![]() |
slm kisaca kendimi tanitma firsati verdiyiniz icin tsk aslinda kimse ne önderdi ne de söyledi öyle internette dolasirken tesadüf oldu ben daha önce yurt disinda yasiyordum uzun yillar simdi ise 5 yildir TR de istanbulda yasiyorum umarim burda sicak dürüst ve saglam dostluklar yapma imkanim olur türkcem de okadar iyi sayilmaz :::)))) amma neyse bir by arkadas bulursam burda öyretir isde bana fenami ::)) |
farklı bşiler ararken karşıma çıktı. iyiki de çıkmış çok memnun oldum buradaki arkadaşlarla bilgi paylaşmak ve güzel zamanlar geçirmek dileğiyle herkese merhaba:DD |
erenı dınlemek bı zevkse:D bu sıteye böle uye oldum:P |
merhaba herkese benim öyle ahim sahim bi tanisma hikayem yok. halamin tavsiyesiyle girdim bu siteye asil hikaye girdikten sonra basladi:) iyikide üye olmusum diyorum simdi:) bir sürü yeni sey ogrendim sayenizde.iyiki varsin msx |
*-) iyi aksamlar herkeze oncelikle, ben tesadufen gordum ve mavi benim cok sevdigim bir renktir,boylece uye oldum ama:bazi bolumleri anlayamadim,nasil anlayabilirim,bana yardimci olursaniz sevinirim... Acemilik zor oluyor ilk basta... Simdiden teskkurler... Ege Adasi:) |
Merhaba=) ben msxi önceden bi kaç kez google sayesinde görmüştüm bugün daha dikkatli bakma fırsatını buldum ve gerçekten çok güzel bi ortam olmuş ben de üye oldum..her yönünü güzel geliştirmiş bi forum inş böyle devam eder=) |
walal tesadüfen geziyordum üye oldumm inş. güsel vakit geçirriz ;) |
bende arkadaşım gibi tesadüfen denk geldim üye olmak istedim umarım güsel vakit geçiririz;) |
ben cok sevdım sıtenızı valla googlede karakalem calısmaları ararken buldum sıtenız cok sanatsal ne arasan var valla bundan sonra basınıza belayım :Dsızı sevıyorummmmmm:D:DD:D:D |
Herkese selamlar..Adım Okyanus.Felsefe ile ilgilenirim daha çok.Tesaadüf eseri site ile karşılaştım.Eğlenceli bir yere benziyor.(sw) |
Bu siteyi bana kimse tavsiye etmedi.Çanakkale Zaferini incelerken karşıma çıktı.Ben de hemen üye oldum.Hoşca vakit geçirebileceğim,güzel bir site. |
mmarhabayııııın milletttt:D:D:D:D ben simdi uye oldum yeniyim ok;) kocaelinden katılıorum dier yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim inş aranıza kabul edersiniz ????? |
..tesadüfen gördüm sitenizi,kimse tafsiye etmedi ...çk güzel bi site. güzel vakit geçireceğime inanıyorum :) |
Valla bende onu iyi tanırım o da beni iyi tanır=) Sadece mecburi bir nick değişikliği yapmak zorunda kaldım:P:D |
uzun zamandır bu siteyi biliyorum hatta üye olmadan çok da yardım almıştım bu kadar gelimiş değildi hatta tanıdığımda forum açılması iyi olmuş bende üye olup yararlanıyım dedim :) |
Merhaba, sizi nasıl buldugumu bende anlayamadım. Siteniz bir anda karşımdaydı. İceriğine girince ilgimi cekti. Üye oldum. Yvaş yavaş tanımaya calışıyorum. cok yararlanacagımı düşünüyorum. Sayın üyelerinizede katkıda bulunursam ne mutlu bana. Msxlab'a ve üyelerine teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerimle.. Ertuğrul |
ilk bilgisayarı aldığım zaman siteyi tanıdım emekliyim 53 yaşındayım 4 senedirde pc ile günlerimi geçiiriyorum teşekkürler |
hepinize sevgiler..bu kanalla tanismam tamamiyle tesadüf oldu..uzay gemileri hakkinda bir sey ararken bu kanalin türkce yazilimi ile karsilastim..ilgimi cekti..simdi ilgimi cektiginden cok memnun oldum |
Ben daha bu siteye bu gün katıldım.Sitenizi gerçekten güzel buldum.Ve forumda olduğu içinsitede olmayı uygun gördüm teşekkürler. |
ödevimi araştırken bu siteyle karşıLaştım ve hoşuma gittiği için üye oLdum ;) |
"Karanlığın Mavi Yüzü" derken... Merhaba. Siteyi uzun zamandan beri biliyorum ama sormadım ve şimdi çok takıldığı için soruyorum. "Karanlığın mavi yüzü" derken asıl söylenmek isteyen, verilmek istenen mesaj nedir ? Renk ve yaşam felsefesi ile çok yakından ilgileniyorum ve mavi renginin verdiği mesajlar tamamen psikolojiyle ilgili olduğunu öğrendim ve kesinlikle de ilgileniyorum. "Mavi dünyaların insanlarıyız" gibi.. Belli ki bu mavi de renk dışında bir anlam var. Site sahibinin belki de favori rengi ya da kendisine özel bir anlamı var. Eğer öyleyse özür dilerim şimdiden ama sadece öğrenmek istedim.. Saygılar. |
google da arastırma yaparkene denk geldim uye olmadan ole gos gecirdim bir kac kes ama simdi uyeyim ve bu beni mutlu etti suan kimseyi tanımıorum burada inş tanısırıs ve dahada mutlu olurum :D:banana:(ci) |
MsXLabs'a üye olan çok sevdiğim bir dostumun tavsiyesi üzerine üye oldum.Bir çok konuda geniş bir arşive sahip olduğu için MsXLabs diyorum(Y) |
google de uzay dedim karşıma siz çıktınız. iyiki çıktınız.biraz gezindim ben buraya üye olmalıyım dedim ve artık burdayım kimse beni buradan atmayı düşünmesin. doyurucu bilgiler paylaştığınız için form yetkililerine ve benden önce üye olan arkadaşlara teşekkür ederim. |
valla benim ki baya bi eski aslında türkçe rap için takılıodum ama foruma takılmıodum sadece mp3 indiriodum başka bi forumda üyeydim geçenlerde ordan 8. kez atılınca bi daha girmemeye karar verdim burda etkinliğim sürüyor:):) |
mrb.herkese sağlıklı,mutluve neşeli günler dilerim. çalışmak için Manisa'geldim.henüz arkadaş çevrem yok buyüzden nette takılıyorum. Bu siteyi tesadüfen buldum.çok güzel çokhoşuma gitti.busiteyi oluşturan ve geliştiren herkese teşekkür ediyorum. |
valla aşkımı arıyorum ben onu ararken sızı burayı buldum |
Merhaba Zaten üyeydim ama uzun zamandır girememiştim Baktım üyeliğim silinmiş dedim yeniliim belki girerim Bu sitenin teması bile insanı çekiyor :) Kaliteli bi forum, her şey var Öyle valla |
merhaba bu siteyi tesadüfen buldum.İyki de bulmuşum hem görsel hem de yazılı anlamda harika bir site:) Bu siteyi oluşturan herkese teşekkür ediyorum Çok yeniyim umarım burada iyi arkadaşlarım ve kankalarım olur;)herkese selamlar:) |
ben bu siteye ilk defa üye oldum daha bişey görmedim inşallah görcem amin:) |
merhaba Arkadaslar foruma sızlerınde bıldıgı gibi bugun uye oldum uye olmamım sebebı tasarımını cok beyedıgımden cok güzel bi site olmus inş.. hep en iyi olursunuz.. Hep beraber yararlı paylasımlarda Bulunmak dileyi ile.. İnş. sizlerle birlikte bende keyıflı vakıt gecırırım.. İyi aksamlar. |
herkese merhabalar iyi paylaşımlar ben deniz bursadan.. by |
merhaba |
burada nasıl tanıştığımız yazılıyo angel86 ben yaz tatilinde bize gelen Sedef_21 üyesinden aldım çok güzel bir site |
Geziyordum program aramamda sizin siteye geldim ve aradığımı buldum. Kullanıcılarınızın yapılarını biraz merak ettim. teşekkür ederim. |
yah valla yaza yaza hikaye kalmadı! büssürü hikaye yasdım buraya kendimle ilgili! bu sefer size bi süpris yok!! öle tanıştık işte...napcanız!!! :D:D:D |
wallah siteyi ben bulmadım o beni buldu az önce ben halis uzun konuşmayı sevmiyen kısa kesen biriyim ayrıca şişman ve tatszı biriyim |
İnternette arana yaparken tanıstım su ana kadar gordugum guzel sitelerden birisi |
Aslında msxlabs.org'a pek yabancı sayılmam.Muhtelif zamanlarda gezinirken sık sık karşılaşırdım.Biraz sıra dışı;hatta fantastik diyebilirim.Kısmet bu güne imiş,üye oldum işte.Hayırlı olur inşaALLAH...:) |
selam ben sitenizi googlede program ararken buldum hoşuma gittti kayıt oldum inşaallah güzel vakitt geçiririz hep beraber ama itiraf etmeliyim index php nize hasta oldum basit ama etkili olmuş sound wierwirler çok iyi zaten beni bağlıyanda onlar oldu bakmadan edemedim sonrada üye olmaya karar verdim neyse herkese iyi vakit geçirmeleri dileğiyle |
google sayesinde buldum,iyi de ettim bence:) çok güzelmiş burası;) |
ben birşey arayınca hep msxlabs çıkardı bi gün dedim artık üye olalım bizde tadına bakalım dedim herkesin üye olmasını isterim bu zevki paylaşabilmek için.... |
anime ve fantastik cizimlere merakım var ınternetten ararken buldum ve gordugum en buyuk arsıvlerden bırı.ayrıca sıtenızın dızaynından muhtevasına ve sımdılık anladıgım kadar kullanıcılarına kadar hersey cok guzel sanırım uzun sure bu sıte adres yerınde olacak emegı gecen herkese tskur ederım.... |
aslında siz simsonslara guwenın ben onu beendım falanda baktım ama hiç bi sıteyede bule baalanmamıstım genelde hem uye olurum sora unurum ama burası çook farklı ınanın:) |
tek kelime ile her şey mükemmel. |
herkese selem bende internetten buldum çok güzel bie site aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler iyi forumlar |
ben formu resim ararken rasgele buldum. ve herşeyiyle çok hoşuma gitti.özellikle giriş sayfası.sesler falan .muhteşem bi site.güzel paylaşımlarla beraber olmak dileklerimle .tşk mavi karanlık..süpersiniz gerçekten(F):) |
SİTEYİ TESADÜFEN KEŞFETTİM ZATEN ÜYE OLALI 5DAKİKA OLDU AMA ÇÖPÇATANLIK KONUSUNDA SERT OLMANIZ HOŞUMA GİTTİ. ŞÖYLE ADAM AKILLI MUHABBET EDECEĞİM SEVİYELİ İNSANLARLA TANIŞACAGIMI UMUYORUM. ÖNCELİJKLE SİTEYİ Bİ KEŞFEDEYİM YORUMLARIM DEVAM EDECEK |
ßENDE SİTEYİ TESADÜFEN BULMADIM ASLINDA BİR KAÇ KERE GİRMİŞTİM GOOGLE SAYESİNDE SEVİYELİ SÜPER Bİ ORTAM GİBİ GELDİ EMİNİM ÖLE:}WE BUGÜNDE Bİ ÜYE OLİMM DEDİM WE BURDAYIM EMİNİM BENİDE ARANISA ALIJAKSINIZ=}} |
herkeze selam burayı google aracıyla program ararken buldum ve hemen kayıt oldum beni etkiliyen ilk başta sayfa dizaynı oldu daha bir yere bakmadım bakıcam başarılarınız devamını dilerim saygılarımla :) |
| Saat: 20:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık