![]() |
msxlabs'ı arkadasım tavsiye ettiçok iyi vakit gecirebilecegimi söyledi bende üye oldum umarım iyi vakit gecirir ve zevk alırım :):):):) |
sitenizi internetten bi konu aratırken karşıma çıktı baktım sitede yok yok bende bu forumun bir parçası olayım dedim siteniz çok harika grafikleri konuları yöneticileri yardımcıları ve üyeleri herkese iyi forumlar iyi eylenceler diyorum |
Aslında site beni buldu, karizmatik adam eksildi dediler beni çağırdılar bende geldim kıramadım :P |
bundann 3 yıl öncesiydıı bigün yurd dısındakı arkadaslardan biri msnde online oldu nickide msxlabs.com duu merak ettim girdim baktımm hoş buldum o zamandan beri burdayım askere gittikten sonra şifereyi unuttum karıstırdım herhalde sonrada silinmiş olacak neyse hikaye böyle işte. |
slm MsXLaBs ı bana kimse tavsiye etmedi ama güzel sayfa saygilar |
ben hep programlar oyunlar filan indiririmdim vede ne yazsam hep msxlabs da bulurdum ve de en son bi kaç gün önce prince of persia two thrones i yükledim ve bazı bölümlerde takıldım vede hemen googlede prince of persia yardım filan yazdım baktım ki yine msxlabs sitesinde bir çözüm var hemen girdim ve ordaki yazılar sayesinde oyunu bitirdim ve dedimki bu tam aradığım bir site ne ararsan var sonra hemen üye oldum ve hiç pişman değilim :) |
Aslında ben iki yıldır msxlabs ı kullanıorum,,,:$evet itiraf etmeliyim sizden çok çok faydalandım ve kayıt olmadım:$belkide kayıt olmuşumdur ama hatırlayamıorum ...çoğunlukla msn scriptler için yada msn eklentiler için kullanıorum ...Sık kullanılanlar listemde her zaman vardır msxlabs... kullandığım konular yani her gün en az 2 kez girip baktığım konular: Türkçe Hip-Hop Msn Live Messenger Msn Scriptler Anime-Manga-Fantastik Resimler Teşekkürler msxlabs...... teşekkürlerrrrr |
googleden msn 8,0 çoklu oturum açma yaması ararken tesadüf olarak buldum sizi gerçekten site görsel olarak çok hoş içerik olarak gezmedim daha inşallah gorundugu gibi güzeldir. ayrıca msn yamasını ekleyen NEUTRALİZERE'DE teşekurler.. |
dostum sayesinde yani firstlady |
Ben messenger discovery live yükleme sorunuma çözüm ararken buldum. |
mrß bende yeni üyelerdenim.siteyi hakikaten çok güzel buldum,çok farkLı..emekLerinize sağLık.. |
Ben Ruyamda Gördüm :D |
bende msn gifleri ararken buldumm,,,iyikide bulmuşum:) |
tasarım ve paylaşımlar açısından bomba bir ortam yapanın eli ayağı dert görmesin..Artık burdayız.. |
Sadece bir hazine adası olduğunu söylemek istiyorum.. Diyecek başka söz yok.. Başarıların devamını diliyoruz.. |
tesadüfen bulduum bu siteyii tam olarak gezinemediyimden dolayı bir yorum yapamıycam ama sanırım güzel birşey buldugumu.hissediyorum:) |
--***çok güzel bi site msxlabs bencede insan zaten bu siteye girince zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum bide sitedeki resimler süper** ben bi cafede çalıyorum bu siteyi ödev ararken gördüm bence mükemel bi site msxlabs çok güzel muhteşem işte********************* |
slm arkadaşlar bikaç şarkı ararken buldum daha önceden biliyodumda üye oliim dedim iyi forumlar hepinise :) |
Sayın Moderatör, Sitenizi Google arama motorundan kaynak ararken buldum ve kısa bir zaman ayırıp üye olmamı isteyen talebiniz üzerine kısa sürede üye kaydımı yaptım ve sitenize takılıp kaldım. Sitenizin içeriğinin zenginliği, aradıklarımı bulabileceğim konusunda tatminkar olduğunu gördüm. Benim de içerik konusunda elimden geldiğince katkıda bulunacağımdan emin olmanızı dilerim. Bu tür üst seviyede kaynak sitelerinin varlığı ve güncellenmelerinin sağlanması ile bilgi çağında, toplum olarak daha ilerilere ulaşacağımız inancı ile çalışmalarınızdan dolayı sizi kutlar ve başarılarınızın devamını dilerim. İyi çalışmalar dileklerimle, |
ßende Yeni Üye Oldum Kimse Önermedi Tesadufen ßuldum İyikide ßuLmuşum Ama Çok Memnunum Artık ßurda Aranızdayım Dostlar.... |
teşekkür ederim bu siteye kabul edildigim için :) tanişmam karakalem çizimleri yapıyorum ve ınternetten araştırıyordum sıtenızı ziyaret ettım cok begendım ondan sonra tabiki hemen üye oldum:d guzel bır sıtenız herkesi selamlıyorum bukadar ;) http://img225.imageshack.us/img225/7365/s105618520848396459la5.jpg |
ben sadece satanıstlerın ne kadar igrenc varlıklar oldugunu ogrenmek ıcın gırdım bu sıteye ama daha fazlası var sanırım gun gectıkce ogrenırız |
http://img99.imageshack.us/img99/9621/20lrgcarngespideyvenomxb5.jpg işte bu resim sayesinde bulmuştum. o yüzden benim için bu resmin özel bi anlamı var :) hemen diğerlerinden çok fark bi forum olduğunu anlamıştım... Öncelikle görsel olarak harikaydı sonradan seviyeli üyelerini tanıdıkça artık MsX vazgeçilmezim oldu(iyikide oldu)... |
MERHABA BEN YUNUS AMA ARKADAŞLAR KISACA HAYAT DER NEYSE FAZLA UZATMIYAYIM... MSX İ KENDİM KEŞFETTİM...GOOGLEDE GEZERKEN MSX KARŞIMA ÇIKTI AÇTIM VE BEYENDİM ÇIKMADAN ÜYE OLDUM... GEÇ KEŞFETTİM AMA OLSUN BUNUN GİBİ SİTELERİ BULMAK ZOR OLUYOR... BU SİTE GİBİ Sİ DÜNYADA YA 4 TANE YADA 5 TANE VAR GÜZEL SİTE VE KEŞFETTİĞİMEDE MEMNUNUM ARKADAŞLARIMA DA TAVSİYE EDİYOM...EE BUNUN GİBİ BİR SİTTEYİ BULMUŞUZ KAYBETTMEKTE İSTEMEYİZ TABİ NEYSE FAZLA UZATMIYAYIM... GÜZEL SİTE SİTE SAHİBİNİN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİİM.... |
bır arkadasım grafık uzerıne hos resımlerın oldugunu soyledı bende boylece uye oldum:) |
ben bu siteyti rasgele buldum ama gercekten cok harika bi sitee her forum sitesine girmem her bulduqumu indirmem cunku cogu bozuk ve calismayan linkler iceriyor.Bu sitede ilk deneyimimi yaptımm ve ilk kez bu kadar cok takıldıqım bir forum sitesi oldu burasi ben ki hic forum sitelerinde gezmezdim ama burasi cok gusel paylasimlar öneren gusel bi yer:) belki de onan burdaym basıralırınızın devamini temenni ederim (Y) |
selam arkadaslar seda ben 18 yasındaım 19 olcam burayı zaten biliodum ama sifremi unuttum icin yeniden kayıt oldum :D nese bukadar tesekürleri bekerim söle 1000 2000 kişiden :D hee bide j rock,Oshare kei,Angura Kei,Eroguro Kei ve vazgecilmezim Visual kei hastasıyımdır herkese öneririm ^^ ve ve spacem herkese acıktır MySpace.com - ???_ASİ_??? - 18 - Female - - www.myspace.com/uke_sadness |
vallahi hersey iyi hos ama su sitenizin yanindaki resimler ne bilim animasyonlar hic goze hos gelmiyor onlari kaldirsaniz bence daha iyi olur cizgi film karakterlerinden bahsediyorum ve en ustteki kadin resminden iyi gunler |
Alıntı:
Alıntı:
Mehmet Yılmaz bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz, MsXLabs sitesi kurulduğu günden bu yana gerek içeriği gerek satndart prensipleri ile bu seviyeye geldi ve bu seviyeye gelmesinde büyük rol oynayan görsel efectleri'de yadırgamamak lazım. MsXLabs sitesi birçok kesime hitap eden bir sitedir yukarıdaki animasyondaki kadın resimleri'de sadece bir fantastik kahramandır ses efectleri eşliğinde hazırlanmış bir animasyon sadece... Yıllardır bu animasyon aynı çerçeve içerisinde aynı kroki ile olduğu gibi durmakta sadece bazı linkler ekleniyor arada bir o kadar, sanırım değiştirilmesine sıcak bakılmaz. Hem alışırsınız zamanla, tekrar hoşgeldiniz aramıza... https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/wink.gif ---- Şimdi gelelim benim tanışma faslıma https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/not-me.gif Özetle: Abimin edebiyat vede felsefik konulara olan merakı sayesinde buldum MsX 'i Abim benim görsel efekt düşkünü olduğumu bildiği için 2006 nın haziran aylarında beni MsX le tanıştırdı ve gelip sitede ilk olarak ziyaretçi takıldım nede olsa sitede linkler ziyaretçilere açık diyerekten, ilk etapta sitenin görünümü gözüme yabancı geldiği için yaklaşık 10, 15 günlük bir süre içerisinde alışmaya başladım aradan uzun bir süre geçti yani 6 ay falan sonra siteye iyice bağlandım ve üye olasım geldi üyeliğimi yaptım bir yılı aşkın süredir aranızdayım hepinizi çok seviyorum iyi ki buradayım... Abim MsX 'e artık girmiyor bazı kişisel nedenlerinden dolayı... Aslında özetle değil tamamen anlatmak lazımdı ama böylesi de iyi oldu... |
Requiem puan falan kazancak diye zorla üye yaptı:P Bu işin şakası tabi zaten bildiğim bi siteydi hoş vakit geçirceğmi düşünüyorum |
HERKESE MERHABA MERHABA BENDE YENİ GELDİM SİTEYİ ÇOK BEYENDİM VALLA BU ARADA HERKESE İYİ FORUMLAR http://berkay8668.sitemynet.com/mynet_resimlerim/berkay8668a.gif http://berkay8668.sitemynet.com/mynet_resimlerim/berkay-yazi-.jpg http://berkay8668.sitemynet.com/mynet_resimlerim/rep4nl.gif |
aslına bakarsanız resim, program vb. aramalarımda sıkça karşıma çıkan bu foruma üye olmak istedim.resim proglamlarla ilgili yorum ve konuşmalar ilgimi çekti konularda çok hoştu bu nedenle üye oldum denbilir(sw) |
msxle tanısalı aslında pek uzun zaman olmadı bu siteye kız arkdasımın takıldıgını duydum ve chat vs. sitesi olmasından korktum ve baktım öyle abartılı birşey yoktu herhez kardeş kardeş gecinip gidiyordu ve bende buraya katılmaya karar verdim ayrıca bize sundugunuz bu güzellikler için sizlere teşekkür ediyorum |
üyeliği olan çok sevdiğim bir arkadaşım tavsiye etti. aslında ben forumda takılmayı sevmezdim ama buradan ayrılamıyorum şimdi. iyikide üye olmuşum güzel bir site |
Ben forum sitelerini çok gezen biriyim benim de bi forum sitem var ama sizinki gibi değil tabiki bedava açılan forumlardan.Neyse ben nette dolaşırken msn de arkadaşım bana bu siteyi tavsiye etti.Ben daha önce gene bi girmiştim ama sadece bi download içindi hiç dikkat etmedim ama üye olmuştum.Sonra arkadaşa dedim ben burayı biliyorum gibi Şuan herkeze bişi lazım olduğunda sizin sitenizi,kendi sitemi,ve birkaç daha sizin siteniz gibi güzel siteleri tavsiye ediyorum.SİTENİZ ÇOK GÜZEL EMEĞE SAYGI...Elimden Geldiği Kadar Üye Çağırcam Sitenize...SAYGILAR BY_MERTKAN |
Geri Döndüm:) ***_CaDı_***dan emekli KRaLiçE ama uslu ama suskun ama isyankar bildiğiniz gibi KRaLiçE |
selam geceler uzun ve uykular haram gerisi tesadüf site üyelerinin ortak yada bireysel ılgi alanı nedir tekrar görüşmek dilegiyle hilaliahmer(H) |
slm ben mc_f€l@k€t olarak tanınırım beni crazydj yönlendirdi buraya üye olmak benim bi takım hayatımı değiştirdi ama üzücü bir noktası var gündezleri giremediğim gece girdiğimdede kimsenin olmaması bu arada bir rap sever olarayta burdan bu sitenin kurucularına teşekkür ederim çünkü aradığım albümleri hemen buluyorum |
mrb tşkler bu arada sitenize ilk kez geldim ve gerçekten nasıl bir yer ve ne yapacağımı inanınkı bilmiyorum ama ilginç bir yer hoşuma gitti diyebilirim bu arada ben cansu istanbuldan katılıyorum 21 yaşındayım bu kadar yeterli sanırım:) |
merhaba ben SettingZ harika bir site olmuş elinize sağlık |
Ben cok beyendim muthis site . Sitelerin birinde linkin arkasindan geldim bu siteye . Cok beyendim . Ben Azeriyim . Turk kardeslerimle internetde sorf etmek bana zevk vereceyine eminim . Her kese iyi vakitler |
FANTASTİK BİR SİTE ARIYORDUM ARAMA MOTORUNDAN BENDE FANTASTİK KİTAPLARI,FİLMLERİ ÇOK SEVERİM BAKTIM SİTENİN GRAFİKLERİ ÇOK ŞAHANE HEMEN KAYIT OLAYIM DEDİM :) ÇOK HOŞ ÇOK BEĞENDİM |
ismim mustafa bursa dan gezinirken denk geldim desem yalan olmaz ama siteniz çok hoşuma gitti ve üye oldum inşaallah faydalanır ve faydam dokunur arkadaşlara ,selamlar... |
siteniz çok güzel arkadaşlar..google da bir konu ararken sitenizi buldum ve çok faydalandım..ve böyle bir siteye ğye olmaya karar verdim..emeği geçen herkese teşekkürler.. |
Ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile size ulaştım.Aradığım herşeyi buldum mu? Evet buldum hepinize teşekkürler ........................................ |
yasdıım hikayeleri bazı ark.larım bilio:D ama artık ara verdim hikayelere:D böle sade sade ii oluo! yeni üyelerimiz...H.G :D:D:D |
gecenin bir vakti takilirken girdim buraya... tesadufen tamamen . bakacagiz nasil olduguna.. aradigim sadece seviyeli bir arkadaslik dostluk ortami. bilgilenme ve bilgilendirme payalasim hepsi buu |
Sanırım kaybettiğim wink leri yeniden ararken buldum bu siteyi. Sadece bir tanesini bulabildim ama olsun daha da güzelleri varmış burada :)) |
Hay Bulmaz Olaydım Bu Siteyi.Nerden Rastladım:DGercekte Site Cok gusel olmus nerden rastladım bılmıyorum ama ıyı raslamısım.! |
http://img185.imageshack.us/img185/2985/underworld1gs9.gif Tekara Hoş GördüK Daa HADİ İyi SeyirLer |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık