![]() |
Özgürlükler Diyarı İçinde Güvenle Dolaştığım Sokaklarını,Caddelerini Rahat Rahat Gezdiğim "Ondan Asla Vazgeçmem"Dediğim, Özgürlükler Diyarı Memleketim... Anılarla Dolan çiçek Bahçemin Güvercin Diyarı avi Gökyüzümün Müziğin Doğası,Türkü Seslerim, Özgürlükler Diyarı Memleketim... Oyunlar Oynanır,Ünlü Zeybeğim Özlemim Yok,Yaşamak Sebebim Dünya Yalan,Sensin Gereğim, Özgürlükler Diyarı Memleketim... Hepimiz Tek Yüreğiz Ya Çare Biziz Ya Çaresiziz, Özgürlükler Diyarı Memleketim... uFuK DeMiR LaNeTLY SWoRD (Güzel Şiir ve Yazı Yazarım) |
SENİ ÇOK SEVİYORUM Ben seni çok seviyorum, ama sana söyliyemiyorum. Sana olan aşkımı his ediyor musun, bunu bilemiyorum. Böyle umutlarımı koruyorum. Bu şarkım yine seni düşlüyor, Gönlüm seni çok özlüyor, Sana olan sevgim büyüyor, Kalbim seni çok özlüyör Bu şarkım yine seni söylüyor. Bazen vazgeçsem mi diye düşünüyorum, fakat seni unutamıyorum. Seni çok seviyorum Yanımda olsan bile seni çok özlüyorum, Her an sana kavuşmak istiyorum Her bakısınla sana olan sevgim büyüyor http://i220.photobucket.com/albums/dd244/mondstein34/988887o.jpg ICH LIEBE DICH SEHR Ich liebe dich sehr, aber ich kann es dir nicht sagen. Ich weiß nicht ob du meine Liebe zu dir spürst Auf diese Art und Weise schütze ich meine Hoffnungen Mein Lied träumt schon wieder von dir Meine Seele vermisst dich sehr Meine Liebe zu dir vergrößert sich Mein Herz vermisst dich sehr Mein Lied erzählt wieder von dir Manchmal denke ich ob ich nicht auf dich verzichten sollte, aber ich kann dich nicht vergessen Ich liebe dich sehr Selbst wenn du bei mir wärst würde ich dich sehr vermissen. Ich möchte jeden Augenblick bei dir sein. Mit jedem deiner Blicke wird die Liebe zu dir größer Seni sevsem neye yarar? sen zaten benim olmassin, sen kazanilmassin... umutsuz bir ask zaten göz yasindan baska birsey getirmez beraberinde!! o nedenle ellerimi cekecegim üzerinden, kalbim parcalansada... seninle mutlu olan insandan herzaman nefret edecegim!! keske gözlerim gözlerini hic bir zaman görmeseydi... görmeseydi ozaman yanindan mutlu ve neseli gecerdim!! ah keske dudaklarim hic bir zaman dudaklarini öpmeseydi... ozaman ögrenmezdim umutsuz bir sevginin ne oldugunu!! Was nützt es, wenn ich Dich liebe? Du wirst ja doch nicht mein, dich kann man nicht gewinnen... Und hoffnungslose Liebe bringt nichts als Tränen ein !! So werd ich von dir lassen, auch wenn mein Herz zerbricht .... Werde immer diejenige hassen, die mit Dir glücklich ist !! Hätten meine Augen die Deinen nie gesehen .... So könnte ich froh und munter an dir vorüber gehen !! Ach hätten meine Lippen die Deinen nie geküßt .... So hätte ich nie erfahren was hoffnungslose Liebe ist !! |
Kuslar ucmuyor gunes dogmuyor yenıden Hayat olmadıgı kadar boguyor ruhumu ve sen ayrılık ruzgarı gıbı esıp gıdıyorsun ardında sadece aglayan bır kalp bırakarak Zındanlardayım ruhumu hapıs ettıgın yerde surunuyorum, Kalbım agırıyor artık yoruldum senı beklemekten Icım parcalanıyor sankı kalbımde yıkım var dokuluyor bırer bırer gozlerımden hayallerım enkaz altında cıkarılmayı beklıyor bense bıraktıgın enkazların ıcınde oluyorum. Nedensızce |
Verlorenes Herz Was hat er bloß mit mir gemacht , er hat diese unmögliche Liebe in mir entfacht , in dieser einen schönen Nacht . Seitdem ist nichts mehr , wie es einmal war , wem mein Herz gehört , ist seither klar . Wie es meinem Herzen geht , bestimmt seid dem er , für mich wurde das Leben grausam und schwer . Ich musste lernen mit Entäuschungen umzugehen, und versuchte , seine Gedanken zu verstehen. Für ihn war das alles nur ein Spiel , doch mir bedeutetet es einfach zu viel . Zu spät merkte ich , wer der Verlierer war , doch dann wurde es mir auf einmal klar , das ich dieser Jemand war . Nun versuche ich , alles hinter mir zu lassen , doch niemals werde ich ihn hassen . Zu viel Erinnerungen an schöne Stunden , sie haben mich noch stärker an ihn gebunden . Mein Herz hab ich an ihn verloren , vielleicht wurde ich ja dafür geboren ? Kayip olan kalb Bana neler yapti, bu biricik güzelim gecede, bu imkansiz aski icimde mucip etti, o zamandan beri hic bir sey eskisi gibi degil, kalbimin sahibi o günden bu yana belirlendi. Kalbimin sihati artik ondan sorulur, hayat benim icin cekilmez bir aciya döndü. Hayal kirikliklarla mücadele edebilmeyi ögrenmeliydim artik, ve düsüncelerini anlamaya calistim onun icin hersey bir oyundu, ama benim icin ise cok ama cok önemliydi. Kayip edeni cok gec fark ettim, ama sonunda anladim, iste o kayip eden sahis bendim. Simdi herseyi geride birakmaya calisacagim, Ama asla ondan nefret edemiyecegim. Anilar var o güzel anlari hatirlatan, beni ona daha cok baglayan, kalbimi ona kayip ettim, belki de bunun icin yaratildim?? |
Kendi Kalemimden Yansıyanlar http://img362.imageshack.us/img362/4007/23li3.gif Seninle Gül Açtım Üç günlük sefayı atmam çöllere, Devrânım yolunda gidecek elbet. Yılları ayları verdim ellere, Güllerim bahçende bitecek elbet. Nicedir sabırla dağları aştım, Hayalin peşinden hasretle koştum, Aşkınla bir tatlı ateşe düştüm, Dumanım göklere yetecek elbet. Bağlama telinde kalır efkârım, Yanında mutluyum, seninle varım, Dünya nimetinden elimde kârım, Sen varsın elimi tutacak elbet. Süzgeçten süzülen güneş ışığım, Âleme baş eğmem, sana aşığım, Gönlüme narını dök yakışığım, Közünle yüreğim tütecek elbet. Kapana tutulmuş dertli naçarım, Sevdamı yüklenir, sana göçerim, Vuslata meyleder, çiçek açarım, Bülbülün gülümde ötecek elbet. 23.08.2008 Saat: 16.00 İstanbul |
Başımız üzgün zararlı otları ayıklamakla meşgulüz şu sıralar tırnaklarımızla kirlettikleri okyanuslarımızdan delilik içimizde tırmıkları beynimizde balık fikirli oluyoruz gitgide alamanalarla çevrili gecelerde av olmak avcılara karşı pullarımızın sökülmesi demek teknelerinde oysa bir yıldız gibi kayıp gitmek de istemiyoruz suratlarında patlayan öfke kanayan yumruk eklemlerimizle duvarlarında iz bırakırken her nedense gülmek istiyoruz. necmi dayan |
SESSİZ&ÇIGLIK :turkiyem:BEN BU ŞİİRİ İNSANLIK İÇİN HERKEZE GELSİN VE MSXLABS ÜYELERE Seni de vururlar bir gün ey acı Uçuşup durduğun kanatlarından Sazın sözün türkülerin tükenir Ellerin koynunda kalakalırsın Şakaklarına kar yağıyor bilesin ey acı Gül açan yüzlerimizde Göğeriyor rengin senin de Biz seni Tâ eskilerden tanırız Hani göğüslerimize taş olur inerdin Avuçlarımızda hira dağıydın Al atların tan yerine ayarlanmış yelelerinde Akdeniz rüzgarlarına karışan sendin Biliyorum Hiçbir tarih yazmayacak Ve bir sır gibi kalacak yakılan kitaplarda Göbek bağı anasından henüz çözülmemiş bebelerimize Mitralyözlerin washingtondan ayarlandığını Seni de yakarlar bir gün ey acı Bir taptuk kul gözlerinden vurursa Parmakların eğri ağaç tutamaz Çığlıkların çağlar aşar duymazsın Ve ben biliyorum Örümceği, mağarayı, güvercini, asâyı Ve İbrahimin baltasını Ben biliyorum Nereden başladı bu ke*** dans Ve bu dansa karşı afyonlanmış hecin yüzlü İnsanlar kim? Kim kimin yanında Kim kimin karşısında Meclis kürsüsünden konuşan bu adam kim Üsküdar kız lisesinde okuyan genç kız Çantasında kimin fotoğrafını taşıyor Kadıköy vapurunda sigara tüttüren delikanlılar Neden gülüyorlar ki Seni de vururlar bir gün ey acı Filistinde sapan taşlı çocuklar Dalın, kolun, fidelerin, budanır Kuru bir kütükle kalakalırsın Öyle bakmayın balkonlarınızdan Fırat nehri ayrılık çıbanına tutuldu, Damarlarımızı yırtıyor Tuna nehri, onulmaz boşnak sızıları Pompalıyor yüreğime Pilevne türküleri ağıtlara dönüşürken, Çeçenyada yiğitler İnancın, emeğin ve aşkın Kılcal damarlarına ulanıp sustular... Ve ne Bağdattan Ne Şamdan Ne Mekkeden Ne Diyarıbekirden Ne istanbuldan Ne Buharadan Bunca telefon direğine rağmen kimse kimseyi Duymuyor Seni de vururlar bir gün ey acı Halepçede soldurulmuş gül gibi Bu sevdaya düşsen sen de yanarsın Suskun, sıcak, uzun yaz geceleri Ve siz Ey analar, Siz, gecelerinizi böler çocuklarınıza ninniler Söylerdiniz Hani siz, fatihler doğururdunuz... Gelin-kızların giysileri kirletildi Çocuklar hep yetim kalıyor "Elem yecidke yetimen feava" Ve ben biliyorum Ben biliyorum İstanbulun Bağdatın Diyarıbekirin Mekkenin Birbirine nasıl bağlandığını, nasıl çözüldüğünü sonra Ey insan Ey insanlık Ayağa kalk Kolları ve bacakları budanmış delikanlıları Boyunları gövdesinden ayrılmış insanları Gözleri uyur gibi kapanmış, kan pıhtıları içindeki bu Çocukları Gelişmiş laboratuarlarınızda dikkatle inceleyin Ve bir gün Bu dünya Gül bahçesine dönecek Bunu böylece bilin ve Unutmayın ________(((fenomenst)))________SESSİZ&ÇIĞLIK FİLİSTİN http://www.pic4ever.com/images/balloony.gif BaLonum küçük dünyam.. saLıncağa sarıLı bedenLeRden biRiyim hafif saLLanan ruh haLindeyim... dün beLki biR önceki gün hayaL kuRduğum kentteyim. . . | beLkide haLa SeNdeyimm | DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR http://img502.imageshack.us/img502/5273/1003905dhup5hmh7oiq3oq5iq5.gif |
.GÜVERCİN. GözLerim sözLerim yoktu benim AnLamLı aşk cumLeLeri cıkmazdı benden Görmezdi duymazdı biLmezdi senden önce benLigim Canımı yaktı her acıLan kapı yüregime bir civi sapLadı her dokunan eL Korkar oLdum sevmekten seviLmekten Minik guvercinim ben yar BakısLarına dokunusLarına muhtac bir guvercin SeninLe can buLan ve yine sonunu sende bekLeyen bir guvercin Bir gun gidersen yar Sende bir civi sapLarsan yar o urkek bedenime bir darbede sen vurma yar AL bu guvercinini ister at soguk bir kafese ister aL sıcacık koynuna Ama bırakma guvercinini yar gitme baska hayaLLere Kosma baska tenLerin baska hevesLerin pesinde Sevmez hiç bir guvercin bu kadar Tek guLusunLe bu adar guzeL ötmez hiç bir guvercin Gitme yar Ya bas ustune oLdur guvercini yada gitme yar gitmeki oLmesin guvercinn Yasasın yar yasasın bu guvercin. 11.12.2007 AberYY |
Hatırla Hatırla hatırla ayrılıktan ilk sen konuşmuştun içimde buzullar ağlamıştı fokların gözleri yüreğimde acıyla kapanmıştı ne kadar aşk varsa o an denizlerim gibi kıpkızıl güllerim yanmıştı şimdi sesim duyulmuyor seyircilerim suspus olmuş söyle bana durma söyle bu saatten sonra hangi aşk kalıcı olur hangi aşk yıldızlarda kırların yalnızlığında tutuşur gör işte kör jilet takılı kalmış güneşsiz gırtlağıma maviliklerde kırlangıçlar sahipsiz beklediğim duraklar yağmurlarda ıssız ve duy içimde Peyami Safa ne demiş ... Dokuzuncu Hariciye Koğuşunda alabildiğine alabildiğine yalnızız. Necmi Dayan |
Esintiler anladığım bir dilden konuş cahil kalmayayım hadi durma susma öyle süslü kelimelere gizlenme tanımını yap bana sevdaların biraz tebessüm et yüreğine gir insanların dört bir yanım belki yer yüzüyüm senin için başlı başına dramatiğim yağmurlarda ıslanırken saçlarım kapılarda yaşamın damarlarında solucanlar gibi kıvranırken yalnızlığım belirle duygularımı kalabalıklarla kefelerinden uzaklaştırma bizleri sana özel aşklarınla yıpratma içimizdekileri dört duvarlardan dilsizlerden korkma rengini belli et varlığının sayfalar sıkıntılar yazılar sarmasın seni korkular mesela düşün öcü olmadığımızı düşün okuma yazma bilmediğimizi aç yüreğini yüreğime topraktan zarar gelmez sakın çekinme her şeyi bil ama bizlere küsme tarafsız olmanın onurunu karşılıksız aşkları gel yaşayalım birlikte binbir çeşit ekmek olma buğdayların genetiğiyle oynama bilki buğday buğdaydır dünyanın her bir köşesinde rengi hasat zamanı güneşler gibi sapsarıdır bak sırtını kaşıyamıyor bir akrep hadi durma öyle yüreğin varsa yardım et... Necmi Dayan |
| Saat: 20:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık