oldum. Yvaş yavaş tanımaya calışıyorum. cok yararlanacagımı düşünüyorum. Sayın üyelerinizede katkıda bulunursam ne mutlu bana. Msxlab'a ve üyelerine teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerimle.. Ertuğrul

amca55 13 Ocak 2008 12:36

ilk bilgisayarı aldığım zaman siteyi tanıdım emekliyim 53 yaşındayım
4 senedirde pc ile günlerimi geçiiriyorum teşekkürler

idaho 13 Ocak 2008 20:25

hepinize sevgiler..bu kanalla tanismam tamamiyle tesadüf oldu..uzay gemileri hakkinda bir sey ararken bu kanalin türkce yazilimi ile karsilastim..ilgimi cekti..simdi ilgimi cektiginden cok memnun oldum

AloNeBoy 14 Ocak 2008 19:48

Ben daha bu siteye bu gün katıldım.Sitenizi gerçekten güzel buldum.Ve forumda olduğu içinsitede olmayı uygun gördüm teşekkürler.

dj dila 14 Ocak 2008 20:46

ödevimi araştırken bu siteyle karşıLaştım ve hoşuma gittiği için üye oLdum ;)

Reaper08 14 Ocak 2008 21:36

"Karanlığın Mavi Yüzü" derken...

Merhaba.

Siteyi uzun zamandan beri biliyorum ama sormadım ve şimdi çok takıldığı için soruyorum. "Karanlığın mavi yüzü" derken asıl söylenmek isteyen, verilmek istenen mesaj nedir ?

Renk ve yaşam felsefesi ile çok yakından ilgileniyorum ve mavi renginin verdiği mesajlar tamamen psikolojiyle ilgili olduğunu öğrendim ve kesinlikle de ilgileniyorum.

"Mavi dünyaların insanlarıyız" gibi..

Belli ki bu mavi de renk dışında bir anlam var. Site sahibinin belki de favori rengi ya da kendisine özel bir anlamı var. Eğer öyleyse özür dilerim şimdiden ama sadece öğrenmek istedim..

Saygılar.

mustimix41 14 Ocak 2008 22:11

google da arastırma yaparkene denk geldim uye olmadan ole gos gecirdim bir kac kes ama simdi uyeyim ve bu beni mutlu etti suan kimseyi tanımıorum burada inş tanısırıs ve dahada mutlu olurum :D:banana:(ci)

pinkpanter 14 Ocak 2008 23:10

MsXLabs'a üye olan çok sevdiğim bir dostumun tavsiyesi üzerine üye oldum.Bir çok konuda geniş bir arşive sahip olduğu için MsXLabs diyorum(Y)

ahmetmustafa 15 Ocak 2008 02:00

google de uzay dedim karşıma siz çıktınız. iyiki çıktınız.biraz gezindim ben buraya üye olmalıyım dedim ve artık burdayım kimse beni buradan atmayı düşünmesin. doyurucu bilgiler paylaştığınız için form yetkililerine ve benden önce üye olan arkadaşlara teşekkür ederim.

simon 15 Ocak 2008 11:27

valla benim ki baya bi eski aslında türkçe rap için takılıodum ama foruma takılmıodum sadece mp3 indiriodum başka bi forumda üyeydim geçenlerde ordan 8. kez atılınca bi daha girmemeye karar verdim burda etkinliğim sürüyor:):)

ysnblue0710 16 Ocak 2008 15:41

mrb.herkese sağlıklı,mutluve neşeli günler dilerim.
çalışmak için Manisa'geldim.henüz arkadaş çevrem yok buyüzden nette takılıyorum.
Bu siteyi tesadüfen buldum.çok güzel çokhoşuma gitti.busiteyi oluşturan ve geliştiren herkese teşekkür ediyorum.

thevurgun 17 Ocak 2008 20:03

valla aşkımı arıyorum ben onu ararken sızı burayı buldum

Meril 17 Ocak 2008 20:06

Merhaba
Zaten üyeydim ama uzun zamandır girememiştim Baktım üyeliğim silinmiş dedim yeniliim belki girerim Bu sitenin teması bile insanı çekiyor :) Kaliteli bi forum, her şey var Öyle valla

angel86 18 Ocak 2008 13:32

merhaba bu siteyi tesadüfen buldum.İyki de bulmuşum hem görsel hem de yazılı anlamda harika bir site:) Bu siteyi oluşturan herkese teşekkür ediyorum Çok yeniyim umarım burada iyi arkadaşlarım ve kankalarım olur;)herkese selamlar:)

japon5 18 Ocak 2008 13:37

ben bu siteye ilk defa üye oldum daha bişey görmedim inşallah görcem amin:)

GhostSo 18 Ocak 2008 20:30

merhaba Arkadaslar foruma sızlerınde bıldıgı gibi bugun uye oldum uye olmamım sebebı tasarımını cok beyedıgımden cok güzel bi site olmus inş.. hep en iyi olursunuz..
Hep beraber yararlı paylasımlarda Bulunmak dileyi ile..
İnş. sizlerle birlikte bende keyıflı vakıt gecırırım..
İyi aksamlar.

kardelen16 19 Ocak 2008 14:31

herkese merhabalar iyi paylaşımlar
ben deniz bursadan..

by

angel86 19 Ocak 2008 14:57

merhaba

Mikropçuk_11 19 Ocak 2008 15:00

burada nasıl tanıştığımız yazılıyo angel86

ben yaz tatilinde bize gelen Sedef_21 üyesinden aldım çok güzel bir site

detayharita 19 Ocak 2008 16:06

Geziyordum program aramamda sizin siteye geldim ve aradığımı buldum.

Kullanıcılarınızın yapılarını biraz merak ettim.
teşekkür ederim.

volture 19 Ocak 2008 16:37

yah valla yaza yaza hikaye kalmadı!
büssürü hikaye yasdım buraya kendimle ilgili!

bu sefer size bi süpris yok!!
öle tanıştık işte...napcanız!!!
:D:D:D

halis_ads 19 Ocak 2008 18:33

wallah siteyi ben bulmadım o beni buldu az önce ben halis uzun konuşmayı sevmiyen kısa kesen biriyim ayrıca şişman ve tatszı biriyim

By_AkCoCuK 19 Ocak 2008 20:17

İnternette arana yaparken tanıstım su ana kadar gordugum guzel sitelerden birisi

Turkstrike 20 Ocak 2008 02:24

Aslında msxlabs.org'a pek yabancı sayılmam.Muhtelif zamanlarda gezinirken sık sık karşılaşırdım.Biraz sıra dışı;hatta fantastik diyebilirim.Kısmet bu güne imiş,üye oldum işte.Hayırlı olur inşaALLAH...:)

ka12 20 Ocak 2008 02:35

selam ben sitenizi googlede program ararken buldum hoşuma gittti kayıt oldum
inşaallah güzel vakitt geçiririz hep beraber
ama itiraf etmeliyim index php nize hasta oldum basit ama etkili olmuş
sound wierwirler çok iyi zaten beni bağlıyanda onlar oldu bakmadan edemedim sonrada üye olmaya karar verdim neyse herkese iyi vakit geçirmeleri dileğiyle

handem_ 20 Ocak 2008 02:56

google sayesinde buldum,iyi de ettim bence:)

çok güzelmiş burası;)

deryuruk 20 Ocak 2008 03:34

ben birşey arayınca hep msxlabs çıkardı bi gün dedim artık üye olalım bizde tadına bakalım dedim herkesin üye olmasını isterim bu zevki paylaşabilmek için....

devilinside 20 Ocak 2008 05:54

anime ve fantastik cizimlere merakım var ınternetten ararken buldum ve gordugum en buyuk arsıvlerden bırı.ayrıca sıtenızın dızaynından muhtevasına ve sımdılık anladıgım kadar kullanıcılarına kadar hersey cok guzel sanırım uzun sure bu sıte adres yerınde olacak emegı gecen herkese tskur ederım....

doğa ana 20 Ocak 2008 14:42

aslında siz simsonslara guwenın ben onu beendım falanda baktım ama hiç bi sıteyede bule baalanmamıstım genelde hem uye olurum sora unurum ama burası çook farklı ınanın:)

mustafateknetas 21 Ocak 2008 11:05

tek kelime ile her şey mükemmel.

tasiyici 21 Ocak 2008 16:00

herkese selem bende internetten buldum çok güzel bie site aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler iyi forumlar

KARAHAN76 21 Ocak 2008 18:21

ben formu resim ararken rasgele buldum. ve herşeyiyle çok hoşuma gitti.özellikle giriş sayfası.sesler falan .muhteşem bi site.güzel paylaşımlarla beraber olmak dileklerimle .tşk mavi karanlık..süpersiniz gerçekten(F):)

MAVİNİL51 21 Ocak 2008 18:58

SİTEYİ TESADÜFEN KEŞFETTİM ZATEN ÜYE OLALI 5DAKİKA OLDU AMA ÇÖPÇATANLIK KONUSUNDA SERT OLMANIZ HOŞUMA GİTTİ. ŞÖYLE ADAM AKILLI MUHABBET EDECEĞİM SEVİYELİ İNSANLARLA TANIŞACAGIMI UMUYORUM. ÖNCELİJKLE SİTEYİ Bİ KEŞFEDEYİM YORUMLARIM DEVAM EDECEK

AnTeLiYoqRa 21 Ocak 2008 23:12

ßENDE SİTEYİ TESADÜFEN BULMADIM ASLINDA BİR KAÇ KERE GİRMİŞTİM GOOGLE SAYESİNDE SEVİYELİ SÜPER Bİ ORTAM GİBİ GELDİ EMİNİM ÖLE:}WE BUGÜNDE Bİ ÜYE OLİMM DEDİM WE BURDAYIM EMİNİM BENİDE ARANISA ALIJAKSINIZ=}}

MSANO 22 Ocak 2008 10:52

herkeze selam burayı google aracıyla program ararken buldum ve hemen kayıt oldum beni etkiliyen ilk başta sayfa dizaynı oldu daha bir yere bakmadım bakıcam

başarılarınız devamını dilerim

saygılarımla :)

Saat: 20:24

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık