![]() |
valla işyerınden arkadaşımla muhabbet ederkene dedıkı manak bi site burası herbişey var bende merakk ettim hemencecik üye oldum:)) ama yanılmamışım...burası çooooook güsel...adminler seeeolun:) |
MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibine sonsuz teşekkür ederim. böyle güzel bir site hazırladıkları için .Göğsümüzü kabartıyorsunuz. sitede bulunan herkese selamlarımı gönderiyorum. |
SeLamlar) ya aslina bakarsaniz o beni buldumu desek benmi onu buldum desek:PP birden karsima cikiverdi)))))))))) suan icin üyeligimin ilk dakikalari efendim takdir edersinizki ( ayss buda bulent ersoy gibi oldu:P:bilmem: ))) yani anlicaginizi umud ediyorumki cok fasla gezemedim ama dolu dolu bir yer eminimki pisman olmucagimPP nedenmi sorun sorun cekinmeyin:) cunki nette her siteye kayit olmuyorum olmussam vardir bir sebebi mutlaka:) ))))))))) aranizda olmaktan mutluyum yalniz umud ederimki uzun sureli olur ellerinize emekelrinize saglik arkadaslar süper bir ortam kurmussunuz |
google de yazdım çoklu msn 7.5 açma diye. sizi buldum. teşekkürler.. |
Google da rama yapınca buldum ve grafik ve flashlarına vuruldum .) |
Sitenizi Google' da msn eklentileri araken buldum. Renk düzeni ve seslendirme olarak da çok hoşuma gitti. |
Benmi bana'mi sordunuz nasil buldum. vallahi unuttum!! nasil buldugumu arkadasimmi tavsiye etti yok ya ben birisini ararken yolum buraya cikti sanirsam galiba oyle hatirliyorum.Iyide oldu iste bende buraliyim MsXLabs liyik selamlar saygilar bu gattem |
herkeze kocaman selamlar burayı tesadüfen buldum daha gezmedim bile ama eminimki güzel ve özel bir sitedir burada sislerle birlikte bulunmaktan mutlulkuk duyarım kocaman sevgilerle sevgiyle kalın..... |
cok deger verdıgım hatta kardesım dedıgım bırı tarafından tanıstım msxlabs......sanırım msxlabs ta kardesım olcak gıbı ayrılamıyorum yaa........ |
:) İYİ Kİ ARANIZA KATILMIŞIM ŞİMDİYE KADAR GÖRÜŞEMEDİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜM :*( BU GEÇEN ZAMAN BENİM KAYBIMMIŞ ŞİMDİ DAHA MUTLU VE MUTLULUK VEREN BİR KİŞİ OLDUM VAROLASINIZ MSXLABS BUGÜNE GETİRENLER EMEKLERİNİZ ÇOKGÜZEL ŞİMDİDEN TŞK.ÇOK TŞK.:D |
| Saat: 15:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık